172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak addig, amíg fel nem teszi mindenki a peccset ;) -
Viszon nagyon sok ranked szerver már 1.02 és szinte mindegyiken van szabad hely!!! wuhuuuuu -
Yamee #26626 "Vagy Connect to IP" a jó válasz
IP-t viszont találsz a FAQ-ban magyar szerverét. Viszont most nyúbi legyen a talpán, aki eligazodik a verziók között, mert jelenleg hasonló arányban vannak HUN serverek mindhárom verzióból. És a legnagyobb bánatomra senki nem játszik 1.02-essel.
-
sorry nem konkrétan rád és a többiekre értem, hogy lúzer, csak magára a szarakodásra ami megy az install meg hasonlók körül néha..
lehet, hogy rosz driverek vannak fent, tele van a registry minden szarral, nem friss a win pl nincsen fent az windows installer 3.1 stb.. ilyenekre gyanakszom -
Gabe18 #26624 Csak annyit tudok mondani hogy eddig még amit lehetett azt megpatchelte a gépem,csak az EA eme csodáját nem akarja.Illetve hát meg lehet,csak nem ugy ahogy az a "nagykönyvben meg van irva".
A játék eredeti.A win kb. 3 hetes.
Amugy lehet hogy én luzer vagyok,de akkor van még egy pár hozzám hasonló szerencsétlen ahogy a fórumokat olvasgatom... -
le lesz állítva sajnos.. -
rohadt alma #26622 Én megyek csak magyarázd el hova mit kell beírni.Ennyire alapszinten nem szól a FAQ. 
Server name:?
Players:?
Map name:?
Vagy Connect to IP?
Nekem ilyenekröl gözöm nincs csak
akarok.
-
Bocsi srácok lehet már volt a kérdés de az uj patch-hez(1.02) ahhoz jó a régi crack vagy van hozzá uj?? mert a FAQ-ban nem láttam olyat hogy 1.02 Crack -
ok. sorry
javítva..
-
kérlek ne használd a nevemet... 
-
az ilyen lúzerkedések általában warez cuccal szoktak történni.. ha rendben van tarva az ember gépe, mind hardver mind software ügyileg akkor nincsenek ilyen gondok.. -
Mi lesz a verziószáma a játéknak az 1.02 után nektek? -
Na a htfixes peccset feltoltam, persze simán azt se lehetett a szokásos faild feliratot megkaptam, ezért az 1.01-hez hasonlóan tudtam csak feltenni.
Mi a csöcs van az SG szerverrel BORG, 2500 a pingje. Estére legyen jó, mert szétcsapok köztetek!!!!!!!!!!!!! -
"uninstall, töröl minden megmaradt cucc (registry-ből is (ha vmit elrontasz, akkor win reinstall is lesz)), game telepít, patch telepít" -
Eredeti a gémem. De sehogy nem megy fel az 1.02. Na erre mit lépsz? Gépem konfigja jó. -
Yamee #26613 SG szerverrel mi a hányás van? Lesz ma még? -
Eredeti game van a srácnak, miért gondolod hogy rajtad kivül mindenki warez cuccal tolja? -
Igazad van, csak mindenhol annyi minden ellentétes dolgot javasolnak, hogy az ember már azt sesm tudja hol áll a feje. Én azt tudom, hogy az eredeti játékommal, sem memóriakezelési hiba nem volt, rendesen föl is ment mind ez mind az 1.01. Simán lehetett installálni is, és még rankedre is felmehetek. -
nem lapoztam át, de attól még lehet hogy mondjuk fórumon javasolják
de tudod mit, teljesen igazad van, engem aztán ez a legkevésbé sem érdekel :) -
atwe #26609 Nekem azt irja ki hogy Cant find install folder for battlefield2
SEgitsetek légyszi
-
De itt nem javasolnak semmit!!! ea
Azé mert marha gamestar.hu-n azt hiszik, nem jelent semmit. A hivatalos forrástól, kell idézni -
jó tudom, állampolgári kötelességem lenne segíteni, de nem tudok...
egyébként meg biztos a temp-elésnél rontottál el vmit
uninstall, töröl minden megmaradt cucc (registry-ből is (ha vmit elrontasz, akkor win reinstall is lesz)), game telepít, patch telepít -
egyetértek
mivel nekem nincs problémám patchet sem toltam egyet sem....
inkább vettem ramot meg procit, mert atz érzi az ember hol a gáz...
azokat sem értem akiknek rendesen megy, mégis felteszik...ez valami mánia:)
egyéb:xp estén sp1 nekem jó...eszemben sem volt sp2-t feltenni -
épp a FAQ-t írják:) -
Nekem eddig eredeti gameval semilyen telepítési, patch, vagy játékon belüli probléma nem volt. Az meg részükről nem pofátlanság ha a tört verzión nem működik ez vagy az. kit érdekel..? -
FAQ! Most jobb? -
Gabe18 #26602 Mondjuk nem tudom mért gondolod hogy itt állandóan van valaki aki 600 ember 600 féle nyomorára tudja a választ,ebben a pillanatban...
Majd válaszol valaki ha van valami értelmes ötlete. -
az, hogy elméletben felmegy mind2re, még javasolhatják azt, hogy inkább a szűzjátékra rakd, mert általában az a biztosabb ;) -
Felmegy az 1.01-re! -
SyneT #26599 Hahó valaki segítsen!
Ienkor hol van a sok nagyokos aki mind be tudja nyögni hogy hehe ott a FAQ????
#26591 -
mobal #26598 hmmm én megkaptam... http://bf2s.com/player/mobal/ -
Nem kell félni már bejelntették az 1.03 as hotfixet ami orvosol minden hibát ;) -
mobal #26596 ez szvsz hülyeség. amit átír at 1.02 az az 1.0 és az 1.01 en is képes. -
Gabe18 #26595 Kiadták az 1.01-es patchet.Egy csomó embernél pathcing failed lett,jöhetett a temp mappából másolgatás,csökkentett módban inditás...
Erre most kiadják az 1.02-t,amiben ez a hiba egy az egyben megvan ugyanigy.
Ez azért szerintem már egyszerűen pofátlanság. -
Na én mindjárt bezúzúom magam de még mindig patching please wait ...
-
A hivatalos honlapon meg az van, hogy bármelyikre felmegy,és nekem 1.01re felment. Csak szólok neked. -
szaharin #26592 A készítők azt javasolják, hogy az 1.02-es javítást ne az 1.01-esre tegyük fel, hanem a szűz alapjátékra.
Ezt Gamestar.hu-n olvastam..csak szolok nektek -
SyneT #26591 Hi all!
Kéne 1 kis help!
Szal felpakoltam a Clone DVD-s bf2-t daemon tools 3.47-el utánna fogtam a patchet mivel failelt ezért kiszedtem a documentum and settings/felhsz/local settings/temp/blabla/blabla/-ból a patchnek a filejait bemásoltam a bf2 gyökerébe (ahol a bf2.exe van) elindítom megpecheli, és mikor elindítom azt írja hogy a program hibát okozott ezért leáll!
Valami ötlet hogy mit basztam el ill mit kell még csinálni? -
szaharin #26590 nekem kb 10 percig telepitette, annyi tobb ideig mint magat a jatekot... -
nem.. az megmarad ha kilépsz közben is