172102
  • Metalmilitiakid
    na szóval volt vmi war mckenny meg horda közt, volt csíterezés horda részről, viszzapofázás veszekedés, fuji jött osztani az észt hogy ő mindenkinél okosabb mert már 4 év alatt megkellet volna tanulni jáccani meg a bugokra rámondani hogy csít .... aztán elkezdte szidni a mostani hozzáállást hogy ha vesztünk 2 kört akkor megyünk a szerverről mert statlámák vagyunk , aztán szidta a 7th új generációt (az sergi meg én) , meg hogy amikor volt szerverünk feljött hozzánk csak nem volt jó a mikije és bent volt ts en mi meg anyáztuk(boxi volt de ő mindig anyázik) , aztán nyalt mckennynek hogy legalább ő mutat fel eredményt aztán szidott megint mindenkit, aztán szidta mckennyt hogy nincs élete mert csak bf ben él, aztán előjött a horda/jcsr vs heg dolog azzal is leoltott mindenkit,
    (Na kb ennyi a kiegészítéseket lehet hozzátenni , nekem ennyi maradt meg)
  • Kovács legény
    noh mirő maradtam le, flém is vót jeh pörögnek az események
    jah és HBD nomeg Gratula annak akinek kő
    flémhez meg nem szólok hozzá amíg össze nem foglalja valaki, mert végigolvasni nem fogom:)
  • OrionHungary
    Gratulálok a helyezéshez!
  • OrionHungary
    1. Az elmúlt pár napi megnyilvánulásaid alapján el kell mondjam hogy buta vagy nagyon buta. De legalább jól szórakozom, a hozzászólásodon nevetek mekkora önelégült okoskodó sötét barom vagy.
  • Metalmilitiakid
    de azzal csináltam a képet akkor kikapcsolom :D
  • Running
    Jaja, fraps csinálja pl...
  • MBP Schaefer
    Hello!

Nem megy véletlenül a Fraps, vagy ilyesmi, nálam az kavart be.
  • Bala10
    csííííííteeeeeeeerrrrr! :D
  • Bala10
    de játszanál, ha tudnál:)
  • Metalmilitiakid
    na ez lenne az
  • JagFater
    Reggel 9 van, faszom játszik ilyenkor b+...
  • Metalmilitiakid
    miért van az hogy ma 2 serverrol 2x dobott ki a pb valami files/memory szarszággal ? minnyá visszamek lövök egy képet
  • Zerénd
    Régi dc-és csapat. Több mint egy évig vezették a dc laddert, egyszer kaptak ki, de csak azért, mert nem jelentek meg a mecsen.
    OC a legjobb mitoménhányba összekerültünk velük. Bocagen szinte az első percben fogták a három zászlót, még ma sem értem hogyan. Majdnemhogy tikett vesztés nélkül hozták a mecset. Végén már én is azt néztem inkább, hogy játszanak. Egyszerűen elmondhatatlan! :D
  • joebacsi
    done, bár azt hittem ez az mvp valami főbasszájba poszt clanbase-en, ahonnan majd david lesikkaszt nekünk ezt-azt, erre meg kiderül, hogy csak egy szimpla man of the match :)
  • David2006
    köszönjük szépen mindenkinek!
    sajnos első mapon elment a war, de azért igyekeztünk odatenni magunkat, majd legközelebb:)
  • Fujiryu
    http://clanbase.ggl.com/warinfo.php?wid=8899697

de változott a taktika, mostmár David az akire szavazni kell :)
  • Livius
    Bejelentkezel ClanBase-n és itt.
  • joebacsi
    hol kell szavazni?
  • Fujiryu
    Liviust MVP-nek Clanbasen :)
  • Beers
    Ugye ugye, mi már régről ismerjük őket :)!
  • Drang
    tudom... lelkiismeret furdalásom is van emiatt... nem ez volt a célom...
  • n003
    te vagy a hibás!!! :DD

szép volt gigások ;) kár a jala-ér
  • Fujiryu
    Hát terv az volt, hogy Jalan kevesebbel kapnak ki a HFD szerveren, mint amennyivel megverik őket Sharkin a GiGABYTE szerveren.
  • Drang
    el kell ismerni szép volt... gratula...
  • HTS s3rg1nh00
    na,hát még az utolsó kört azért hozták,megmutatták a másik csapatnak hogy is kellett volna ezt...
    egyébként Fuji,majd holnap ha infó érettségiről hazaértem,vágok neked csíteres videót,ma is találkoztunk ugyanis eme állatfaj egyik jeles képviselőjével...streamelt szerveren ráadásul:( az admin meg pont abban a körben jött fel,amikor lelépett-biztos véletlenül:D
  • Bogdogege
    Gratula
  • KáTéCé
    Ez munka :P
  • joebacsi
    szépvót azé
  • JagFater
    Nagy gart a srácoknak, fasza volt, jó volt nézni.
  • HTS s3rg1nh00
    igen,így hogy egy csapatnak uncap-ja van,így tényleg igaz,hogy az egyik oldal könnyű,a másik meg kurci nehéz...hát sajna nem jött össze,de azért tényleg jó eredmény így is...
  • SigS
    Azért szép volt

...10. Battlefield 2
  • Bala10
  • Fujiryu
    Én egyedül abban reménykedtem, hogy váltanak mashturra/omanra, mert ott tudták volna egyedül megfordítani.Sajnos így marad a kupa második hely ami szintén nem kis dolog :)
  • JagFater
    Áhh, vége van.
    De leizzadtak a köcsögök, az tuti.
  • HTS s3rg1nh00
    már bukta:(
    nem baj,szép volt srácok,főleg a harmadik kör!
  • HTS s3rg1nh00
    még döntetlen...ha 10 percig nem bukunk ticketet:(
  • HTS s3rg1nh00
    179 ticket maradt csak...és 175nek kell lennie...egy zászlót kell fogni ticketbukás nélkül:(
  • JagFater
    kurvaélet...
  • joebacsi
    áhh :(
  • JagFater
    Hát öcsém lerágtam a fél ujjam most TV-nél, amit csináltak. :-)