172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ACE #26828 Mármint a squad-ján belüli pontok? Vagy hogy értendő a csapatpont? -
stat -
Csapatpontok és a megölt ellenfelek száma -
ACE #26825 Valaki végig tudná sorolni, hoyg a játék végén a táblázatban mik sorban az értékek? A halálfejet gondolom az elhalálozások száma, és a másik oldalon meg a pontszám, de a középső kettő mi? -
ACE #26824 Hogy tudsz kilőni ilyen gyorsan ennyi rakétát? A mutatóujjadra edzel? :D -
Gabyee #26823 ennél sokkal kisebb dolgokon szoktak itt az SG-n problémázni ovodás gyerekek,gondoltam megosztom veletek én is a gondomat.
kibukott belőlem a szar(nem szokásom)ha megbántottam volna valakit most kérek elnézést
most rakom 3x a gamét 1 óra alatt+kiderült hogy a híres nevezetes faq sem az igazi úgyhogy ennél a projectnél nem hiszem hogy csak bennem van a hiba
-
Ezt csinálta nekem is az elején,
bios-ban vedd vissza a memória huzását! cas, ras és egyéb idözitéseket vissza normálra. -
Gabe18 #26821 "nem az a gondom hogy fel kell rakni,igazad van aki akkora paraszt hogy nem veszi meg 12e huf ezt a nagyszerű játékot az bizony szopjon a sok szarral rendesen!"
Én nem ezt mondtam.
Kivételessen ez a játék elérte nálam hogy megvegyem,de nálam sem állnak halomban az eredeti progik.
Viszont ha már egyszer letöltöm,akkor örülök hogy van lehetőség a tizenezer forint kiadása nélkül játszani vele,és nem azon problémázok hogy fel kell rakni mellé egy egyszerü kis programot.
-
Szólok Ahhojnak, micsoda láma... :) -
csabito #26819 szal át kellene írni a faq-t.. -
csabito #26818 a faq-ban szereplő mini image-hez kell egy külön progi, ami megakadályozza, hogy a program védelme észrevegye a daemon tools-ot.
Anti-Blaxx / StarFucker / StarForce Nightmare
ezért érdemes az új mini image-t hsználni, 2.5 mega -
csabito #26817 nekem ezzel megy:
Battlefield 2 [ALL] No-CD/Fixed Image #2
daemon tools v3.47
crack nem kell, mert a mini image 'emulálja' az eredeti cd-t -
Gabyee #26816 neked is
-
Gabyee #26815 aha értem köszi a segítséget
-
Gabyee #26814 Amúgy crack nélkül meg ezt adja a pofámba:
"CD/DVD emulation software has been detected.Please disabled all CD/DVD emulation software and re-start the game." -
csabito #26813 Battlefield 2 [ALL] No-CD/Fixed Image #2
ezt töltsd le a gamecopyworld.com -ról
crack nem kell -
... -
Gabyee #26811 a törött game crack exe nélkül szerinted hogy fog elindulni?? -
nézem és nézem és nézem a faq-t, de crack-et nem találok benne, hogy szükség lenne rá, csak mini image-et
én néztem el? :o -
Gabyee #26809 1.Game reinstall
2.1.02 pecs install
3.Mini lófax bemúntolása
4.Crack exe hozzádobása
5.Baszik elindulni
Namost aki játszik tört játékkal az megmondaná hogy csinálja,komolyan érdekelne!
Amúgy ha nem rakom hozzá ezeket a szarokat akkor megy csak,egy darab serverre nem tudok rámenni(gondolom a servereket is pecselik azt azért,szerintem) -
Gabyee #26808 nem az a gondom hogy fel kell rakni,igazad van aki akkora paraszt hogy nem veszi meg 12e huf ezt a nagyszerű játékot az bizony szopjon a sok szarral rendesen!
ezzel eddig nincs is gond csk azért ha jól emlékszem mostanában kevés ilyen macerás game volt a piacon,ilyenkor nem zavarja a lelkemet hogy nem vettem meg mert akkor leanyáznám az öszes embert akinek köze lehetett ehhez a fenomenális projecthez!
amúgy meg tetszene a játék és pont ezért basz fel idegileg mert tudom hogy nem csak nekem van az országban törött game de mégsem akar összejönni főleg ezért mert ezek a balfaszok hetente adnak ki hozzá egy ilyen szart!!
egy helyen is elbassza az ember már pakolhatja újra,baszakodhat a loginnel,a szerverkeresővel stb.
azért köszönöm a válaszokat,ha valamit nem tudok jövök:P -
na jó akkor szerinted ez miért van ?:) -
Nem kell mindent a BF-re fogni :) -
íííííígy van ;) -
Nem tudom, hogy a patch miatt van-e de tegnap óta azt találta ki a battlefieldem, hogy fogja magát és szimplán lefagy vagy a másik alternatíva kikapcsol a monitor power saving üzemmódra ... -
hehe, warezos cuccos után nem panaszkodunk! ;) -
Dtomka #26802 nekem nem baj mert a daemont ismerem,nekem az a fontos h müködjön és ne lépjen ki vagy faggyon..... -
Gabe18 #26801 Most nem azért,de ha már nem veszed meg a játékot,hanem a warezzal játszol,akkor nehogy már az legyen a baj hogy egy fél megás programot fel kell tenni a működéséhez.
-
Gabyee #26800 köszi,mostmár úgyis kezdem előröl mert szétcsesztem az egészet:(
reinstall rulez! -
Dtomka #26799 elöbb a pecset utánna a mini imaget kell -
Gabyee #26798 de ilyenkor csak az a mini image file kell,a 16MB-os pecset nem kell felrakni előtte-utánna?? -
Gabyee #26797 az is kezd unalmas lenni hogy minden nap 2-vel kevesebb magyar server jön be a keresőbe!
mostmár csak 3 van de egyikre sem tudok rámenni,jó volna tudni mi a lófaxért -
Dtomka #26796 Sztem alcohol progival nem ok!
ez a megoldás:
BF2 mini image használata
Töltsd le és telepítsd a Deamon Tools programot - daemon347.exe (492 KB)
Ez a remek program egyszerre akár 4 féle cd image fájlt is tud kezelni, úgyhogy érdemes erre beállítani: Jobb klikk a Daemon Tools ikonra az állapotsorban --> Virtual CD/DVD-ROM --> Set number of devices --> válaszd ki az izlésednek megfelelő mennyiséget
Töltsd le a bf2 mini iso-t bf2mini-skl.zip (188 KB) majd csomagold ki a tartalmát (figyelem, ezen belül is van még egy csomagolt file, ami szintén kitömörítendő!)
Bal klikk a Daemon Tools ikonra --> válaszd ki az első virtuális meghajtót, ahol azt írja 'no media' --> a kicsomagolt anyagokból mutasd meg neki a 'bf2mini-skl.mdf' file-t.
Örülj és játsz a bf2-vel. -
Dtomka #26795 lehet h ne jol pecselted és azért dob ki a deskre..........
-
Dtomka #26794 Battlefield 2 full verzió
Július 16-án kijött a v1.02 patch. Letöltés (16MB): EA ftp
Crack helyett: bf2 mini image. Hogy is?
Aki az 1.0 telepítése után felrakta a NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)
"Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
-
Gabyee #26793 az Alkohollal nem lehet ezt a mini szarságot elindítani,nemigaz hogy minden hülyeséghez külön program kell utánna meg győzze a paraszt takarítani a gépét a szeméttől
-
Gabyee #26792 hát nem akarlak elkeseríteni de én feltettem és visszabasz deskre úgyhogy további sok sikert a jártékhoz! -
Dtomka #26791 Sziasztok!
Leszedtem a 1.02es patchet.Ha felteszem az alap bf2re akkor fogok tudni crakelt szervereken jáccani?Nem tudom eldönteni h feltegyem vagy sem mert csomo forumot olvasva megoszlanak a vélemények!1.02hez van már crack?engem nagyon idegesít h a menü lassan jön be jo lenne ha a patch ezt orvosolná!Amugy elég jol megy a game 2,4 2x512 (400mhz)ram 5900xt-n!
Az enyém még nem eredeti game,de ha megteccik akkor megveszem mint ahogy a BFV is:)))!
ByE ALL -
Gabyee #26790 Akinek törött játéka van annak először fel kell rakni a pecset majd basztatni azt a kurva mini imázs filét vagy csak simán a mini imázs filét kell bemúntolni??
Az a gond ezzel a faqal hogy ilyen tőmondatosra sikerült és aki csak simán játszani szeretne és nem akar szoftferüzemeltetői vizsgát tenni az elmehet a picsába:-/
Előre is köszönöm a válaszokat! -
A DC sem a bf1942 topicban volt!