172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LOL, tényleg ilyen olcsó kint? -
akkor erdemes megrendelni?bazze majdnem feleannyi,mint itthon!!!
-
34.20 USD
United States Dollars = 6,985.20 HUF
Hungary Forint -
Már az ase-ból is lehet joinolni. Szerverre klikk, indul a bf, egyedűl mikor az account szerverkez kapcsolódik ot kell még egy entert nyomni, de utáma már kapcsolódik is a kívánt szerverre. -
na 34.2 dollar a bf2...mennyi egy dollar?
-
jo lenne majd valami II.vh mods:) -
http://www.sg.hu/cikkek/38145 -
csabito #27904 BF2 indít, Alt+Tab, ASE indít, kattint. Elvileg ez a menete. -
kívánt lett volna:) -
Rákattintasz a kívát serverre! -
csabito #27901 Az ASE nem támogatja a BF2 indítását, mert a BF2 bejelentkezéskor csinál mindenféle account ellenőrzést.
Régebben írta valaki, hogy ha már fut a BF2 és úgy indítod a játékot ASE-ből, akkor működik, de ezt nem tom, én nem használom. Az ASE szervekeresője mindenesetre jobb, arra lehet használni, hogy rákeresel a kívánt szerverre (akár el is mentheted favoritok közé), aztán ip alapján joinolsz a BF2-ben. -
Helomas #27900 ara lennék kiváncsi hogy hogyan kell joinolni allseeinggel? -
ezek szerint... -
loser #27898 Neked legalább elindul
-
Helomas #27897 mit évő legyek? -
Helomas #27896 sracok elindítottam a keresőprogit rendesen beírtam mindent meg is jelent a kívánt server duplaklikk rá elindul a game de nem joinol oda rögtön hanem csak megjelenik a game és ugyan ugy nekem kell keresgélni
-
loser #27895 Szoval senkinek sincs ilyen problémája,hogy kilép a játék és nemtölt tovább ? -
Borg #27894 46,5 euro :) -
attol fugg, milyen penznemben gondolod ? :)
-
12E huf -
hat,lehet lassu vagyok kisse...de en nem tok irni semmit szurobe...csak ikszelni tok ottan -
loser #27890 Mennyibe kerül a játék ? -
217.27.212.149 ki jon jaccani?
-
Borg #27888 Felmehettek a game-monitor.com-ra is, akkor ASE-t sem kell installni/használni a listázáshoz.
Fent BF2 kiválaszt, filterhez beir HUN, majd az egyik magyar zászlóra kattintva máris kilistázza az összes futó magyar szervert.
IP-t leir, oszt BF2-ben joinol. -
csabito #27887 %hun
ASE - All Seeing Eye -
Helomas #27886 Sracok miért van az hogy rákeresek bf en belül a keresőn hogy hun és nem jön be semmi eddig bejött mindig legalább a [df}&sly.hu HUN server...esteleg tudtok valami kereső progit?
-
A BF-en belűl, ha a multira klikkelsz bejönn a szerverkereső
De jobban jársz az ASE-val. -
milyen server keresorol beszeltek? -
jah,mondjuk a barett az telleg elegge durva:) -
loser #27882 Üdv.
Skacok mitöl van az,hogy elinditom a játékot és 10 másodperc mulva kilép ?? -
csabito #27881 próbáld munkaidő után, akkor több lesz -
Polemius #27880 Valójában a helikopterek gyakran lebegnek tüzelés közben.
Ha adsz a kezembe mondjuk egy .50-es barettet, netán egy gepárdot (akár csak M1-est), azzal bármikor átlövök neked bármilyen helikopter ablakán.
Idézet a gepárd fegyvercsalád elemzéséből:
"A rombolopuskaknak (M2,M3,M4) melyek felautomatak, meg ennel is fontosabb feladata van: a pancelozott lovesszalitok es ellenseges harci helikopterek lekuzdese 600 m-1km tavolsagrol"
-
Szolnokboy #27879 Beirtam össze vissza 2 db szervert talált mindkettö üres... -
Polemius #27878 Azt nem állítottam, hogy egyszerű. De helikopternél van rá esély, azzal néha lassítanak, lebegnek. :)
A lövésznek meg nem biztos, hogy azonnal leesik, hogy kilőtték a pilótát. Addig meg ugye van idő még egyet lőni legalább. -
csabito #27877 a keresőbe azt írd be, hogy %hun -
Szolnokboy #27876 Fasza mert most én felraktam az 1.02öt csak az a gond hogy nincs olyan szerver amin tudnék játszani (egyébként a peccs tényleg jó sokat gyorsit a játékon) szoval tud valaki mondani olyan nem ranked szervert amire fel tudok menni ? -
hat,szerintem ez marhasag...valo eletben probal meg leszedni egy helikopterpilotat egy pancelozott helibol:) -
Jah, világos. -
De azért gondolom ez a sniper-es dolog nem működik repülőnél, az egy kicsit gyors hozzá. Ha meg heliböl lövik ki a pilótát a lövész átül és vezeti ő tovább. -
Polemius #27872 Vagy rankeden játszol és akkor ugye unlockolhatod a fegyvereket idővel,
vagy ha olyan szerveren játszol, ahol global unlock van. Ez utóbbi szerver beállítás.
Aztán "csak" a pilótát kell homlokon találni.