172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #25865 Ott fenna lap tetején a banner, abból elérheted a F.A.Q.-t ill a Squad Guide-t.
Azokból kibogarászhatod.
(A SQUAD Guide a kiírttal ellentétben - egyelőre - nem igazán foglalkozik a commanderrel.) -
Nekem több mint 4000 pontja van az eredeti karimnak, de azt már nem használom, mert elbasztam (rossz fegyvert unlockoltam), és kezdtem egy újat, most tart 700 pont környékén, hamarosan unlock :) (persze csak ha EA is úgy akarja :) ) -
"hova tűnt démonhill?"
ez már volt nem?:)
ezért kicket kaptam...navajon miért?:)
letölt innen 11MB MPG -
DAVEX #25862 Nekem 3439 pontom van. Hát ha így fog idegelni és nem írja tisztességel a pontokat bizisten letörölm! Csal ez a játék, nem engedi a magyarokat gémelni!
-
Erre fél évis kevés lett volna, ott baszták el az egészet hogy nem írtak új motort ehelyett a régi foltozgatták, meg is látszik!!!!
És a DICE inkompetenciájához még hozzájön az EA "szakértelme" hát flúgos egy páros :) -
nekem már van 22 pontom:) -
DAVEX #25859 Hát ja nekem is baszik belépni az account szerverre! De ha be is lép szart se érsz vele, mert csak ritkán számolja a pontjaidat Ranked szerveren! Kacat szar! Hogy lehet egy ilyen jó játékot kiadni ennyi bug-al? Inkább vártam volna még fél évet a játékra és akkor legalább normális lenne bug nélkül! Vagy nem? -
Hát ez hihetetlen megint beszart az account szerver, készvagyok ezektől, eddig azon a véleményen voltam hogy megéri megvenni ezt a gémet, sajnos egyre inkább hajlok afelé hogy nem....:( -
FAQ :) -
DAVEX #25856 Kiakadok ettől a k.... pontozástol! Nemigaz hogy lehet valami ilyen szar? Játszok elérek 82 pontot és 1 aranycsillagot de b...... hozzáadni a már meglévő pontjaimhoz.... Egyszerűen olyan bugos az egész hogy kiakadok! A játékkal nincs baj de a menü a szerverkereső meg a pontozás egy rakás szar! -
jefferson83 #25855 Commanderrel vagy akkor a térképen jobb klikk és ott a menüben kedvedre válogathatsz. Én is vissszakaptam a pontjaimat úgyhogy szerencséjük van :) -
SyneT #25854 Akkor mondj 1 üzenet számot ahol levan írva! -
tényleg hülyeség, ezért nem válaszolunk -
SyneT #25852 Csáh all!
tudom hogy hülyeség a kérdés deh csak azért teszem fel mert nincs kedvem visszaolvasni 25k üzit!
Szal...
Hogy lehet a commenderrel támogatást kérni? vagy ledobni cumót? -
Romel #25851 Nekem is szarakodott kb 5-ször. -
MIRR MURR #25850 Nálam most jelentkezet elöször,
megszakadt a kapcsolat!
-
penge17 #25849 Igen :( Tegnapelott este jatszottam hajnal 4-ig, es kb 8x dobott ki ezzel az uzenettel. A pontok termeszetesen el is vesztek akkor :( -
szaharin #25848 nallatok is van olyan neha, hogy mikozben jatszotok kiirja hogy megszakadt a kapcsolat?..nallam mostanaban egyre tobbszor van -
penge17 #25847 Nalam tokeletes, a kituntetesek es a pontok is megvannak. -
Én az ASE-ből léptem be, kicsit tovább tartott de beengedett és játszani is tudtam egy keveset.
3000 megvan go for 4k :)
-
mobal #25845 sziasztok! a rnagok ,hogy mennek? és mi számít bele a global scoreba? -
Mostmár müködik ez a szar? -
Deqwator #25843 Neken az account-om el se indul. -
Nekem pedig mielőtt belépnék a map-ra nem megy az egerem!
F@sz@! -
jefferson83 #25841 Igen a gyűjtött érmek és medálok megvannak de az összpontszám egy nagy nullla!!! Közlegény vagyok emberek remélem visszaállítják! -
Belépett, és mit látok???Le van nullázva a karim!!!!! Mi a farkat :) művelnek odafenn ezek???? -
penge17 #25839 Hi!
Van itt a forumozok kozott Tolna megyei ?
Egy lehetseges BF2 Lan miatt erdeklodom. -
akkor kiprobálom -
Épp az előbb irtam lehalt a központi server kb ha vártok fél órát akkor beenged, de akkor sem lessz sok örömötök benn mert a serverkereső is nagyon lassu, nem tudom mit csinálnak az EA-nal , szerintem ez is el lessz intézve egy kurta elnézéssel. -
Már megy -
Már megy -
Valami server gond lehet,én sem tudtam bejelentkezni :( ! -
Sziasztok!
Ti be tudtok lépni a játékba? Ugyanis nekem fagy a játék miközben fel akar lépni az account szerverre. (az összes FAQban említett port meg vany nyitva) -
Kedves FlatlineHun !
A bocsánatkérést elfogadom, nem történt semmi!
Felhivták a figyelmem a következöre: hogy a rang kijelzése nem rankos szerveren bugos. Néha csak uj pálya betöltése után látszik.
Azt sajnálom, hogy ha több jcsr-es van fent egy szerveren egyszerre akkor egy oldalon küzdünk és ezzel kellemetlenéget okozunk a többi nem klános playereknek. De hála a bf2 ben beépített szóbeli komunikácionak, probáljatok ti is squadokba tömörülni és csapatmunkával legyőzni az ellent. Volt amikor én is ezt csináltam és mondhatom nagyon élvezetes warokat lehetett játszani.
Még valami, amikor csináltuk az accot nem fogadta el az EA-s szerver az alap JCSR_Név konfigot ezért mindenkinek össze vissza van. Nem pedig azért mert több accot használunk.
-
Azért emberek ez már vérlázitó.Kifizettem 13 rugot és nem tudok játszani.Voltak hibái a játéknak ok elfogadtam hogy semmi sem tökéletes , de hogy már játszani se tudjak az már sok. -
De meg mekkorat! 
-
Gabyee #25829 ha jól emlékszem igen -
MIRR MURR #25828 Ja kicsit rohadt lassú!
Meg könnyebültem megmaradtak akis krumpli virágjaim!
Nu meg a pont számok!
-
Gabyee #25827 és az már gyorsnak mondható...:P -
Sziasztok!
Regisztrálni csak internetes játéknál kell?
Egyjátékosba nem kell, simán megy mint az 1942?
Köszi.