172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azért nem rakom fel, mert akkor nemnagyon fogok találni olyan rankedet ami felneged.... -
batlefild = csatamezo ?
a rankedszerverek nagyresze meg ijen "mohaa"-s ugribugri kvek CoD
-
Romel #25903 Nekem 1.01-van. Rakd fel... sokkal gyorsabb a szerverkereső, és gyorsult a játék is, viszont néha gondol egyet és kibasz a desktopra. (memória túlcsordulás) amúgy egy fos. :D Remélem a köv javítás mérete 500 Mb körül lesz
-
Megyek én is, (hova)nekem is 1.0... most raktam vissza, 1GB ramot hazavágta az 1.0.1-es pöccs!!!
-
Tényleg szerintetek melyik a legszarabb pálya? Szerintem az operation clean sweep, nekem nagyon nem jön be... -
Én benne vagyok, most annyira le vagyok lombozva hogy nem tudok rankedre menni, a gond az hogy én az előbb próbáltam és fagyott....Melyik szerverre gondoltál? SG?
(SG nem jó, mert 1.01, enkem meg 1.0...) -
nekem meg pont ezek a zárt városi pályák jönnek meg és nem a nagy nyílt terepe meg a sok tank, azt nem szeretem. Főleg azért mert nincs rendesen biztosítva a légtér és amint beülök egy tankba halott vagyok....
Szerintem a valódi "skill" a városi harcban mutatkozik meg.....Szerintem -
Romel #25898 Na még teszek pár próbát... Amúgy nem lenne kedvetek összejönni valamelyik szerveren egy kis videó forgatásra? :) -
hát nem lennék meglepve, ha azon dolgoznának, h ne 1 nap késéssel jelenjenek meg az eredmények, meg hasonlók... :) más játéknál még sose volt olyan, hogy a központi szerver problémás volt, avagy leállt karbantartás miatt? tudom, tudom, én túl optimista vagyok... nyilván csak szar ahogy van, úgyse csinálják meg, jajderossznekünk, stb :)
-
en a pajakra ertettem az asszaultot = (inkabb gyalogos pajak nem harckocsis ) es ez nekem nem nagyon jon be de mindegy
-
sajnos a legtöbben nincsenek erre tekitettel... megteheti, és ez elegendő kéjes érzést ad ahhoz, hogy meg is tegye.
tegnap este elég sokat játszottam, 1-2 tk-m volt, azt is felélesztettem, de attól még megkaptam a punisht :)) a pilóták se véletlenül végeznek mindig negatív teamscore-ral, pedig az esetek nagy részében igen áldásos a tevékenységük... az idióta, hát nem látja, hogy az ellen tankja alatt bújkált egy barátja, amikor kibombázta? :) -
Én nem szeretem az assaultot, nem jó, a G3 sem jött be, többek közt ezért is kezdtem új karit. Városi pályákon én supportot használok, míg a többin medicet vagy spec opsot, de ha az új karimnál lesz unlock akkor a medickét fogom kioldani.. -
nagyon raaltatok az assaultos reszere a dolognak .szerintem tul asszaultos lett a dc-hez kepest es a szervereken is inkabb ezeket a varosi pajakat nyomjak ahejett a a nagy placcos pajak hejett a bf2 tabor 2 reszre szakatt az asszaultosokra es az igazi BF-esekre
-
Nekem általában szokott sikerülni, minegy hogy atesten belül hova célzol csak fölötte legyél..(én már úgy is élesztettem föl valakit hogy csak a lábát láttam :))) )
Akkor nem sikerül ha nem vagy közvetlenül fölötte... -
Poggyász #25891 Én is sokszor ösztönösen rohanok éleszteni ahelyett hogy előtte elintézném azt aki lelőtte a pácienst. Igy sokszor melléheveredek élesztés helyett.
Tényleg azt nem tudjátok hogy miért van az hogy néha csak a 3. vagy 4. töltéssel tudom feléleszteni a sebesültet? Valósághűen csinálták meg, vagy rosszul tartom a defibrit? (le szoktam térdelni és lefelé nézve nagyjából melltájékra célzok)
Ezért sokszor kénytelen vagyok fedezékbe ugrani amíg töltődik az eszköz. -
Hát nemtom hány éves vagy, de én már évek óta folyamatosan csalódom bennük, már nem okoznak meglepétést csak ideget!!!
-
Igen ez a másik ok amiért szinpi a medic, kjicsit visszavonulok és sec perc alatt full élet van... (legális csít
)
-
djhulk #25888 halljátok ez az accountos baszás nagyon szar.
akármennyit várok nem lép be, egy ilyen szintű játéknál ezt nem szabadna ilyen szerverekre bízni ilyen fontos feladatot.
csalódtam az EAgamesban, remélem minél előbb megoldják.. -
Én erre már teljesen rászoktam.... -
Én is ezért szeretek medic lenni :)
Sőőt múltkor azt furcsáltam, hogy beléptem valahova, elkezdtem élesztgetni, erre mindenki örül, hogy végre egy medic ... nézem, a fél csapat az ... én meg lámaképp a legjobb medic lettem :)
Mellesleg van olyan urban legend, hogy a medic fegyvere nagyon erős :)
A másik meg hogy egy begubózott, agyoncsomagozott medicet nehéz kiszedni ... :) -
Van ám, még ebben a virtuálisban is van
-
:D
máéghogy a háborúban nincs üzlet :D -
DAVEX #25883 Délelőtt nyomjátok a gémet akkor elég türhető, estefele már nyomor van és le van terhelve az account szerver. -
Én is minden további néálkül berohanok újraéleszteni harcba :) pluszpontért bármit... :)))
Volt eg ynagyon kedves esetem. A Daging Oilfields nevezetű mapon (asszem) (az a pálya amelyik az introban van), annál a zászlónál amelyik a 16os változatában a US főbázis. Közvetlenül a zászló mellett a homokzsákok között feküdt a parancsnok, én mentem tankkal kifelé és megláttam hogy lelövik, gyorsan vissza kiugrok újraélesztem, be a tankba indulok el, erre megint lelövik, és ezt eljátszottam 5x mire leesett hogy biztos van valami sniper a közelben attól hal meg :))), de jól jártunk, én is meg a sniper is :))) a csávó meg tuti szidott már hogy hagyjam már meghalni :)) -
Beenged az csak várni kell kb5-6 percet . Jó munkához idő kel :-DDD
-
DAVEX #25880 Hát ja ez így van, sok tuko azt hiszi hogy quake3, azt csak ölni kell...
-
Nem ... először én is azt hittem, nállam van a gebasz, de ahogy nézem, nem :( -
Benneteket beenged az account szerver? Egyszerűen nem találja csatlakozáskor és ezért persze jóindulatúlag le is fagy a játék. -
Romel #25877 Mert lehet, hogy tényleg 10 évesek játszák. :)
Amúgy én az életem is kockára teszem ha medic vagyok, hisz úgy nagyon izgi a dolog. Legnagyobb tűzharcban is megyek éleszteni. :D -
Arról nem beszélek hoögy a 16 emberből a csapatban max 8 van squadban, de még akik egy squadban vannak azok sem együtt mennek.
Imádom mikor lelőnek és a medic átrohan fölött és baszik újraéleszteni (pedig az ellent kinyírták aki engem megölt). Egyszerűen nem bírom felfogni minek választja azt a kasztot ha nem használja pedig még pluszpont is jár érte és mégsem teszik, ez annyira hihetetlen számomra hogy kezdem azt hinni hogy csupa 10 évesek BF2znek... -
DAVEX #25875 

-
DAVEX #25874 Igen nálam is előfordult párszor ilyen, de ha nem tartotok össze a csapattal akkor az egésznek értelme nincs, ha mindenki rohan száz fele. Azért gáz egy kicsit külföldi szervereken játszani. -
Ez rendszeres,sőt:elütöm a Lav-val (tolatok hátra mert jön a t98),közben egy antitankossal kilőjük a tankot!Nyomom a sorry-t,majd miután letisztult a helyzet újraélesztem!
Erre ez a luzer még meg is büntet
!
Ettől eldurran az agyam! -
Romel #25872 Igen, ennél már csak az a jobb amikor gyalogsági aknát raksz le sniperrel, de nem veszik észre a piros halálfejikont a jobb alsó sarokban... naná, hogy belemennek. De még a másik is be szokta szopni, aki előtte látta a társa robbanását. Ilyenkor én vagyok a szerver mocska, hogy tk-zok :D:D:D Undorító... -
DAVEX #25871 Lenyúlták :) -
Amúgy nevetséges az emberek (emberek ezek egyáltalán, vay inkább kis tizenévesek?)
mentalitása, senkinek sem számít hogy a saját hibájából(pl.: hasalok és lövök az M249-esemmel az utca másik végén lévő MEC katonára, erre egy nagyon kedves bajtársam szépen keresztülrohan a tűzvonalon, naná hogy lelőttem, túl későn vettem észre..., vagy a másik kedvencem amikor tankkal , vagy valamilyen járművel vagyok és ott sertepertél mindenki, és én meg próbálnék manőverezni és elcsapok valakit, könyörgöm neki kéne figyelni jobban hiszen hátra nem látok, de azért én kapom a punisht...) ölöm meg, mégis kapom a punisht...Hihetetlenül fel szokott az ilyesmi húzni. Egyszerűen elképesztő. Én csak abban az esetben adok punisht ha látom hogy szándékos volt, ha az én hibám miért büntessem őt??? -
freejack6 #25869 hova lett a büntipontod? :-))) -
ez demoban volt
első játékom-kor...nem tudtam hogy ott a reptér mert először jártam ott...
sztem poén...vagy most mindent véresen komolyan kell venni
én azokat a gémereket veszem komolyan akikkel lehet mikrofonnal kommunikálni...a többi néma levente.... -
Romel #25867 Kezdek bepöccenni én is, mert ötödször nyomom meg a kurva reset gombot a gány accountszerver-fagyás miatt.... Mi a faszt csinálnak már vele? Miért kell baszogatni, amikor már hellyel közzel normálisan ment? -
DAVEX #25866 Hát neharagudj, de ez neked poén?