172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akkor mik azok?
csecsenek? -
a windows szerver neked nem kell
csak a patch (15 mega vagy mennyi), illetve a mini image a daemon tools-zal egyetemben
nagyon figyelj rá mit ír a faq, és koncentrálj arra -
gcsomesz #27226 A game-en bellűl fontos hogy online ebmerkéd legyen ne offline.Amikor bejelentkezel a játékba ott meg is kérdezi hogy melyik legyen.Legalább is úgy emlékszem.Ott meg bemész a multiba és ott beírod ,hogy hun.Be fog jönni rengeteg magyar server.Állítólag ha azt írod , hogy %hun még több bejön de nekem nem ment.Remélem segítettem v.mit. -
% -
Rossi1 #27224 Köszi a segítséget, de sajnos most csinálok ilyet előszőr... Szóval meg van gém, elolvastam a FAQ-ot és letöltöttem a Windows servert is(127Mb). de még mindíg nem tudok onlájn játszani, mert nem tudom hogyan lehet servert keresni..:) A játékon belül megpróbáltam de nekem nem ment, tudnátok segíteni? Köszi -
"és a terroristáknál teamkilleztek!"
eznem csé... -
"u.i: szentem a pecstől a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
végre egy jó patch"
Semmit nem változtattak rajta -
nekem nem tünt fel a különbség -
basszus, tegnap bementem olyan hajnali 2kor az rdha szerverre, és 20-a voltunk
egy magyar sem volt, és a terroristáknál teamkilleztek!!!
mindenkinek -20ponja és felette volt, és engem mindíg kinyirtak
aztán felidegesített az egyik gyerek aki a repcsiért ölt, és én kinyirtam mikor beszált a repcsibe, mert idegesített a dtk kis köcsög.
u.i: szentem a pecstől a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
végre egy jó patch -
Borg #27219 Nekünk meg CSS szerver fut mellette, ami fullon van szinte mindig, és sajnos lagol tőle. Ezt meg nem hagyhatom.
A BF1 idejében nem futtattam ugyan szervert, de valahogy kétlem, hogy erre valaha is pontot tesz a DICE, egy rendes linux DS formájában... mind a gépigényét, mind a kezelhetőségét illetően. -
hát jah, "kissé" még kiforratlan a dolog, nekunk is 2 bfszerver simán elszaladgált rajta akár fullon is, míg most ezaz 1 bf2 szerver megkajálja a proci 80-90%át...
de mi kitartunk hóban-sárban :) -
Borg #27217 Hátja, mert admin része gyakorlatilag nincs :D Legalábbis más DS-ekhez képest.
A HPK is csak egy pyhton script, amit valaki pluszba írt hozzá. Berakod, oszt vagy megy egyből, vagy megtanulsz pythonban programozni :)
De mondom, nálunk ment rendesen.
Más kérdés, hogy publicra nem teszem vissza az SG szervert addig, amíg valami épkézláb buildet ki nem adnak... -
ok, thx, majd megpróbáljuk (egyébként azért vagyok ilyen bizonytalan, mert mivel nekem még nemfut maga a játék, ezért nemnagyon foglalkoztam az admin részével, csak hallottam többiektől, hogy problémák vannak vele) -
Borg #27215 Az SG szerveren egyátalán nem bugzott, ott simán szűrte a nagy pingűeket.
Asszem 120 ping, és 2x20 sample időközt adtam meg. -
hát játszogass ügyesen meg okosan, és majd felfigyelnek rád :) -
Klánt keresek valaki nem tud nekem ajánlani!
[email protected] -
szivesen fogadjuk az építő jellegű kritikákat, de lehetőleg ne ekkora arccal fikázz már pls (mégha igazad is van valamennyire, mert valamiért eléggé bugzik a high ping autokick, de próbáljuk megoldani a dolgot)
...amúgy nemkötelező rajta játszani -
A legjobb assinak az unlockoltja a G3! -
emberke #27210 RDHA komoly szerver nagyon, jelszó ugye nincs rajta mert minek az. Bár elvileg csatlakozáskor jelzi, hogy nincs gond a magas ping-el rendelkező emberkéket kiszórják… ennek ellenére 200-400-s ping alatti emberrel alig nem találkoztam a szerveren. Ez egy vicc. -
A c4-es!
-
Amúgy meg a legjobb fegyver minden vita nélkül a US Spec Ops alapfegyvere (M4)!
-
Special Fortes? ammeg mi?
-
Szerintem a legjobb fegyver a Special Fortes unlock fegyvere!
Szerintetek? -
HEllo hello mindenki!
BF2 klánt keresek! E-mail címem:[email protected]

-
apc-t sebzi de az embert nem lehet kiszedni -
Polemius #27203 Ki is próbáltátok? Működik a dolog? APC? :) -

-
na hát ezért kell szoftosítani a gammákat, pont ilyenek miatt van hogy a deusex2 már egy nagy lófing lett...:))) -
na ez beszarás vihihihihiiiii : )))))))
asszem ez a nap hozzászólása jííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
-
-
M95-el simán ki lehet lőni ;) -
Polemius #27197 Látod azzal nem próbáltuk (talán mert nincs unlockolt fegyverünk, a szerveren meg nem volt global unlock?
), csak m24-gyel.
Ha valakinek módjában áll, kipróbálhatná, de tartok tőle, ez is arra a sorsra jutott mint a laser designator.
-
rizikós de a külföldi rankedes szervereken bevált :D -
m95-el??? (a csipás unlockolt fegyvere) -
Polemius #27194 A házak körül, belőlük azért nehéz kitakarítani az ellent. Aztán ha helivel akartok foglalni és kaptok egy rakétát oldalba, oda az egész squad. -
Polemius #27193 Ja, és mégvalami: próbálgattuk tegnap, de az előzetesen beigérttel szemben nem lehet a repülő/heli pilótáját kilőni sniperrel. :(
Homokfutóból, ilyesmiből persze igen. :)
És bőven elég egy lövés egy emberre, csak fejbe kell lőni... -
ha van 2 jó gunner a földön semmi se marad :D -
Polemius #27191 Azért mondtam, ha csapatszállításról van szó. Ti meg légifölényt próbáltok előrni helivel. :)
Csak azzal az a gond, hogy egy zászló környékét levegőből nem lehet rendesen megtisztítani, oda gyalogos kell.
Azé' ugrik ki mindenki, hogy zászlót foglaljunk. És ha a leader a pilóta, akkor folyamatos az utánpótlás. Mint amikor kissebségheztartozó gyerekek potyognak az égből. :D -
jaja
de ha kilövöd a pilótát akkor leesik :D -
haxoror #27189 Az sok, nincs valami spéci hely a gépen ahol jobban sebződik?
Mint BFV-ben asszem a turbina