172102
  • Pharaoh
    LOL, tényleg ilyen olcsó kint?
  • leveskocka
    akkor erdemes megrendelni?bazze majdnem feleannyi,mint itthon!!!
  • leveskocka
    34.20 USD
    United States Dollars = 6,985.20 HUF
    Hungary Forint
  • Pharaoh
    Már az ase-ból is lehet joinolni. Szerverre klikk, indul a bf, egyedűl mikor az account szerverkez kapcsolódik ot kell még egy entert nyomni, de utáma már kapcsolódik is a kívánt szerverre.
  • leveskocka
    na 34.2 dollar a bf2...mennyi egy dollar?
  • leveskocka
    jo lenne majd valami II.vh mods:)
  • leveskocka
    http://www.sg.hu/cikkek/38145
  • csabito
    BF2 indít, Alt+Tab, ASE indít, kattint. Elvileg ez a menete.
  • Beers
    kívánt lett volna:)
  • Beers
    Rákattintasz a kívát serverre!
  • csabito
    Az ASE nem támogatja a BF2 indítását, mert a BF2 bejelentkezéskor csinál mindenféle account ellenőrzést.
    Régebben írta valaki, hogy ha már fut a BF2 és úgy indítod a játékot ASE-ből, akkor működik, de ezt nem tom, én nem használom. Az ASE szervekeresője mindenesetre jobb, arra lehet használni, hogy rákeresel a kívánt szerverre (akár el is mentheted favoritok közé), aztán ip alapján joinolsz a BF2-ben.
  • Helomas
    ara lennék kiváncsi hogy hogyan kell joinolni allseeinggel?
  • leveskocka
    ezek szerint...
  • loser
    Neked legalább elindul
  • Helomas
    mit évő legyek?
  • Helomas
    sracok elindítottam a keresőprogit rendesen beírtam mindent meg is jelent a kívánt server duplaklikk rá elindul a game de nem joinol oda rögtön hanem csak megjelenik a game és ugyan ugy nekem kell keresgélni
  • loser
    Szoval senkinek sincs ilyen problémája,hogy kilép a játék és nemtölt tovább ?
  • Borg
    46,5 euro :)
  • alma2
    attol fugg, milyen penznemben gondolod ? :)
  • leveskocka
    12E huf
  • leveskocka
    hat,lehet lassu vagyok kisse...de en nem tok irni semmit szurobe...csak ikszelni tok ottan
  • loser
    Mennyibe kerül a játék ?
  • leveskocka
    217.27.212.149 ki jon jaccani?
  • Borg
    Felmehettek a game-monitor.com-ra is, akkor ASE-t sem kell installni/használni a listázáshoz.

Fent BF2 kiválaszt, filterhez beir HUN, majd az egyik magyar zászlóra kattintva máris kilistázza az összes futó magyar szervert.
    IP-t leir, oszt BF2-ben joinol.
  • csabito
    %hun

ASE - All Seeing Eye
  • Helomas
    Sracok miért van az hogy rákeresek bf en belül a keresőn hogy hun és nem jön be semmi eddig bejött mindig legalább a [df}&sly.hu HUN server...esteleg tudtok valami kereső progit?
  • Pharaoh
    A BF-en belűl, ha a multira klikkelsz bejönn a szerverkereső

De jobban jársz az ASE-val.
  • leveskocka
    milyen server keresorol beszeltek?
  • leveskocka
    jah,mondjuk a barett az telleg elegge durva:)
  • loser
    Üdv.
    Skacok mitöl van az,hogy elinditom a játékot és 10 másodperc mulva kilép ??
  • csabito
    próbáld munkaidő után, akkor több lesz
  • Polemius
    Valójában a helikopterek gyakran lebegnek tüzelés közben.
    Ha adsz a kezembe mondjuk egy .50-es barettet, netán egy gepárdot (akár csak M1-est), azzal bármikor átlövök neked bármilyen helikopter ablakán.

Idézet a gepárd fegyvercsalád elemzéséből:
    "A rombolopuskaknak (M2,M3,M4) melyek felautomatak, meg ennel is fontosabb feladata van: a pancelozott lovesszalitok es ellenseges harci helikopterek lekuzdese 600 m-1km tavolsagrol"
  • Szolnokboy
    Beirtam össze vissza 2 db szervert talált mindkettö üres...
  • Polemius
    Azt nem állítottam, hogy egyszerű. De helikopternél van rá esély, azzal néha lassítanak, lebegnek. :)
    A lövésznek meg nem biztos, hogy azonnal leesik, hogy kilőtték a pilótát. Addig meg ugye van idő még egyet lőni legalább.
  • csabito
    a keresőbe azt írd be, hogy %hun
  • Szolnokboy
    Fasza mert most én felraktam az 1.02öt csak az a gond hogy nincs olyan szerver amin tudnék játszani (egyébként a peccs tényleg jó sokat gyorsit a játékon) szoval tud valaki mondani olyan nem ranked szervert amire fel tudok menni ?
  • leveskocka
    hat,szerintem ez marhasag...valo eletben probal meg leszedni egy helikopterpilotat egy pancelozott helibol:)
  • TheSandman
    Jah, világos.
  • Pharaoh
    De azért gondolom ez a sniper-es dolog nem működik repülőnél, az egy kicsit gyors hozzá. Ha meg heliböl lövik ki a pilótát a lövész átül és vezeti ő tovább.
  • Polemius
    Vagy rankeden játszol és akkor ugye unlockolhatod a fegyvereket idővel,
    vagy ha olyan szerveren játszol, ahol global unlock van. Ez utóbbi szerver beállítás.
    Aztán "csak" a pilótát kell homlokon találni.