172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tudom newbie vagyok meg minden de ha ketten akarunk neten jaccani egymas ellen hogy a bataba rakok be egy csomo botot?
Pliz help mert korlatozott idejig van netem es nem tudok viszzolvasni :( -
mobal #27989 sziasztok! jóestét! csak nekem lépett az előbb be az account szerver 2 perc alatt? nemtom mi a baj. ma volt win reinstall. minden a régi csak sp2es lett. term win tüzfal kikapcs és zonealarm be. de za nélkül is oan kaki. nah mind1 ha ismert akkor szóljatok ha nem akkor remélem véltelen. (du ment csak kikapcsoltam a gépet gondolom jáccok egy kicsit este és erre puff.) -
Ibron #27988 Nem,reflektort,mint a stadionoknál:D....kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz:D.
Ibron -
Polemius #27987 Futófényt! Mint a leszállópályáknál! -
Pl. ilyet: (nyálcsorgat)
-
Tegyél bele világító neonfényeket is.
Meg dudát, sok dudát! :) -
hmm elfogadva az uj bannertervezet, már dolgozom rajta :D -
Magyar ranked:
"A Ranked serverek még tesztelés alatt állnak azért nem számolják a pontokat de szerintem ez már mindehol 1000X meg lett mondva. Még egyáltalán nem biztos hogy a 64-es az 64 fős marad!" -
Xian #27982 EA HU és EA Official -
Xian #27981 Hi
Az miért lehet hogy 3x csináltam meg az Aviator Basic és a Helicopter Basic badge eket, 3 kulon szerveren de egyik sem adta hozzá.
Nem lesz egy igy jó.
Természetesen ranked szerverek tübbek között EU HU és Eu Official.
-
Annyira tudtam, hogy lesznek "elmés" megjegyzések... :) -
nem a körön belülre kell, hanem a körívre -
és ezt hol találom? :DDDDDD -
pesek #27977 köszi -
Polemius #27976 Nemértem. Kihába klikkelek oda a kék körbe. 

-
-
pesek #27974 nem értem -
Ibron #27973 Ok,de most olyat jáccunk,hogy kitud nagyob helyet hagyni aláírásként?mer akkor nesze:DDDD.
Ibron -
Tudom, geci ősbfes szöveg, de nézted a FAQ-ot? :) -
pesek #27971 Nekem a gyári játék van és a pach-et nem engedi felrakni!
Mi tévő legyek most?
A rendszergazda haverom azt se tudja mi az a battlefield , nemhogy meg tudná csinálni.Segítsetek!
-
Gabyee #27970 az engem is (nem)kicsit zavar hogy felment egy fél nap alatt ez a pecs és csak 2-3 serveren tudok gamélni ott is csak az ökörködés megy,a mikrofont nem is ismerik,teammunka=0 -
haxoror #27969 Nem tévedsz.
töltsd le újra :)
haxoror -
Fuck faq :P -
Monkis #27967 Egy kis OFF!
Légszives segitsetek. Most vettem egy PCI-E X800 XL-t es ahanyszor elinditok egy jatekot bejon a VPU Recover. Probaltam mar 5.5 5.6 5.7-es ATI drivereket de semmi. Forumokon meg csak az AGP-s valtozathoz talaltam infokat.
Remelem valakinek van otlete.
Alaplap:Gigabyte GA-K8N Ultra 9
-
Nyugi, nyugi nem hajt a tatár!
-
Ami letölthető ugye az a 1.2-s folt!?
Minden piros a szerverlistámban!
Nem lehet, hogy úgy kell, hogy előbb az 1.1-t aztán az 1.2-t? -
Rayman #27964 Olvasgattam a fórumot meg a FAQ-ot. Kipróbáltam minden lehetséges módszert, de mindig csak az a szépséges fekete képernyő fogadott majd vissza az asztalra. Ati Radeon 9800Pro-m van. Úgy vettem ki a dolgokat, hogy elég bugos még a dolog és sokaknak ez a problémájuk. Tehát akkor ennyi? Törődjek bele, hogy ez nekem nem fog menni? Vagy van még vmi ötlet? Kösz... -
Ibron #27963 Thanks!Csak,hogy már leszedtem a rar-okat,amiket letöltöttem és ez enm járható út...asszem.Javíts ki,ha tévednék:D.
Ibron -
game full reinstall (profile, crack, registry bla bla move to /dev/null) -
lachun #27961 ennyit faqolni ,.. na de azért!!
-
Ibron #27960 Na és én is FAQ?:D....szerintem nem:D.Ez má azon túlment:D.
Ibron -
kar #27959 ne fáraszd magad! reménytelen! inkább offolj! -
faq -
faq -
faq -
Majd jön a hozfix hotfixe és akkor egyet se lát majd :-DDDDDDDDDDD -
pesek #27954 S.O.S.
Nem tudom feltenni sehogy a pach-et!
Összesen 3 servert lát így a gépem. Az irodában felment, itthon nem. Mit tegyek?
-
vernyuszi #27953 Hello mindenki!!Nekem lenne egy problémám!
Letöltöm patch-t a www.playware.hu oldalról, elkezdem telepíteni!Ugyanúgy kiírja nekem is hogy az 1.01-es patch-t teszi fel de a végén kiírja hogy Patch Failed abban a csúnya piros keretben amit senki sem szeret!!V.ki elmondaná akinek müxik hogy honnan töltött patch-t és hogy hogy telepítette!!!(AMÚGY SZÜKSÉG LENNE AZ 1.01-ES PECSRE??)
előre is köszi a helpet!!
-
Sziasztok !!
a segítségeteket nagyon megköszönném!!
az a gondom hogy elindítom a servert és játszok.Játékközben hirtelen kidob az asztalra és vége ! Mi lehet a gond?
a választ elöre is kösszi!! -
Hazo #27951 Sikerült!!!
Nagyon szuper!
Köszönöm szépen :)