172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem is olyanom van és profin megy mediumon -
Az FX5200 nem játékra való, hacsak nem máriózni akarsz :))) -
DAVEX #26346 9600 Pro én is azzal nyomom, szépen viszi a gémet. -
Valaki pls árúlja el meik videjó kártya jobb ennek a BF2-nek? Az ATI RADEON 9600 PRO (128 MB) vagy a GeForce FX5200 (128MB)? -
Annyit fűznék, hozzá, hogy mivel az ultimátumnak hívott szarral nem értek egyet, de mivel Rusid még bannolva van, engem kért meg, hogy közöljem a felhívást.
Písz. -
Rusid, a tRs klánvezíre hirdet egy publik meccset a tRs-sel.
Íme szavai:
Szervezünk egy public wart. A felállás a következő lenne a tRs tagjai vezetnék a squadokat mindkét oldalon ,valamint a commandereket is mi biztosítanánk.
A meccs vagy péntek este 9:00-kor vagy szombat este 9:00-kor lenne. Akit érdekel a dolog az küldje el a nick-jét és egy neki megfelelő időpontot (szombat vagy péntek)
az alábbi mailcímre [email protected].
-
Jó jó....Bocs...:-) -
2000 fps-t ..... -
mondjuk tényleg, és amennyi a gépigénye, nem is tom mit ki lehetne hozni belőle :) hehe -
-
Ezt a rusnya grafikát :-DD
Medal Of Honor lowba kb így néz ki :-DDDD -
Lifeforce #26337 Hehe
Szétszedtem ripityomra a BF2-őt, hogy megnézzem hátha bele tudjuk tenni a FrontLine modba a mapok képeit kliens letöltés nélkül, és megtaláltam a készítőkről készült fénykép hegyeket
.
Viszot van a csapatban 2 jó nő :D -
egy észrevétel: az álványozott mg feleannyit sebez mint a gyalogos mg.
1 golyó kilövése után a tárbol 2 golyót von le. (ezt nem nagyon értem)
jeep felrobbantásához 36 golyó szükséges a tár szerint(!)
és ide még mindig nem tudtam felugrani (az első fokra csak nagyon ritkán)
-
minek ehhez patch? -
inkább vegyél igazit -
heh, ezt jó tudni, de azért elég gáz.. -
Picador #26332 Hol a francban van a hotfix? Kiadtak egy patchet, ami szar és nem csinálják az újabbat????????? -
nincs hír az új patchről?? -
Lifeforce #26330 Majdnem mind1.
Az állás és az állva szemhez véve..., fekvés és fekve szemhez véve a fegyvert,
Egyáltalán nincs különbség. -
de ha lefexel nagyobb az esélye hogy fejbelőnek :D -
Majdnem....:-D -
nekem ez az ase-s dolog amit suni irt, addig mukodott mig fent volt a patch a bf-en.miutan leszedtem mar nem.
remelem a regire is szuperal mar -
azért nem
-
alapesetben akkor tok mindegy, hogy allok vagy terdelek, celzok vagy sem ?
ez igy eleg gaz.
-
Aki nem hasznalja az ASE-t, mert nem lehet belepni vele ugyse a BF2be az mostmar hasznalja.
Frissitettek az ASE-t es most betolt az account megadasig ott OKt (vagy BELEPES mar nemtudom) kell nyomni es aztan egybol tolti a palyat ahogy kell.
Mukodik es jo :-) -
Ja.... 
Az amcsi tankot , az M1-et nem turbina hajtja ? -
vigyazz a benzin kifejezéssel...jön cifu
-
Hát ja...
De azért lassan elkell jutniuk a játékoknak bizonyos szintre.Nem állhatnak meg Q1 szinten .
Igenis ezt illik manapság lemodellezni , hogy átmegy rajta a golyó vagy nem. Bár ettől a motortól komony dolgokat ne várjunk szerintem.
Az lenne a tuti , ha azon felül hogy átmegy a golyó függően a páncél vastagsásgától meg a fegyver erejétől még azt is számplná , hogy a páncél mögött mit találsz el . Benzintankot vagy gyújtás elosztót és meg áll a jármű :-DDDDD -
Singleban csak 16osok vannak...
Nagyobbon is lehet, hogy hogyan? -->FAQ :) -
single-be eredetileg csak a 32 player méretűek vannak, kisebb/nagyobbal multiban lehet játszani
de lehet mrá a single-re is van vmi megoldás, sőt majdnem biztos, de én nem ismerem. javaslom google -
levi1989 #26318 Szasztok a Battlefield 2 első demójában amikor belépek játékba aza Daging Oilfields map megy de hogy van ott vadászgép asszem azért van hogy nagyobb pályán megy de olyanokat honnan lehet letölteni vagy megnyerni? légyszi segítsetek előre is kösz. -
Lifeforce #26317 A motorban benne van a lehetőség, de a DICE nagyívből....
Ugyan is a szórás, pontosság, majd minden testhelyzetben azonosan volt beállítva.
Egyedül az ugrás közbeni lövés volt megkülönböztetve. (az sem nagyon)
Sztem nem volt idejük megfelelően bekonfigolni, erre a bizonyíték a
félbehagyott kedvencek menü a szerverkeresőben, és a félbehagyott supplylines mod a cq mellett, ami ugyan így működött volna mint a mi FrontLine modunk. -
felőlem lőhetjük egymást AK-val is csak akkor ne sirjatok ha nincs respawn
-
joh de ez még mindig egy játék :D
-
Az úgy sztem jó is, ha átviszi és kilövi az embert, de az, hogy felrobban az autó pár sec alatt - attól függetlenl, hogy hol lövöd - nem a legjobb.. -
Hát én voltam katona, az szar AK is átvisz kb 300 méterről egy sin darabot :-DDD
Pedig az is legalább 2 centi tömör acél. -
de megerősített járművek nehezen sebezhetőek a kézi fegyvertől, viszont fegyvertől függően a golyó átüti, így kilőhető az ember.
Nah ez zsírul hangzik :) -
Öööööö...
És ezt DICE nem tudta volna megcsinálni ? -
Akkor majd kipróbálom 1szer................:-)
-
Lifeforce #26309 Petko megoldotta a nem páncélozott járművek sebzését.
Tehát ami ma lesz nemsokára belerakva:
Az ugrás egy kicsit nagyobbra téve, a nem páncélozott, de megerősített járművek nehezen sebezhetőek a kézi fegyvertől, viszont fegyvertől függően a golyó átüti, így kilőhető az ember.