172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
inkább csipa:P -
Akkor m95 lesz a vállrólindítható rakéta ebben a játékban
-
m95 5 lövés ;-) -
haxoror #27185 A Blackhawkba hány lövés kell az assi gránátvetőjéből?
Nekem 2-ből sikerült leszednem de sztem már sérült volt.
Ami viszont sztem túlzás hogy a TOW egy lövésből szétkapja az Abramsot de a Blackhawk csak füstöl tőle :/ -
Igen és ha még egy squadban is vannak, és mondjuk a leader a vezető akkor legyőzhetetlenek -
nagyon bejön ez a taktics vezető+2 gunner medic 3 szerelő ha vmelyiket meglövik egymásnak adnak életet -
Legalább a 2 minigunos maradjon bent, ők rendesen tudnak osztani, a másik 3 meg azért maradjon bent, hogy javítsák a bh-t. -
Nem, mivel ugyanaz, mint az 1.01 csak nincs benne a memory leak -
Polemius #27180 Mármint a pilótán kívül ugrik ki mindenki természetesen...
-
Polemius #27179 Na, ezért kell rögtön felhúzni a gépet magasra, ha csapatszállításról van szó.
Aztán a cél felett mindenki kiugrik.
A bent ülő antitankkal meg addig is jót lehet lövöldözni a közeledő repülőre. :D
Tényleg, kijavították az új patchben azt a bugot, hogy nagyobb sebességnél kiugrás azonnali elhalálozáshoz vezet? -
-
haxoror #27177 Ja, és egy F1-et is nyomjál először. -
haxoror #27176 "A másik ti hogyan repültök a helikopterrel és a repülővel??? mert én beszálok de meg sem moccannak...köszi"
Nyomd a "W"-t :) -
A hivatalos magyar BFHQ a battlefield.hu a "hogyan lehet vele onlájn játszani, ha nem teljesen bolti a cucc" kérdésre pedig ott van a bannerba a FAQ. -
F.A.Q -
mobal #27173 bfhelp.try.hu itt mindent megtalálsz. -
Rossi1 #27172 Csaó!
Két kérdésem lenne... Van a játéknak valamilyen rajongói oldala??? ahol meg tudhatnám hogyan lehet vele onlájn játszani, ha nem teljesen bolti a cucc... A másik ti hogyan repültök a helikopterrel és a repülővel??? mert én beszálok de meg sem moccannak...köszi -
a legkonnyebb, talan 12-14 pontot az elejen szeretni amikor az ellen felszall a csapaszalitto helivel megpakolva kiskatonakkal, te meg repulovel meg aldod oket.
Bar amilyen batar nagy az a heli a bombat is siman ra lehet dobni :)
oh jaj szegenyek :)
-
mobal #27170 köszi ez nekem is új. de ugy lenne értelemszerű ,hogy a lone wolfokat rakogatja át először. -
Borg #27169 Az alap BF2 teambalancer simán átrak akkor is, ha commander vagy squad leader vagy.
De át lehet írni a scriptet, ahogy azt az igényesebb szervergazdik meg is tették már. -
hát ez az.. nemtom hogy mindenki squadban volt-e, de ez van -
mobal #27167 hú tudtommal squadbol nem dobál át csak ha mindenki squadban van de ez lehetetlen
-
Az elöbb éppen egy blackhawk minigunjából irtottam a népet, az időnk felénél volt már kb 70 pontom és a squadom kurva jó volt, erre kilőnek a chopperből és átbasz a játék a másik csapatba, ki a squadbol meg minden.. ezt hogy gondolta mégis??? 

-
mobal #27165 helizni jó akárhol csak a légvédelem túl erős. -
helizni sokan igazából csak a mastur city és a ködös kinai pályán jó, mert ott nincsen annyi légvédelem és nincsenek repülők sem -
FlatlineHun #27163 Ez azért sokban függ az ellenfél pilótáitól is! Volt már, hogy háromszor szálltam fel 3-4 emberrel teli BH-kal, úgy, hogy 30 másodpercen belül leszedtek repcsik/helik/légvédelem.
Negyedszerre inkább kocsival indultam el... -
Skill #27162 már megvan :D thx
jo látni hogy van segitökész ember :)
-
mobal #27161 tüzfal? same version bepipálva? patch? -
Skill #27160 probáltam com lenni de nagyon rossz ha nincs legalább 2 sqad aki csinálja is amit mondasz...
na most a köv prbolémám van : nme conekktel a gaméhoz se all seeingel se ip alapján :(v
ok faq de faq ... -
mobal #27159 hehe. ugy nem lehet hatékonyan jáccani ,hogy mindenki mást csinál. azt is utálom mikor nincs kommander.akkor ki a d supplit uav, arti... én szeretek hatékonyan jáccani. -
Skill #27158 sok értelme nincs a sqadnak amig sokan nem játsznak mikrofonnal...
voltam olyan sqadban hogy a vezetö folyamatosan repülözött, 1 sqad volt amikor irtam hogy csinálok jöjetek nem jött senki... -
Nem értem a problémád -
Skill #27156 http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm és ott találsz megoldást de szerintem gyere netre :) kell a frag :P -
mobal #27155 srácok én tudjátok mit utálok? hogy nem lehet ezt a fuckos játékot sqadokban jáccani. ugy pedig sokkal eccerűbb. -
willis #27154 VAlaki!
Hogyan lehet berakni még pályákat meg + botokat!
Valaki adjon egy címet ahonnét le lehet tölteni őket.
-
Skill #27153 megoldodott registryt meggyilkotam :)
instal megy :)
kiváncsi leszek mi nem fog -
Skill #27152 megint átolvastam párszor de nem találtam olyat a faq ban ami az én problémámmal foglalkozna!
kérlek áruld el nekem te hol emléxel ilyenre esetleg hol találtál rá a megoldásra!
elöre is kösznöm
(ha meg csak a szád jár mert ugye magyar ember többre nem képes érezd ugy magad mintha szájbavágnálak egy friss pontyal) -
Skill #27151 nézem ha már válaszolsz meg is irhatnád melyik pont alatt keressem a számomra szükséges infot ;)
thx -
mobal #27150 van ott egy bűvös gomb. neve FAQ -
Skill #27149 [13:21] <Skiller> HOGY A FASZBA LEHET ILYEN SZARUL PRGORAMOT MEGCSINÁLNI???
[13:21] <Skiller> nem lehet uninstalálni
[13:21] <Skiller> reinstalálni
[13:21] <Skiller> aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[13:21] <Skiller> uninstalnák hibaüzenet hogy zárjak be minden programot
[13:21] <Skiller> lehet windowst is be kéne ?
[13:22] <Skiller> reinstalánál meg minden kodra azt mondja hogy nem jo...
[13:22] <Skiller> arra is amit eddig használtam...
5lete valakinek? most ott tartok hogy letöröltem és várok a csodára...