172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #24996 Nálam ace van, minimális player installal, azzal is minden OK.
Amúgy jó a video, látom az ellen commander működött :) -
Death90 #24995 Vagy nem. Így sem látok semmit. Pontosabban ha jól megnézem, nagyon halványan lehet látni a Battlefield feliratot,de szinte feketében...
-
lehet, hogy az is jó...de az én gépemen KLITE van ezé ajánlom:) és rendesen megy minden...mondjuk csak a demóm van eddig meg:) -
John McLane #24993 :D:D jó kis poénos videó, remek zenével, grat:) -
Death90 #24992 Nincs fent semmilyen kódek pack, de most felrakom az X Codec Pack-ot. Talán ez jó. -
multiba hogy lehet botot addolni? -
Jaja.:) -
oscart...oscart....
-
eza zenei aláfestés ez csúcs
-
kösz
-
Nem, nem kell semmiféle előfizetés a netes játékhoz. -
KLITE PACKOT ajánlom -
Kérdés...ha megvan eredetiben a gammám utána kell fizetni a netes játékért a gamespyon?
És egy videjó épp csak repülni akartam - MEGKAPTAM - 5MB - MPG -
Na de eddig jó volt , ment mint az állat 50-70 fps-el :-O -
A hiba az on keszulekeben van.
Nekem sincs gondom 1.01 -el. -
Töltsd le és tedd fel ezt
Ha más van fennt azt töröld le. -
Borg #24980 Nekem nem volt ilyen gond, tegnap este gyak alatt... -
De nekem valamiért szarabb lett: ütemesen megakad a kép kb. egy másodpercenként elötte nem volt ilyen . -
Borg #24978 Van fent valami codec pack?
Ha igen, az is lehet gond. xvid/divx nem sok vizet zavar ebben. -
Death90 #24977 Az introk sem mennek. Videó kodekből már volt fennt DivX, most XVid van. -
Borg #24976 Szerintem ne kapkodd el, majd lesz hotfix a héten, ráér addig a reinstall, ha egyátalán kell. 1.01 is megy annyira, mint az elődje... sokkal nem szarabb :) -
Ha nyomok egy reinstalt akkor a beállításaimat meghagyja a dokumentumokban v mentsem el elötte ? -
csak ossze hozzuk a listat.:) -
mobal #24973 ez igaz :) -
CéZé #24972 4 ha szerencséd van nem kell hallgatni a társaid mikrofon recsegését meg folytonos visítását :) -
Borg #24970 3 pontosabban a squad leader mellett :)
Amúgy még egy előnye van:
4. az SG szerveren az auto team balance nem téged pakol át a másik csapatba, ha commander/squad leader/squad member vagy. -
squadba erdemes beallni, mert
1 hangokat halhatsz.
2 ha jo a csapat eleg eredmenyesek lehettek.
3 ujra szuletes lehetseges nem csak a zaszloknal, hanem a squad csapattagok mellett. -
Borg #24967 Hát öszintén szólva ezt nem figyeltem még, hogy mikor milyen színű... ha hallanak a többiek, akkor jó :) -
körömpörkölt #24966 jaaa az tök jó akkor majd beszélek sokat és V,B ezt megjegyzem -
mobal #24965 tehát mindegy ,hogy mien színű? -
mobal #24964 beszélgetés -
Borg #24963 
Voip: a szerverbe beépített hangkommunikáció. Minden játékos használhatja a játékban, akinek van mikrofonja, és legalább egy squadba beállt. -
"multkor megijedtem hogy hangokat hallok"
Ez lol ez tetszik.:
-
körömpörkölt #24961 voip az meg micsoda?
az amikor beszélnek hozzád, akkor mégsem vagyok hülye, multkor megijedtem hogy hangokat hallok -
Borg #24960 A commander és a sqad leader beszélhet egymással a V-vel.
A squad leader és a sqad tagok pedig asszem B-vel.
Ha pedig hallanak, akkor jó :) -
mobal #24959 halle pajtik! egy kérdés: a voip pontosan hogy megy gém alatt? ha lenyomom a "v" gombot utána dumálhatok mig nyomom? és az a hangszoró megjelenik a jobb sarokban mikor piros a "hang" az mit jelent? az aszt hogy jó? -
FIGYELEM! FIGYELEM! -
Na ezt kipróbálom .... -
Borg #24956 Hát futni nem fog, de úgy lehet hirtelen megindulni, rövidet gyorsan ugrani erre arra.
A folyamatos futáshoz a shift kell. -
CéZé #24955 bróbáld ki hogy a movies önyvtárből töröld ki az összes videót...elég egyszer látni őket...de azért elötte másold át öket valahova