172102
  • djhulk
    lenne egy súlyos problémám: bf2-t 1.02-vel szeretném patchelni, de az eredeti exe fájlra rakom föl és utána crackelem csak meg és mikor töltene be a játékba, kidob a windowsba. tört verzióm van.

miért csinálja ezt?
    mit tehetnék? segítsetek légyszi, nagyon jó a game!
  • Domikee
    CD kulcs generálás:
    Miért nem lehet megérteni, olyan, hogy ingyenebéd nem létezik?
    Lehet anyázni, megvettem a játékot miután fél napot nyomtam a tört verziót. Annyiból már láttam, h. meg (fogja, még néhány patch után) éri a 12K-t.
    Igaz, nem fél évi zsebpénzem ment rá. De amíg zsebpénzből "éltem" akkor is csak addig nyújtozkodtam amíg a takaróm ért.
    Szomorú, h. az emberek nagy(obb) része úgy gondolkodik, minek szoftvert venni, ha el is lehet lopni. Ugyanolyan bűn mint az autólopás.
    Persze nem mondom, h. minden sw-m eredeti, de ha tetszik valami, akkor igyexem megvenni. És ha nem vettem meg, nem dicsekszem vele, és nem is fikázom, ha valami nem úgy működik benne ahogy szeretném.
    Azoknak sincs igazuk, akik azért nem veszik meg, mert sok benne a hiba. Szemét a Dice, h. "félkész" verziót dobott piacra, de ez megint csak nem ok a lopásra.
    Na lehet bannolni. :-)
  • Domikee
    Sztem valami visszafogja a rendszeredet mert nekem 64-es is simán megy, az emlitett esetleges szórakozástól eltekintve.
    Nyomtam a válaszra, mégse tette be. :-(
  • Domikee
    Sztem valami visszafogja a rendszeredet mert nekem 64-es is simán megy, az emlitett esetleges szórakozástól eltekintve.
  • Polemius
    Nem, én hülye vagyok (én vagyok a hülye?). De senki sem fog tudni mondani neked megoldást egy olyan problémára, amire nincs.

Már persze, ha az egyetlen ismert működő megoldás nem veszed figyelembe.

• sza23
    köszönöm a segítséget
  • mobal
    ja ja tessék megvenni!
  • Hysteria
    mindenki vegy meg a gamet es hagyjatok man abba a warezolast borg te is :))
  • haxoror
    Klikk me :)
  • sza23
    Sziasztok!
    Segítség kellene.leírná nekem vki,hogy mit kellene tennem ahhoz,hogy neten tudjak játszani a tört battlefieldemmel?Légyszive ssegítsetek.Előre is köszi
  • TDC Geronimo
    Ha komolyan gondolod akkor vedd meg, ha nem akkor meg...
  • Borg
    Az a legjobb megoldás. Bár hogy a legelegánsabb-e? :P
  • vernyuszi
    Az az érdekes, hogy tennap a pecselés után még tudtam játszani EA ranked serveren, de ma nem enged be egy ranked semLehet, hogy tényleg meg kell venni az eredetit ?
  • 0Fritz0
    A peccselés óta folyamatosan visszadobja a tört kulcsokat.
  • ACE
    Ez is hülyeség, mert eddig az 1.0-ás EA Europe és EA US serverek beengedtek tört game-val is, egyébként honnan lenne 4300 pontom, és hogy lennék Lance Corporal...
  • ACE
    Mirűbeszész? Én már vagy 5-ször váltogattam, és ugyanúgy megvan minden pontom... Nézz utána még kicsit...
  • haxoror
    A minden egyes szerverbe beletartoznak a tört magyarok is? Azokon is kéri a keyt?
  • vernyuszi
    szóval: Nagydög és Polemius úgy látom ti az okos kategóriába illetek. Én a még okosabbak segítségét kérném !Mit gondoltok ; nem próbáltam már vagy ezer cd-key-t ? De nem műkszik.
  • Borg
    Nem. Fel lehet menni törttel is, de egy kulccsal csak egyszer. És mivel kulcsot kell váltanod utána, logikusan a pontjaidat sem tudja számolni, mert azt meg a cdkeyből generált hash alapján tartja nyilván a szerveren.
  • TDC Geronimo
    !
  • 0Fritz0
    ?

"Lehet-e online játszani nem eredeti játékkal?
    Igen, de csak tört szerveren, ahol a ranglétrán nem tudsz feljebb lépni."

Ez nem azt jelenti, hogy rankedre nem tudsz felmenni a tört játékkal?
  • Nagydög
    Franc! Egyelore.
  • Nagydög
    "Csak ugye az ranked servernél semmit nem ér... ez is rossz a FAQ-ban, csak mondom..."

En megvarom mig rendesen osszekalapaljak az egeszet, es hardverem is lesz hozza, aztan ha meg lesz lelkesedes, megveszem. Addig meg hagyoma busba, mert annyit egyenlore nem er, hogy idegesitsem vele magam.
  • ACE
    Csak ugye az ranked servernél semmit nem ér... ez is rossz a FAQ-ban, csak mondom...
  • ACE
    Várom a tapasztalatokat, mert nekem is hasonló gondom van, és hasonló konfigom is. Viszont nálam a Dynamic Light és Dynamic shadow medium-ra van rakva, mert 32 fős serveren már igencsak 30 közelébe megy az FPS, én meg 50 körül szeretem...
  • Nagydög
    Ahogy Polemius mondta. Alternativ megoldaskent generalj uj kulcsot, aztan ird at a registryben.
  • Polemius
    A működő megoldás: vedd meg az eredeti játékot!
    Jár hozzá egy CD key, amivel be fogsz tudni menni töbször is ugyanarra a szerverre.
  • vernyuszi
    Nah szal!!!Pecs simán felment tennap este még játszottam vele ma viszont minden egyes szerverre CD KEY-t kér pedig már mindent megprószáltam!!Az okosak ne írják hogy nézzek FAQ-t mert én is onnan próbálgattam!A még okosabbak mondjanak v.mi megoldást!!ELŐRE IS KÖSZI
  • gallik
    Sziasztok!
    Lehet multizni barátokkal ebben a játékban, azaz lehet-e létrehozni szervert?
    Köszi
  • 0Fritz0
    Valszeg nálam a SB Live 128 Value miatt deglett meg, de egy próbát megér. :)
  • Domikee
    Milyen hangkarin? Nekem is hw-en van, audigy2-n.
    De mint mondottam, nem mindig csinálja. Lehet, ez is valami szemét memkezelési probléma? Azért kipróbálom, visszateszem sw-re.
  • Domikee
    Azt nem tudom, viszont az elmúlt két nap EA Official szervereken szerzett kb. 500 pontombol nem egészen 20-at kaptam meg, 3 kitüntetésből meg egyet sem. Szabályosan fejeztem be minden játékot.
    Tud valaki működő online stat browsert? Amiket ismerek 1 sem megy.
  • 0Fritz0
    Nálam akkor szaggatott, amikor hardwaresre tettem a hangot, de akkor bizony mindehol. :)
  • fr3ddy14
    page upot, vagy page downt nyomtál?
    a page up az hogy egbocsátasz, a page down az hogy kidobod
  • Intimrush
    Hi! A magyar ranked szerver már számolja a pontokat?
  • Domikee
    Érdekelne, más is küszköd-e ilyen problémával:
    A játék pöpecül fut, a pingem 50 alatt, mindenkinek 100 alatt, de jellemzően tankban ülve, főleg géppuskásként néha belassul, beszaggat. Tekintet nélkül a megjelenitendő poligonszámokra (tehát mind1, mennyi játékos/jármű van körbe a látómezőben).
    A vas P4@3Ghz, 2048DDR, X800Pro 1024*768 minden highban, Catalyst 5.6
    De nem hinném, h. beállítási probléma lenne, mert máskor, ugyanazon a szerveren, ugyanazon a pályán reccenésmentesen megy.
  • Nagydög
    "fasza csavo wok? hmm iet meg nemhalottam egy masik ferfitol :D
    csak nem homi vagy?"

Kinottem mar abbol a korbol, hogy bizonygatnom kene a heterosagomat. Nyugi, hiszti, egy ido utan te is biztos leszel magadban!
  • Domikee
    Szasztok!
    A desktopra dobálással kapcsolatban, nekem már segített ha a doc&settings bf2 mappájában a cache könyvtárat kiürítettem (ahova a shadereket optimalizálja).
    A kidobálósdi akkor jelentkezett, ha valamit állítottam akár az XP-n akár a játékon belül a video beállításokkal, ezután észlelte a dolgot és elkezde újra optimalizálni a dolgokat, de ezexerint nemjól.
    Ugyanez volt a helyzet az 1.02 patch felrakása után (simán ment) is, nem állítottam semmit mégis újracachelt egy újabb könyvtárba, és elég soxor kidobált. Könyvtár törlése, azóta pöpecül megy.
    3 naponta 1szer most is kivág, de ahogy nézem azért, mert az adott szerver lefagyott vagy lelőtték, ilyenkor eltűnik a szerver a listákból, kézzel sem lehet konnektelni. Ez persze már programhiba, nem kéne kidobnia csak azért, mert eltűnik a szerver alóla.
    Bocs a hosszú rizsáért, hátha tanulságos valakinek.
  • 3TOMI3
    lol
    zacsi pacsi :D
  • Hysteria
    fasza csavo wok? hmm iet meg nemhalottam egy masik ferfitol :D

csak nem homi vagy?