172102
  • 3TOMI3
    inkább csipa:P
  • gergod
    Akkor m95 lesz a vállrólindítható rakéta ebben a játékban
  • 3TOMI3
    m95 5 lövés ;-)
  • haxoror
    A Blackhawkba hány lövés kell az assi gránátvetőjéből?
    Nekem 2-ből sikerült leszednem de sztem már sérült volt.
    Ami viszont sztem túlzás hogy a TOW egy lövésből szétkapja az Abramsot de a Blackhawk csak füstöl tőle :/
  • gergod
    Igen és ha még egy squadban is vannak, és mondjuk a leader a vezető akkor legyőzhetetlenek
  • 3TOMI3
    nagyon bejön ez a taktics vezető+2 gunner medic 3 szerelő ha vmelyiket meglövik egymásnak adnak életet
  • gergod
    Legalább a 2 minigunos maradjon bent, ők rendesen tudnak osztani, a másik 3 meg azért maradjon bent, hogy javítsák a bh-t.
  • TDC Geronimo
    Nem, mivel ugyanaz, mint az 1.01 csak nincs benne a memory leak
  • Polemius
    Mármint a pilótán kívül ugrik ki mindenki természetesen...
  • Polemius
    Na, ezért kell rögtön felhúzni a gépet magasra, ha csapatszállításról van szó.
    Aztán a cél felett mindenki kiugrik.
    A bent ülő antitankkal meg addig is jót lehet lövöldözni a közeledő repülőre. :D

Tényleg, kijavították az új patchben azt a bugot, hogy nagyobb sebességnél kiugrás azonnali elhalálozáshoz vezet?
  • TDC Geronimo
  • haxoror
    Ja, és egy F1-et is nyomjál először.
  • haxoror
    "A másik ti hogyan repültök a helikopterrel és a repülővel??? mert én beszálok de meg sem moccannak...köszi"

Nyomd a "W"-t :)
  • TDC Geronimo
    A hivatalos magyar BFHQ a battlefield.hu a "hogyan lehet vele onlájn játszani, ha nem teljesen bolti a cucc" kérdésre pedig ott van a bannerba a FAQ.
  • 3TOMI3
    F.A.Q
  • mobal
    bfhelp.try.hu itt mindent megtalálsz.
  • Rossi1
    Csaó!

Két kérdésem lenne... Van a játéknak valamilyen rajongói oldala??? ahol meg tudhatnám hogyan lehet vele onlájn játszani, ha nem teljesen bolti a cucc... A másik ti hogyan repültök a helikopterrel és a repülővel??? mert én beszálok de meg sem moccannak...köszi
  • alma2
    a legkonnyebb, talan 12-14 pontot az elejen szeretni amikor az ellen felszall a csapaszalitto helivel megpakolva kiskatonakkal, te meg repulovel meg aldod oket.
    Bar amilyen batar nagy az a heli a bombat is siman ra lehet dobni :)
    oh jaj szegenyek :)

• mobal
    köszi ez nekem is új. de ugy lenne értelemszerű ,hogy a lone wolfokat rakogatja át először.
  • Borg
    Az alap BF2 teambalancer simán átrak akkor is, ha commander vagy squad leader vagy.

De át lehet írni a scriptet, ahogy azt az igényesebb szervergazdik meg is tették már.
  • Col Andrew
    hát ez az.. nemtom hogy mindenki squadban volt-e, de ez van
  • mobal
    hú tudtommal squadbol nem dobál át csak ha mindenki squadban van de ez lehetetlen
  • Col Andrew
    Az elöbb éppen egy blackhawk minigunjából irtottam a népet, az időnk felénél volt már kb 70 pontom és a squadom kurva jó volt, erre kilőnek a chopperből és átbasz a játék a másik csapatba, ki a squadbol meg minden.. ezt hogy gondolta mégis???
  • mobal
    helizni jó akárhol csak a légvédelem túl erős.
  • Col Andrew
    helizni sokan igazából csak a mastur city és a ködös kinai pályán jó, mert ott nincsen annyi légvédelem és nincsenek repülők sem
  • FlatlineHun
    Ez azért sokban függ az ellenfél pilótáitól is! Volt már, hogy háromszor szálltam fel 3-4 emberrel teli BH-kal, úgy, hogy 30 másodpercen belül leszedtek repcsik/helik/légvédelem.
    Negyedszerre inkább kocsival indultam el...
  • Skill
    már megvan :D thx

jo látni hogy van segitökész ember :)

• mobal
    tüzfal? same version bepipálva? patch?
  • Skill
    probáltam com lenni de nagyon rossz ha nincs legalább 2 sqad aki csinálja is amit mondasz...

na most a köv prbolémám van : nme conekktel a gaméhoz se all seeingel se ip alapján :(v

ok faq de faq ...
  • mobal
    hehe. ugy nem lehet hatékonyan jáccani ,hogy mindenki mást csinál. azt is utálom mikor nincs kommander.akkor ki a d supplit uav, arti... én szeretek hatékonyan jáccani.
  • Skill
    sok értelme nincs a sqadnak amig sokan nem játsznak mikrofonnal...
    voltam olyan sqadban hogy a vezetö folyamatosan repülözött, 1 sqad volt amikor irtam hogy csinálok jöjetek nem jött senki...
  • TDC Geronimo
    Nem értem a problémád
  • Skill
    http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm és ott találsz megoldást de szerintem gyere netre :) kell a frag :P
  • mobal
    srácok én tudjátok mit utálok? hogy nem lehet ezt a fuckos játékot sqadokban jáccani. ugy pedig sokkal eccerűbb.
  • willis
    VAlaki!

Hogyan lehet berakni még pályákat meg + botokat!

Valaki adjon egy címet ahonnét le lehet tölteni őket.

• Skill
    megoldodott registryt meggyilkotam :)
    instal megy :)
    kiváncsi leszek mi nem fog
  • Skill
    megint átolvastam párszor de nem találtam olyat a faq ban ami az én problémámmal foglalkozna!

kérlek áruld el nekem te hol emléxel ilyenre esetleg hol találtál rá a megoldásra!

elöre is kösznöm

(ha meg csak a szád jár mert ugye magyar ember többre nem képes érezd ugy magad mintha szájbavágnálak egy friss pontyal)
  • Skill
    nézem ha már válaszolsz meg is irhatnád melyik pont alatt keressem a számomra szükséges infot ;)

thx
  • mobal
    van ott egy bűvös gomb. neve FAQ
  • Skill
    [13:21] <Skiller> HOGY A FASZBA LEHET ILYEN SZARUL PRGORAMOT MEGCSINÁLNI???
    [13:21] <Skiller> nem lehet uninstalálni
    [13:21] <Skiller> reinstalálni
    [13:21] <Skiller> aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    [13:21] <Skiller> uninstalnák hibaüzenet hogy zárjak be minden programot
    [13:21] <Skiller> lehet windowst is be kéne ?
    [13:22] <Skiller> reinstalánál meg minden kodra azt mondja hogy nem jo...
    [13:22] <Skiller> arra is amit eddig használtam...

5lete valakinek? most ott tartok hogy letöröltem és várok a csodára...