172102
  • jefferson83
    Én csak egy mezei amatőr BF2 játékos vagyok.
  • francois
    most kapcsoltam be a safedisc-et de így sem jó
    amúgy nekem a reloaded van
  • jefferson83
    Dicsekedün, dicsekedünk
  • francois
    mind1 akkor megvárom a 1.01 no cd-t, ugyis megyek nyaralni hétfőn nizzába ugyhogy majd két hét múlva rá nézek mizu...
  • jefferson83
    Aki nem a játékkal foglalkozik az elhúzhat a francba innen. gyerekes amit csináltok...
  • Guest
    Akkor valamit elrontottál, a mini image lényege, hogy a CD-checknél eredeti lemeznek ismeri fel. Safedisc-emuláció a Daemonban be van kapcsolva? A STON3D-féle clonedvd-változathoz kell, mini-image-hez nem tudom, lehet, hogy ott is.
  • Robogo
    :P
  • jefferson83
    Én úgy csináltam ahogy le van írva és nekem simán ment minden. Clone-os változattal semmi gond nem volt.
  • lac coo
    Melyik az a PKM ?
  • APOKALYPSE
    Lehet, frissíteni kellene az SG.HU servert, mert a PB állandóan kidobál!
  • francois
    amúgy amit írtatok a tört patchelésre az nem jó, én megpróbáltam: visszatettem az eredeti exe meg dll fájlokat, patch, mini image daemonnal de ugyanúgy kéri a cd-t ugyhogy nézzetek utána, mert így nem stimmel.
    Vagy pedig rosszul írtátok le.

• Robogo
    Na és már jönnek a törlések.
  • Robogo
    OKsa.
  • gergod
    Persze, a tied is egy jó megoldás :)
  • GCR
    Gabóca . Ezen inkább ne kondolkodj .
  • Robogo
    Tényleg Geronimo csinálta a bannert?Mert ha igen akkor úgy tünik,hogy nem lesz fasza banner.:(
  • 3TOMI3
    sry h ilyen tájékozatlan vok :P
  • Robogo
    Nem is tudom mért lett lecserélve a banner....
    Az elöző fasza volt.
  • Beers
    Az előző kicsit ütősebb volt!
  • Robogo
    Ez nem új banner ez a banner csak idéglenesen van.Addig lesz ez a banner ameddig valaki nem készít egy jó bannert.
  • GCR
    Hmmmm semmi . Csak valami fél isten irogat ide néha , meg jópár hülye kérdés oszt ennyi.
  • Robogo
    Jajj már kezdek uni egy valamit ez pedig az,hogy a hülye emberke mindig a repülöm elé áll és ha elindulok akkor le tk-zom és kapok -8 pontot és sokan ezt direkt csinálják.:( És ezzel az a gond,hogy nem lehet védekezni max mindig kapok -8 pontot vagy nem repülözök.:(
  • 3TOMI3
    ki csinálta az új bannert???
  • 3TOMI3
    300 új hsz :)
    a tegnapi bannolásokon kivűl volt vmi új hír vagy vmi???
  • Guest
    Neked is :)
  • Guest
    Kösziek :)
  • Piedon
    Érdekes ma folyamatosan kivág az sg.hu szervere, mert "Pb server running old version". Nem kellene frissiteni a szervert?
  • CéZé
    hát az télleg nem az :)
    de a kérdés sem egyértelmű :)
    "Játékból hogyan veszek fel videjót?" én igy
  • Krinyo
    pontosan igy értem :)
  • Krinyo
    ugye nem gondolod komolyan hogy a felvett belső nézetes kamerát kirakod külsőre és több oldali kameraállásból megvágott anyagot tudsz felvenni :)
  • gergod
    Úgy érti, hogy a battlerecordenben tudsz kameranézetet váltani, meg előre hátra tekerni, lassítani a lejátsáson.... Az azért nem ugyanaz, mint összevágni :)
  • CéZé
    ugye nem gondolod komolyan, hogy egy pinnacle studio av/dv deluxe digikártyával felvett anyagot nem lehet vágni? :)
    egy az egyben azt veszi fel amit a játéban csinálsz
  • Krinyo
    de azt nem lehet rendezni :)
  • CéZé
    a videókártya kimenetét rákötöm a digikártya bemenetére majd elindítom a felvételt és nekiállok játszani...frame dobás és fps vesztés nélkül digiz az anyagot...ennyi :)
  • schrank
    valaki felszabadította már a PKM-et mert kiváncsi lennék mennyivel hatásosabb a helik ellen mint a "hagyományosak"
    üdvözlettel : a szitakötővadász
  • Krinyo
    érdekes, ha lelassítokm a demot, felvételkor nem lassul le
  • Running
    Játékból hogyan veszek fel videjót?
  • Running
    Ma lesz valami játék este az sg csávók?
  • ddt500
    Nem tudom mit vagytok úgy oda, szerintem nem olyan drága. Akinek van pénze olyan gépre, amin jól fut, annak jusson erre is. Engem nem vet föl annyira a pénz, ezért megnézem, hogy mire adom ki. A elmúlt fél évben 3-om játékot vettem: BF2, HL2, GT4(bár ezt a PS2-re). Nekem is van másolt játékom, de ott ahol tudom, hogy gond lehet az internetes játékkal(CS.S, B2) ott megveszem az eredetit. Pláne hogy itt Pesten egy deci finlandia 1600ft, úgyhogy egy átmulatott este 7-8 ezer ft.
  • And5
    Csináltam egy videót de a mocsok freeweb nem küldi az aktiválós emailt