172102
  • fr3ddy14
    akkor mik azok?
    csecsenek?
  • Ahhoj
    a windows szerver neked nem kell
    csak a patch (15 mega vagy mennyi), illetve a mini image a daemon tools-zal egyetemben
    nagyon figyelj rá mit ír a faq, és koncentrálj arra
  • gcsomesz
    A game-en bellűl fontos hogy online ebmerkéd legyen ne offline.Amikor bejelentkezel a játékba ott meg is kérdezi hogy melyik legyen.Legalább is úgy emlékszem.Ott meg bemész a multiba és ott beírod ,hogy hun.Be fog jönni rengeteg magyar server.Állítólag ha azt írod , hogy %hun még több bejön de nekem nem ment.Remélem segítettem v.mit.
  • 3TOMI3
    %
  • Rossi1
    Köszi a segítséget, de sajnos most csinálok ilyet előszőr... Szóval meg van gém, elolvastam a FAQ-ot és letöltöttem a Windows servert is(127Mb). de még mindíg nem tudok onlájn játszani, mert nem tudom hogyan lehet servert keresni..:) A játékon belül megpróbáltam de nekem nem ment, tudnátok segíteni? Köszi
  • joebacsi
    "és a terroristáknál teamkilleztek!"
    eznem csé...
  • TDC Geronimo
    "u.i: szentem a pecstől a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
    végre egy jó patch"

Semmit nem változtattak rajta
  • Col Andrew
    nekem nem tünt fel a különbség
  • fr3ddy14
    basszus, tegnap bementem olyan hajnali 2kor az rdha szerverre, és 20-a voltunk
    egy magyar sem volt, és a terroristáknál teamkilleztek!!!
    mindenkinek -20ponja és felette volt, és engem mindíg kinyirtak
    aztán felidegesített az egyik gyerek aki a repcsiért ölt, és én kinyirtam mikor beszált a repcsibe, mert idegesített a dtk kis köcsög.

u.i: szentem a pecstől a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
    végre egy jó patch
  • Borg
    Nekünk meg CSS szerver fut mellette, ami fullon van szinte mindig, és sajnos lagol tőle. Ezt meg nem hagyhatom.
    A BF1 idejében nem futtattam ugyan szervert, de valahogy kétlem, hogy erre valaha is pontot tesz a DICE, egy rendes linux DS formájában... mind a gépigényét, mind a kezelhetőségét illetően.
  • joebacsi
    hát jah, "kissé" még kiforratlan a dolog, nekunk is 2 bfszerver simán elszaladgált rajta akár fullon is, míg most ezaz 1 bf2 szerver megkajálja a proci 80-90%át...
    de mi kitartunk hóban-sárban :)
  • Borg
    Hátja, mert admin része gyakorlatilag nincs :D Legalábbis más DS-ekhez képest.

A HPK is csak egy pyhton script, amit valaki pluszba írt hozzá. Berakod, oszt vagy megy egyből, vagy megtanulsz pythonban programozni :)
    De mondom, nálunk ment rendesen.

Más kérdés, hogy publicra nem teszem vissza az SG szervert addig, amíg valami épkézláb buildet ki nem adnak...
  • joebacsi
    ok, thx, majd megpróbáljuk (egyébként azért vagyok ilyen bizonytalan, mert mivel nekem még nemfut maga a játék, ezért nemnagyon foglalkoztam az admin részével, csak hallottam többiektől, hogy problémák vannak vele)
  • Borg
    Az SG szerveren egyátalán nem bugzott, ott simán szűrte a nagy pingűeket.
    Asszem 120 ping, és 2x20 sample időközt adtam meg.
  • joebacsi
    hát játszogass ügyesen meg okosan, és majd felfigyelnek rád :)
  • Daredevil12
    Klánt keresek valaki nem tud nekem ajánlani!
    [email protected]
  • joebacsi
    szivesen fogadjuk az építő jellegű kritikákat, de lehetőleg ne ekkora arccal fikázz már pls (mégha igazad is van valamennyire, mert valamiért eléggé bugzik a high ping autokick, de próbáljuk megoldani a dolgot)
    ...amúgy nemkötelező rajta játszani
  • mesor
    A legjobb assinak az unlockoltja a G3!
  • emberke
    RDHA komoly szerver nagyon, jelszó ugye nincs rajta mert minek az. Bár elvileg csatlakozáskor jelzi, hogy nincs gond a magas ping-el rendelkező emberkéket kiszórják… ennek ellenére 200-400-s ping alatti emberrel alig nem találkoztam a szerveren. Ez egy vicc.
  • Daredevil12
    A c4-es!
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg a legjobb fegyver minden vita nélkül a US Spec Ops alapfegyvere (M4)!
  • TDC Geronimo
    Special Fortes? ammeg mi?
  • Daredevil12
    Szerintem a legjobb fegyver a Special Fortes unlock fegyvere!
    Szerintetek?
  • Daredevil12
    HEllo hello mindenki!
    BF2 klánt keresek! E-mail címem:[email protected]
  • 3TOMI3
    apc-t sebzi de az embert nem lehet kiszedni
  • Polemius
    Ki is próbáltátok? Működik a dolog? APC? :)
  • And5
  • Pink Tiger
    na hát ezért kell szoftosítani a gammákat, pont ilyenek miatt van hogy a deusex2 már egy nagy lófing lett...:)))
  • Pink Tiger
    na ez beszarás vihihihihiiiii : )))))))

asszem ez a nap hozzászólása jííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

• 3TOMI3
  • TDC Geronimo
    M95-el simán ki lehet lőni ;)
  • Polemius
    Látod azzal nem próbáltuk (talán mert nincs unlockolt fegyverünk, a szerveren meg nem volt global unlock? ), csak m24-gyel.
    Ha valakinek módjában áll, kipróbálhatná, de tartok tőle, ez is arra a sorsra jutott mint a laser designator.
  • 3TOMI3
    rizikós de a külföldi rankedes szervereken bevált :D
  • 3TOMI3
    m95-el??? (a csipás unlockolt fegyvere)
  • Polemius
    A házak körül, belőlük azért nehéz kitakarítani az ellent. Aztán ha helivel akartok foglalni és kaptok egy rakétát oldalba, oda az egész squad.
  • Polemius
    Ja, és mégvalami: próbálgattuk tegnap, de az előzetesen beigérttel szemben nem lehet a repülő/heli pilótáját kilőni sniperrel. :(
    Homokfutóból, ilyesmiből persze igen. :)

És bőven elég egy lövés egy emberre, csak fejbe kell lőni...
  • 3TOMI3
    ha van 2 jó gunner a földön semmi se marad :D
  • Polemius
    Azért mondtam, ha csapatszállításról van szó. Ti meg légifölényt próbáltok előrni helivel. :)
    Csak azzal az a gond, hogy egy zászló környékét levegőből nem lehet rendesen megtisztítani, oda gyalogos kell.
    Azé' ugrik ki mindenki, hogy zászlót foglaljunk. És ha a leader a pilóta, akkor folyamatos az utánpótlás. Mint amikor kissebségheztartozó gyerekek potyognak az égből. :D
  • 3TOMI3
    jaja
    de ha kilövöd a pilótát akkor leesik :D
  • haxoror
    Az sok, nincs valami spéci hely a gépen ahol jobban sebződik?
    Mint BFV-ben asszem a turbina