172102
  • polak
    remek
  • lac coo
    Heh....Ez is BF2 mod lesz :-DDDD

• And5
    Vazz most azt találta ki a BF2-m, hogy állandóamn there is a problem with your connection meg ellenőrizd a connectiont meg nem talál servereket kilépek és azt látom, hogy HTTP meg simán elérem.
  • Borg
    Szánalmas, ahogy egyesek a magasan kultúrált BF közösségre apellálnak, amivel minden rendben van és szentekből áll, közben meg oldalakon keresztül basszák szét a flameléssel a BF2 topikot, és habzó szájjal köpködnek mindenkire aki szót mer emelni ellenük, hátmég tenni is valamit. Olvassa csak viszsa mindenki az elejétől a dolgokat, megéri. Jókat lehet röhögni egyesek teljesen komolyan gondolt "érvelésén".
    Természetesen arra, hogy miért lettek moderálva sosem érkezik egy reakció sem, csak arra, hogy a moderátor a főbűnös ha valamit tenni merészel ellenük. Ti itt mindenkit fikázhattok, de titeket még más topikban, más fórumon sem senki. Sőt, ti itt mindent megengedhettek magatoknak, mert ti vagytok az überkultúrált társaság, akit ne merészeljen senki rendre utasítani. Mert úgyis felesleges, ja.

Természetesen ha ellenetek mer szólni bárki, azt moderáljam, büntessem egyből, mert szarkeverő fasz, de ha ti fikáztok, ti cukkoljátok a társaságot, egymás alá adva a lovat a flamelésben, akkor titeket ne merészeljelek moderálni, mert ti egy öntisztuló társaság vagytok úgyis, és legkésőbb 150 oldal flame után úgyis abbahagyjátok. Egykét napra.

Mindenki hibáját észreveszitek, csak azt nem, hogyha közületek egykét ember megjelenik itt, akkor máris flame és fikázás van. Aztán moderálás. És akkor persze megint nem ők a hibásak, hanem a csúnya gonosz moderátor. Aki persze még beszélgetni sem enged titeket. Haha.
  • Kami
    Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy a patch felment, a miniimige a daemon-ban és mégsem indul el a game? Semmi hibaüzenet csak visszadob az asztalra. A frissítési frekit visszavettem 60 Hz-re de így sem jó. Valami 5let?
  • vsly
    Nem enged fel 1ik szerver sem.Kijött az a hotfix a patchez,vagy mi a manó?
  • 3TOMI3
  • haxoror
    te meg azt írd össze hogy közülünk hányan mentek át a FC topicba szartkeverni thx...
  • And5
    Amikor megláttam a privátüzit mondtam egy csúnyát a gép előtt remélem azért nem jár büntipont :)
  • vsly
    10-4
  • lac coo
    Muhahahaha......
  • joebacsi
    pls ne irjon rá senki semmit, virtuálisan úgyse lehet a gyomorszájába taposni, minden egyéb reagálás meg kár ebbe a görcsbe...
  • vsly
    "húzom őket csőbe, kisköcsög létemre "-na itt a lényeg!Húzz a csöcsbe kisköcsög!
  • lac coo
    Na mindenki olvassa vissza kb. 200 saját hsz-ét , és írja abból mennyi kapcsolódik a játékhoz, vagy van értelmes tartalma a fikázáson kívül :-DDD

Nem tartom magam szarkeverőnek , de ha az vagyok , akkor sok buta emberrel állhatok szemben , hogy naponta tucatszámra húzom őket csőbe, kisköcsög létemre :-DDD

Muhahaha......
  • vsly
    Vicc vót
    Nekem is volt hasonló gond az 1. telepítésnél:hiába frissítettem,mindig kivágott.Aztán megvettem origiba,és biztos ami biztos alapon újraraktam a gémet.Azóta nincs ilyen gondom.Talán ez segíthet.
  • joebacsi
    pb update
  • CéZé
    lehet hogy kontakt hibás a miki, nálam is volt gond...
  • vsly
    "punkbusterre hivatkozva!"-lehet hogy nincs bedugva a mikrofonod
  • vilmoska
    Állandóan ledob minden serverről régi punkbusterre hivatkozva!
    Frissítettem ahogy le van írva de semmi!
    Valaki tudna mondani valami tippet?
    köcce
  • vsly
    Én lac coo-n már nem nevetek,hanem sírok.De már eljutottam oda,hogy sajnálom szegényt...
  • haxoror
    Vagy Buba? :DDDD
  • Hysteria
    és ha ezért buntetopontot adsz az azt jelenti hogy félsz tolem meg mindenkitol... ez nem megoldás..
  • joebacsi
    jah, az a gond hogy viszonylag csak közelről fogja be a célt, és még akkor is meg kell várnod, amíg ellövi a hőcsapdáit...
  • vsly
    Lehet,hogy lac coo=Borg?

• Hysteria
    lol borg kicsit meghulyult multkor irtam neki szepen normalisan de en is merges wok ra megha nem is adott shemmit

de pl multkor gta:sa topicba irtam EGY azaz EGY darab mosolygos smileyt es KETTő azaz KETTŐ büntetőpontott adott hajrá borg igy tovabb csak megutál mindenki...

ez nem moderálás hanem Istenkedés.... Mod jogoddal 100% osan visszaélszz

na ennyi

Üdv.: Hys

ui.: Nagyot csalodtunk benned Borg....
  • vsly
  • Rusid
    Szarkeverő.....
  • haxoror
    Csak csináld bár engem pl zavarna a tudat hogy Borg eszközként használ a különbejáratú kereszteshadjáratához...
  • joebacsi
    jah sztem is jobblesz ha a punkbusteren beszéljük meg a dolgokat...
  • polak
    Nálunk pedig mindenki röhög rajtad Mindenki röhög mindenkin, hol itt a gond?
  • lac coo
    ....részemről ennyi mára a flém . Felőlem folytassátok :-DDDDDD
  • jefferson83
    A faqban sincs minden benne, hozzáteszem,hogy én tudom mi az és rendszeresen néztem is. Én sem úgy születtem, hogy mindent tudok. És van úgy, hogy az ember csak többet szeretne megtudni a játékról és azt a hozzászólásokból merítené. Ilyenkor a kereső mit sem ér. Adott témára viszont igazad van teljesen tökéletes "szűrő". Lustaságomat tekintve a legtöbb üzenetet szó szerint elolvastam. Apokalypsel értek eggyet akinek baja van a másikkal annak irány az SG szerver .
  • lac coo
    Na akkor még jobban megkeverlek titeket :-DDDDDDDDDDDDDd
  • TS Zolly
    Hát most valaki nagyon elásta magát elöttem! Miaz hogy ilyenekkel?????????!!!!!!!!
  • haxoror
    A komment a büntetésed mellett, utalás arra hogy szarkeverő vagy :)
  • lac coo
    Ez mi ? :-DDDDD
  • Rusid
    Szarkeverő....
  • joebacsi
    majd ilyen villogo akarmi lesz, csak jussak el odáig :)
  • haxoror
    Dátum: 2005.07.09. 10:45 Adta: Borg
    Ne cukkold őket direkt. Tanuld meg hogy hol kell befejezni a vitát az ilyenekkel.
  • joebacsi
    (mély levegö...kifúj...beszív...kifúj)