172102
  • Borg
    "ő meg nemkapott semmit"

És ezek után azt várod, hogy adjak a szavadra, hogy bármi jelentőséget is tulajdonítsak annak amit írsz?
  • Borg
    Nem is tudom... esetleg felsoroljam neked ide a nickeket, akik max 1-2 hsz-ig húzták itt, és azóta max priviben kérdezgetnek, vagy az SG Team topikba helyezték át minden BF2 témájukat?
    Netán azokat a nickeket is soroljam fel neked, akik a köpködésetek láttán eleve be sem szóltak a topikba, hanem elhúztak máshova?
    Vagy azokat a nickeket mondjam, akit éppen most próbáltok elüldözni azzal, hogy nektek mindent szabad, de ha ő bármit is mond az támadás ellenetek, és ki kell paterolni innen?
    Magad is tisztában vagy a válaszokkal, nem kellek ehhez én.
  • xj700t
    Egy gondolat a határon túli játékról....

Az emberfia megpróbálja megvédeni csapata zálaját mindenféle trükkös ezközökkel pl.: At akna, C4, claymore stb. vagy ha más nem marad akár az élete árán is. Most jön az error. Rohan a csapattárs, bele az aknába ahogy illik és mit nyom a láma na mit ? Hát persze hogy az kib@**ott ujja csak kick-ig ér el.
  • Nauron
  • joebacsi
    hát drága lac coo piszkálódása után mindenkit kivágtál, aki kicsit hevesebben reagált rá, ő meg nemkapott semmit ne várd azt, hogy szerelmesleveleket kapsz a többiektől...
    ugyanez volt mostis mieink rögtön kaptak bant, míg ott van egy #24771 és #24774, ugyancsak büntetlenül...
    plusz nem is titkolod, hogy részrehajló vagy ellenünk (pl. "ilyenek")
    úgyhogy sztem pötyike alapja van azért a háborgásnak
  • lac coo
    Na hagyjál ..:-D Mi vagy te ügyvéd ? :-)
  • haxoror
    BFV topicban nem ill. alig voltak ősbfesek, majdnem mindenki új volt és az újakból alakult ki a scene minden moderálgatás nélkül szal most ez nem jött be...
  • 0Fritz0
    Inkább egy pártatlan modit kérnék, aztán pedig a közönség segítségét. :)
  • arty
    "Nálam működik a játék 1280*1024 es felbontáson.egyszerűen a játékot indíto paracsikon hivatkozását módosítsd erről: elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 fullscreen 1 erre: elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024 nálam így tökéletesen fut!!! :) lcd-n"

Honnan tudod, hogy igy 1280x1024ben megy ? Én is igy intidom, valaki már beirta, h igy kell, de nem segit, optionsban ugyanugy 1280x960 marad, s game közben látni is h LCD átméretez :(
  • Nauron
    kit is üldüztünk el?
    ha egy kicsit is vágnád mi megy ott akkor látnád h a 7th és a tRs sose volt egy véleményen
  • 0Fritz0
    Hát barátom, lécci mutasd meg, hogy ez hol szerepel az SG szabálykönyvében. :)
  • Borg
    Olvassak bele a belterjes topikotokba, ahonnan mindenki mást elüldöztetek, aki más véleményen volt, így már természetes módon se vita, se semmi nincs? Minek is?
  • xj700t
    Miért, nem az ? :)
  • Borg
    Na miaz, most hirtelen akkor moderáljak mégis? Érdekes...
  • And5
    Akkor mit szidjátok a moderátort ? :)
  • lac coo
    Hát barátom én ezt nem tartom flémnek !
    Ha egy topikból eltűnik 100 hozzászóló akkor az a téma nem flém !
  • 0Fritz0
    Legyen szőke, nagymellű... :)
  • Nauron
    nem nem kell ide moderátor elég a házigazda is!
  • And5
    Indítsunk egy Moderátor Vote-ot !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Istencsászár
    nem mi hanem ki
  • xj700t
    Mi az a "moderátor" ? :)
  • Nauron
    inkább olvass bele a bfv topikba...
  • lac coo
    Itt akkor rajtatok kívül úgy látszik mindenki olyan mint én mert mindenkit kivetettetek már :-((((

Jó jó...Meg se szólaltam , csak ez a véleményem ....

over....
  • 0Fritz0
    Ezt nem lehetne privátban? Tudtommal ez már csak a flém szándékos folytatása.
    Vagy hívjak egy moderátort? :)
  • Borg
    Kicsit sem gondolkodtat el, amit írt ugye?
    Csak bánt és ezért nekitámadsz egyből...
  • Nauron
    a vietnam közössége azért volt olyan jo mert olyanokat mint te kivetettük!!
  • lac coo
    Pár tucat oldallal ezelőt milyen sok új név volt ...Most meg....
  • lac coo
    Persze , mert rajtatok kívül nem ment be más .
    Bár lassan ahogy nézem itt is magatok maradtok :-((((
  • Borg
    Vedd már észre, hogyha a bizonyos flamekeltő hsz-t nem törlöm, akkor az megy mint most oldalakon át. Egyikbe sem szorult annyi ész, hogy ne reagáljon ezekre, és ne ragozza utána oldalakon át.
    Ha a tisztelt szent társulat vissza tudná fogni magát, akkor egyetlen hsz-t sem kellene törölnöm. És aki nem vette volna észre, napokig semmi gond nem is volt. Ment a csevej a játékról, ment a szpemmelés, senki nem lett moderálva. Csak amikor megjelent ma reggel itt 1-2 ember, akkor robbantották ki újra a dolgokat a piszkálódó, erőltett ironikus megjegyzéseikkel. szerk: ld 24795. Értelmes, netán még témábavágó reakció 0, de azért valamit be kell böfögni.
    Amikor meg én reagálok le valamit, akkor én keltek flamet, azzal a különbséggel hogy nekem ez egyből fel van róva, míg nektek bűn beszólni érte.
  • TS Zolly
    szép monolog
  • lac coo
    Ja fasz vok....Ha már egyszer feltöltöttem akkor linkje is van ....
  • Borg
    Jaja, kicsit kisebb képeket plz.
    Bár a fórumon 1024-ig megegyezés szerint nincs gond, de egyesek szemét szúrja ha ilyen sok a nagy kép.
  • 3TOMI3
    paint---nyújtás/döntés---kicsinyíted---és belinkeled
  • Rusid
    Borg az a baj hogy nem veszed észre hogy a flém fő oka te vagy. Talán azért nem érkezik arra reakció, mert mindent törölsz így fogalma sincs senkinek arról hogy miért kapta az illető a bant meg a büntit. Amúgy meg ez a bünti dolog kezdi elveszíteni a jelentősségét ugyanis ezeket talán ésszel kéne osztogatni nem ész nélkül szórni mindenkinek akiket te nem kedvelsz, mert sajnos a moderálási stílusodból ez jön le ,egalábbis nekem. Érdekes módon a Vietnám topikjában nem volt moderálás aztán mégis megvoltunk valahogy.
  • 0Fritz0
    http://www.kepfeltoltes.hu

Ide töltsd fel a képeket és innen linkeld be őket.
  • 0Fritz0
    800*600 bőven jó lenne.
  • lac coo
    Nem tudom a linket . A gépemről töltöttem fel ...
  • lac coo
  • polak
    nem tudnád inkább csak linkelni? engem személy szerint zavar
  • lac coo