172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja nálam se megy ..Tuti az account szerver van oda megint ..
Inkább lányokra költöttem volna ezt a pénzt mint a BF2-re :-DDDD -
Gabyee #25785 :-/ -
Gabyee #25784 értem,amúgy én sem raktam fel csak kiváncsi voltam hogy milyen közös tényezők lehetnek!
de akkor lehet hogy ez egy idéglenes állapot,próbálni kell hátha...:)
megijedttem hogy valamit szétcsesztem a gépen de talán nem
-
Szeva!
Akkor én vagyok a harmadik!
Le is szedtem az egész cikuszt!
-
Lifeforce #25782 Független a Pachtől.
Valamelyik szolgáltató felöl meghalt valami az account szerver felé, mert nekem sem megy, a bejelentkezés, és még rajtunk kívül sokaknak. -
én újraraktam a gamet, mert a patchel ne tudtam felmenni EA us offical serverre, patc nélkül igen
-
kaptam 2kitűntetést
jók ezek a ranked szerverek
asszem valami medic, és combat kitűntetést kaptam (asszem, nem bizti) -
Hamlet #25779 Nem raktam fel a patchet, mivel mindehol azt szajkózza az EA, hogy nehogy bárki feltegye mert szar. Aki feltette szedje le stb.
Egyébként ma délután 4kor még játszottam, de fél 7 kor már lefagyott Connectin to Account-nál. -
Gabyee #25778 nálad is ez van????
de ha már kettőnknél ez megy akkor más hogy a rákba gamél?
a pecset felraktad?? -
Hamlet #25777 Nekem is ugyanez van. SZerintem az Account szerver pusztult meg vagy valami hasonló. Másnál nincs gond? -
Egyedüli játékmódban! -
Gabyee #25775 Sziasztok!
Az a problem hogy az intro után bejön a jelszóképernyő,rákattintok és lefagy az egész.Vagyis winbe varázsgombokkal ki tudok lépni játszani viszont nem:(
Tegnap még jó volt ma már nem,ilyen ez a számteches világ
Van valami tippetek hogy miért nem tudja betölteni a főképernyőt?
Köszi! -
levi1989 #25774 szasztok a battlefield 2-ben csak annyi pálya van amennyit akkor látok mikor elindítom? ha nem mondjátok meg hogy lehet megnyerni a többit pls
-
Gabe18 #25773 Akkor rosszul tudtam én is,ez van... -
DAVEX #25772 Köszi szépen a segítséget! Működik v1.01-es patch-el az ASE. -
Mellesleg meglepődve tapasztaltam, hogy nállam az 1.01-es patch tényleg csak annyit változtatott, hogy gyorsabb lett a szerverkereső ...
Valamint többen mondták, hogy ASE nem megy, tegnap előtt próbáltam először (Mert ugye az "okos" ember nem hisz a sok tényleg okosnak ... :) ) és legnagyobb meglepetésemre simán belépett ...
DAVEX: Eredeti gamem van de szvsz ez nem számít ... a patchelés utáni leírás és a miniimage elérhetőseége pedig a patchben ... csak aszittem sietek :) -
FAQ! -
Eredeti :) -
DAVEX #25768 Felraktam Patch de nemtudok belépni a játékba, kidob az asztalra. Valakinek ötlete miért van ez? Tört játékom van. -
DAVEX #25767 Na ezt vártam! Tört játékod van? -
freejack6 #25766 Nekem működött az ase 1.01-es patch-nél, deviszont a drága EA azt tanácsolta a magamfajta júzereknek, hogy telepítsék újra a BF2-t, és az 1.01-et ne tegyék rá mert csúnya hibák vannak benne, amihez nemsokára jön majd hotfix. -
Nekem megy az ASE ... elindítja a game-t, ott onluine accra nyomok és már tölti is a pályát ...
1.01-el ... -
DAVEX #25764 Na valakinek működik az ASE, 1.01-es Patch-el? Vagy az ASE egyáltalán semmire sem jó bf2-nél csak IP nézegetésre?
-
az EA us offical ranked szerverekre télleg be lehe menni!!!
most játszottam rajtuk!! -
-
obe #25761 lehet köcsög axeleros átállás esetleg..most kéne bőviteniük -
obe #25760 sp1 van fenn, meg a furcsa az hogy miota felraktam semmi gondom, se fagyás , se kidobás, hetekig szépen futott, most meg..olyan lag hogy nekivezetem a tankot a falnak:)..de azér köszi:borg,burn baby -
DAVEX #25759 Akkor marad az a szar bf2 szerverkereső?
-
Gabe18 #25758 Hát lemaradt a "tudtommal" rész.Lehet én is le vagyok maradva... -
ha te mondod :) -
Csak költői kérdés volt magamhoz :-D
-
Gabe18 #25755 De ezt nem,mert itt inditásnál be kell jelentkezni az EA loginal.
A Call Of Duty ugye megy,mert ott inditás után egyből tudja tölteni a pályát az ASE. -
nem tom én ezzel nem játszok, de ASE-ből lehet indítani játékot. -
freejack6 #25753 #25748 -
DAVEX #25752 Warez-es verzióra valaki felrakta már az 1.01-es Patch-et? Mert nekem behal a gém ha felrakom. Valaki? -
Ja már az új patch-el müxik ? -
tévedsz -
Nem használok ASE-t , de úgy tudom az csak arra jó , hogy kiírd az ip-t belőle meg megnézd hányan játszanak, de csatlakozni nem tudsz vele.
Bár lehet ,hogy tévedek ... -
freejack6 #25748 Ez azért van, mert a BF2 nem támogatja az ase-t csak az 1.01-ben.
De abban is csak nem jelszavas szerverre lehet felmenni. -
Lance Corporalnál nem kéne unlockolnia a gamenek?