172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egyébként meglepő, hogy mennyire fejlődik a teamwork a publicon.Mindenki egyből squadba verődik és a leader mellett spawnolganak, sőt sokszor arra is figyelnek hogy külön kitek legyenek egy squadba. szóval egyre élvezetesebb a game igy teamworkel, gondolom, mert a kitüntetésekre hajtanak, de az nem baj -
-
Másik olyan probléma ami nagyon zavar..
Video részlegnél minden közepesre van állítva néha mégis ugrik a kép és ez egy assaultosnak elég idegesítő tud lenni.. 9600xt kártyám lenne kevés vagy valamit vegyek vissza a beállításból ? -
joh, csak azért gondolj már bele mi lenne ha csak azok mennének a járművekkel akik az elsők között vannak és a legjobbak...
Arról kéne szolnia a játéknak hogy mindenki jól érezze magát nem pedig arról hogy az első 3 player. -
jefferson83 #27063 Van hát, olvasd el a faq-ot ott benne van. A registryben is át tudod írni a kulcsot akkor csak a játékból kell kilépned. -
EA US Official
nevu szervereket keress azokra mindre be tudsz menni. -
Borg #27061 Nem vetek én se. Publicon, ha úgysincs teamwork.
De ha komolyabb meccs megy, akkor publicon se bénázzanak. A repülést singleben is lehet próbálgatni.
Nem kell mindenkinek profinak lenni, de a legalapvetőbb dolgokat ne más kárára tanulgassa. -
FAQ ban van leirva, egyszerüen át kell irni a registrybe. -
Kezdem unni hogy generálok egy kulcsot felrakom a játékot és másnapra tuti hogy használatban van a kulcsom.. újratelepítés új kulcs..
Tudom vennem kéne eredetit, de vajon azt is ellopnák ilyen hamar ?
Vagy van más megoldás a kulcserére mint az újratelepítés ? -
én egérrel vezetem és sztem lehet jól, csak igen érzékenyre kell állítani a controlsba -
Poggyász #27057 Biztos lejárt a medkit szavatossága, máskor figyelj oda :) -
Egyébkéntis úgy látom soha nem a kezdőkkel van baj , mert az beül , odacsapja magát azt utána nem nagyon próbálkozik egy darabig..
Az én tapasztalatom inkább az , hogy a sok hiú pilóta egymással veszik össze hogy ki a jobb és kinek van elsőbbsége a repülőhöz....Azok előbb lelövik egymást mint a kezdők .:-O -
szerintem ez a legtöbb amit tehet az ember, ha valaki helizni akar de elviszik előle --akár egy igen tisztelt de láma gamer-- akkor meg kell várni amíg meghal és beszállni a spawnoló helibe és mehet a móka... ha valaki nem ezt tenné, szinte sose jutna helihez.. szóval szerintem ez is érthető
másrészt én nem vagyok nagyon rossz helis de nálam sokkal rosszabb helisek elég sokszor lelőttek már a saját csapatból, a "?" re válaszolva azzal hogy: ~szar vagy én meg jó ezért lőttelek le direkt...:)) na ez a fasza...:)
és tényleg nem értem, mert itt a helivel sokkal nehezebb fraggelni/akár kempelni mint eddig... mégis nagyobb a harc érte:)) néha nagyon jónak kell lenni ahhoz hogy ne halljon meg az ember meg a gunnerja félpercenként
-
Amugy szerintem repulot keptelenseg egerrel jol vezetni(en hiaba probaltam).
-
egy 64 es szerveren kb 50 kezdő van sztem és azért várnak 10 percenként a repcsire, mert mindig lezuhannak a picsába, de ez nem baj, végülis a kezdők nélkül nem érezhetné magát kiemelkedőnek egy jobb gamer.. -
Miért olyan nehéz megérteni, hogy ne publin serveren gyakorlatozzonak a kezdők???
Arra való a single!!! -
Promi_papa .:) -
Pedig azok az igazi fightok ... :) Mediccel körbedobálom a Squad-ot aztán defibri a kézbe ... elég sokáig lehet így védekezni ... csak tegye mindenki a dolgát :) Csak sajnos nagyon kevés helyen van így ... -
Na de ha teszem azt van egy szerveren 5 újonc aki szeretné kipróbálni a repülőt , és mind az öt beül egyszer , akkor a többiek ott anyáznak már mert nem jut nekik repülö .
Én nem vetnék követ rájuk...Vagy egy szerverre max egy kezdő jöhetne csak ...:-DD -
"Még mindíg jobb , mint az a néhány magyar "pilóta", aki 10 perceket hasal a repülőtéren várva a repülőt"
Jaja en is lattam ijen emberkeket, ez mar szanalmas ezen mar nevetni se lehet.:) -
Milyen nével játszol? :)
Mellesleg megint kidobtak TK miatt egy serverről ... csakhogy éppen a mediccsomagocskákat dobáltam ... át kéne írni az ilyen helyet kéne csinálni a haveroknak kicküzeneteket ...
lac coo: neked a Single való ... aki nem ért hozzá az ne vigye el a cuccokat a pályán mert csak árt vele ... -
Borg #27046 Ez így is van, de csak addig, amíg nem rontja más játékát a próbálgatásával -
Picador #27045 Ugy latom, hogy te is az tipus vagy, aki bejon a serverre jatszani, fut mint az orult a zaszloig. Ha elfoglalta, megy tovabb a kovetkezore, es igy tovabb, amig egyszer csak a kor elolrol nem kezdodik (mert az elozoleg zaszlot elfoglalta az ellen, mert senki nem maradt vedekezni).
Sajnos csak nagyon keves ember van, aki vedekezni is ott marad az elfoglalt zaszlonal, vagy ha szolnak neki (leginkabb klan-tagok).
-
látom az "ősbfes" vs "nemősbfes" vitákból "progamer" vs "nemprogamer" vita lesz még nagyon sokáig...:)
-
Hát ha harmadszor sem sikerül felszállni neki , valszeg nem ül bele többet, ennyi..
Még mindíg jobb , mint az a néhány magyar "pilóta", aki 10 perceket hasal a repülőtéren várva a repülőt :-DDDDDPedig nem egy klántagot láttam már így játszani :-DDD -
jefferson83 #27042 A védekezést a pont pont pont jelölte sztem
-
Dtomka #27041 ?nem vágom -
jefferson83 #27040 Annak a legfőbb oka szerintem azért van mert azt se tudják mi az a squad. Persze mindenhol lesznek olyan emberek is akikre te gondolsz, önjelölt őrültek :) Sajna ez elkerülhetetlen. Néha azonban én is meglepődöm mik vannak. Állandóan szakaszban játszom, de többnyire a szakaszok tagjai is össze-vissza mozognak. Sajnos az angol nem nagyon megy, úgyhogy ha jó csapatjátékot akarok akkor magyar szervereket kell keresni. Más élményt nyújt a kettő az biztos. -
Picador #27039 Vedekezesrol egy szot sem ejtettel, ez pedig sokat elarul... -
Ez igaz, csak qrva bosszanto mikor a lama fel se tud szallni a repcsivel 1 bol neki megy valaminek.
Akkor a masiktol elveszi a gepet, idot, aki legalabb fel tud szallni vele.
Tegnap 1 szerveren vegig csak helikptereztem.
Volt 1 faszi aki mindeg beult mellem, de csak masod pilotanak, ha o ert oda elobb akkor foglalta nekem a gepet.
Naon tetszett.:)
Amugy meg ha elviszik elolem a helit, nem sirom el magam megyek mas jarmuvel ennyi. -
Dtomka #27037 én 1 szoval sem mondtam h nemtok helit vezetni ,ezt honnan vetted?többet heliznék akkor jobban menne az tuti!de nem vagyok láma ....... -
Én se feltétlen csak a győzelemre törekszem , meg mindenáron pontot gyűjtögetni holmi plecsnikért , hogy aztán gizdázzak vele itt-ott.
Én felmegyek , játszom ha van kedvem szakaszba állok ha nincs nem .....
Akinek ez nem elsősorban a játékról és a szórakozásról szól , annak tényleg ott vannak a klánok meg a jelszavas klánszerverek. -
Picador #27035 Akkor nekem teljesen mas elkepzelesem van a sikeres csapatmunakrol... -
Dtomka #27034 ááááá sztem meg aki fellép 1 szerverre az pontokat akar szerezni saját magának,és ezt többfélekppen is megteheti,(öl,foglal...)szal igenis gyözelemre akarja vinni a csapatát! -
Picador #27033 Ha nem tudsz vezetni, akkor ne vidd el a helit, hanem csinalj mast, amit tudsz (pl. medic), singleben meg gyakorold azt, amiben gyengebb avgy. Nincs is idegesitobb, mikor publicra jonnek gyakorolni helit vezetni... -
Kva jo lett a videod!!!Megtudod mondani mi a betétdal címe?? -
Picador #27031 Nem torekszik mindenki gyozelemre, mert akkor az emberek squadokba lennenek es nem rambokent szaladgalnank ossze-vissza a palyan... -
Dtomka #27030 picador!Majd szállj be mellém 2 pilotának ugy mint a bfvben!bár tudom h a te pilotád landor:)))! -
Szerintem ,meg igenis mindenkinek joga van kipróbálni amit csak akar...
Vagy ne legyen publikus a szerver . -
jefferson83 #27028 Igen én is csak másodpilótának merek helibe ülni, de ha a pilóta még fel sem tud szállni hanem nekimegy az első fának nem fuckozom le hanem megjegyzem a nevét azt legközelebb nem szállok be mellé. Gondolom ő is segíteni akar a csapatán csak ennyit tud :) Mindenki a győzelemre törekszik, de sajna nem mindig sikerül. Azonban veled is egyetértek. mint mondottam én is igyekszem távol maradni a pilótafülkétől. És már gyakorolok singliben ha van egy kis időm.