172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát nekem is kínálták így boltban, dehát ilyen játéknál ki tudja. Megveszed a játékot és ki tudja, lehet felírta magának a kódot oszt 100 embernek eladta 2-3 ezerért. Inkább nem bevállalos. Az a tutti, ha a kulcsot rajtad kívül senki sem látta. És még így is lehet h a boltba kifénymásolták. -
12000Ft-ért tudok neked adni! :) -
Miért ? Megveszi a CD-keyt , csinál egy új accot magának és kész . -
Borg #25698 Az a baj, hogy accot átadni, átnevezni sem lehet. Szal ha meg is unja valaki, nincs ember aki megvegye - jelen rendszerben. -
Azért annyira nem hülyeség. Ha valaki megvette és a töke tele van már ezzel a szarral, így csökkenthet valamit a ráfizetésén. -
lol a nap vicce :) -
valaki nemtud eredety cdkeyt adni?
párezer forintot adnék érte
-
DAVEX #25694 És nem tudjátok, működni fog vagy ennyi volt? Reggelhetek másik nevet és kezdhetem előről a pontszerzést?
-
A CB klánon bellül 3 embernek... -
Szólásszabadság rulez! -
DAVEX #25691 Disconnected nem volt. Reggel kezdtem játszani és kb szereztem 200 pontot de nem írta hozzá, de még az időt se számlámolt hogy a szerveren vagyok. Valakinek van ilyen problémája a mai napon? -
Nekem veszett már el így. Illetve connection hibánál kilép, és nuku pont. És akkor is ha kilép a game alapból. :( 2 bronzom múlt rajta ,meg egy aranyam eddig, szóval megjegyeztem. :) -
Mindenkinek...
abba is hagytuk egy időre... -
DrKotasz #25688 Disconnected-nél NEM veszik el a stat. -
DrKotasz #25687 Kicsit mindíg várni kell alapból, hogy a stat szerver fel tudja dolgozni a frissen szerzett statjaidat. Általában ez nem több kb 5 percnél. -
Várjál vele, nekem másnapra szokta hozzáadni. Disconnected nem volt? Ha igen akkor lehet elveszett. -
DAVEX #25685 Üdv!
Van olyan problémám hogy letöröltem a játékot majd újraraktam és be is tudtam jelentkezni a nevemmel, a pontjaim is megmaradtak csak ha játszom és akármennyi pontot szerzek nem írja hozzá a már megszerzett pontjaimhoz! Mi lehet a probléma??? (Persze Ranked szerveren nyomom) ?? -
Irja a halal -
Nem tom, de a sárga nem tetszik!, esetleg pirosban nincs? -
Gorokam, mikor lesz tobb jeled? :)) -
Borg #25681 Jah, az tetszett :) Csak a körítésért volt kár, hogy mennie kellett a flameléssel együtt.
Ird be újra :) -
ez jó ez a logo :-DDDD -
Kár érte, emlékezetünkben megmaradt ;> -
Tenlyeg jo volt! :D megjegyeztuk. -
Elnézve a magyar szervereket , nálunk nem sokat :-)
Meg a játék állapotából kifolyólag valszeg most eléggé megtorpant az értékesítés :-DDDD -
Lehet azt valahol tudni, mennyit adtak el összese a játékból eddig? -
Ahh kar volt torolni, az a wordplugines poen jo is volt, es sokat is gondolkodtam rajta! :) -
DrKotasz #25675 LOL, hova tűnt démonhill? :)) -
Talan azert mert minden soromat nagyitoval vizsgalja at a sztalini diktatura? :D -
Nem valami fényes! Vajon miért?
1. Juiced (THQ)
2. Medal of Honor: European Assault (EA)
3. Destroy All Humans! (THQ)
4. Cricket 2005 (EA)
5. God of War (Sony)
6. Madagascar (Activision)
7. Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar)
8. Lego Star Wars (Eidos)
9. Star Wars: Revenge of the Sith (LucasArts)
10. Battlefield 2 (EA)
-
Borg #25664 Nick logo hiány, meg hsz időkorlát stb.
Na de mostmár tényleg legyen vége.
Akik ma még kevertek itt, majd lenyugszanak, ahogy azok is megtették, akik elfogadták a pontokat. Többiek max úgy hogy nem írnak ide, lényegtelen.
Semmi más nem lesz törölve/büntetve (ahogy eddig se volt azóta), csak az ebben foglaltak, és az erre érkező flamekeltések.
Akinek meg problémája van valamelyik ponttal, beszéljük meg PÜ-ben. -
DrKotasz #25663 Hát kár, h szimpla jelenléttel nem ;P -
Nehéz a magyart kordában tártani.:)
-
Gondolokozol erdemes-e bevallalni? :P
(Ilyet irhatok? Vagy ez mar sok?) -
3 büntipont mivel jár ? -
DrKotasz #25659 Jaaaah, lol. -
'Aki a bannoltak közül visszajön, és ir a topikba, az azzal automatikusan elfogadta ezeket a pontokat.' -
Borg #25657 Olvasd el újra az alsó sorát, és akkor talán sokadikra megérted.
Az ultimátum automatikus elfogadásra kerül azzal, ha irnak ide utána. Ha nem fogadják el, nem irnak. -
DrKotasz #25656 Az ultimátumot megtaláltam a névsort még nem. -
MICSODA ÖTLET!!ÓÓÓÓÓ