172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #25599 Erre hatékonyabb a specops. A fegyvere középtávra igen pontosan, és erősen lő, messze meg úgysem mész a zászló miatt.
Meg persze meg tudod támogatni magadat a bejáratoknál némi C4-el is :)
Szoktam így szórakozni is, hogy jön az ellenség, és behasal a zászlóhoz, mint a jóllakott ovodás a homokozóba. Egy lövés, körülnéz, pattog semmi. Még egy lövés, meg még egy :D Aztán mielőtt lehúzná a zászlót lelövöm, vagy C4-ezem :) Igy addig se árt máshol, amig ott hasalgat :) -
Persze ezt én se értem, de nem értek én ehhez én csak egy egyszerű medic vagyok. :) -
Azt nem értem, hogy a commander miért nem engineer egyben, és akkor szerelgetheti a bizgentyűit nyugodtan, nem kell mást elvonni a csatából. A commander legtöbbször úgyis csak ott lébecol hátul. Én nem segítek neki. Na jó, max ha engineer vagyok. -
Borg #25596 Jobb esetben ez a commander dolga lett volna közben, mert ugye mással nem kéne foglalkoznia. Szal specops vagy engineer, és ha utóbbi akkor szereli a bázist. -
Én mostanában commanderként sniper-t választok és behasalok egy zászló védésére. Ha észreveszem, hogy jön valaki a zászlóra, akkor kis eséllyel ki tudom szedni a támadót (persze csak ha gyalog van) -
Ja a szavazásokat én is vágom. Kiír valamit de mire elolvasom eltűnik, asse tom mivan meg asse mivel kell szavazni, szóval lehetne valamivel felhasználóbarátabb is a szavazó környezet. -
Polemius #25593 Pl. és is említettem egy lehetőséget, amitől előállhat szitu anélkül, hogy az egyik oldal csalt volna, a másik oldal meg szándékosan hazudna.
De biztosan haloványszürlén jelennek meg a hozzászólásaim. -
Tényleg most h mondod, tényleg így szokták, beládázzák. :) A játék ezen része ki szokott nekem maradni, mert mivel mediccel vagyok, így a frontvonal elején vagyok töltelék, élő pajzs, meg dokika. -
Szerintem (mert kiprobaltam) ha valaki jo commander akar lenni, akkor neki nincs ideje jatszani, hiszen allandoan pasztazni kell a terkepet, uav -t kirakni ahol viszonylag nagy az ellenseges mozgas, javito csomagot ledobni a megfelelo helyre, plussz az agyukat allandoan hasznalni.
En ezeket csinaltam, es nem volt idom emellett meg rambozni.
Ha pedig vegyesen csinalja az ember, akkor megint nem sokat er mert lehet, hogy mas szivesen commanderkedne rendesen, es csak a lehetoseget veszi el a masiktol.
A commander leszavazasa pedig szinte lehetetlen, ugyan ugy mint az allando tk -zos emberkek kiszavazasa, mer soha nem jon ossze annyi szavazat amennyi elegendo lenne.Az emberek nagy resze pedig azt se tudja mirol kell szavazni.
En is csak azert ertem meg a dolgokat, mert fent van az 50% -ig kesz magyaritas.
En meg keremszepen oroszt tanultam a suliban, nem pedig angol konyvel, es 1 pc -vel jottem a vilagra.:) -
Ki is kaptunk mint a franc. :) Én speciel nem figyeltem a cuccok állapotát, meghát mediccel szoktam menni, de mikor meghaltam a kedvéért indítottam egy szerelőt és segítettem rendberakni a cuccát. Szóval nem vagyok rossz ember. :) -
Poggyász #25589 Én mondjuk azt nem értem hogy miért mérnökkel javíttatja a cuccait. Public-on nekem nem is szoktak reagálni a parancsaimra, ilyenkor magamra vagyok utalva. Én csak le szoktam dobni egy support ládát az ágyúk mellé és pár másodperc múlva már meg is javult. Mondjuk ha az ellenséges spec-ops letáborozott a közelben akkor ebből újratöltheti a C4-eit, ezért ilyen esetben már mindenképpen kell valaki hátvédnek.
Bár volt már hogy megoldottam enélkül. Láttam hogy az ellenséges specops becénégyezi a radart, gondoltam utána az ágyúk következnek. Gyorsan nyomtam egy artillery-t úgy hogy az ágyúk saját magukat lőjék. Be is jött, mire odaslattyogott az első ágyúhoz csak egy C4-et tudott rádobni már jött is az áldás. "Artillery in condition red", de egy láda után minden ok volt.
-
"Nekem az volt a kedvencem mikor a commander beírta rankeden, hogy legyetek már olyan kedvesek és javítsátok meg azokat a kibaszott ágyúkat, meg a radart!! Semmi reakció, erre bepattant egy tankba és bele a harc közepibe. Kicsit ideges lehetett. Persze utána már megcsináltuk neki, ne sírjon a szája. :) De ezen jót röhögtem."
Szerintem nem ojan vicces, hiszen a tobbi csapat tag erdeke is, hogy ha mar 1 szer van commander, es viszonylag jol is dolgozik, akkor jok legyenek az agyuk, radar, uav. -
Beirod a szerver keresobe
hun
Ha fent van az 1.01 -es peccs akkor
%hun
-
Nem.:)
Epp tegnap lottem le 1 uszo embert, mikor a bazisunk felett kiugrott a gepbol a vizbe.Mit akar a mi bazisunkon? Igy jart.:) -
RE ... én is írtam, hogy elnézést :)
Running: lehet ... [HUN]Hacker néven szoktam fent lenni ... amikor van időm ... általában szitutól függően az al-közép osztályt erősítem, de van már bronz medálom is :) És volt már rá példa hogy elől végeztem ... de ahhoz olyan servert kell találni ...
Mellesleg én is az Idle-re tippeltem ... de 30 sec? Meg azért idlekick-hez gondolom lehet külön szöveget fűzni ... -
Dummyboy tegnap nem találkoztunk mi ranked szerveren? Official Uk #11 aszem, akit láttam az is valami ilyen nevű volt. :)
Úszó emberre etikátlan lőni??? Nekem ez a kedvencem. :) Tiszta király, nyugodtan becélzod, ha nincs ott senki akkor nem is kell lehasalni, kivársz majd nyomod a ravaszt és várod az eredményt. Nem is kell rögtön lelőni, várhacc addig is amíg kiért a part közelébe. :)
Nekem az volt a kedvencem mikor a commander beírta rankeden, hogy legyetek már olyan kedvesek és javítsátok meg azokat a kibaszott ágyúkat, meg a radart!! Semmi reakció, erre bepattant egy tankba és bele a harc közepibe. Kicsit ideges lehetett. Persze utána már megcsináltuk neki, ne sírjon a szája. :) De ezen jót röhögtem.
-
Nekem most az a bajom hogy nagy nehezen belépek,de a szerver listában semmit vagy nagyon kevés szervert mutat.Ha minden filtert kikapcsolok is akkor is 55-nél kevesebb szervert mutat és egyik sem magyar.Ip alapján tudok csak konnektálni.Tegnap még működött. :/ -
Nekem meg állandóan 1-2 percel is tovább muzsikál ez a szarláda foshalmaz. Hihetetlenül idegesítőőőőőő -
Ezek szerint nem etikátlan ejtőernyősre sem lőni meg úszó emberre? Mondjuk ernyős tud lőni, viszont a vizben még az állatokat se lövik le a vadászok :) -
FlatlineHun #25580 Nem lehet, hogy az idle miatt bannoltak, és a standard ban-üzenetbe bele van égetve a TK? -
FlatlineHun #25579 Thx, arty, és a nem visszaolvasók (Dummy :)) kedvéért ismét:
ELNÉZÉST KÉREK A JCSR KLÁNTÓL. -
Nekem ezt akkor csinálta mikor még csak 512ramom volt. -
Igen -
Nektek is rosszul jelzi a pingeket a szerverkereső ?
Sokszor magyar szerverekre 140-es pinget ír ha belépek meg 15-30. -
Ez lehet esetleg a WinXP beallitasaitol is nem? -
Jaja.:)
En akkor abrandultam ki a Win95 -bol, mikor megmozditottam az egeret, es kekhalal lett.Nem kicsit lettem ideges. -
Borg #25573 Érdekes, nekem egyátalán nem szól tovább... -
"Úgy 3 perce léptem ki a játékból, de még mindig szól a zenéje"
Szerintem ezt eros tulzassal irta.
Nekem 1GB ram mellett csak par masodpercig szol a zene miutan kilepek. -
Borg #25571 Ja, olyan mint anno a Win95, ami egy tüsszentéstől összekékülte magát :D -
A csengo aramkorei bugot okoztak a bf2 -be. 
Legkozelebb kapcsold ki a csengot, ha bf2 -ozni szeretnel.
-
"Na, végre sikerült egy fél órácskát bohóckodnom vele. Úgy döntöttem, hogy amíg nem érkezik egy masszív kis patch, addig inkább kijátszom a GTA-SA-t! :(
ps. Úgy 3 perce léptem ki a játékból, de még mindig szól a zenéje..."
most végül a mi a bajod vele?:) -
Elloptad a postomat 

Szóval amiért jöttem :) Tegnapi meglepi:
Lépek be valamelyik külföldi serverre, ott vagyok, hogy már spawnpointot és kitet lehet választani ... erre csöngetnek ... kifutok, beengedem, bemegyek (30 sec ..) erre írja hogy túl sok TK miatt kickelve lettem a serverről ...
DE MÉG BE SE LÉPTEM!!! Láttatok már ilyet? -
"teleszel majd a reklámarcunk a faq-ot népszerüsítő új kampányban, tudod valami olyasmi, mint az elégedetten vigyorgó háziasszonyok a mosóporreklámban :D"
a gépem hétvége óta combosabb...1 Giga RAM alatt én nem is próbálkoznék
ha jó géped van csak akkro érdemes ezzel játszani.
másik:
tetézzem azzal a reklámszöveget, hogy CSAPATBAN nyomultunk mikrofonnal mindennel?
ez a módszer kb 50%-100%-ban hatékonyabb teszi a dolgokat...nekem nagyon tetszet
-
Eh megzakkant a szamlalo? -
Ez lemaradt
-
Ja kerem szerelemben, haboruban, nincs baratsag. -
Borg #25563 Éppen ezért írtam már az elején is, hogy ha valaki nekiáll cheaterezni, akkor azt csak screenshottal/videoval tegye.
Egyéb esetben csak üres szócsata lesz belőle. Mint most.
CSS-ben is szabály, hogyha cheatert vélsz látni, akkor egyből record demo, és utána hadonászni vele. -
Másik oldal (Kicsit visszábbolvastam, Flatline, Sorry ...) :)
Szóval ... erőfölény,. amcsik 1,5* anyian mint mi, ranked server , utolsó zászlóoz szorítva próválunk kitörtni erre jön az artillery ... meg megint, meg megint, meg megint ... a 4-5-ik után normál hangnemben bírtan chatba, hogy utolsó zászlónaál nm lehetne mellőzni az artyllery-t? ... Erre jött egy sorry és abbamaradt ... ki is tudtunk törni ... pedig teljesen jogos volt az artillery, mert amíg jött addig nem tudtunk kitörni ...
Egy komoly war-on ez ok is lenne ... de egy funplay serveren (Ami bár Ranked!) nem a feltétlen győzelemért játszik az ember ... egy kicsit lehet toleráns is, és ő is jobban érzi magát, mi is ... max a commandernek kevesebb pontja lesz :) -
végignyomsz játszol 20 perce és hirtelen átdob a másik csapatba, ráadásúl 1 tank közelébe, neked se tűnne fel hírtelen... Max. ha folyamatosan nézed a statot... -
pontosan.