172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #26867 Hát pedig haveromnak ez van.Mini image a Daemonba,játék 1.2-re patchelve,az eredeti exe-vel,és minden gond nélkül megy. -
Gabyee #26866 esküszöm hogyha az eredeti zsírfasza lenne akkor meg is venném,de szerintem az sem az:( -
mi az, ami nem megy?
ha repcsi, akkor nyomod a gázt, megindul előre, ha elég nagy a sebességed, felhúzod a gép orrát, és fent vagy a levegőben. ott meg óvatosan kirpóbálod melyik kanyarodási fajta hogy befolyásolja a működésedet.
ha heli: nyomod a gázt, megindul felfelé, megdönmtöd előre, és megindulsz előre. kanyarodás úgy mint a repcsinél. test it!
remélem tudtam segíteni :) -
CéZé #26864 Kiváncsiságból feltettem azt a szutyok alcoholt a daemon mellé...hát nem elíndult a bf2 :) tehát a kettőnek együtt semmi köze a Te hibádhoz...az a hibaüzenet akkor is elő szokott jönni ha mondjuk a clone cd van telepítve a gépedre. -
Mindegy, szerintem az túúúl bonyolult ... mindenesetre nekem eredeti van, Daemon tools-os miniimage-val tökéletesen megy ...
Biztos csak mákom van ... -
Gabyee #26862 köszi ezt akartam én is leírni,nem jár ide senki akinek tört játéka van csak én verem itt a nyálam és csodálkozok hogy hülyének néztek!
én kérek elnézést
-
Deqwator #26861 Egyél bablevest talán segít! -
Ibron #26860 Nah,ha tud,valaki segítsen...lécci...repkedni szeretnék,de nem osztanak a harcmezőn Redbullt:D.
Ibron -
Gabyee #26859 köszi azon már túlvagyok,most várom hogy hátha megjavul magától vagy megvárom a harmadik részt...:P -
az a baj, hogy akikkel beszélgetek, azoknak jobbára eredetijük van
vagy nem tudok róla, hogy tört lenne, vagy ha tudok, nem tudom rakott-e patch-et, ha rakott, megy-e neki
szal még nem kérdeztem megfelelő embert, hogy neki megy-e
de ha vki okos, szívesen fogadom segítséégét
(én meg nyílvánvaló ookból nem tudom tesztelni, hogy megy-e crack-kel vagy sem) -
Gabe18 #26857 Csak mert a #26809-ban azt irtad crack-et is rárakod. -
Gabe18 #26856 Amugy ha a mini image-et használod,akkor meg már ne rakj rá crack-et,hanem az eredeti exe legyen rajta szerintem.Mert a mini image clone-os dologokhoz van,amihez nincs crack. -
Gabyee #26855 biztos is
-
Ibron #26854 23?:D....nekem mindig4-5 a max amit behoz,ha beírom,hogy hun...hmm,az lenne a baj,hogy nem eredeti a játék?szerintem nem...na mindegy.A repülésbe tudsz segíteni?
Ibron -
Gabyee #26853 23?? nekem legutóbb 3 ha beadott...
szar az egész:- -
Gabyee #26852 én a desszertpatkány,de velem mostanában nem találkozol úgylátom mert feladom:D -
Ha nem tetszik a faq akkor csinálj jobbat és ne fikázd!
"Pont ez a kérdésem hogy ha a FAQ szerint csináltam mindent akkor miért nem működik és aki meg rég játszik vele annak meg miért jó???"
Hmm lehet benned van a hiba nemde? ... -
jelenleg 23 szerver van -
Gabyee #26850 Ezt a Daenom faszságot raktam fel mert ez van abban a kurva FAQ-ban amit úgy istenít itt egy/két ember!
Pont ez a kérdésem hogy ha a FAQ szerint csináltam mindent akkor miért nem működik és aki meg rég játszik vele annak meg miért jó???
Be van múntolva az a szemét képfile abba a szemét programba és nem tudom/tudjátok hogy hol a hiba ez a problem,de tudom nézzem meg a FAQomba
-
Ibron #26849 Ti amúgy milyen néven gyilkolásztok a szervereken?és igaz,hogy csak4-5 magyar szerver van,vagy az enyém nem talál többet?Ja meg repülést nem vágom,hogy hogan kell. Átállítottam az alapot a bal,jobbra,le,fel nyilakra,de úgyse vágom....szóval valaki magyarázza el.
Ibron -
TESSÉK kiírni CD/DVD re és nem lesz cd emulator detected -
ERGO akármilyen uj imaget hazsnalsz/valsztasz mindig szar lesz :) -
Ha mini imaget hasznalsz mindenképp kell cd emulator :D -
Gabyee #26845 na most mi a bajod van
-
GRRR 

-
Gabyee #26843 az a baj hogy minden máshoz azt használom,most letiltottam teljesen de az sem jó neki:( -
Szedd le az Alcoholt ... -
Gabyee #26841 "CD/DVD emulation software has been detected.Please disabled all CD/DVD emulation software and re-start the game."
Még mindig ezt írja ki az új image filevel is! -
A gif tömörítése miatt (Az eredeti képkockák töredékét használja) tényleg úgy néz ki, mintha épp rohamom lenne. :)
-
FlatlineHun #26839 Nincs MSN-em, és összevissza... :) -
látom éjjel-nappal nyomod
-
Na így már menni fog . Itt van. -
ACE #26836 hát ez nem jött be :D -
-
ACE #26834 jah, pb kick -
3 kick?
-
Ha már mindenki belinkeli itt az en statom is.
http://bf2s.com/player/[DA]pharaoh/
sajnosa linkelés nem megy. a ] miatt. -
Csapatpont jár pl zászlófoglalásért, felélesztésért, gyógyításért, javításért stb -
Csapatpont: zászlófoglalás, gyógyítás, stb. -
ACE #26829 Enyimé stat is akkormár :D