172102
  • fr3ddy14
    500
  • madvi
    Hány pontnál lehet fegyvert unlockolni?

köszi,
    madvi
  • TheGOro
    csak hiszed...
  • fr3ddy14
    ok
    akkor azt unlockolom

#25940 valaki?
  • schrank
    a geppuskat ne unlokkold mer szar szerintem elsore a sznajpert erdemes mert az telleg jobb mint az alap puska
  • fr3ddy14
    megint nem lehet betölteni a gamet
    tölti a account szervert és lefagy
    nélatok is?
  • schrank
    nem kell bemutatni a lokkolt cuccokat mert kez alol mar megvolt mindegyik
    de majd valamejik peccsnel remelhetoleg rendbehozzak a sebzeseket a jarmuveket mert ha visszaemlexunk a DC 0.7 ben 3 rpg loves egy brdm vagy mia faszom meg a hammer is min 2-3 loves es ember ellen hasznalhatatlan volt aszt a fajnolbe meg tokeletes sebzesek voltak hmmmmm fajnol kar hogy mar senki nem jaccik vele
  • fr3ddy14
    megint nem lehet betölteni a gamet
    tölti a account szervert és lefagy
  • fr3ddy14
    meik fegyvert ajánlanátok?
    hol lehet unlockolni??
  • Cobra.
    Akkor miért mondod, hogy nem sokkal erősebb? Az amerikai alap sniperrel is legalább 2 lövés egy full hp-s ember. Igazából az amerikaiaknál mindegyik unlockos jobb szerintem, mint az alap :) MEC/kínainál közelharcban jobbak a saját fegyvereik, de távolabbra már jobbak az unlockosok. Legalábbis így tapasztaltam (bár nem sokat játszottam unlockos szerveren)
  • Romel
    Az unlockolt fegyverek csupán jelképes dolgok, hogy "magas rangod van". Inkább a tekintélyre gondolj, amikor unlockolsz, ugyanis nem sokkal erősebbek az alap fegyvereknél. Nekem M95-ös sniperem van- 1 lövés 1 ember
  • schrank
    mekkorat csalottam ebben a geci PKM-ben aszittem hogy eros es 200 loszerrel van szerelve erre 100 loszer es annyival nem erosebb es pontosabb mint az alapgeppuskak mintamennyivel erosebbnek es pontosabbnak kene lennie lasd helikopterdaralas ott meg mindig a nehezgeppuskak viszik a primet
    lehet hogy megbantam a PKM unlokkolasat de mittegyek imadok helirevadaszni
    ezek a sztingerek rakas szarok nem eleg hogy pontatlan es kicsi a hatotavolsag de sok is kell belole a dc finalba volt jo a sebzes heli 3 raksi repcsi 2
  • fistin
    mintha nagy lenne a szünet köztük! :D
  • gergod
    500,1000,10500,25000 stb...
  • fr3ddy14
    attól hogy a vitaliti cdkey generátorral generálok cdkeyt, attól nem lehet minden rankeden játszani

hány pont után kapom az első rangot?
  • gergod
    teamwork, az a pont, amit nem ellenség lelövésével szerzel. Combat csak a lelőtt ellenfelekből kapott pont.
  • lac coo
    Ha ESC-el kilépsz játék közben a menübe , ESC-el vissza is tudsz menni.
  • fr3ddy14
    sorry
  • Romel
    Jó oldal: www.progamer.atw.hu
  • fr3ddy14
    a combat, asszem hogy mész előre és kinyírod őket, aztán foglalsz
    a teamwork, az az hogy mennyire játszok össze a többiekkel
  • gergod
    ehh kevesebb szpem plz.

ddt: nyomd meg ujra az esc-et
  • fistin
    a combatot, iletve a teamworkot mire kapod??
  • fr3ddy14
    vagy nemtom, de 20nál nem kevesebb
  • fr3ddy14
    20 kb
  • fr3ddy14
    van magyarítás?
    hol?
  • ddt500
    Hány páncélost lőttél ki? (kb.)
  • ddt500
    HA játék közben esc-el kilépek a menübe, hogy tudok visszameni? Magyarítva vagyok, de csak a lekapcsolódásnak van klikkje.
  • fr3ddy14
    egyik ranked szerveren taroltam :D
    ( nem nagyképűségből mondom, ez a 2. ranked játékom )
    azért nekem ez jó eredmény, hány pont után kapom meg az első rangomat? mert már kitűntetést vagy 6-ot kaptam

• Romel
    Kubra Dum- kira pálya. Jól lehet rajta szopatni a népet amikor a gát aljában akarják foglalni a zászlót
    Ma majdnem benyaltam egy híd robbantást a gát tetején. Tökig gáz autóval, mert üldöztek, aztán hirtelen fék a szakadék előtt, közben szépen közeledett a tank... innentől meg a szokásos story--> amikor az egér a sarokba van szorítva
  • Romel
    Na mé? Pedig az tök klafa, csak észnél kell lenni. Bokorban kell bújkálni és sniperrel lövöldözni.
  • beeboci
    IP: 84.21.4.42:16567
  • Zsolo007
    Akkor ott találkozunk fiúk??? RDHA BF2, ok? Ja és hogy menjek el odáig ha az accountolásnál fagy, vagy asevel lehet csatlakozni?
  • beeboci
    Hát a gát se semmi..
  • Romel
    Mondjuk lehet, hogy azért utálom mert nem volt csapatjáték és erős lelki (és a billenytyűmnek fizikai) fájdalmat okozott a sorozatos vereség. :D
  • Zsolo007
    Nekem az bejön, bár szerintem a strike at karkand lett a legjobb...de nekem minden városi map bejön, a többi kevésbvé, a második a negatív listán az clean sweep után nálam az a kínai pálya ami rohadt ködös, a shunghai stalemate vagy mi a frász :DDD
  • BurnBaby
    pedig majdnem úgy hangzik, mint a sarki presszó... ,)
  • Romel
    Akkor egyezik a véleményünk, ugyanis az a pálya idegbeteggé tud tenni. A másik mínusz favoritom a Sharqui Peninsula- brrrr.... a nevétől is rosszul vagyok, de a pályától még inkább.
  • beeboci
    RDHA BF2 jó lenne, ha beenged 1.0-val
  • Gabe18
    Hát igen,ebben lehetnének figyelmesebbek néha.Bár sokszor nincsenek tekintettel a másikra ennél egyszerübb dolgokkal sem,akkor mit lehet várni ha véletlenül őket éri "sérelem".
    Tegnap ismerősömmel együtt voltunk fent.Autóval megyünk ő vezet,én a fegyvernél.Egyenessen rá akarunk hajtani egy kissbb hidra,erre a kedves csapattárs a saját autójával mint mint az állat olalról belénk száll a híd előtt,mert hát nehogy már ne ő menjen át először.Mi beborultunk a vizbe,ő meg megy tovább...
  • Zsolo007
    Igen battlefield=csatamező

Amúgy volt fent az 1.01 és semmivel sem gyorsabb a szerverkereső, annyi a különbség hogy ahellyett hogy pár másodpersre befagyna kiarja hogy tölti a szervereket, és úgy fagy be pár mpre :))))

szal nem gyorsabb az, a memóriatúlcsordulás meg a másik oka, így senics belőle elég nehogy még folydogáljon is :))