172102
  • lac coo
    A repülőt és a helikoptert bannolni kell a szerverekről !
    Az minden rossz okozója ! :-D
  • Gabe18
    "ha vegre megszerzem a helit.. es vegre tudok jatszani ( merthat non stop elviszik elolunk) vegre jatszahatnek erre nekunk jon egy barom... "

Most nem azért,de neked csak a helikopterezésről szól ez a játék?És ha valaki miatt ezt elveszted,akkor indulatból nyomod rá a büntetést...Hát gratulálok.
  • Ahhoj
    %HUN
    egyébként meg ase-vel jobban jársz
  • Ahhoj
    flame, lol, faq <-- ezek igen ;)
  • loser
    Srácok most mitkell beirni hogy csak magyar szervert talaljak??
  • lac coo
    Ez neked key-bindelve van ?:-DDDDD
  • Domikee
    Úgy néz ki, a tegnap esti pontok egy részét mára megadta, bár szerintem kevesebbet. De az érmek még mindig sehol. Biztos lenyúlta a köcsög postás. :-)
  • Skill
    kiprobáltad??? vagy csak a szád jár ???

• Borg
    Na itt kéne befejeznetek a személyeskedést.
  • Ahhoj
    Flame!!!
  • CSOCSO
    te milyen hulye vagy. magyarazzon neked a faszom
    miert van az hogy mas erti amit mondok te meg nem??
  • Domikee
    Memtest86-ot neki! Kingston párti vagyok, nekem is az van, szinte csak azt adok el, de van azért közte hibás, van, h. nem jól ül a foglalatba', van, h. nem szereti az alaplap, vagy a másik pár. És egy kicsit haraxom most kingstonékra, mert a C3A 512-est most a régebbiektől eltérő modulokkal és tokozással dobták ki, van olyan lap, ami nem szereti az ilyesmit, hijába C3A mind a négy modul, ha 2 kétoldalas, 2 meg 1oldalas, még ha csatornánként 1forma is. Akkor nevezték volna C3B-nek, h. az ember számiccson rá.
  • fr3ddy14
    hálunk nem veszekedés van, pl f2k-n reggel a gyerek (2-en voltunk bent)akivel voltam, lerakott a repcsi helye alá c4-et, és ha nem ő viszi el, akkor placcs
  • fr3ddy14
    nektek megadja már a pontokat amit szereztek rankedon? nekem megadja
    csak mondom
  • lac coo

Amiért leginkább nem játszok ezzel:

állandó veszekedés a repülők miatt , állandó büntetősdi.
  • Domikee
    Mijért, most mibaj a FIFA-val? Haverral nyaraltunk évekkel ezelőtt, és játékteremben nyomtunk valami konzolos focit, überbefosás volt, vártuk az estét, h. mehessünk nyomatni.
    Na, a FIFA azért minden hibája ellenére kenterbe veri a játéktermi konzolt, nagyokat szoktunk baromkodni egymás ellen. :-)
  • Polemius
    Tanulj meg olvasni. Nem ezt írtam.
    A hozzáállásodról meg annyit, hogy remélem mindenki gondolkozás nélkül fog PgDn-t nyomni akár szándékosan, akár véletlenül (akár az ő hibájából) megölöd.
    És bízom benne, már az első körödben bant kapsz.
    Semmi kedvem hozzád hasonlóakkal együtt játszani.

Pont a hozzád hasonlóak viselkedése miatt (is) járnak sokan úgy, mint te is.
    Szóval, egy szavad sem lehet ellene. Csak azt kapod amit megérdemelsz.

• CSOCSO
    milyen joystickkal a heli meg a repcsi?
    jobb? kormanyt nincs kedvem felszerelni az autok miatt...
  • CSOCSO
    :(
    magyar szervereken meg irtozatos ping van:(
  • Borg
    Akkor legyen így :)
    Én még rankeden nem játszottam, csak sima szervereken.
  • Borg
    Szerintem kizárt hogy javítva lesz, mivel már az eredeti BF-ekben is így volt. Same engine, same bugs... ha lehetne javítani, már azokban megtették volna.
  • CSOCSO
    a legjobb mikor en jutok be a helibe.. az egyik csapattag kintmarad. de idegeskedve elkezdi bombazni a helit. es ha megolom mert az anyjat csinal ilyeneket akkor punisholva majd kickelve leszek.. ezek mind mind olyan jo dolgok. lehet hogy egyesek leszarjak. engem neznek hulyenek meg fasznak de bazze.. ha egyszer minden nap talalkozok valami idiotaval aki le TK-zik valamilyen modon...
  • Promi #28172
    Ezt megcafolom, mert en masik kulcsal jatszok mint amit generaltam, es ugyan ugy tovabb szamolja a pontjaimat.
    A ranked szervereket meg kikell fogni, van ami be enged, van ami nem.
    Neha folvaltva jatszok 1.0, vagy 1.02 es BF2 vel(mind 2 fent van kulon kulon).
  • CSOCSO
    remelem ez is javitva lesz majd.. valami keppen...
    de az is jo pl mikor a heli gunnerjevel fel meterre ellovok a csapattarsam mellett de megis megdoglik
  • CSOCSO
    "Hát gratulálok! Ezekszerint te is az eszetlenül büntetgetősök közé tartozol."

ertem tehat ha neked kamikazezik egy csapattarsad akkor te kezetcsokolsz neki???
    amugymeg masik eszleny.. ha vegre megszerzem a helit.. es vegre tudok jatszani ( merthat non stop elviszik elolunk) vegre jatszahatnek erre nekunk jon egy barom... szerinted mennyire figyelunk oda az idegesseg mellett hogy ki jott nekunk es hogyan.. baszunk a kurva PG downra ugy hogy eltorik a bill.. nem azert mert idiotak vagyunk.. hanem mert szimplan vegre megvan aheli de ilyenkor nekunk jon valami uberokos
  • Borg
    A legjobb példa erre az anyahajó. Ha bent ülsz a légvédelemben, és valami n00b felszállás közben a hajónak csapja a helit, akkor te TK-ztad az összes embert aki a heliben ült...
  • CSOCSO
    ""mert a sok barom esz nelkul tk-zik"
    "azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... "
    akkor most hogy is van ez , te is ész nélkül büntiző vagy ?"

te UBER okos eszleny...
    az hogy a sok idiota esz nelkul TK zik.. meg az hogy a program hibajabol TK-zzuk egymast es buntizzuk magunkat az mas...
    (gyk: siman lezuhanunk a repcsivel es en vagyok a TK mert az en gepemben ul.. tokmindegy milyen veletlen mentunk neki vminek.. MONDOM JOBBAT!!! most jutott eszembe: ha egy ellenseges repcsi vagy heli nektek jon akkor is csomoszor te leszel a TK mert a te gepedben ult a tarsag.. MUHAHAH.. HURRA.
    dogoljon meg aki velem van a heliben.. de ne szamitson mar TK nak...es engem basznak ki mert parszor nekem jonnek meg lezuhanok
  • vsly
    De,utána már rájöttem.
    Egyszer akarok segíteni,akkor se jókor
  • Ahhoj
    mennyire kivitelezhető egy full reinstall? :)
  • Talon
    Patch-el egy szál serverre sem enged be. Tudtok már megoldást? Megteszi néhány IP cím is :).
  • FlatlineHun
    Oké, feladom. Tudom, hogy nem nagyon fogtok tudni segíteni, de azért megkérdezem. Kb 3 hete játszom, 1 hét nem eredeti, 2 hét eredeti. Eddig volt kb összesen 3 CTD-m (Crash to desktop). Bővítettem a memóriát 1G-ról 2G-ra (Kingstone RAM). Gyorsabban tölt, nincs pálya eleji darabozás. Viszont 3 játékból 2x CTD. Csak ma vagy 5x kivágott. Érmek, pontok, hush! Minden maradt ugyanaz, csak több a memória. Driver, directX legújabb. (X800 kártya, 3GHz AMD, 2G RAM, SATA RAID).
    Valakinek valami ötlete?
  • fr3ddy14
    Aki az 1.0 telepítése után felrakta a NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)
  • fr3ddy14
    valszeg fent van a crack
    ezért nem jó
    ott a faq
    olvasd el
  • NeOhu
    Felraktam az 1.02 es patch-t és mikor indítanám a játékot egy kis idő elteltével kidob az asztalra.
    Van valami megoldás erre a problémára?
  • Kovács legény
    szerintem bő cinizmussal kérdezte,
    vagy neem?
    :D
  • leveskocka
    erdekes...ez szamomra egybol vilagos volt...me faszfej vagyok azert?
  • leveskocka
    [IMG][/IMG]
  • leveskocka
  • vsly
    Azért van benne,mert anno a jelszavas(bf42hu)bf42 szerverre naponta 2-3 játékos kérdezte meg a jelszót.Így a magyarok ki tudják olvasni a szerver nevéből,a külföldiek meg úgyse értik.
  • leveskocka
    no comment...bar ez a birkas palya ismeretlen szamomra