172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tojciii #26308 Hol tudom a virtuális memóriát beállítani?
-
en este egy commandert tanitottam jatszani... msg-n kerersztul...
-
Lifeforce #26306 Pontosan.
A sebzést csak egy kicsit vettük feljebb.
Arra fektettünk nagyobb hangsúlyt, hogy fekve és szemhez véve, majdnem tű pontosságu.
Simán fekve elég pontos, állva szemhezvéve egy kicsit pontatlanabb, álva pontatlan, futva szór, ugrálva és futva eszméletlenül szór :)
Úgy mint az életben is. -
Adjak zsebit?:) -
hmmm
mindjárt sirva fakadok
-
Világmegváltó élményben volt részem ma ... asszem maradok private ha ez így folytatódik ... :(
Fél óra küszködés után sikerült fellépnem egy ranked szerverre (a 10-ikre ...) erre 5 perc után lakótársam elkezdett letölteni és connection problemmel elszálltam a szerverről ... nem baj következő server ... találtam egy istenkirály servert ... a mediccel kiloholtam a belem ... pár perc alatt lett egy rakás heal meg revive pontom erre megint connection problem ... na mondom átmegyek és felgyújtom ... de a srác már elment otthonról ... nézem mi történt: Okos kis ADSL ugye 24 óránkénti bontás volt ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ server nevét persze elfelejtettem ...
Lépek be a következőre ... 20 perc alatt 2 enemy-t láttam ... következő server ... ott meg valami dítmeccs szerűség mehetett ... VÁÁÁÁÁ volt 2 szabad
órám és majdnem 20 percet tudtam élvezetesen játszani!!! :( :( :(
Nem jó ez így :( -
Csak a fegyverek sebzését vagy a szórását is átírtátok ?
Mert a sebzéssel még elvoltam, szeretem ha nem egy golyó és halál alapon működik, de a szórás szvsz nagyon irreális.Az sehogy nem tetszik nekem, lassan megszokom de nekem emiatt lesz előbb-utóbb felejtős a játék.....
Azért hogy egy supportos géppuska hasalva 5 méteren szór 1-2 métert elég érdekes ...
(Bár ezt mintha már leírtam volna párszor :-D
)
-
na talán most jó lesz
link neve -
járművek, fegyverek, etc -
Mert egy lusta görény vagyok! -
mértnem probálod ki? -
Köszönöm a választ Uram! -
elég egy kérdőjel is.
elveszik -
Ha tárazok, de még volt benne golyó ,akkor az elveszik, vagy csak simán hozzáad a meglévőkből?
Talán így jobban látható a kérdés.:)
A Bf2 kieg miért lenne szar? Még nem is láttátok, minek egyből fikázni? Lehet hogy tök süti lesz. Ha meg nem, akkor se kötelező megvenni.
-
Borg #26294 Hát nemtom, most nincs előttem, de ami kínai oldalon van az szélesebb valami... -
Lehet én emlészem rosszul, de mintha a Kinaiaknak lenne UAZ-uk, nem? Vagy annak kínai másolata, na. :)) -
akkor az uaz és a homokfuto... -
Borg #26291 UAZ is van benne?
Még nem is láttam. Vagy csak nem hasonlit és nem ismertem fel?:D -
Elhiszem, hogy nem túl 1xerű feladat egyszerre megvalósítani azt, hogy egy mod valóságos és játszható is legyen, amúgy grat, csak az ilyen apróságokra érdemes odafigyelni
-
Melyik, a játékban szereplő katonai jármű benzines a valóságban? Talán az UAZ és a Homokfutó, de a többi Diesel-motoros... -
Lifeforce #26288 Ez nem kötekedés, és megköszönjük az észrevételeket, és a tanácsokat.
Természetesen amit lehet megvalósítunk úgy, hogy az egy real háborúhoz megfelelő legyen.
Azért nem illik a páncélozott és a csak megerősített járműveket összekeverni.
Azt is szem elött tartottuk, hogy az életben ennél is jobban sebeznek a fegyverek az emberekre, főleg a sniper, de nem szeretnénk ha a játék rovására menne.
Ha sikerül megvalósítanunk azt, hogy az ilyen járműveket ami nem páncélos átlőjük, akkor a járműre ható sebzését is visszavesszük. -
de félreértés ne essék, nekem tetszik hogy végre hasznalható az mg, csak azért határokon belül -
nem is ezt mondtam :)
csak annyit hogy a gyalog mg ennyire erős -
Lifeforce #26285 A járműveken lévő és a leállított fegyverekhez még hozzá sem nyultunk. -
dejó...megint lehet mit eladni -
a jeep tetején lévő mg nem ugyanaz mint a szoldzsanal lévő...
és mégis a gyalogos mg-vel hamarabb felrobbantok egy járművet mint a jeep tetején lévővel. -
Ha az MG a dzsippek tetejen levo gepagyu, azzal leszedni a legkonnyebb a heliket, de a repuloket is, eleg kiprobalni ezeket egy allo jarmuvon.
kerdes, hogy repteben kepes vagy e eltalalni :)
Meg az a Bazi nagy forogtaras valami se hatekony annyira a csapatszallito heliken mint az elobb emlitett.
BORG tenyleg nem eleg 4 raketa, de ma pontosan megszamolom, milyen szogbol mennyi kell, altalaban a masik helire felulrol csapok le, konkretan a rotorjat lovom vagy a lapatjait, ki hogy hivja, es ott tuti atel egy egesz tarat is.
ami 13, 14 raketa. Persze aztan lehet, hogy ott a bibi, a jatek azt mutatja nekem, hogy eltalalja, meg robban is, csak a server nem ugy gondolja, es ez meg egy tipikus COD problema :)
-
ez a fostalicska -
milyen kieg?
-
Mennyire szánalom lesz ez az új kieg
-
A csapatszállítóra gondoltam, attól függetlenül még mindig érdekes a helyzet. Marhára látni, hogy ez így nem stimmel, de elkezdhetünk kötekedni a megfogalmazáson, a lényeg, hogy el van túlozva a sebzése az MGnek, nem kicsit -
előveszed a csavarkulcsot és megheggeszted
-
És akkor mi lenne? Pálya végére elfolyna a benzined?
-
Lifeforce #26275 Nah leellenőriztem és egy kicsit elnézted a dolgokat.
Az APC-t egyáltalán nem sebzi.
Tehát ami szétlőhető a Humvee, a mec oldalon a megerősített terepjáró csapatszállító (nem golyóálló), és a bugy.
Te összekeverted a mec oldalon lévő csapatszállítót az APC-vel... -
amugy meg ha a valóságra akarnánk menni akkor 1 golyó is eleg lenne a benzin tankba barmilyen fegyverből. -
nincs sajna lemodellezve rendesen a jármű -
Mivel ez egy játék, ahol még nem tudják a valóságot 100%osan lemodellezni, valamiféle átmenetet kell találni, mert az mégiscsak zavaró, hogy MGvel belelovok 10et agy hummer kerekébe és felrobban az egész, remélem érted mit próbálok mondani.. -
itt még mindig a játékrol van szó...mg-ből elég 20 golyó és felrobban a jármű, a többi fegyverből 3 tár sem elég.
És ugyanez a helyzet a gyalogosokkal szemben. -
Az a kérdés, hogy milyen jármű, milyen fegyver, milyen távolságból és milyen lőszerrel. Az alap Hummer-t AK-47-el úgy lövöd át, ahogy tetszik, de még a páncélozott változat sincs biztonsgában egy 7.62mm-es PKM géppuskától. A 12.7 és 14.5mm-es nehéz géppuskák meg a BTR-80-asokat lazán szétszedik, a 14.5-es pedig alap (kiegészítő páncélzat nélküli) Bradley lövészpáncélos oldalát is kényelmesen átüti... -
Na és milyen lenne 128 vs 128 mondjuk a Songhua Statematen ??