172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nyomd meg azt a rohadt 9-es gombot!
Ne legyél már ennyire értetlen! -
Dtomka #26906 a daemon létrehozza a meghajtot azzal nincs baj,de alig van trajta cucc.........!és ha pl elinditom a meghajton lévö setupot akkor:
C:/WINDOWS/System32/autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelö a fut MS-Dos és Microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.
Na ilyenkor mi a teendő?
Nem vágom!
-
thx... -
Súgja már meg valaki, hogy hogyan nyithatom ki az ejtöernyöt a gameban... -
Polemius #26903 Nálam az "F" van beállítva, mert sűrűn használom. Alapból asszem a 9-es.
De ajánlom az Options menüt, abban is a gombozat konfigját, ahol megtalálod a többit is.
-
Gabyee #26902 köszi -
de melyik billentyüvel?? -
Polemius #26900 Ha zuhansz, akkor kinyitod és nem ütöd meg magad. De kell egy kis idő hogy kinyíljon, tefát alacsony helyekről csak óvatosan. -
így -
Polemius #26898 A magyar szervereken elég sok magyar van. (Többség az.)
Ráadásul patch után a The All-Seeing Eye -ből is lehet indítani.
Jelenleg 12 szervert lát amik az új patch-csel futnak. -
Hi all.
Az ejtöernyö hogy müködik?? -
Gabyee #26896 már megint én:D
tud valaki erre a pecsre törött szervert ahol esetleg magyar állampolgárokkal is össze lehet futni? -
Ibron #26895 Áhh,nem nagyon akar ez összejönni:D..bár amit írtál,kezd bevállni,de pár méter repkedés után kiugrom a gébpől mer lezuhannék vele.
Ibron -
Dtomka #26894 a daemon létrehozza a meghajtot azzal nincs baj,de alig van trajta cucc.........!és ha pl elinditom a meghajton lévö setupot akkor:
C:/WINDOWS/System32/autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelö a fut MS-Dos és Microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.
Na ilyenkor mi a teendő?
Nem vágom!
-
ja, frpasal vettem fel a videókat -
van egy csomó videóm a játékból
mivel lehet a méretüket lekicsinyíteni?? mert egy 2másodperces videó 11.5mb -
CéZé #26891 sehova, ott ahol van mutasd meg a daemonnak az elérési utat azt jóvan :) -
Gabyee #26890 te maga vagy a megváltó,leszedttem a clonet és elindult:DDD
mostmár azon kell gondolkoznom hogy mit használjak helyette(DeepBurt nyomattam csak az is beszart nem látja a meghajtót,de ez egy másik topik)
köszöntem mindenkinek a harcmezőn találkozunk
-
Dtomka #26889 hova kell másolni a bf2mini image fájlait(2db)a bf2 gyökérbe?pls help me -
Gabyee #26888 csk hülyéskedtem,azért írtam mert szétbasz az ideg de nem kell komolyan venni engem(csak ritkán)
én sajna nem tudok segíteni,ha visszaolvasol szinte ugyanaz a problémám van csak én még láma is vagyok hozzá ahogy ezt itt az SG-n ki szokták fejezni:P
kérdezgessél nyugodttan majd válaszolnak itt a fiúk(lányok?) -
Gabyee #26887 ja hogy nagy nehezen felszenvedi az ember és nincs ugyanúgy server???
mi a faszt szórakozok én ezzel a pecsel,azért akartam felrakni hátha több serverre enged fel!! -
Dtomka #26886 nem értem akkor ha már van 1 topic akkor miért nem segítünk 1másnak? -
CéZé #26885 tuti, szedd le és meglásd jó lesz :) -
Gabyee #26884 ez most komoly......meggondolom azért köszi:P
az előző hozzászólásomat nem kell ám komolyan venni
-
Baxxus fenn van ez a **** 1.02 peccs és nem tom találni egy ilyen crackelt szervert sem! Ti tudtok? -
Gabyee #26882 sorstársam itt azért sok segítségre nem kell számítanod:DD -
CéZé #26881 hát ha clne cd is van fent akkor azt le kell törölnöd és menni fog -
Nauron #26880 ez most se müxik:P -
AvRs Wolfguy #26879 A túróba mit lehet ez fel nem tudom fogni, ja az üzit szerkeszteni utólag nem lehet??? Na mindegy akkor megoldom így: http://bf2s.com/player/[AvRs]^[HUN]Wolfguy2/ -
Dtomka #26878 Feltettem az 1.02es pecset
igy:
(2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel.
- aztán bemásoltam miniakármi fájlokat a bf2gyökérbe ,hozzáadtam a daemonhoz és a játék elinditása után kilép:(((!
vki tud segíteni?köszönöm
bye -
Gabyee #26877 ja és akkor azt is töröljem le....
fasza egyre jobb:( -
Gabyee #26876 semmi gond,nem vagyok ideges
-
AvRs Wolfguy #26875 Nemtom mit basztam el de ez a link nem műxik úgyhogy rakom mégegyszer, bocsi: [URL=http://bf2s.com/player/[AvRs]^[HUN]Wolfguy2/]STATS[/URL] -
CéZé #26874 Az én eredi lemezem még sose volt a gépempe hanem a clonos verziot telepítem és a mini image-al indítom, csak a kulcs eredeti...akkor nekem most nem erdeti? -
AvRs Wolfguy #26873 Ha már itt tartunk akkor itt az enyém is: [URL=http://bf2s.com/player/[AvRs]^[HUN]Wolfguy2/]STATS[/URL] -
Deqwator #26872 sry
-
Gabyee #26871 te félreolvastál valamit nagyon!ki a fasz mondta hogy nem tetszik a játék?ha nem tetszene nem görcsölnék itt vele!
amúgy meg #26808 hátha kiszűröd a lényeget
-
Ibron #26870 bocs a dupláért,véletlen volt.
Ibron -
Ibron #26869 Aha,thanks....remélem összejön.
Ibron -
Deqwator #26868 De ha nem tetszik akkor miért játszol vele?