172102
  • Crem
  • joebacsi
    hmm, akkor sztem bekerul nálam az "vásárlásra esélyes" joyok közé, mert miután lesz végre egy normális configom bf2höz lecserélem a szaros logitech attack3mamat, mert ezen gyárilag parkinzoros az x tengely :) (igaz már hozzászoktam, de kezdem unni :))
  • 0Fritz0
    Nem kell ide repcsi, jól lezúztad a helit te is.
  • alma2
    Azert van meg mit finomitani azon a heli technikan :)
    Hol vagytok jo arcok, ezen az ea 64-es HUN serveren iszonyat ami folyik !!!
  • fr3ddy14
    egy kamikaze gyerek belém akart jönni, de nem sikerült neki :D lol
    kamikaze!!!
  • mobal
    csak én nem kaptam ma meg a pontjaim és a plecsnijeim?
  • fr3ddy14
    én szweretem ha sok pontom van
  • lac coo
    Nekem eddig van 8 pontom és marhára lesz*rom :-DDD
    Nektek ez miért ilyen fontos ???Meg a plecsnik ?
  • fr3ddy14
    lol
    én amit megszerzek, röhtön megis kapom
    nálad lehet a bibi
  • Hysteria
    a rohadt picsaba mar 2 szermegszereztem a mdealt masik masik ranking szerveren vagyis badget egyik sem kuldte el mindjart idegosszeroppanast kapok grrrr
  • Crem
    Na most én is ideges lettem...

217 pont (3kör) +

erre újraindítják a servert a vége elött és minden odalett...
  • fr3ddy14
    hogy kell a nevemet megváltoztatni hogy működjön?
    mert megcsinálom ahogy a faqban levan írva, de mikor jelentkeznék be, valamit a nickről kiír
    és nem lépbe.
    mit lehet ezellen tenni?
  • Crem
    már jó...
  • Hysteria
    meg a nyavtad badgem miatt grr :)
  • CSOCSO
    mondja mar el valaki miert nemtok felmenni az online acc omra.. nektek se megy vagy mivan?
  • CSOCSO
    tegnap mi is basecampeltunk egy haverral.. amugy nem szokasom csak annyir aunalmas volt a cuccos hogy bealltunk a base KOZEPERE es lottuk aki arra tevedt.. szal nem sniperkodtunk meg kocsogoskodunk.. mindenkinek ugyanolyan eselye volt legyilkolni mintha mas bazison lettunk volna...

egy masik csako meg azt csinalta hogy telirakta az autojat c4 el.. vezette vezette.. kiugrott odagurult hozzas az auto es felrobbantotta... eleg idegesito volt hogy az auto ippeghogy lekozzol de robban az auto:)
  • Pharaoh
    Mert a szervereken ez még valamiért nincs beállítva.
  • TDC Geronimo
    Most azért a nyamvadt 20 pont miatt? :)
  • Hysteria
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • TDC Geronimo
    Már vagy 5* leírtuk, hogy a szerver egyelőre nem küldi el az adatokat :)
  • Hysteria
    ooo az mé van h jatszottam a magyar ranking szerveren szereztem 20 pontot iletve egy badget es nemkuldte el eddig (eltelt fél ora)
  • CSOCSO
    en nemtom most mi a szentszar van de mikor csatizni akarok az online akuntomhoz azt a hibauzit irja ki hogy The Server refused the connection
    vagy hasonlo.. ez meg mi a tokom?
  • lac coo
    Hát szerintem ez mindenhol fákat tükröz :-S
    Legalábbis háznak hegynek meg semminek nyoma sincs :-X

• Bczky
    hello

ez az új ranked server II hun miért nem számolja el a pontokat és a medált?
  • lac coo
    Hát most nézegettem a vízet kicsit szerintem mindenhol tök ugyanazt tükrözi tehát valami kép van ráfeszítve. Azt is csak egy irányban , ha a napfelé nézel tükröződés nincs csak csillogás , a kettő eggyütt nem megy :-)
    Nem minha ez számítana egy multiban,,,csak érdekes.
  • Ahhoj
    nem
  • Morphin
    Helloka!!Lenne egy problémám nem enged be a Ranked II server(HUN) azt mondja használt cd-kulcsom van!!!Ez a server tört vagy nem??
  • lac coo
    Szerintem kurvára nem real time csak valami nagy kép van a vízre feszítve :-DDDDD
    De majd nézegetem kicsit otthon , mert megmondom őszintén nem figyeltem még mi tükröződik ...Lehet hogy általában jó a kép ami a vízen van csak itt valamiért más került oda...Nem tom ....
  • Borg
    De tényleg vajon mi a szart tükröz? Programhiba, és az ember háta mögöttit tükrözi, vagy nagyon rutionosan megoldották egy beépített képpel, amit mindenhol ugyanugy tükröz?
  • lac coo

(....sorry....)
  • leveskocka
    ehh bazzeg teljesen ketsegbe vagyok esve emiatt lacco:)
    de potoltam a hianyt....na,mentem inni sort legyetek rosszak
    by
  • lac coo
    LOLOL:-DDDD
    Realtime tükröződés mint FC-ben :_DDDD
  • lac coo
    Pont jó :-D
    Én régi IL2-es fan vok szal ideális elhiheted.....
    Amiért pont ezt vettem a rugós alátámasztás mert megfelelően kemény a "felfüggesztés" , rá lehet engedni a kéz súlyát nem csuklik össze-vissza....
    A gombok nagyon precízek és kézmérethez igazítható a támaszték is...
    Szal jó.:-D

Ja, Leveleskocka képét nem láttam :-DDDD
  • leveskocka
    mellesleg eleg jo az oldalad:)
  • fr3ddy14
    mikor helivel voltam belém akart kamikazézni egy repülő
    nemsoká rakok be videót
  • leveskocka
    polemius:jah es tobbnyire csinalok magamnak szakaszt,a parancsnoktol tudjak cuccot kerni,de pk bol is vannak idiota lamerek...de legjobban az olyanokat szeretem,mikor pirosra lott tankbol kiszallok,rakom ra c4,hogy kapjak ujat.erre valamek ugyestojas csapattars ellovagol rajta a naplementebe...en meg nezek bargyun,mire neki egy visitozo tank,ami egy tyukfingtol felrobban?
  • leveskocka
    polemius: hat amikor rankeden jatszottam,paran behivtak a szakaszukba,de mivel hogy en nem ertek kulfoldiul,azaz nehany angol parancsszot azert megertek,de valaszt mar nem tok adni...ezert lenne jo valami kellemes kis hazai csapat...elvetve talalkoztam magyarokkal,persze azonnal megvolt a csapat.mikrofonrol:az van,bar az asszony nem tom mit szolna hozza,mikor ejfel korul feluvoltenek:MI A F@SZERT UGROTTAL A TANKOM ELE???
  • Polemius
    Felejtsd már el!
    Voltaképpen minek neked ranked szerver?
    Ha annyira komolyan akarod nyomni a játékot, akkor vegyél egy eredetit!
  • Polemius
    Hát, én ráakadtam egy-két emberre akivel jót lehet squadban játszani, és őket keresem többnyire.
    Amúgy érdemes megnézni melyik squadban vannak 3-nál többen és megnézni mit művelnek. Én azzal kezdem, hogy van-e mikrofon. :) Ha nem használják úgyis csak kínlódás lesz.
    Az is normális csapatra utalhat, hogy le van zárva a squad az idióták elől. Ilyenkor ha kéred beengednek talán.
    Aztán te is létrehozhatsz squadod, és megpróbálhatod behívni az igéretes embereket. Persze idő kell, hogy lásd kivel lehet együttműködni és ki megy a saját feje után.

És persze lehet, hogy mások hívnak a saját squadjukba, ha felfigyelnek rád.

No meg vannak klánok.
  • leveskocka
    biztos vizipalmak