172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Van valami komoly változás, hogy fennt van a folt? -
Death90 #25396 Megpróbáltam a gamma beállítást, és rendesen megy a játék. Visszaállítottam a gammát, és úgy is rendesen megy :) -
Koszi, kiprobaltam, elsore nem sikerult, de most mas hibauzenet jon elo ami lehet jo jel? :-)
este tobb idom lesz akkor probalkozok tovabb -
pedig van ám annak is -
Hétvégén mi is ugyanígy szívtunk mert beszorítottak, az utak tankokkal lezárva, a gyalogosok meg özönlenek be. Szívtunk mint a boci. Ez van, a csapatunk hibája volt, le kellett nyelni a békát. -
japo tankot meg nemnagyon nézegettük, gyenge volt ez anélkül is :) -
hmm p4nél nagyon nemtok, tigrincs vajlánctalpát meg nemakartam említeni :) -
meg a tengelyhatalmaknál :D -
Na meg vannak ugye a fix rakétaállások, amik durvábbat ütnek, mint a kézi cumó... -
Borg #25388 Na az. Az is vertex bugnak indult. De szvsz BF2-ben már lehet, hogy szándékos. -
csak szövi tankoknál, de volt, bal oldalt -
Borg #25386 BF'42-ben is valahol a lánctalp és az alja körül volt az a hely, ahol még szemből sem kellett több, mint max 2 lövés... -
Polemius #25385 Gondoltam, és is kipróbálom ezt az egy lövés-egy tank módszert.
Elölről, oldalról nem is próbálkoztam. Viszont kipróbáltam magasról, direktben a torony tetejét meglőni. Próbáltam a hátulját is. Eredmény: 2 rakétával biztosan ki lehet lőni, ha már sérült, akkor valószínűleg elég egy is.
Aztán jött a meglepetés! Ki lehet lőni egy találattal! Igaz, nem egyszerű. Az alját kell célba venni!
Így, egy találattól elkezdett füstöt eregetni, majd pár másodpercre rá felrobbant!
A találat és a robbanás közt beszálltam, itt láthatjátok, mekkora sérülést okozozz egyetlen rakéta: http://polemius.tar.hu/screen003.jpg
Ehhez feltolattam egy rámpára úgy, hogy kicsit le is lógott a tank a szélén. Valahova a lánctalphoz csapódott a rakéta.
Szóval meg lehet csinálni, bár gyanítom valami bug is eredményezhet ilyet. -
Pontosan én semmi pénzért nem tenném vissza az 1.0 át majdnem ketté törtem a dvdm egy két szerverkerső bug miatt
-
#25317 -
jó a géped kéne még 512 ram vagy 1gb -
Hát persze h kiakadok, magyar vagyok és kiabálok rögtön, emg szidom az anyjukat. :) A játék hibáit nem én javítom én csak észlelem, de megnézném én közelebbről hogyan is dolgozik aa dice. :) -
Nos az ilyen dolgokkal tudni kell élni, ez van ezt kell szeretni. Ahelyett hogy kiakadsz, inkább találj rá megoldást. -
engem kidob a punkbuster, mert c1.110-es kell neki, de én frissítettem már és még mindig kidob
mit tegyek?
thx előre is -
Nyugi, lehet h csak időszakos, nekem is előjön néha és akkor 1-2 napig csinálja, aztán megint jó. Én is sok pontot vesztettem el így meg érmeket is. :( -
Ha az építkezésekre kimész, még van esélyed!:) -
Bár már lement a cheates téma, de azért álljon itt egy pártatlan hozzászólás is: ott voltam az RDHA szerveren, amikor szóbakerült, hogy nincs rang, de van unlockos fegyver. Valóban senkinek (nekem se) mutatta a rangot a szerver, viszont én ugyanúgy tudtam használni a saját unlockolt fegyveremet.
És egy kérés a JCSR vezetőihez: Tominak magyarázzátok már el, hogy nem szép dolog a BC, főleg ha olyan jó a team balance, hogy gond nélkül be tudták szorítani az ellent a főbázisra. -
Mostmá nagyon elegem van ebből a játékből, egyszerűen hihetetlen egy pályát nem tudok befejezni mert állandóan jön a there is a problem with your connection és kirak. És ami mégrosszabb még a pontjaimat sem menti, ez most nagyon felbaszta az agyam... 

-
Ajajj. Akkor lehet elkezdem visszavinni a sörösüvegeket :D -
hát igen... sajnos nagyon sz@r a helyzet... illetve szomoru... -
Borg #25372 A memory leak szempontjából, ja.
De akinek meg az 1.0 kilépegetett, meg fagyott a szerver browser, az nemigen tud mit tenni. Még mindig jobb az 1.01. -
De baj, tudod mennyibe kerülnek ezek? Le fogjuk vonni a fizudból!!!!.) -
jobb az 1.0 , EA is ezt mondja -
Jah. Remélem nem baj hogy kárba ment pár tank csak a teszt céljából. =) -
De
vagy!
Nekem kb minden 3. szerveren láthatatlan a rangom, viszont az unlockolt fegyverem megvan, akkor én is csalok? -
Szerintem is bug. Különbem már biztos elmondta volna vki hova kell lőni.
Az első unlockom úgy történt h észre se vettem. Egyszerűen az anti tankos stukkere lett felpöckölve. Se kérdés, se hang, se semmi, csak látom az már ki van, mondom mi a fene, akkor kérdeztem rá h is van ez az unlock dolog.
Na erre varjatok gombot! -
ACE #25366 ja és egy üres tankot lődöztél teszt célból? -
ACE #25365 De akkor sem lehetsz biztos benne, hogy előzőekben nem rakott már valaki más C4-et a tankodra... de ha van ilyen, akkoris valószínű bug, ahogy Borg mondta... -
Mert én voltam a környéken egyedül =) Főleg saját szerveren teszt célból =) -
ACE #25363 Hát nemtudom, én folyamatosan Antitank-al vagyok, azzal szereztem már több mint 2500 pontot, és velem sosem fordult elő az, hogy 1 lövéssel lőttem volna ki, kivéve ha csak kill assist-ot kaptam, de azt ugye csak azért, mert segítséggel lőttem ki... -
nem :) igen kevesen voltunk a szerveren és elég soxor kinyírt :)) anno bfben is voltak olyan pontok, ahova elég volt egy lövés, h 90+ %-ot sebezzen egy tankon, ill. azonnal robbantsa. de - ismétlem - én véltelen se gyanakodtam csítre. egyszerűen én összevissza puffogtattam, míg ő - nyilvánvalóan - tudta mit csinál :)) -
Borg #25361 Szerintem is max bug lehet, az 1lövés/tank. Vagy van egy olyan eldugott, spec hely a tankon, aminek tényleg elég egy lövés.
De én inkább vertex/hitbox hibára gondolok a modellben, aminek az eltalálása ilyen bugot okoz. Sok játékban volt már erre példa régebben. -
Vagy egyenesen a fejem volt a c4, mert valaki futtába rászallagozta, majd mikor a tankaszálltam és eltaláltak a rakétával, bebasztam a fejem és felrobbantam. :)
Elképzelhető? -
ACE #25359 És honnan vagy benne 100%-ig biztos, hogy Te egyedül lőtted ki? ill. hogy fullos volt a tank? -
Elég sokat tankozgatok, de egylövésből még nem szedtek ki, ennek kompenzálásaként még én se senkit. Viszont én láma vagyok és főleg nem mérvadó :D