172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #24824 "ő meg nemkapott semmit"
És ezek után azt várod, hogy adjak a szavadra, hogy bármi jelentőséget is tulajdonítsak annak amit írsz? -
Borg #24823 Nem is tudom... esetleg felsoroljam neked ide a nickeket, akik max 1-2 hsz-ig húzták itt, és azóta max priviben kérdezgetnek, vagy az SG Team topikba helyezték át minden BF2 témájukat?
Netán azokat a nickeket is soroljam fel neked, akik a köpködésetek láttán eleve be sem szóltak a topikba, hanem elhúztak máshova?
Vagy azokat a nickeket mondjam, akit éppen most próbáltok elüldözni azzal, hogy nektek mindent szabad, de ha ő bármit is mond az támadás ellenetek, és ki kell paterolni innen?
Magad is tisztában vagy a válaszokkal, nem kellek ehhez én. -
Egy gondolat a határon túli játékról....
Az emberfia megpróbálja megvédeni csapata zálaját mindenféle trükkös ezközökkel pl.: At akna, C4, claymore stb. vagy ha más nem marad akár az élete árán is. Most jön az error. Rohan a csapattárs, bele az aknába ahogy illik és mit nyom a láma na mit ? Hát persze hogy az kib@**ott ujja csak kick-ig ér el.
-
Nauron #24821
-
hát drága lac coo piszkálódása után mindenkit kivágtál, aki kicsit hevesebben reagált rá, ő meg nemkapott semmit ne várd azt, hogy szerelmesleveleket kapsz a többiektől...
ugyanez volt mostis mieink rögtön kaptak bant, míg ott van egy #24771 és #24774, ugyancsak büntetlenül...
plusz nem is titkolod, hogy részrehajló vagy ellenünk (pl. "ilyenek")
úgyhogy sztem pötyike alapja van azért a háborgásnak -
Na hagyjál ..:-D Mi vagy te ügyvéd ? :-) -
haxoror #24818 BFV topicban nem ill. alig voltak ősbfesek, majdnem mindenki új volt és az újakból alakult ki a scene minden moderálgatás nélkül szal most ez nem jött be... -
Inkább egy pártatlan modit kérnék, aztán pedig a közönség segítségét. :) -
"Nálam működik a játék 1280*1024 es felbontáson.egyszerűen a játékot indíto paracsikon hivatkozását módosítsd erről: elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 fullscreen 1 erre: elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024 nálam így tökéletesen fut!!! :) lcd-n"
Honnan tudod, hogy igy 1280x1024ben megy ? Én is igy intidom, valaki már beirta, h igy kell, de nem segit, optionsban ugyanugy 1280x960 marad, s game közben látni is h LCD átméretez :( -
Nauron #24815 kit is üldüztünk el?
ha egy kicsit is vágnád mi megy ott akkor látnád h a 7th és a tRs sose volt egy véleményen -
Hát barátom, lécci mutasd meg, hogy ez hol szerepel az SG szabálykönyvében. :) -
Borg #24813 Olvassak bele a belterjes topikotokba, ahonnan mindenki mást elüldöztetek, aki más véleményen volt, így már természetes módon se vita, se semmi nincs? Minek is? -
Miért, nem az ? :) -
Borg #24811 Na miaz, most hirtelen akkor moderáljak mégis? Érdekes... -
Akkor mit szidjátok a moderátort ? :) -
Hát barátom én ezt nem tartom flémnek !
Ha egy topikból eltűnik 100 hozzászóló akkor az a téma nem flém ! -
Legyen szőke, nagymellű... :) -
Nauron #24807 nem nem kell ide moderátor elég a házigazda is! -
Indítsunk egy Moderátor Vote-ot !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nem mi hanem ki -
Mi az a "moderátor" ? :) -
Nauron #24803 inkább olvass bele a bfv topikba... -
Itt akkor rajtatok kívül úgy látszik mindenki olyan mint én mert mindenkit kivetettetek már :-((((
Jó jó...Meg se szólaltam , csak ez a véleményem ....
over.... -
Ezt nem lehetne privátban? Tudtommal ez már csak a flém szándékos folytatása.
Vagy hívjak egy moderátort? :) -
Borg #24800 Kicsit sem gondolkodtat el, amit írt ugye?
Csak bánt és ezért nekitámadsz egyből... -
Nauron #24799 a vietnam közössége azért volt olyan jo mert olyanokat mint te kivetettük!!
-
Pár tucat oldallal ezelőt milyen sok új név volt ...Most meg.... -
Persze , mert rajtatok kívül nem ment be más .
Bár lassan ahogy nézem itt is magatok maradtok :-(((( -
Borg #24796 Vedd már észre, hogyha a bizonyos flamekeltő hsz-t nem törlöm, akkor az megy mint most oldalakon át. Egyikbe sem szorult annyi ész, hogy ne reagáljon ezekre, és ne ragozza utána oldalakon át.
Ha a tisztelt szent társulat vissza tudná fogni magát, akkor egyetlen hsz-t sem kellene törölnöm. És aki nem vette volna észre, napokig semmi gond nem is volt. Ment a csevej a játékról, ment a szpemmelés, senki nem lett moderálva. Csak amikor megjelent ma reggel itt 1-2 ember, akkor robbantották ki újra a dolgokat a piszkálódó, erőltett ironikus megjegyzéseikkel. szerk: ld 24795. Értelmes, netán még témábavágó reakció 0, de azért valamit be kell böfögni.
Amikor meg én reagálok le valamit, akkor én keltek flamet, azzal a különbséggel hogy nekem ez egyből fel van róva, míg nektek bűn beszólni érte. -
TS Zolly #24795 szép monolog -
Ja fasz vok....Ha már egyszer feltöltöttem akkor linkje is van .... -
Borg #24793 Jaja, kicsit kisebb képeket plz.
Bár a fórumon 1024-ig megegyezés szerint nincs gond, de egyesek szemét szúrja ha ilyen sok a nagy kép. -
paint---nyújtás/döntés---kicsinyíted---és belinkeled -
Borg az a baj hogy nem veszed észre hogy a flém fő oka te vagy. Talán azért nem érkezik arra reakció, mert mindent törölsz így fogalma sincs senkinek arról hogy miért kapta az illető a bant meg a büntit. Amúgy meg ez a bünti dolog kezdi elveszíteni a jelentősségét ugyanis ezeket talán ésszel kéne osztogatni nem ész nélkül szórni mindenkinek akiket te nem kedvelsz, mert sajnos a moderálási stílusodból ez jön le ,egalábbis nekem. Érdekes módon a Vietnám topikjában nem volt moderálás aztán mégis megvoltunk valahogy. -
http://www.kepfeltoltes.hu
Ide töltsd fel a képeket és innen linkeld be őket. -
800*600 bőven jó lenne. -
Nem tudom a linket . A gépemről töltöttem fel ... -
-
nem tudnád inkább csak linkelni? engem személy szerint zavar -