172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szóval megy csak lassú fos... -
Most kb 10 perc alatt belépett, és másik 5 perc múlva kiírta a statomat is. -
Biztos van backup mentés, még ha törlődött is az adatbázis, ami azért elég fúrcsa lenne... -
Megy csak nagyon lassú -
jefferson83 #25821 Az szépen szólva is bebaszna ha a pontok elvesznének. Valaki legyen szíves és bökje be ha már működik. Mert semmi kedvem resetelgetni a gépem ha lefagy. THX. -
MIRR MURR #25820 Hát ez fasza törlödik a nehezen össze bénázot kitüntetéseim,
meeg a pont számom!
Lehet valami korcs hekernek köszönhetjük!
-
Hát nem hiszem , hogy a pontjaitok törlődött volna , legfeljebb nem képes leolvasni a gépetek mert szar a szerver ami tárolja. -
Gabyee #25818 fasza -
Gabyee #25817 te mi a rákot tekeregsz itt?:) -
LoL akkor az account szerver behalt! aki meg nembírja ki várjon amig be nem jelentkezik :DD -
basszus, még jóhogy most kezdtem rankedre járni :D
így nemsok pont törlődött -
BF betütípusa van valakinek? -
Nem nekem 2 db BF2 van feltelepítve.
Egy eredeti, és egy patchel-t.
mind 2 vel ugyan az a helyzet. -
Hát az account szerver behalása ettől független,reméljük gyorsan újraindítják.... -
a patch fent van?? mert ha fent van az a baja előbb írtam!! -
Ilyen egy fost mint az EA. Kb 6 percig tartott mire belépett az acount szerverre, utána 1 percig fehér egérkurzor, már azt hittem kifagyot a gép.
Most végre bejutottam és mit látok?
Tök üres a statisztikám. :((
Mi a szar van most? -
Gabyee #25809 na az bebaxna! -
EA már rég mondta a patch xar és mindenkitől elnézést kérnek!!!Aki feltette ne is jáccon a BF2 jelenleg mert érkezik a patchnek a patche :DD -
MIRR MURR #25807 Pont én is most keztem volna telepiteni ujra!
Remélem nem fog törlödni az összes acunt! -
Gabyee #25806 a hiba az hogy ezt a gammát ilyen szarul rakták össze:( -
:-D -
Gabyee #25804 nyem -
jefferson83 #25803 Én már újraraktam a játékot. A francba akkor nem nálam van a hiba ugye? ha csak a kettes forog és nem válaszol a játék? -
Gabyee #25802 az EA főhadiszállása nem Houstonban van véletlen?
-
CUCLI #25801 megint ne kezd D: -
sleep mód aztán wake up ha van a billentyűzeteden. Így nem kell restart. -
FlatlineHun #25800 Köszönöm a válaszokat, az időközbeni hozzászólásokból nekem is az következik, hogy lehetséges, hogy elhamarkodott lépés volt megvenni a játékot.... -
Account szerver behalt . Más nem lehet...Kezdem unni most már az állandó hibáit.... -
flatline, ne is rakd fel a pecset
majd adok ip-t hogy hol játszunk, ok?
van msned?
add meg privibe ha van -
Gabyee #25797 még jó hogy nem raktam újra:P -
Az Account szerver lehalt! -
nekem sem csatlakozin
csak azt írja: connecting the account server
aztám csak a 2-es forog, más nem törénik
és kisem lehet lépni
csak újraindítással -
Death90 #25794 Felrakom a patchet, ha kell, de ahhoz gondolom kellene egy új crack vagy mi, mert ez nem eredeti játék. Jól gondolom? Ha igen, honnan lehet hozzá cracket szerezni? -
Ez a patch előtti. -
Hamlet #25792 Patch előtti (nálam is ezt irja) -
hehe ez az előbb még nem volt:) -
nálam fent van a peccs, de nálam is behal most a connectingnél...
-
Olvasgattam a FAQ-t meg itt a fórumot de nem találtam erre semmi megoldást. Tegnap még játszottam ma meg a "connecting to account server"-nél megáll és semmit nem tudok csinálni. Nem eredeti a game (még:)). Előre is kösz. -
FlatlineHun #25788 Tegnap még ment minden a patch-el. Ma a connecting to account servernél leakad... csak pörög a 2-es, pörög.... Uninstall/reinstall patchfelnemrakással nem segített. Mellesleg a "verziószám" mintha ua lenne, mint amikor patch-elve volt... 1.0.2442.0 valaki meg tudná erősíteni, hogy ez a patch előtti, vagy utáni verziószám? -
Hamlet #25787 Jaja, ez volt a gyanú. De azért jöhetne már a javított javítás :)