172102
  • jefferson83
    Topik címe alatt lévő képecske
  • Kandurex
    Én inkább azon csodálkozom, hogy hova pazarolják azt a rengeteg memóriát?
  • alma2
    Van itt az a ket "elvakult tarsasag" aki kuzd az igazaert, ugy az unlockolt fegyverek erosebbek-e vagy sem.mivel en most kaptam meg az elsot, ugye mi sem egyszerubb kiprobalni, es eg es fold a ket fegyver kozott a kulonbseg, snipert nyomtam ki, bar nem tudom miert meg sose vagyok az :)
    mig a regi meg se karcolja a helit, a masikkal 1,5 tarral szarra lovod.
    errol ennyit, en jatszok ti meg csak csepeljetek egymast... sutak.
  • Borg
    Átmeneti, amíg nem készül el az új.
  • Kandurex
    Mi ez a szutyok branner?
  • Robogo
    Boldog szülinapot Guest!!
  • Cobra.
    Ez mondjuk elég hülyén lett megcsinálva, hogy nem lehet játékon belül gammát állítani.
    Tegnap hogy kicsit többet játszottam egyhuzamban, amikor kiléptem elég sokat dolgozott a hdd, szóval tényleg sikerült egy memóriaszivárgást összehozniuk a patch-csel.
  • Borg
    Abban leginkább sehogy. A videokártyád driverében állítsd be, a teljes képernyős 3D-hez.
  • Borg
    Miután az eddigi banner kedves készítője (köszönjük neki eddig munkáját!) úgy döntött, hogy tovább ne legyen fent az ő bannere, aki érez magában kreativitást egy új banner készítésére, az jelentkezzen PÜ-ben.
    A feltétel csak annyi, hogy igényes kinézetű, és informatív banner legyen. (FAQ link, stb., flash is lehet)
  • arty
    kodekpakk ? .bik videot használo játékhoz? :O

érdekes ötlet ;)
  • Death90
    Érdekes olvasni, hogy eggyses fórumozók hogy b*szogatják egymást, de ebbe én inkább nem folyok bele... Jó szórakozást nekik!
    Hol tudom az X Codec Packban a gamma korrekciót állítani?
  • Ma2ska
    Singleben csak gyakorlásra alkalmas mint minden hasonló tipusu játék, hosszu távon...
  • gameplusz
    A kód éri a játékban a letöbbet.... Kb 10-et ér a kód, 500-at a lemez, 500-at a tok, meg 1000-et a könyv.... :D A többin meg osztozzanak a készítők....
  • SeS7thRambO
    6.000-ért kicsit használt jó lesz??? Kód nélkül. Könyvvel együtt!!!
  • joebacsi
  • joebacsi
    csak nagy volt a szája, jelen pillanatban nemlehet olcsóbban kapni sajna :(
  • Polemius
    Frissítettem a SQUAD GUIDE-t, most már vannak képek is, meg Sniper Squad meg pár apróság.

Itt lehet csekkolni: polemius.tar.hu
  • SAS107
    Multkor beirtam hogy 12.000ft milyen dúrva.
    Erre valaki beszólt szellemesen hogy "aki hülye az ennyiért veszi"
    ebből arra következtettem hogy van olcsóbban is rá mód.
  • joebacsi
    pedig ennyi mindenhol
  • SAS107
    Tud nekem valaki segiteni hogy hol lehetne a legolcsóbban beszerezni a BF2-t?
    576 ban 12.000 huf, azt kicsit sokallom.
  • scorpeeon
    akárki akármid mond az 1.01-ről, én amióta feltettem,nem dobott ki az asztalra, szóval pá
  • Seth
    Az mitől van hogy majdnem percre pontosan mindíg 20 percenként kivág az asztalra??? És ez minden alkalommal eddíg így volt
  • Scholes18
  • tehen_m
    Jó topik. Fel is teszem gyorsan a bf2t.
  • DummyBoy
    Jajjménemmaraccmáncsendbe ...

Érdekes dologgal találkoztam egy francia ranked szerveren ...

A hullák elkezdtek brékelni ... nem 1-2 ... MIND ... eszméletzlen idegtépő volt, főleg medic-el .. mindig mellényomtam a defibrit ... mi az isten ez? serverbeállítás (hogy mindenki tudja meddig újraéleszthető valaki?) vagy sima, és nem is kicsi bug ?
  • joebacsi

• Guest
  • Krinyo
    a tank2 tetszett :)
  • mila69en
    hát kipróbálni érdemes.. de hosszútávu szórakozást sztem nem fog nyújtani singlibe
  • mohus
    de legalább teccett?:)
  • Tockos
    Ez a game foleg multi vagy singleplayer- be is turheto?Ti hogyan nyomjátok mert én csak singliben akarnám jatszyani ezert nem tudom hogy érdemes-e kiprobalni?
  • muadib01
    Kösz ! Cooperative alatt azt értem mint a BF vietnám multiban . Vannak az "élők" és a gép által irányított BOT-ok . A BF2-ben egy jó kis 32-es pályán kevés az 5-5 ember ! És mielőtt azzal jönnétek , hogy játszunk 16-os pályán elárulom , hogy mi főleg a technikát szeretjük ! Emiatt kellene az , hogy a BOTokat elő tudjuk csalni valahogy ! Egyébként kb 1 éve LANozunk !

• Krinyo
    igen
  • arty
    OFF

ilyen ostobaságot :D konzolra egyetlen auto-szimulátor nem jelent még meg ... :D
  • fistin
  • Pharaoh
    Medálokat hogy lehet szerezni? Már van egy csomó badgetem és ribbonom, de medálból csak a helyezésekért járó van.
  • mohus
    semmivel...

sokat próbálkoztam mindenfélével, de úgy a legjobb ha kirakom a jelet a videókártyáról...majd a digizőmmel visszatolom a PC-be...a digiző USB2.0-val tolja ráadásul van benne erre a célra egy mikroprofesszor is:)
  • Krinyo
    mivel veszed fel a videot?
    BattleRecorder? fraps?
  • mohus
    EZÉ (11MB) vajon miért járt KICK....nem is értem
  • mohus
    tudatLAN:)