172102
  • Running
    És ott hol, mert olvastam az oldalon a hírt, de abban semmi ilyen nem szerepelt. Mondjuk ha joinolsz a szerverhez, ott a kis üzenőablakba nem lehet ezt betenni és akkor nem vágnának át csomó embert. persze tudom jogtalan a háborgásom, mert ez Hungary, és ezért a következő válaszok lehetségesek:

- Keress másik szervert, ha nem tetszik vmi.
    - Mit ugacc, örüjj hogy van.
    - Nem kötelező játszani.
    - stb...

• lac coo
    Legalább fizetni kell nektek egy ilyen ranked szerverért ?
  • Hysteria
    na ma eddig +100 pont :)
  • Beers
    Ki va írva a bf.hu-n!
    Ha nem tetszik máshol kell játszani!
  • lac coo
    Valakinek nem sikerült még kicsomagolni a hangokat a játékból ?
  • Running
    Öcséémmmm, a 64-es magyar szerveren nincs pont, meg érem, ha szerzel??? Akkor miért ranked, vagy minek hajtják ha nincs még kész??? Bazz tegnap vagy 400 pontot, meg 1 aranyat, meg 1 ezüstöt kaszáltam. Ha nem kapom meg tutti felpofozok vkit. A faszért nem lehet kiírni vmit ezzel kapcsolatban????
    Most mérges vagyok.
  • lac coo
    Far Cry-ban szokott ilyen lenni mikor lefagy a szerver vagy a játékos , és "beragadsz" a szerverre , valszeg ott állsz egy helyben, de ott pár perc után mikor kidob a szerver lehet újból használni a cd kulcsot.Nézegesd többször előbb-utóbb jó lesz az szvsz.
  • lac coo
    Ha azt a fájlt átírod észreveszik. 7 db. weboldal van a hét kaszthoz ami tárolja azokat a PID-eket akik az adott fegyvert unlockolták.Nem vagyok biztos benne , de szvsz a te gépeden nincs egy 0 sem 1-re írva , csak a stat szerver tárolja , hogy van egy unlockod és a bejelentkezéskor kapod meg....
  • Beers
    Egyetértünk (mint általában mindig) ;) !
  • Beers
    Ha ez megnyugtat kifogják !
  • TS Zolly
    Hát a sivatag mindig is ,, üres,, volt.

Nekem a BF2-ből ezek q jó tank és légi csaták hiányoznak. Talán majd az uj DC mod vissza hozza ezt a hangulatot.
  • gameplusz
    És a játék megy is????
  • Yamee
    jupíí SIKERült :D
  • TDC Geronimo
  • Yamee
    Patching failed :) LoLLer
  • Yamee
    thx!

Folyamatban az ügy, csak próbálkoztam más megoldásokkal, mert valami überlassú a DVD olvasóm. Remélem így nem lesznek macerák a patchekkel.
  • CSOCSO
    torolj le minden bf2-t es tedd fel ujra jo cd keyyel a jo verziot es ne a tortet
  • CSOCSO
    nekem meg az ocsem kivalasztotta a LEGSZARABB fegyvert amit csak lehet?:((((((((((((( nem lehetne valahogy atbuheralni???
    azt tudom hogy at kell irni valami filet notepadban.. de ha az EA eszreveszi akkor bannolnak 1 hetre... de ha csak atrakom masik fegyverre az unlockot az nem fog feltunni nekik.. nem??
  • m1c1mack0
    mekkora kiraj lenne mar kinyomnak a DC 1.0 at bf2 rejo lenne nyomni 1 et az el alameinen vagy a az easting en meg hat a hind...
  • Yamee
    Srácok, ma megvettem a gamét. Játszottam is frankón ranked szervereken, egészen egy rosszul sikerült alt-tabozásig, amikoris szarráfagyott a gép. Ez még rendben is lenne, de azóta nem enged fel a szerverekre, mondván "cd-key is alredy in use". Én meg tépem a hajam kifelé.
    Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mivel fenn volt már a játék generált kulcsal, csak azt cseréltem ki regeditben. De egészen a fagyásig jó volt!

Remélem tud valaki rá valami bíztatót mondani! Az EA consumer servicével most nem szeretnék hosszas levelezésbe kezdeni. :(
  • TDC Geronimo
    "-ha közeledek egy hegyoldalhoz,az közben folyamatosan alakot vált " Ezt úgy hivjak h level of distance, közismertebb nevén LOD :)
    Minél közelebb mész, annál nagyobb lesz a tereptárgy poligonszáma
  • scorpeeon
    na,megírom az eddigi véleményem az 1.02-ről:
    -jobban (de legalább annyira) szaggat mint az 1.01 (memória probl. megoldva?)- ráadásul a legfrissebb 5.7 catalyst van fenn
    -ha közeledek egy hegyoldalhoz,az közben folyamatosan alakot vált (???)
  • TDC Geronimo
  • fr3ddy14
    lol
  • haxoror
    A bíborszív a valódi háborúkban a harci sebesülésért jár, itt meg azért ha (jóval) többször halsz meg mint ahányat te ölsz :)
  • fr3ddy14
    jéé, most nézem, én is rajta vagyok:D
  • fr3ddy14
    igen erre
    egyszer 17* nyírt ki egymás útán, és nemtuttuk kiszavazni
  • Pharaoh
    Régi szép emlékek, így BF2 után egy kicsit üres ez a nagy sivatag.
  • scorpeeon
    de legalább nem lépeget ki mint az 1.00-nál. emiatt a memóriahiba ellenére is jobbnak tartottam az 1.01et az 1.00-nál
  • Pharaoh
    Csak a 1.01 memória hibáján javít. Úgyhogy nem sok minden változott.
  • scorpeeon
    kinek mi a véleménye az 1.02-ről? mennyit javít?
  • leveskocka
    ehhh...orszagomat egy tankert....
  • jefferson83
    " Krisz Rudi" - Na ez a nem semmi A zene azért itt is ott van, nem rossz.
  • TS Zolly
  • 0Fritz0
    El Alamein rulz. :)
  • TS Zolly
    Hogy mi volt a BF2 elött???? Itt megnézhetitek. DC
  • Pharaoh
    ERRE gondolsz? Csak most veszem észre.
  • Pharaoh
    Akkor itt vana végén lévő állapot, jobb, de folyton rosszabb volt.
  • fr3ddy14
    ma este az rdha szerveren volt egy naon nagy külföldi teamkiller
  • fr3ddy14
    jaja
    ez reggel fele volt :D
    pontos a kakas