172102
  • Gabe18
    A "megbeszélés" szerintem nem igy néz ki...
  • Ahhoj
    privi ;)
  • Dtomka
    m mivel fokoztam?a te szövegedben van káromkodás!megbeszélni azért meg lehet nem?
  • Seat
    *intem ne fokozd,mert innen is ban lesz a vége.
  • joebacsi
    és mindenki így reagált volna...aha...
  • Dtomka
    mind1 nem értitek de ha bárki a helyemben lett volna biztos hogy azt is boszantaná!
    bár azt kétlem h én csináltam ilyet eddig!!!!
  • Gabe18
    Nem azzal van a baj hogy megölöd 2x,hanem hogy esélyt sem adsz neki arra hogy játszon.Miért nem lehet azzal a tankal megállni a legközelebbi bázison,vagy a bázisról kivezető úton?Ugyis csak arról jöhetnek,de legalább nem lesz tisztességtelen az egész,azzal hogy azonnal lelövöd őket amint felélednek.
  • Deqwator
    Csinálj te is 1 szervert és tudsz nyugodtan játszani kedvedre.
  • Dtomka
  • joebacsi
    ok, asszem itt végeztünk, már ezt a pár hozzászólást is sajnálom, amit rád pazaroltam...nincs most kedvem a magadfajtákhoz...
  • Morpheus
    Teljesen jogos volt. Ez bármilyen hasonló stílusú játékra igaz. Senki sem szeret úgy játszani, hogy feléled, majd még pislantani sem tud, és meghal. Igaz velem egy külföldi szerveren játszotta egy csapattárs. Ő mondjuk mindenre lőtt, ami mozgott előtte.:) Megjelentem hirtelen, megijedt, leszedett.:)
  • Dtomka
    mért is?
  • Deqwator
    juhú kezdődik megint!
  • Ahhoj
    barátkozol? :))
  • Ahhoj
    te szánalmas csíra, a muszáj-t milyen j-vel kell írni?
  • Dtomka
    azzal elrontom a játékát h én ölöm meg 2x?vicces!ez nem aza játék ahol percekig lehetne kempelni bármilyen jármüvel is!és ha te vagy az admin akkor lehet h le kéne köpjed magad h 1böl kirugod a játékost!
  • joebacsi
    sztem majd kilesz írva, hogy minden fikázó előbb ahhojnak mondja el bánatát, ő majd kulturáltan lefordítja nekünk :)
  • Deqwator
    negativ
  • joebacsi
    ö veled ellentétben fizet a szerverért, szal...
  • Krinyo
    már mindent megpróbáltam amit lehetett...újraraktam, tempeztem, csökkentett módoztam... valamú új 5let?
  • Col Andrew
    hacsak nem a purple heartra pályázik!!
  • joebacsi
    nem muszály ott játszani, szal ne legyél felháborodva...
    ez háboru baszátok meg
    sztem meg csak egy játék, aminek az a lényege, hogy szórakoztató legyen, minden résztvevő számára. Namost ha bemész tankkal nem foglalható bázisra sikeresen elcseszed az egyik csapat szórakozását. Mi pechedre még talán az átlagosnál is jobban ügyelünk erre. Ha nem lett volna eddig ekkora az arcod fórumon, talán a ban előtt kaptál volna egy figyelmeztetést, most így jártál...
    Szal megszoksz vagy megszöksz, és örülj neki, hogy egyáltalán ekkora válaszra méltattalak...
    szánalmas-csíraRDHA|Joebacsi
  • Dtomka
    szabályt szegtem igen!de 1böl ki kell rugni a playert mert a klántárs azt mondja?sztem ez a szánalmas!
  • Deqwator
    Kitartás!
  • Krinyo
    nah, sehogyse megy fel a pecs....
  • Dtomka
    majd megkérdzemem menszit is!
  • Ahhoj
    ha viszont megkeresed az illetékes rdha-st, vagy vki főmuftit ott, és normális hangnemben megbeszéled vele, hogy vagy szóljanak, vagy valahogy tudassák a néppel, hogy az adott szerveren bc-zni tilos, vagy akármi, akkor az még ér is valamit ;)
    szerintem
  • gergod
    Azért mert valaki kirugott, nem a játék a hibás. Menj másik szerverre
  • vsly
    Nemtom ki vagy,de lehet.Igen,sztem jogos volt.Amit te csináltál az egy iratlan ösi szabály megszegése.
    Nagyon bunkó dolog a spawnkemp.Neked is tönkretenné a játékélményedet,ha megszületnél&rögtön meghalnál.....

Játsz úgy,ahogy mástól is elvárnád....
  • Dtomka
    lehet h viszzatárek inkább a BFVhez!mert ez a játk 1 fostalicska!
  • Dtomka
    nem de jol esik ha vki 1etért velem:)
  • Ahhoj
    ha mondjuk most én (vagy sly) azt mondja, hogy nem, nem volt jogos, akkor oskat változik a helyzet? :)
  • Dtomka
    Sly!ismerlek és te is engem!szted most jogos volt h felszolitás nélkül kirugtak?
  • vsly
    Grat vérpistike
  • Ahhoj
  • Deqwator
    gratulálok
  • Pink Tiger
    a tied se rossz...
  • Dtomka
    Szánalmas az RDHA csira klán!

befoglaltuk az összes bázist ,és elindultam a föbézükre.ott találtam 1 tankot és letekertem vele a reptérre!2-3 embert kinyirtam mert utánna kiszedtek rpgvel!erre az 1ik csira (rdha newl vagy h a gecibe hivják)sirt h mit kempelek?szolt a másik csira klántársának h kickeljen ki mert kempeltem!szánalmas!erre az a nagyon vicces fasz jo akkor kap 1 bannt!hát rohadjon meg az ilyen admin!
    lehet h bunkoság tankkal bemenni a föbézre?lehet!
    de hol a kibaszott retkes faszban irja le valahol is abban a kurva FAQban h tilos,nem szabad vagy akármi!ez háboru baszátok meg!szánalmas marha banda(aki sir azért mert ha vki bemegy a föbézre)!!
    sztem nem volt jogos h kirugtak!

(sorry a káromkodás miatt de nagyon felbaszták az agyam)
    ByE
  • Ahhoj
    te meg a #27305-öt
  • Col Andrew
    igen. pár óra és megkapod