172102
  • Kovács legény
    hát inkább nem próbálkozunk ,mert fejhosszal vezetsz!
  • mesor
    Remélem ezt a címet te adod majd oda valakinek!
    A NAP FASZFEJE erre gondolok!
  • mesor
    ÖÖÖ szerinted ez miért van benne a server nevében? jelszo:bf2hu
    [dF]&sly.hu HUN JELSZO:bf2hu #1|29ms|193.225.82.68:16567
    ????
  • TDC Geronimo
    Sztem kár belehúzni....1-2 ember már igencsak elhúzott
  • Skill
    ha az lenne nem kérdezném de itt ugy látom verseny van ki a nap f*szfeje... edig döntetlen szal huzzatok bele
  • leveskocka
    csocso:amikor pontot fogok tankkal,nyilvan nem egyhelyben toporgok...erre a kiugrik egy okostojas csapattagom a tank ele...vagy belemjonnek vezetestechnikai hiba miatt autoval,ami tele van,mint a deli busz...ekkor is en kapom a minuszt....hat lehetett volna valami megoldast kitalalni ra,ez teny...ez van
  • mohus
    "HAT FASZOM ELMEHET a BF2 fejleszto romangeci brigad a szar fejlesztesukkel.. egymast Tk zzuk ha egy gepbe ulunk es szimplan lezuhanunk? hogy a faszomba tkzhatok ha gunner vagyok es ez a barom zuhan le aki vezet?????????? ezt nem fogom fel bazzze...."

vagy, ha legközelebb szólsz jópénzért vállalom "idegbetegek" szállítását is....

• Kovács legény
    hogy mi?
    ezt nem neked cimeztem
  • mesor
    :D
  • Kovács legény
    pont te mondod?
  • Kovács legény
    vagy lehet hogy "clant keresek" a jelszó:D
  • leveskocka
    udv mindenkibe...latom a magyar ranked is szamol mostmar...tegnap tankoztam rajta egy keveset:)bar elegge nagy fejetlenseg volt:)
  • gallik
    Sziasztok!
    Vki segítsen!
    Ha létrehozok egy szervert, botokat hogy tudok beletenni?
    Köszi!
  • uHs Gerzson
    Mert már erre sem felelsz meg?
  • TDC Geronimo
  • Landor
    Pont ilyen jóképességű gyerekeket keresünk a klánba sebzéstesztelő bábunak!
    Jelentkezni nálam, pü-ben.
  • TDC Geronimo
    Nemnem. Az EA elhatárolódik attol h a MEC egy terrorista szervezet!...szal ezt buktad
  • TDC Geronimo
    Sztem próbáld meg azt h bf2hu. De nem biztos h az!
  • Landor
    akko' terrorista
  • uHs Gerzson
    Ember neked nincs szemed vagy csak elveszet a szemüveged?????
  • mesor
    Na ne ezt most komolyan mert ha igen én rögtön kiugrok a falon!!!
  • TDC Geronimo
    Az MEC nem MAC!
  • Landor
    Tegnap volt egy jó köröm: Kill Streak 34! :D
    Az új saját rekodom Mashtuur Cityn pedig 110 pont (nem commanderként és MAC oldalon :)
  • Skill
    http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm
  • loser
    HI.
    skacok tudna valaki mondani 1 helyet ahonnan no cd crackot tölthetnék le?
  • Skill
    [dF]&sly.hu HUN jelszo:bf2hu #1|29ms|193.225.82.68:16567

mi a jelszo?

clánt keresek...
  • xj700t
    195.56.172.105:16567 ez miért üres ?
  • xj700t
    At your current rate, you should earn 46,576 in 523.22 days (or 3w 3d 6h 43m 30s straight).

Aszongya nem mostanában érem el a "Staff Sergeant" rangot :)

• mohus
    "MI A FASZOMNAK teamkilling??? de most komolyan??????????? ha amugy is hibas alapbol a progi es Tk nak nevezi azt is ha az ember fut az autod mellett es szivrohamot kap.. plusz a sok fasz ossze vissza gyilkol ha el mered vinni a helikopteret.. akkor konyorgom. kerdem en: MI A FASZNAK A TK??? allitsak be hogy egymast ne lehessen megolni.. 1 dolgot vesztunk hurra.. nem lesz annyira elethu viszont ket dolgot nyerunk: bena elbaszott TK zas meg a direkt TK zas mert elvittuk akedvenc jarmuvet az embernek..."

én ha látom hogy béna..a felszállásnál látszik akkor egyből ugrok kifele:)

mellesleg, ha inkább egy sqadban lévő ismert sofőr mellé ülj be és ne a cukros bácsi mellé

• mohus
    jaj FIFA...eszem azt a csöpp kis szád:)

kidobott pénz:)
  • Polemius
    Igazad van, nem szólok bele. Várjon csak amíg megjönnek.
  • Nagydög
    "Nem, én hülye vagyok (én vagyok a hülye?). De senki sem fog tudni mondani neked megoldást egy olyan problémára, amire nincs.

Már persze, ha az egyetlen ismert működő megoldás nem veszed figyelembe."

Jo lenne, ha nem pofaznal bele az o dolgaba! Majd megvarja szepen mig megjonnek az okosabbak. :) Igaz, hogy ostobacska kicsit szegeny, de legalabb nagykepu.
  • Domikee
    Ez tényleg nem megy.
    Sorry az offért.
  • Domikee
    Basszus szórakozik velem a válasz gomb. Az előző ehhez tartozik.
  • Domikee
    Buktad, az XP eredeti. Az Office is.
    Nem mondtam, h. leszakad a polc a gyári softwarektől, de mint jeleztem amit sokat tolok azt megveszem. UT, Warcraft, HL, HL2, BF1942, FIFA, ilyesmik.
    A bajom főleg azzal van, h. az emberek nagy része büszke arra, h. warezzal játszik, és lenézi azokat akik megveszik.
  • Domikee
    Azt én tudom, h. neked semmi gondod vele.
    Azoknak van, akik beletettek x pénzt és munkát a fejlesztésbe. Az nem kifogás, h. hemzseg a hibáktól. Mint mondtam a felháborodás jogos, de a lopást nem legalizálja.
    És nekünk, akik megvettük is gond, mert ha mindenki megvenné, akkor nem 12K lenne, hanem csak 3.
    Lehet azt mondani, h. nem fog tönkremenni az EA a warez miatt. Valóban nem. De mit szólnál Te, ha minden megkeresett 1K-dból levenném a felét?
    Valamint, nekem lesz gond, ha valaki legenerálja a serialomat, és én nem tudok majd ezért játszani.
    Tudom, én vagyok a gyökér.
  • djhulk
    de kéri az install cd-t miután megcrackeltem, anélkül nem megy.

pedig bennvan a dvd és a mini-image is a virtuális deive-on
  • ACE
    Megnézném azért, hogy a BF2-n kívül még hány eredeti sw-d van otthon. Fogadjunk a legalapvetőbb, a Windows sem eredeti...
  • Borg
    Mit crackelsz rajta utána? Nincs is crack az 1.02-höz.
  • Borg
    Bla bla. Majd ha meglesz az említett néhány patch, és jól megy, AKKOR kell megvenni. Én bétateszteljek és még én is fizessek... hát persze :D
    1-2 hónap, 3-4 patch, minusz 1-2 ezer forint az árából, és máris minden további nélkül megveszem.
    Addig a warez is jó a játékra, nekem semmi gondom vele.