172102
  • Hysteria
    huuuuuuha :D
  • Nagydög
    Ok Hiszti! Tudjuk, hogy fasza csavo vagy, mehetsz jatszani!
  • Hysteria
    borg tudsz angolul egyaltalan? :P
  • Hysteria
    Borg: Tell me about these fake ass bitches
  • 3TOMI3
    júj lehetek a barátod? :P
  • Borg
    Nem tudsz te semmit, szal pszt :P
  • Hysteria
    ezért nem mer buntetopontot adni :P en vagyok az egyetlen akitol fél :)
  • Hysteria
    még van ez tört szervere is ejnye borg

vedd meg eredetiben borg
  • DannyL
    aztán majd repülsz ;)
  • Borg
    Hát hogyne :D
  • Hysteria
    ja szokott de eleg bena szegenykem
  • 3TOMI3
    borg te szoktál bf2-zni???
  • Hysteria
    borg azthiszi magarol h annyira okos es h annyira jol jatszik :) fogadjunk elverlek bf ben mint a szart.. :D
  • Borg
  • 3TOMI3
    vip rulzzz :P
  • Hysteria
    ez volt az elso figyelmeztetés
  • Hysteria
    borg senkit nem érdekel a szar css nagy fos az a játék ugy ahogy van azert szeretik me a legszarabb gepeken is elidul egyebkent jo nagy kaka az egesz es ez bf2 topic

na spammelj...
  • Polemius
    Ehh, a sok marhaság miatt már én is hülyeséget írok.
    Természetesen PgUp lenne ott (forgive). :)

Borg! Vagy valaki aki tud tenni valami ez ügyben: #28052-t töröld pls, vagy ha lehet módósítsd a PgDn-t PgUp-ra, nehogy v.kit megtévesszen...
  • Gabe18
    "Én alapból PgDn-t nyomok"

Akkor nem bocsátasz meg senkinek?
  • Polemius
    Szerintem nézd meg, mi áll a szerződésben, és ha teljes körű net elérésre kötöttél szerződést, akkor menj be asztalt verni!
    Nyugodtan fenyegetőzz fogyasztóvédelemmel, Hírközlési Felügyelettel stb.
    Hacsak nem te kértél direkt valami védelemnek hívott parasztvakítást a netedhez.
  • Borg
    Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Valve megint csökkentette a CSS CPU terhelését :D (na DICE? remélem ég a pofátok)
  • Polemius
    Hát gratulálok! Ezekszerint te is az eszetlenül büntetgetősök közé tartozol.
    Én alapból PgUp-t nyomok, hacsak nem egyértelmű, hogy szándékos volt, vagy ha akkora baromságot csinált az illető amin jó lenne ha elgondolkozna. Vagy ha sorozatban teszi. Főként, ha még elnézést is kér.

Tegnap pl. hasalok a tetőn antitankosként a rakétával, hallom ahogy jön valaki a hátam mögött. Hátranézek, látok kék. Ő is rámnéz. Visszafordulok az alant zajló eseményekhez, amikor egy sorozatot kapok a hátamba. Csak lestem. Megnéztem a listában, a mi oldalunkon áll-e (hátha a progi viccel meg, mint már sokakkal előfordult), és igen. Közben jött egy sorry is. Valószínűleg valamiért megzavarodhatott szegény, talán nem jelent meg neki a kék felirat, vagy az zavarta meg, hogy amerikai fegyver volt nálam? (Előtte vettem föl egy jenki cuccát.) Fene tudja. Lényeg, hogy véletlen volt, és ha gondolkodás nélkül nyomom a büntit, akkor csak a társamat szivatom vele.

• Pharaoh
    A faq-ban mindenre van válasz.
  • Yamee
    Bár benne van a FAQ-ban, de én nem anyázok. Meg ezt csak minden 200. hozzászólásban kérdezik meg, ezért becopyzom:

UDP portok:
    27900
    29900
    29910
    28910
    27901
    55123
    55124
    55215
    16567
    1500-4999
    1024-1124
    55123-55125
    TCP portok:
    80
    29900
    29901
    29920
    28910
    4711
    1024-1124
  • szita zoltan
    Hi sziasztok ! Segítség! A szolgáltatóm védelmi okokra hivatkozva letiltotta a TCP,UDP portokat ! Ez miatt nem tudok az interneten játszani! Azt mondták ha megadom ezeket az adatokat a játékról akkor feloldják a tilalmat.De nem tudom hol találom ezeket! Valaki Segítsen!!!
  • GCR
    "mert a sok barom esz nelkul tk-zik"
    "azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... "
    akkor most hogy is van ez , te is ész nélkül büntiző vagy ?
  • Stotoo
    Ha kilenne kapcsolva a tk, akkor lehet ilyen esetben (lezuhanós tkzós), a gunner elve szallna ki a felrobbant gepbol :D
  • haxoror
    Az megint hülyeség mert akkor az a csapat hátrányba kerül akinek fagyasztva van pár percre néhány tagja és közben normális pléjerek sem tu
    dnak csatlakozni mert nem üresedik hely.
    Tks rendszer úgy megy mint a régi BFekben, lelősz egy sajátot akkor nünti van de nincs extra bünti a punishok miatt, ez persze nem gyógyír az olyan engine hibákra mint amik mindenkit az őrületbe kergetnek: lelősz egy helit és a roncsa ráesik egy saját csapattagra az TK neked stb
  • CSOCSO
    a tk punish rendszer kiiktatasa egyaltalan nem jo...
    mert a sok barom esz nelkul tk-zik. nem? vagy hogy van? csak akkor tesznek ki a szerverrol ha buntiznek vagy akkor is ha elersze egy szamot a TK bol???
    szvsz ugy kene a punish dolgot hogy ne kidobjon hanem mondjuk ne engedjen jatszani 2 vagy 3 percet..
    mert ez a kidobosdi szemet egy dolog. foleg hogy nem cisnaltam semmit
  • haxoror
    TK nélküli szerver csak rontana a helyzeten, akárhova mennél mindenhol körbeC4-ezet specopsok lapítanának mint vmi rohatt pók és rögtön robbantanák az egész környéket ha vki odamegy meg ehhez hasonlő suicide-túlélős baromságok :D
    Viszont szerveren csak a TK punish rendszert is ki lehet kapcsolni, pár szerver már így megy :)
  • Yamee
    De hogy tk-ztad le a sofőrt? Pukiztál egy halálosat? :D
  • CSOCSO
    :) LOL...
    tudod az a legnevetsegesebb hogy megcsak nem is szamitasz a hulyesegre.. pont ahogy mondtad.. haverral egy szobaban szoktunk jatszani.. egymas mellett a ket gep.. es egyutt helizunk.
    Es mikor felrobbanunk vmiert.. mert daruba/faba/akarmilyen falba er a gep farka akkor szinte automatice megy az anyazas hogy kurva kamikaze vki nekunk jott es automatica leginkabb azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... de az egesz akkora marhasag hogy meg csak nem is gondolnank ra, pedig megis azert tk-zzuk le egymast mert.. mert a progi hulye
  • 0Fritz0
    Tegnap heli lövészként sikeresen le TKztam a saját sofőrömet, elég érdekes volt.
    Egy ideig nem is vettem észre, csak az tűnt fel, hogy körbe-körbe pörög a gép.
    Rövid hülyén nézés után átültem az ülésébe és mentem tovább. :)

• CSOCSO
    nahja....ez igaz...
    valamit jo lenne ha kitalalnanak erre...
  • Pharaoh
    TK -t szerintem azér nem kapcsolják ki, mert akkor a commander nem félne, hogy tk-z az artelity-vel és sokkal jobban belőnné ott ahol harc van, úgy se öli meg a csapattársat.
  • CSOCSO
    Amúgy meg elég pehes vagy.

igy van... az elobb egy szerver most meg Borg cseszik ki velem:)
  • CSOCSO
    tudom hogy ki lehet kapcsolni de semelyik ranked szerveren nincs kikapcsolva pedig mennyivel egyszerubb lenne az elet.. a sok paraszt nem tudna DIREKTBE tk-zni.. plusz a probram altall hibasan velt TK osztogatasa is megszunne.. de mar leirtam..
  • CSOCSO
    a sniper
  • rohadt alma
    Claymore aknát melyik katona tud rakni?
  • Pharaoh
    Szerver beállításban ki lehet kapcsolni a TK-t. Amúgy meg elég pehes vagy.