172102
  • leveskocka
    Ahoj poplacsek:)Nos,elsonek keretik figyelmesen megtekinteni a kepet...
    2.Eletemben nem volt meg joystickom...milyet erdemes vennem,amely nem hullik szet per secundum?:)
  • leveskocka
  • Punkerwork
    szerinted? :)
  • Picador
    Az miert van, hogy mikor a helibol kilovik a pilotat, akkor a gep korbe-korbe nekikezd tancolni a levegoben?
  • bigapó
    kepfeltoltes.hu vagy inkább a linket add meg (ugyanezen az oldalon csak más sor)
  • Landor
    Okosan kihasználtam az ejtőernyőbugot, és földreérés előtt 2 másodepercel nyitottam ki az ernyőmet
  • Poggyász
    Mint a klasszikus viccben..
    -Képzeld a fejemre esett egy helikopter.
    -És nem lett semmi bajod?
    -Képzeld a fejemre esett egy helikopter.
  • Rusid
    Hát ő is csak azért élte túl ,mert mikor meleg lett a helyzet elhagyta a külső nézetből is kontrolálhatatlan masináját :).
  • Smashing Skull
    Hi emberek! Van egy nagy problémám: fingom sincs hogy hogy a pöcsbe szurhatok be ide képet!!! Valaki segitsen pls
  • beeboci
    Jah... csak a helit nem tudják lelökni magukról.. :)
  • Poggyász
    Akkor mégiscsak profi ha úgy zuhant le hogy mindenki túlélte :)
  • Rusid
    Látom nem figyelted meg a képet rendesen. Ő az aki a gép elött ül és pityereg :). Az utasok is sírnak, de ők nem bújnak elő.
  • alma2
    landor milyen neven nyomod ? Ha mar ennyire dicsernek, megnezem mit tudsz alakitani a helikkel :)
  • james-hun
    On nyert halas koszonet hogy megoldottad a problemam ezert a jatek alatt kerheted majd hogy mentsem meg az eleted
  • TDC Geronimo
    a verziószáma az 1.02-nek az 1.1.2484.0
    Nézd meg
  • mobal
    loál. ha a verzio 1.1.2484 aszsem akkor 1.2es. a 24 biztos a masik ketto nem de akkor az.
  • Landor

• james-hun
    nadehat......most nezem hogy felraktam az 1.02 de megis 1.01 ir ki a jatek valami nem stimm pedig kiirta hogy minden rendben feltette a patchet
  • mobal
    hmm. 5.7 es driverral villognak a tecturák ismert hiba? monnyátok az 5.6 os tuti jó?
  • TDC Geronimo
    Felejtsd el az 1.01-et...
    Tedd fel az 1.02-őt
  • james-hun
    pedig direkt kikapcsoltam a tuzfalat nehogy az legyen a baj
  • james-hun
    na most meg neha kiirja hogy elenorizem a network connectiont de legalabb nem azt hogy nem jo a cd-key ...most akkor mivan ..vagy az 1.01 hez nincs is tort server
  • Rusid
    Ne szerénykedj igazi ász vagy a levegőben. :)
  • TDC Geronimo
    Landor a legjobb pilótánk
  • Landor
    Viccelsz? Én meg a helikoptervezetés?
    Max gunner
  • alma2
    Ha kifogy a lőszer a repcsibol, netan meg a gepágyuja is üres, jogosan megfontolando az ongyilkos akcio, foleg, ha latod nem csak egy arva pilota ul, a csapatszallitoban, mert ha tele van emberkevel, meg full loszerrel is erdemes eljatszani.
    Az ellenseg demoralizazioja az ongyilkos akciokkal ugye igen hatekony fegyver mindenhol :)
    plusz meg pontokban is igen jol jossz ki belole :)
    plusz, ha latod, hogy senki nem vedte meg a leszallopalyadat, es nyuzsog az ellentol, akkor meg kotelezo akcionak szamit :)

• james-hun
    meg mindig nem tud valaki egy tort servert probalgatom a FAQ ban irt servereket de nem mennek
  • vsly
    Le lehet lassítani a gépet,csak sajnos pont ilyenkor szokott elöfordulni,hogy irányíthatatlanná válik,ezért "kamikáze"-'znak beléd.
  • Krinyo
    enyém 6 perc és 37 mega...
  • Poggyász
    Nézd a dolgot marketinges szemmel. Beetetés, függőség kialakulása, megvonás. Mit csinál ezután szegény szenvedélybeteg?
  • alma2
    persze, az majd 10 ev mulva lesz egy jatekban gondolom, tenyleg csak az egy ket roncsra, vagy bizonyos tereptargyakra lenne mar igaz, teljesen boldogga tenne :)
    pl ahogy a soldierst is megoldottak, lukat loni a hazba, kidol a fa, persze meg messze van az elvartol, de valami jelet legalabb mar belevittek, ami pozitiv probalkozas !
  • mobal
    nah sziasztok! tufjátok én vok az akinek laggol(t) a gém mint a állat. nah kipróbáltam az 5,7 es catalystot és ugynézki fazsa. átlag már 30-40 fpsem van full med tehát bevállt. akinek hasonló gondjai vannak azok is próbálják ki + 2gb swap filet a win alatt.
  • alma2
    Mondjuk ezt a mai napig nem ertem, valahogy fejre alltak az ea-nal az okostojasok.Mivel ok tudataban vannak, az osszes altaluk generalt, ervenyes cdkeynek, hogy a fenebe lehet olyannal jatszani ami nem az !
    Vagy semmi kapcsolat nincs a ranked serverek es egy kozponti database kozott, az meg kizart ugye, valahonnan lejonnek az adataid.
    az tok alap, van egy adatbazis amibe benne van az osszes key. es ami nincs benne az ignore. Ehhez kepest ugy nez ki a dolog, mintha marikaneni kezzel vinne be azokat amelyek tuti nem ervenyesek es ezert nem mukodnek egy ket nap utan :)
    nem egy logkius hozzaallas :) Ilyet meg nem is lattam, hallottam.

• james-hun
    bocs de tudnal adni egy parat vagy a FAQ -ban levo szerverek mind tortek ?
  • DummyBoy
    Ja ... de a gepigenyen is dobna ... annak meg nem sokan orulnenek ...

El tudod kepzelni, mekkora gep kellene ennek a motornak, ha full szetszedheto mapok lennek? On the fly kellene generealni a palyakat :)
  • alma2
    Egy olyan fejlesztes, meg dobna a hangulaton, ha nehany hordo kivetelevel, hatassal lennel a tereptargyakra. kidolne egy ket fa, vagy legalabb az ut szelen allo autoroncsokat arrebb lehetne lokni, robbantani az utra akadaly keppen.
    persze az ok, hogy mondjuk a kerites megmarad, elvegre hulyen nezne ki, ha mindenhol ket meter vastag betonfal allna :)
    de egy picit fel lehetne dobni ezzel. pl ha hl2 dm-re gondolok es az egesz ezzel operal egy egy nulla jatekbol egesz jo hangulatot tud ki hozni.
    gondolom a lehetoseg itt is megvan az engineben, max eroforras bla bla bla.
    az teny, hogy nehezebb lenne igy meg a palyakat is megtervezni, de remeljuk lesz ilyen vallakozo palyaepito is :)

• Makkmag
    Inkább csak crack szervereket keress , van elég . A CDKey-t se tudod tartósan használni 1 max 2 nap :(((
  • james-hun
    hany probalkozas utan lehet normalis cd key-t genaralni ...vegyek ki szabit vagy anyira nem veszes
  • Running
    Azt mond amit hallani szeretne!:)
  • TDC Geronimo
    Most mondjam azt, hogy az?