172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nauron #24864 te is csak ezért lettél moderátor:P
-
TS Zolly #24863 Rossz! Naaaggggyon rossz hasonlat!!!! -
Borg #24862 bf2cc -
Borg #24861 Igenigen, majd ha lelőssz valakit az utcán, akkor a rendőröket is hajtsd el ezzel a módszerrel. Csak el ne kopjon a nyelved...
Az anarchia jó dolog ám, nézd csak vissza ezt a topikot. -
TS Zolly #24860 Mostmeg aszongya az ea, rakjam fel ujból a gémt. Fél ora legalább a billentyüzet konfig. Ekkora s****kat! -
nem tudnál adni egy linket ahonnan leszedhetném ujra mert ez valszinü hibás -
lol ekkora lámákat -
Borg #24857 Én igen. -
Borg #24856 Na ez volt a szánalom teteje :D
Neked így lefelé ível a mondadóid értelmi színvonala, ahogy fogysz ki az érvekből :D -
Jó helyre jöttél :-DDDD -
haxoror #24854 Igen, ha ez kell hogy békén hagyj minket! -
TS Zolly #24853 Menj csak, nem siratunk meg téged, mi ös BF-esek.
Amugy milesz majd Borgal, ha elkezdődik a Magyar kupa??? Egymás ellen nem csak a csatatéren, de majd itt is menni fog a harc, ha tetszik, he nem. 5 perc alatt lesz majd több tiz post. -
"Hamarosan érkezik az 1.01-es patchhez egy úgynevezett hotfix gyorsjavítás. Ugyanis bennefelejtettek egy igen nagy memóriakezelési problémát. Aki még nem tette fel az 1.01-et az ne is tegye, aki pedig igen, az rakja újra a Battlefield 2-őt és ne telepítse fel az 1.01-es patchet! Ugyanez vonatkozik a szerverfájlokra is, mivel azokkal is ez a hiba. A játék újrarakásával nem vesznek el sem a pontok, sem pedig a medálok, amik a BFHQ-ban vannak, mivel ezeket egy központi számítógép tárolja."
info: bf2.hu
LOL. -
Nauron #24851 zavar h nem tartozol közénk?? -
használja vki .itt ezt a bf2cc prg-t?
-
Borg #24849 Amig ti itt egymásét? -
bocccs csak te szoktál irogatni alája gondoltam te tudod aztis:D -
Nauron #24847 szia jo hogy itt voltál
/ott legalább nyugodtan nyalhatod a borg seggét/ -
Borg #24846 Majd elmagyarázom neked a kérdés és a kijelentés közötti különbséget jó?
"Magad is tisztában vagy a válaszokkal, nem kellek ehhez én."
Ezt meg gondolom puszta véletlen, hogy nem vetted észre.
De kötözködj csak egy-egy szavamba bele, ha más nem megy. Hajrá. Fejleszd a topikot még magasabb kultúra szintre. Mert az megy. -
Bazz !!!!!
Ti tényleg egy korlátolt társaság vagytok !!!!!
Mentem SG-team topikba , gyanítom , hogy ott jobb arcok vannak , ti meg élvezzetek egymásra !:-D
hello..... -
Borg #24844 Miért nekem mondod? A bannert nem én csináltam.
Már szóltak érte többen is, hogy senem aktuális, senem informatív elrendezésű, de ez is mellékes minden egyéb kultúra mellett itt. -
#24823 én ott olvastam olyat:D -
Nauron #24842 hmm egy kis ellentmondás
24823 -
Na most ismét help please! leszedtem ezt a bf2cc-nevü admin programot kicsoagoltam utánna inditom a bf2cc.exe-t mire ezt irja ki :/Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő 0xc0000135 az alk. bezárásához nyomjon ok-t / Na ez mi lehet? -
haxoror #24840 Aha
Hogy is volt?
Jó ideig minden oké.
Azután Borg beszól a FB-seknek, kurva nagy flém a végén Borg elegánsan banra rakja LBandit és onnantól meg se áll a szekér, sztem már te se tudod hogy az elmúlt 2 hétben hány embert bannoltál.
A probléma itt Te vagy, és ez NEM csak az én véleményem. -
kicsit később kapott 2 büntit ha jól emlékszem, először, még mondtad is, hogy azért nem adsz neki, mert ő nemlépte át azt a bizonyos határt...de ha tévedtem sry (bevallom lusta voltam visszamaszkalni oda), a lényegen sztem nemsokat változtat -
bf2 lan juli 2. kicsit már nem aktuális :P -
Borg #24837 Hol jelentettem ki hogy felsorolom neked őket?
Ha kifogytál az értelmes érvekből... ja várj bocs, az sosem volt... na szal akkor ne csesztess hülyeségekkel. Olvasd el újra amit lentebb irtam, értelmezd, és próbálj gondolkodni rajta. -
Nauron #24836 nem látom h sorolod a nickeket! -
Nauron #24835 flém, ha törölsz ha nem ha bannolsz ha nem akkor is lesz....ezen TE változtatni NEM tudsz vedd már észre!! -
Borg #24834 Nemtom, kérdezd meg őket.
Sosem voltak képesek privátban semmire (tisztelet a kivételnek, 2-3 ember), hanem csak itt tudtak szétflamelni mindent.
Most hogy én is ezt teszem velük, én vagyok a főbűnös. Bezzeg ők, szentté kéne avatni őket... -
Borg #24833 Aha, 2 órán keresztül nem moderáltam itt senkit, és nézd meg mi lett belőle. Megnyugodtatok, és kultúráltak voltatok :D LOL. -
del pls
(miutan az eredeti is torolve lett) -
A köpködésben most te is benne vagy. A kezdőkre valóban ösztönző, amikor a modi is nyíltan flémel az "ősbf-es csűrhével".
Lehetne ezt priviben folytatni? -
Komolyan mondom, ez a fórum már nem is fórum, szinte nincs is értelmes megnyilvánulás, csak egymás szapulása és értelmetlen vita helyszíne. Elmlékszem anno mikor elkezdtem netezni -de rég volt- a fórumoknak az volt a szerepük, hogy segítsük egymást és a felmerült problémákra választ találjunk. De most! Manapság csak olvasom ezeket a fórumokat és szomorúan tapasztalom, hogy a segítőszándéknak csak a csírája tapasztalható, az is csak néhaány embernél, akikre régről emlékszem. Az alant feltett kérdésemre már ha valaki egyáltalán elolvasta, már rég reagáltak volna, ha van megoldás ha nincs. De manapság, már azon is elgondolkodom hogy egyáltalán kérdezzek-e! Bár úgy vagyok vele, hogy a remény hal meg utóljára. Bocs az off-ért, de ez most nagyon kikívánkozott! -
a jelenléteddel b+
(asszem megyek eszek egy kis sütit) -
Nauron #24828 ugy-ugy -
haxoror #24827 A jelenléteddel, elég lenne ha te és Borg egy hét banra mennétek és megint nyugalom lenne a topicban szvsz... -
Játszani ki fog ???? -
Nauron #24825 én a bfv topikbol elüldözöttekre gondoltam de ha már elkezdted akkor sorold öket!!!!!!!!