172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ibron #27950 Valaki segítsen már,hogy miért nem akar beengedni egyik szerverre sem ez a játék.1ik du-tán még engedett,utána meg már nem...és ez volt hétvégén.Csináltam új nevet,avval se..szóval nem tudom,hogy mi lehet a hiba.Ja és nem ír ki semmit,csak csatlakozik,de a joining server után kilép.
Ibron -
Hazo #27949 1.1.2475-t ír ki :((
megpróbálom ráinstallálni megint, köszönöm a segítséget! -
Gabyee #27948 Nézd meg a menü jobb felső sarkában a verziószámot,ennek kell lenni:1.1.2484.0
Ha nem ez akkor az van mint nekem,nem épült be rendesen:P
Én csak simán ráinstaláltam megint a pecset és jó lett!
Próba.... -
Azt tom, hogy intsall közben azt írja ki hogy 1.01-t tesz fel, de az nem probléma. a többit nem tudom. -
Hazo #27946 Sziasztok!
Van egy kis problémám, olvasgattam a fórumban, de nem találtam róla infót.
Lehet, hogy trivi a kérdés, de azért nekem gond:
Sima nem patches változatot használtam, ma láttam, hogy kint van az 1.02 (illetve, hogy volt 1.01 is), ezért a bfhelp.atw.hu/bf2help.htm-ről letöltöttem az 1.02-t innen: gedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_102.exe
Elindítottam, az első érdekes az volt, hogy azt írta ki, hogy 1.01-est patchel, gondoltam na mindegy. Felment gond nélkül.
Elindítom a játékot, be van klikkelve a SAME VERSION ONLY, de csak 2 magyar szervert látok, kivettem ezt az opciót, akkor megjelent egy csomó másik, megpróbáltam csatlakozni egy magyarhoz, ami nevében benne volt, hogy 1.02, de azt írta, hogy régebbi a változatom, mint a szerver :(((, próbáltam más magyar szerverekhez csatlakozni, az meg azt írta, hogy a szerver régebbi, mint az én progim. Szóval most tényleg nem értem, hogy mi van :((( olyan mintha 1.01 lenne az én változatom, de mégis az 1.02-t tettem fel.
Ilyenkor mi van? Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
választ előre is köszi. -
mobal #27945 srácok! képzeljétek! ma újraraktam az ikszpét és a patch elsőre felment! 

loál!
-
mobal #27944 be csak a filtereket frissítsd! -
mobal #27943 nem rossz!
csak under construction még :D
-
lol
beengedett a magyar ranked szerverre
szal akkor itt nem kapk rangot,merg mpontot mert még rossz? -
oksa
thx -
Pol:
köszi, majd eccer lelőhecc :p
fr3: be. -
szal aseból belehet lépni 1.02-vel?
-
Polemius #27938 Igen Uram! 
Viccet félretéve, nem csak nálad, nem csak azon a szerveren van így.
Megnyugtattalak? :)
(Hogy egész pontosan válazoljak kérdésedre: igen, van; nem, nem csak nálad.) -
Polemius #27937 Azt mondta, rövid választ akar.
-
télleg :D de mi igen? 
Mind1, megyek vissza lőni 

-
elegge velos valasz volt:) -
Polemius #27934 Igen.
-
Csak egy rövid választ szeretnék, hogy megnyugodjak :)
Nekem is thereis a prb w your connection, de nem dob ki, csak lagol mint állat olyankor. (fél, 1mp-ra megáll a játék) RDHA szerveren tapasztaltam, lehet máshol is ez van. Másnak is van ilyen baja, vagy nálam van a baj? -
Polemius #27932 Na most vagy az EU-n belül rendelsz, amikor nincs rajta se vám, se ÁFA (azt ott fizeted, ahol vetted -> benne van az árban), csak postaköltség.
Vagy EU-n kívülről (Pl USA), akkor vagy foglalkoznak vele a vámosok, vagy nem. Ha nem, akkor se vám, se áfa, ha meg igen, akkor lehet, hogy mindkettő. + postaköltség.
De még így is lehet olcsóbb tengerentúlról. -
Borg #27931 De postaköltség biztosan volt. Az se kevés. -
Mikor én rendeltem külföldről nem kellett semmilyen plusz költséget fizetni. -
Borg #27929 Ha vámot nem is, de asszem valami adót akkor is kell rá fizetni átvételkor. -
A legtöbb helyen van olyan lehetőség, hogy gift-t ként (ajándékként) küldjék el a cuccot, és akkor nem nézik vámon, meg tán van valami értékhatár is ami alatt nem kell vámot fizetni.
Ez fritz üzijére ment, bocsi -
Amikor rendeltem a németektől szoftvert, akkor nem kellett rá vámot fizetni. EU powa. :) -
Borg #27927 És van egy válasz gomb is mindenki üzenete felett jobb oldalon, amire kattintva legalább tudjuk kinek irsz :)
És van gondolkodási idő is a hsz előtt, hogy ne 6 részletben küldd el a mondandódat :P -
mindegy,ha darabokban is jon meg,az acc legyen ep
-
miert venne meg itthon?elkuldik... -
valaki tud angolul?nezzen mar ra az illeto az alabb emlitett linkre!elore is kosz... -
Gondolom a srác Mo-n szeretné megvenni a játékot! -
na -
bf2 vasarlas -
igy jo? -
jahh...okka... -
Figyu leveskocka, a hozzászólás szövegablaka alatt van egy olyanhogy [url], használdd inkább azt linkelésnél. -
http://www.pricegrabber.com/search_techspecs_full.php/masterid=5555205#description -
Ha patches a játék akkor lehet indítani ASE-ból. Rendesen elindul a játék az accountoddal bejelentkezzel és már tölti is a pályát magától!
Patch Failed hibára ott a megoldás a FAQ-ban!
Arra meg hogy kilép a játékból még a FAQ szerint sincs megoldás! -
na ennek utanajarok...vegulis csak az acc kell:) -
csak vamot nem e kell ra fizetni,ha megrendelem? -
rohejes... -
http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php?page_id=177&form_keyword=battlefield&mode=y_us_s&skd=1&rd=1