172102
  • Polemius
    Azt csináld, ami jobban meg, meg amihez kedved van. Ha pl. nem megy a repkedés, hagyd meg másnak amíg belejössz (single playerben v. üres szerveren).
    Ha szeretsz rakétával lövöldözni, álj be anti-tanknak.
    Meg játszál squadban.
    És olvasd el az itt alant található Squad Guide-t.
  • CSOCSO
    amugy teljesen mindegy kivel vagyok??? csak ugy tudok elerni tobb pontot ha mindig massal vagyok es elegge valtozatosan csapatom.. tehat egyik nap ez masik nap ez?
    vagy az tok eleg ha csak spec op/helizek?
  • mohus
    Jó reggelt!

Mohus Digit videó - 53MB - MPG
  • Gabe18
    Ja,értem.
    Ez egyből más megvilágitásba helyezi a dolgot.De erre viszont nem tudok mit mondani...
  • Makkmag
    ja és ha a port más , nem 16567 akkor azt meg kell változtatni. A te esetetben így kell kinéznie :

IP address: 217.27.212.65
    Port: 29900
    Password:
  • Makkmag
    nem mert az IP address-ben a kettőspont és az utáni rész nem kell ( az a port )
  • rohadt alma
    Amikor IP cím szerint akarok csatlakozni akkor azt a válasz kapom "You have entered an invalid IP adress".Beírom mondjuk:

IP address:217.27.212.65:29900
    Port:16567 (ezt nem írom be,ez már ott van)
    Password: (ide semmit se írok)

Ez így jó?
  • Stotoo
    RDHA szerveren miert nem lehet hasznalni az unlockolt fegyvereket?
  • Yan
    Csak a feltett kérdések miatt merült fel bennem. :/
  • ddt500
    Ez egyre szarabb lesz. Csak ranked szerveren játszom, de már két napja nem írt fel egy pontot sem. Legalább 400 pontom ment el. Ja, és nincs kapcsolat hiba meg kidobálás, 2 óra játék után kilépek, erre másnap ugyan annyi pontom van. Meg ez a fegyver unlockolás nálam elmaradt. 1200 pontom van.
  • haxoror
    Pacifista squad?
    Összesen 10 embert öltetek :D

(ugye nem falnak nekimenős aztán javítgatós móka volt? )
  • mohus
    a szanitéc még hagyján....bár fura hogy itt az ER szériára csúnyán ráver az a mindentudó defibri:)

dehogy a kis uzsonnástatyóba mennyi tankelhárító rakéta elfér....
  • Gabyee
    köszi már megoldódott,a Clone az tényleg kavart meg más is de ez hosszú story:P
  • haxoror
    2 giga kb
  • Gabyee
    egy ilyen szóváltáshoz min.két ember kell...
  • akyyy
    mennyi hely kell a vinyón a játéknak?:S
  • vsly
    És a szanitéc meg elövenne egy mobil-mütöt a hátizsákból,és visszavarrná a leszakadt végtagokat,meg visszalapátolná az agyvelödarabokat a koponyába?
  • mohus
    nekem a PC-s játékokkal mindig van "gondom":) ezért nem is nagyon játszom PC-n

és ezt belekalkulálom....ha PC-n játszok...és az a minyima, amit a gépkönyv leír:) a többi a FAQban megvolt.

ez nem a beteszem, azt megy: konzol feeling...

ez a második PC-s eredeti gammám...és ami eddig PC-n nekem volt, mind ment elsőre...persze nem is volt sok eddig:) az utóbbi 4 év termése

GTR 1.3 tört
    COD & COD:UO tört
    Industry Giant II eredeti
    Armies of Exigo:tört
    BF2:eredeti

+Sturmovik, de azt itthon sosem játszottam csak az ahhoz "szuperkörülményeket" (pedál botkormány stb) biztosító unokatestvéremnél...
  • DummyBoy
    Pedig ez mekkora királyság lenne :) :) :)
  • gergod
    Hmm most tűnt fel, hogy itt kiírja az ip-jét a szervernek. Ez valami 1.02 fícsör?
  • gergod
    Kicsit jó volt a squadunk?

• Gabe18
    Hát mert egy háboruban más "embereket" gyilkolászunk halomra ezért 16+.
    Egy robanás után nem szakad le keze lába a figurának miközben vérel teríti be a körülötte lévőket,ezért nem 18+ .
  • Yan
    Vki észre vette már, hogy a dobozra az van irva 16+
    ezt életkorra gondolták? és mért is?
  • fr3ddy14
    nekem 10másodperc és 1gb ram :F
  • And5
    Megvan az image eddig oké ?
    Bemuntolod, felinstallálod de kilépsz a damonból!!!
    Crackelni muszály na így kell
    Ja ha van CloneCD nevű program telepítve akkor adj neki egy uninsallt mert az szokott még bekavarni !
  • DummyBoy
    Na látod ... ezek miatt kapsz úgy választ, ahogyan ...

Én is azért vettem meg különben, hogy ne kelljen vele szerencsétlenkedni :)
  • Makkmag
    Nekem meg CloneDVD-s , de már ráraktam a Reloaded-es .exe-t is aztán meg peccselés előtt vissza az eredetit , azóta úgy játszom , időnként cserélgetem a CDKey-t , és fasza a játék . Csak azért nem veszem meg , mert nem vagyok hajlandó kiadni 12K-t egy játékért sem , 5-6 ezret még csak-csak adnék , de ennyit nem . Amióta fent van a gépen nagyon ritkán volt fagyás , kiugrás , de nem jellemző , lehet csak szerencsém van :) [kop-kop-kop]
  • Gabyee
    amúgy nagy nehezen felerőltettem a nap végére ezt a pecset,azt ne kérdezzétek hogy mert fogalmam sincs gondolom véletlen:P
    meg hát nem is érdekel ez senkit csak azért beírom és jóéccakát kívánok mindenkinek,ha véletlenül egy squadba kerülök egy-két emberkével anyázni és hátbalőni azért nem kell,köszönöm!
  • Gabyee
    láttad az írkálásaimat?
    ennek örülök....
    neked még gondolom egy játékkal sem volt problémád pláne töröttel
    no komment!
  • AvRs Wolfguy
    Nekem csak a connection problem az ismerős a többi nem, de szerintem az lehet hogy kitettek mert jött fel egy admin és már nem volt hely. Nálam még az fordult elő hogy Betöltötte a pályát a csövi kis 512 ramom és erre vissza főmenübe Connection lost, és ennyi. Erre valaki??
  • Laky
    ?
  • DummyBoy
    Medic vagyok mindig ... :) Kivételesen nem azért volt 0 pontom mert láma voltam és nekifutottam defibrivel az APC-nek, hanem azért mert 5-6 alkalommal kül okokból ledobtak a serverek ...

Ráadásul 30-40-es ping aztán eccercsak Connection problem oszt helló ... azután meg okoks kis Enternet 24 órás bontás ... ááááááááááááááááááááá :)

Ja meg pb frissítés után az első server azzal dobott ki hogy frissítsek pb-t :)

Egy másik túl sok TK-ért ... mikor nemhogy TK-m még killem se volt ... Érdekes ... bár ez a túl sok TK nem először forul elő ...
  • AvRs Wolfguy
    Az Ase-t hogy tudom BF2-re beizzítani mert már többen is írtátok hogy lehet?? Plíz segítsetek, mert az alap kereső elég gagyi mikor bemegyek egy 250!!-es pingű szerverre a szerveren belül 34! a pingem . Help plíz!
  • DummyBoy
    Ja, 2GB Ram sokat segít ... Nállam a full performance upgrade még az szokott lenni, hogy kikapcsolom a másik moncsin futó DScaler-t :)
  • mohus
    inkább medic ócsón...vagy javítgasd az ártirelliket:)
  • mohus
    nekem 1,5 G, de nem is a pálya betöltés a sok...

amíg accountol:) értékeli az előző pályát stb:)

én meg ált megvárom a SQUAD LEADER-t mig elvánszorog valameddig aztán csatlakozom hozzá....
  • mohus
    ALL:

valaki nem tud olyan BF2 oldalt, aki fogadna BF2 videókat...

az uw-n 200MB a max...a freeweb és társai meg érthetetlen módón mindig törlik a HP-met...pedig minden ugyanúgy van mint az UW-n, csak valamiért nem tetszik nekik (keresztlink sincs benne pedig)
  • CSOCSO
    " töltés alatt sörözni szoktam, "

ket giga rammal altalaban az elsok kozt vaok betoltesileg akik a szerveren vannak.. es egy betoltes kb... fel perc..
  • DummyBoy
    Táposnak? Milyen táposnak? Kiállok valamelyik bódé mellé Gulf of Omanon, és kiírom, hogy Csirketáp óccsón? :)
  • mohus
    "esküszöm hogyha az eredeti zsírfasza lenne akkor meg is venném,de szerintem az sem az:("

akkor ne PC-n játszál...

láttam az irkálásaidat

nekem eredeti, nem peccselem amíg nincs vele gond, a töltés alatt sörözni szoktam, pont jó arra hogy ne üljek mindig előtte...ez nem COD:UO

a gépkönyvben, amit írtak a port kiengedésekről, beállítva és nem dobál sehova
    nem kell HT-t kikapcsolni...az antivirust a tűzfalamat sem kapcsolom ki...sőt valamikor vidót is veszek fel a gépemmel a csatákról

ami negatívum!!!erős VAS kell alá
    sztem az én gépem a minimum hozzá és nem az 1,7Ghz 512 RAM:)

töltésről jut eszembe SATA,SCSI a winyód?