172102
  • freejack6
    akár le is szedheted, nem befolyásolja egymást a kettő.
  • mohus
    KÉRDÉS:

DEMÓT leszedjem mielőtt INStALLÁLOM A TELJESET?

kösz
    mohus
  • Polemius
    Én kimondottan örülök, hogy nem csak sorban lehet zászlót foglalni. Így több tere van a gondolkodasnak, taktikázásnak. Nem lehet beállni egy zászlóhoz, hogy csak azt védd.
    Persze okosan így is meg lehet találni sok mapon azt a pontot, hol megfogható az ellen. Megfelelő hidakat felrobbantani, a maradék utat (ami lehet, hogy csak egyetlen út) meg védeni. Akkor hátul csak tisztogatni kell.
    Az egyik mapen pl. egy szigeten 4-6 fövel (egy squaddal) gyakorlatilag meg lehet fogni az APC-ket, páncélosokat. Általában folyamatosan támadás alatt is vagyunk. :)
  • lac coo
    Na az jó ! Mindíg furcsállottam hogy hátulról el lehet foglalni zászlókat, Tudom ilyen a háború de nekem fura...
  • lac coo
    Ööööö......Aimbot nincs benne ? :-DDDD
  • Borg
    A supply lines olyan mód, amit már anno DC-ben is megvalósítottak.
    Vagyis csak sorban lehet foglalni a zászlókat bizonyos mapokon.
  • Polemius
    Valahol van erről info, hogy mi az ami be van építve de le van tiltva?
    Pl mi az a supply lines? Meg a stb?
  • Borg
    Ezek "valszeg" azon pár feature-ök egyikei, amelyek integrálva vannak, de le vannak tiltva.
    Úgymint a supply lines mod, meg a fegyverek mozgásfüggő sebzései stb stb.
  • Drachomir
    A sp mini modban a spec opsnak mar van Binoja ... :) uh telleg az lesz!!! gondoltak a modosokra :-)
  • TheGOro
    Hát én előbb untam meg minthogy megtapasztaltam volna ezt a finomságot...
  • lac coo
    Na ja , egy távcső alap lenne egy ilyen játékban , legalább a leadereknek .
  • Polemius
    Na igen, ez engem is érdekelne. Mindent végigtúrtam, hogy a beigért laser designator meg binocular pl. hol lehet.
    Az utolsó reménységem abban van, hogy azok a négyzetek azért vannak üresen, mert később lesznek ilyenek benne. :)
  • Drachomir
    vagy esetleg a rankoknak is szerepeuk elobb utobb es tobb kieg cucc lesz...
  • lac coo
    Lehet a modoloknak hagytak még helyet és több cuccot is be lehet rakni mint ami most van .
  • Starfish
    Hát nekem úgy tünnek mintha a spec cuccokat mutatná, vagy a kiegészítő cuccokat.. Pl. Spec.Ops-nál ott a C4 jele, és gránát, Supportnál a lőszeres utánpótló cuccokat, Engineer a javító balhét és az aknát, Snipernél a claymore-t és így tovább. Az üresek meg ugye amik nincsenek =)
  • Drachomir
    erdekes eleinte nagyon ugyeltek a legalitasra.. akkor az a modszer sem tutter..
  • mesor
    Ezek az üres kockák micsodák?
  • lac coo
    Ez nem túlzás !!
    Tényleg bárki bárkinek piszkálhatja az unlockját !!!Gondolhatod mikor olvastam kipróbáltam....:-O
    Ebből akkora balhék lesznek hogy ne tovább!
    Igaz most átjköltöztette az EA a szerverét de csak idő kérdése , hogy ismét megtalálják a címét , pláne mert a te géped küld adatot rá....
  • mesor
    Fasza ma nagynehezen (mert nem tudok sokat játszani) elértem az 1000pontot sőt valamennyivel felette azt nem történt semmi! + elötte kétszer connection probléma miatt kidobott a játék és elvesztettem vagy 100 pontot mert nem írta jóvá!
  • Starfish
    Csak hogy csatlakozzam a warezos témához. Én pl tegnap is meg ma is nyomtam reloaded-el neten. Minden gond nélkül. Néha van olyan hogy aszondja nekem a gamma, hogy a CD kulcs használatban va, de 1-2 perc várakozás után beenged a szerverekre. Kapom a pontokat, kitüntetéseke stb. Csak sajna nincs sok időm gammázni, de alakul a dolog. =)
  • Beers
    Kellene!
  • mesor
    1000 pontnál nem kéne ugrania Lance Corporalra a rangomnak?
  • Borg
    Anno a legelején ment is. Mostmár nem. Vagy csak igen kacifántos megoldással, ráaádsul minden update után új megoldást kellett keresni az érintetteknek.
    Sőt, 2 hete kijött a vac2, az úgy ahogy van lenyomta a warezosokat a secure szerverekről. Na de ez off itt.
  • TheGOro
    csak szólok hogy soha nem vettem meg a hl2-t mégis multiztam neten, és ment a steam is, ennyit a tört verziók kiszűréséről.
  • Mortel
    köszi BB and Warlock , meg nézem segít-e
  • Drachomir
    meg elozo unlock hibakhoz... szerintem a HL2 steamje teljesen jo dolog a tort verziok kiszuresere,, vagyis ilyet licencelni sokkal jobb lett volna mint az EAnak egetni magat ezekkel a patch visszavonasokkal..az viszont szerintem szamszeru teny h sokan megvettek az 1.01 patch utan a jatekot.. tobbek kozt en is
  • BurnBaby
    logitech mx500 és minden gombot enged használni a bf2.
  • BurnBaby
    folyamatos kidobálás ügyben tegnap este vagy ma reggel posztoltam egy kommentet - hátha segít. keress vissza, bizonyos shepher nevű júzertől származik, ez lehet a kereső kulcsszavad. este felkerül a faqba is, csak még nem jártam otthon.
  • Mersant
    nekem sem engedi a gorgetest, a tobbi gombot is csak ugy tudtam beallitani hogy feltettem a setpoint nevu progijukat, ott felismertettem a jatekot, utana engedte...a kidobasra passzolnom kell...
  • erdos
    Nekem a ms 5 gombost engedi kalibrálni a görgőn kívül...
  • Mortel
    na lenne 2 kerdesem.

logitech egerem van néhány + gombbal. nem tom konfigolni őket, de még a görgőket se.(fegyver váltás működik)

másik folyamotosan kivág a játék. nem ír ki semmit csak kilép. Raktam újy drivert nem segített... vmi 5let vkinek?

• Borg
    Ez túlzás, de tény hogy nagy lesz a nyomás azok részéről, akik nem jutnak értelmes ranked szerverre, és megvették.
  • lac coo
    Hát ez az.....

Az EA székháza égni fog szerintem :-DDDDD

(Vagy egyszerűen mindenki unlockolhat és akkor nem lesz az , hogy csaló nem csaló...)
  • Running
    Szopatás.
  • lac coo
    Más...

Láttam ma megint téma volt az unlock meg hogy csalnak-e.
    Ebből lesz a legnagyobb balhé a játék körül.
    Képzeljétek el , hogy bárki bárkinek a fegyvereit unlockolhatja ha ismeri a nick nevét.
    Búnkó klán megcsinálja a rivális klán összes játékosának az összes fegyvert . és elterjeszti , hogy csalók !
    Olyankor mi van ????
  • Running
    Tök jó h minden játékot elbasznak valahogy...már csak az hiányzik hogy az Obliviont is elkúrják. De szerintem az tutti lesz.
  • lac coo
    Hát , amilyen ütemben készül a Stalker tényleg csak az unokáid élvezik majd :-DDDD
  • Running
    Pont azt mondtam mikor kijött a full, hogy nem értek rá még 2-3 hónapot fejleszteni, tesztelni. Mert az tuti, h nem tesztelték. Senki nem halt volna bele, ellenben nem lenne ez az egész szarkavarás, mocskolódás. Ideje lenne, hogy az ea is megbukjon végre.
  • lac coo
    Az csak teszt céljából csináltam :-D
    Amivel játszom azon nincs unlock:-DD
  • Borg
    Na az lett volna a másik game amit megveszek, pontosan ahogy írod, ha épkézláb multi lenne benne.