172102
  • Boros
    Hát köszönöm mégegyszer. Most leteszem a lantot és elmegyek néhányszor "hősi halált" halni.
  • alma2
    AZ is jo lenne, ha lenne egy olyan kapcsolo, be lehessen kapcsolni, hogy a gyalogos eroket is mutassa a repulo, ha epp bombazni akarok./publion jo lenne !/Mar az is egy szivatas, hogy ha epulet mogott van,az ellenseges jarmu vagy a "barati" akkor nem mutatja.Mert ugye a maganyos bombazo emberkek, jo sokat tudnak tk-zni de az is elofordul, hogy ker segitseket a szerencsetlen gyalogos, mert "beszarik" :) de, hogy arreb rohanjona jarmutol, hogy ne tk-zam le a bombaval, arra mar nincs esze. Lassan tobb lesz a teamkillem szama mint az erdemi pontom :)
  • jefferson83
    A magyarosítást letöltheted a netről ha úgy könnyebb. Innen!
  • alma2
    Ismet a regi moka, aki arra lusta, hogy fellapozza a szotarat, ja nem is kell megezi a neten, a "forgive" a "YES" v. "NO" szo mit jelent es nyomkodja esztelenul, az nem a multiplayer jatekra valo... nyomja singlibe please !
    ez mar magyarazat ra, miert kikkeltek ki ketszer is, ezert viszont koszi, hogy fenyt hoztal sotet elmembe :)
    Sajna azt en is tapasztalom, ritkan talalni olyan playert akivel meg tudunk egyezni, hogy o le en vezetek, aztan halal utan forditva, ha netan vezetni akar :)
    Az a legdurvabb a mikor en lovok neki, gondolom en kis naiv, elmegyunk az ellenseges zaszlohoz erre kigurik a ko*sog, se szo se beszed.Meg jo, hogy at lehet szallni repules kozben is.repules kozben bizonyos servereken, ha csuda sok jo jatekos van, tobb a levegoben az uresen kovalygo helikopter, mint a vezetovel rendelkezo. Mindig szidom is akkor a jatekot miert nem fogja be idoben :)
    Ha mindenki azt tapasztalja, hogy azert az atlag szinvonal no a szervereken ez jo jel... akkor mely alomba merulok es felebredek ugy tel kornyeken :)

• jefferson83
    Főmenü, BFHQ fülre kattintva megnézheted a többi statisztikával egyetemben.
  • TS Zolly
    alt+F4 meg a fegyvereket lehet ánlokkolni.
  • Yan
    Ettöl még a munka is jobb.
    Mentem melózni :)))
  • And5
    Tudod mi a nevetséges, hogy vannak ilyen önző emberek mint te ...
  • Boros
    Azt hol tudom megnézni, hogy hány pontom van?
  • mesor
    Mihez az ejtőernyőhöz?
  • 3TOMI3
    jaja és 10k ponttól már lőszert is kap :D
  • mesor
    LOL
  • Yan
    én nem figyeltem eléggé ebben a melegben :)))
    visszavontam.
  • Polemius
    Miből gondolod, hogy nem jól olvasta?
  • vsly
    Ha Ranked szerveren elérsz 1050 Pontot,akkor Unlockolhatod az ernyöt

alapbólkilencesazernyönyitás
  • Morphin
    Bár nemtudom amit letöltöttem az uakkora mint amit előzőleg leszedtem!!
  • Morphin
    Kösz akkor már töltöm a gém meg már mindjárt feltelepül!!
  • Morphin
    Az biztos jó???
  • Polemius
    FAQ esetleg? Itt fent a bannerban. Az "ingyen szex" feliratok közt.
  • Morphin
    És honnan szedjem le a peccset ami biztosan müxik??(1.1.2484)
  • Polemius
    Szedd le a játékot, tedd fel újra, rá az új patch-cset.
    Outpostban meg add hozá a bf2.exe -t a megbízható alkalmazásokhoz.
  • Morphin
    Van egy kis gebasz!!Felraktam az állítolag 1.02-t (ami nekem 1.1.2475 lett) de az acoountot sem akarja elfogadni a tűzfal miatt(eddig ilyen probléma nem volt) azt irja a tűzfall hogy vmi component elveszi a memóriát a játéknak (~df394b.tmp ez az a fájl)és ezt blokkolnia kell!!Namost nem tudom hogy lehetne ezt megoldani hogy ne blokkolja!!Ez csak az egyik probléma a másik az hogy ha kikapcsolom a tűzfalat akkor enged játszani de azt irja kapcsolodásnál hogy régi verzát használok(az adott server 1.1.2484et)!!Vki pls!!Jah a tűzfal Outpost és a peccset nemtom honnan szedtem!!
  • Polemius
    Ez most poén volt? Remélem igen...
  • Makkmag
    hoppá :) akkor rosszul értelmeztem a dolgot , na majd legközelebb jobban figyelek :) , de ha jól láttam akkor már 9 TK-nál tartott a srác :)
  • 3TOMI3
    akinek nem megy a gém(game) az játszon ezzel !
  • TDC Geronimo
    Jah. Szépen punisholtad. Ezért repült a szerverről...
  • jefferson83
    DE.Page up- al bocsátod meg de akkor is levon attól aki gyilkolt.
  • Makkmag
    A TK büntetésnél ha megnyomom a PageDown-t akkor nem büntetek ugye ?
    Mert többször is láttam , hogy miután valamelyik agyas leTK-zott a harc hevében , és én PD-t nyomtam (nem akartam megbüntetni , mert jószívű vagyok :D) , repült a szerverről TK miatt . Vagy ez valami szerver beállítás ?
  • jefferson83
    Igazán nincs mit.
  • mesor
    Na elég mert ban lesz megint!
  • TDC Geronimo
    !
  • 3TOMI3
    és beszállás e gomd de előtte w az előre és shift a futás és space az ugrás és z a lehasalás és az egér baloldali gombjával tüzelsz és a jobb egérgomb a zoom
  • Boros
    Azért vannak még segítőkész emberek!!
    KÖSZÖNÖM!!!
  • TDC Geronimo
    Tedd hozzá, hogy kiugrás E gomb...megelőzvén a következő kérdést...
  • jefferson83
    Kiugrás után nyomd meg a 9-es gombot és kinyílik ha szerencséd van :)
  • Boros
    Köszi. Ezzel kokra megyek.
  • TDC Geronimo
    Muhahaha...elérted, hogy besírjak :DDD
  • TDC Geronimo
    Hát ezaz :)
    EVM soha nem lesz. EA Classic lesz, az meg 3990-nél soha sem olcsóbb :P
  • ROTI
    Csak 3-4 évet kell várni és kijön az:) A BF42 már csak 3990 Ft
    Na jó, nem EVM kiadás hanem EA classics. Én várok :)
  • Boros
    Szasztok! Én még csak lelkes amatőr vagyok, úgyhogy nézzétek el ha nagyon láma a kérdés: Hogyan lehet helikopterből ejtőernyővel kiugrani?