172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #27348 A "megbeszélés" szerintem nem igy néz ki... -
privi ;) -
Dtomka #27346 m mivel fokoztam?a te szövegedben van káromkodás!megbeszélni azért meg lehet nem? -
Seat #27345 *intem ne fokozd,mert innen is ban lesz a vége. -
és mindenki így reagált volna...aha... -
Dtomka #27343 mind1 nem értitek de ha bárki a helyemben lett volna biztos hogy azt is boszantaná!
bár azt kétlem h én csináltam ilyet eddig!!!!
-
Gabe18 #27342 Nem azzal van a baj hogy megölöd 2x,hanem hogy esélyt sem adsz neki arra hogy játszon.Miért nem lehet azzal a tankal megállni a legközelebbi bázison,vagy a bázisról kivezető úton?Ugyis csak arról jöhetnek,de legalább nem lesz tisztességtelen az egész,azzal hogy azonnal lelövöd őket amint felélednek. -
Deqwator #27341 Csinálj te is 1 szervert és tudsz nyugodtan játszani kedvedre. -
Dtomka #27340
-
ok, asszem itt végeztünk, már ezt a pár hozzászólást is sajnálom, amit rád pazaroltam...nincs most kedvem a magadfajtákhoz... -
Teljesen jogos volt. Ez bármilyen hasonló stílusú játékra igaz. Senki sem szeret úgy játszani, hogy feléled, majd még pislantani sem tud, és meghal. Igaz velem egy külföldi szerveren játszotta egy csapattárs. Ő mondjuk mindenre lőtt, ami mozgott előtte.:) Megjelentem hirtelen, megijedt, leszedett.:) -
Dtomka #27337 mért is? -
Deqwator #27336 juhú kezdődik megint!
-
barátkozol? :)) -
te szánalmas csíra, a muszáj-t milyen j-vel kell írni?
-
Dtomka #27333 azzal elrontom a játékát h én ölöm meg 2x?vicces!ez nem aza játék ahol percekig lehetne kempelni bármilyen jármüvel is!és ha te vagy az admin akkor lehet h le kéne köpjed magad h 1böl kirugod a játékost! -
sztem majd kilesz írva, hogy minden fikázó előbb ahhojnak mondja el bánatát, ő majd kulturáltan lefordítja nekünk :) -
Deqwator #27331 negativ
-
ö veled ellentétben fizet a szerverért, szal... -
már mindent megpróbáltam amit lehetett...újraraktam, tempeztem, csökkentett módoztam... valamú új 5let?
-
hacsak nem a purple heartra pályázik!! -
nem muszály ott játszani, szal ne legyél felháborodva...
ez háboru baszátok meg
sztem meg csak egy játék, aminek az a lényege, hogy szórakoztató legyen, minden résztvevő számára. Namost ha bemész tankkal nem foglalható bázisra sikeresen elcseszed az egyik csapat szórakozását. Mi pechedre még talán az átlagosnál is jobban ügyelünk erre. Ha nem lett volna eddig ekkora az arcod fórumon, talán a ban előtt kaptál volna egy figyelmeztetést, most így jártál...
Szal megszoksz vagy megszöksz, és örülj neki, hogy egyáltalán ekkora válaszra méltattalak...
szánalmas-csíraRDHA|Joebacsi -
Dtomka #27326 szabályt szegtem igen!de 1böl ki kell rugni a playert mert a klántárs azt mondja?sztem ez a szánalmas! -
Deqwator #27325 Kitartás! -
nah, sehogyse megy fel a pecs....
-
Dtomka #27323 majd megkérdzemem menszit is! -
ha viszont megkeresed az illetékes rdha-st, vagy vki főmuftit ott, és normális hangnemben megbeszéled vele, hogy vagy szóljanak, vagy valahogy tudassák a néppel, hogy az adott szerveren bc-zni tilos, vagy akármi, akkor az még ér is valamit ;)
szerintem -
Azért mert valaki kirugott, nem a játék a hibás. Menj másik szerverre -
Nemtom ki vagy,de lehet.Igen,sztem jogos volt.Amit te csináltál az egy iratlan ösi szabály megszegése.
Nagyon bunkó dolog a spawnkemp.Neked is tönkretenné a játékélményedet,ha megszületnél&rögtön meghalnál.....
Játsz úgy,ahogy mástól is elvárnád.... -
Dtomka #27319 lehet h viszzatárek inkább a BFVhez!mert ez a játk 1 fostalicska! -
Dtomka #27318 nem de jol esik ha vki 1etért velem:) -
ha mondjuk most én (vagy sly) azt mondja, hogy nem, nem volt jogos, akkor oskat változik a helyzet? :) -
Dtomka #27316 Sly!ismerlek és te is engem!szted most jogos volt h felszolitás nélkül kirugtak? -
Grat vérpistike 

-
-
Deqwator #27313 gratulálok
-
a tied se rossz...
-
Dtomka #27311 Szánalmas az RDHA csira klán!
befoglaltuk az összes bázist ,és elindultam a föbézükre.ott találtam 1 tankot és letekertem vele a reptérre!2-3 embert kinyirtam mert utánna kiszedtek rpgvel!erre az 1ik csira (rdha newl vagy h a gecibe hivják)sirt h mit kempelek?szolt a másik csira klántársának h kickeljen ki mert kempeltem!szánalmas!erre az a nagyon vicces fasz jo akkor kap 1 bannt!hát rohadjon meg az ilyen admin!
lehet h bunkoság tankkal bemenni a föbézre?lehet!
de hol a kibaszott retkes faszban irja le valahol is abban a kurva FAQban h tilos,nem szabad vagy akármi!ez háboru baszátok meg!szánalmas marha banda(aki sir azért mert ha vki bemegy a föbézre)!!
sztem nem volt jogos h kirugtak!
(sorry a káromkodás miatt de nagyon felbaszták az agyam)
ByE -
te meg a #27305-öt
-
igen. pár óra és megkapod