172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #24904 És 18:30-kor magadat is bannolod SG-ről?
Egy moderátortól a pártatlanság és az objektív hozzáállás sztem minimum elvárható de ez benned nincs meg, amire még rá is teszel egy lapáttal amikor egy olyan játék topicjában játszod az Isten amelyikkel te is játszol. -
Borg #24903 Kettőnk közül nem én csinálok itt hülyét magamból mások előtt, a rendkívül szellemes "érveimmel" :D -
Nauron #24902 borg
direkt nem bannolod lac coo-t h bosszantsa a népet?? -
Szivesen ja amugy ott az 1.1 NET-et kell leszedni és működni fog. -
kész a DrAgOnS klán oldala akit érdekel megtekintheti itt :) -
Nauron #24899 most ne probálj viccet csinálni a faxságodbol mert egyáltalán nem vicces -
Na ezt nem kellet volna te észérvekkel élő zseni egy kicsit olvashatnád azt is amit te irogadsz. -
Amikor legelőször néztem be ebbe a topikba - mikor kijött a demo- , az első hsz amit olvastam kb ez volt :
kérdés : hi, hogy tudom felvenni az elhagyott csomagokat ?
válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .
no comment ...... -
Borg #24896 Még mindig nem megy ez neked... -
Borg #24895 Kezdtem én reggel, nézd meg mi lett belőle. A csúnya gonosz moderátor... -
Nauron #24894 mutass még 1 olyan embert akinek ilyet mondtak!! -
[18:22] <@Ahhoj> szerintem Borg is teljesen tisztában volt vele, hogy 2 óra altt nem csendesedik el, viszont hosszú távon jó lenne nélküle
[18:22] <@Ahhoj> és ezt tudta, és amradt flémelni
[18:22] <@Ahhoj> hogy lássuk mennyire flémelünk ha nincs moderálás
[18:22] <@Ahhoj> szal vki ezt a pár gondolatot írja be légyszi légyszi
[18:22] <@Ahhoj> :) -
Hallo ez meg a bf2 topik?
Borg!
Teged is sodor az ar 18:30 helyett mar reggel kellett volna kezdened.
1-2 hsz ha van ami a jatekrol szol. -
Borg #24891 Bezzeg ha nektek mond ilyet valaki, az gonosz moderátor, és a szent társaság ellensége... :D -
Nauron #24890 akkor magadat is bannold mint kicsirigot,ahhojt meg még sorolhatnám -
Nauron #24889 chat.hu
byebye -
Borg #24888 De az. Miért, baj? -
De.
Csak nem tehetek róla , de nem bírom szarkeverés nélkül :-O -
Nauron #24886 amit te csinálsz az nem flém?? -
Nauron #24885 te nem azt mondtad h átmész egy másik topikba?? -
Borg #24884 Nekik erre nincs szükségük tudod. Észérvek nélkül is el tudnak üldözni mindenkit innen.
Szal légyszi te se csesztesd őket, mert attól sem lesznek észérveik, nem találják szükségesnek őket. Épp elég baj, hogy én leálltam velük pár órára vitatkozni. -
ohh köszi köszi -
Azért nem indul el mert le kell hozzá szedni ezt is. -
Na most kicsit csak olvasgattam amit írtatok :
Egy érvet , indokot vagy hasonlót senki nem mondott csak játszátok a kemény fiút.
öregasszonypowwa..... -
Nauron #24880 förum*baloldal privát üzik -
Borg #24879 A fórum főmenüből van link hozzájuk. -
Huha most egy nagyon láma kérdés következik. A privátüzeneteimet miután bezártam ,hogy tudom ujra megnézni?? -
haxoror #24877 A "piszkálódás" meg "akadékoskodás" szavak után majd a KÖVETKEZETES szót is vedd fel a repertoárodba. -
Nauron #24876 lol vagy borg
ha nem tudod meggyözni a népet vagy nem azt cselekszik ami neked teccik akkor egyböl bann.... -
Borg #24875 18:30-ig terveztem az életelemet fecsérelni rájuk, utána meghúzzuk a vonalat, és repül mindenki aki nem bír magával.
Aztán burroghatnak egymásnak rólam, meg a szar rendszerről másik fórumon.
Csak szerettem volna ha mindenki látja, hogy mi van itt, ha nincs moderálás. De egykét ember még be is mutatkozott rendesen a fórumozóknak, nekik külön köszi. Legalább mindenki tudja ezután majd, hogy kit hova tegyen. -
Ö itt nem csinál mást csak bannolgat meg veszekszik. Ha gondod van a bannerrel akkor joebácsihoz fordulj aki ugye a szabadidejében fejlesztgeti a bannert. -
Nauron #24873 Wolwarine
ez tag azért nem kapott bannt mint kicsirigo mert borg egyik talpnyaloja/vagy egy moderátor -
Borg #24872 Ez persze nagy igazság. Ékes példája ennek ez a topik.
Mindenből lehet bármi más, ha úgy akarjátok beállítani. -
Szerintem nyugodtan abba lehetne hagyni, lassan harmadszor futjátok ugyan azon köröket. Szerintetek van értelme? Szívjatok friss levegőt, menjetek a napra, hátha feltöltődtök valami pozitív kisugárzással -
Borg #24870 Amíg te képtelen vagy az igazságtételre két ember között, addig megítélni se próbáld más próbálkozásait erre vonatkozólag. Mert az erőltetett piszkálódás, amivel újra és újra bepróbálkozol már szánalmas. -
Nauron #24869 szar viccböl is lehet jo poén ha ugy állitjuk be! -
thx -
haxoror #24867 Nem lenne anarchia mint ahogy a BFV topicban sem volt, de ha mégis akkor az is ezerszer jobb mint egy elfogult moderátor, ki tudja milyen motivációval, Wolwarine még mindig nem kapott büntetést pedig ugyanúgy flémelt mint Kicsirigo aki meg rögtön banra ment szal ez a te "rended"... -
Borg #24866 lejjebb, és lejjebb... -
Borg #24865 Na, mi a kő, volt egy rossz hasonlatom? Mik vannak...
Ennek persze nem kell megérteni a mondanivalóját, csak azt kell leszűrni róla, hogy rossz hasonlat volt. Bezzeg ha valaki más süt el egy hasonlót, arra megy bólogatás meg lefetyelés...:D