172102
  • Skill
    jovan na :P tom szeres másért ;)
    pl : szemért? :D
  • Skill
    de nagypofáju vagy...
    mert nem vagy képes ideirni mi a jelszo csak mutogatod hogy ott van ni te vagy a vak...

amig nem vagy képes ide irni a jelszot addig olyan hülye vagy mint én ... és az már nem semmmi ...
  • DummyBoy
    Gratulálok ... igazad van ... ide csak hülyék járnak, akik nem tudják a pass-t ...

Nem szeretnék a nagypofájúak táborába se tartozni de próbáltál már a pass angol rövidítés magyar jelentésére asszociálni?

Ami ugye a jelszó ... de én nem bánom ha nem jössze rá, szerintem csak azoknak lesz ez jó akik már ott játszanak ...

No comment ...
  • fr3ddy14
    ojan hüje a hejesírásod hogy csak na :D:D:D:D:D:D
  • Skill
    hejesirásom kira de nem is ezért szeretnek! :P
  • Skill
    [dF]&sly.hu HUN jelszo:bf2hu #1|29ms|193.225.82.68:16567

mi a jelszo?

MÉG MINDIG EGY NAGYPOFÁJU SE TUDOTT OLYAN PASST MONDANI AMIVEL BENGED...

aszem ez a 2. ! :)

büntess plz büntessssssss :P

eskü ide csak a hülyéj járnak mert aki tudja a passt véletlenül se jön ide...

(ezennel kijelenti hogy leszokik sgröl és rászokik valami keményebbre)

ui: mi a pass arra a serverre?
  • TDC Geronimo
    Petíció? felesleges. Amúgy meg be lehet állítani persze. Akkor nem kell megnyomni semmit....egyből punish
  • fr3ddy14
    jaja
    rájötem, már nekem sem jó
    majd reggel generálok másiakt :D
  • ACE
    Délután engem is mindenhova felengedett, de ez estére megváltozott, szerintem most tesztelgetik mennyi warez-os, és mennyi eredeti game-el jácchatnak a júzerek.
  • DummyBoy
    Múltkor az egyik külhoni rankeden voltam, ott csinálta egy lámagyerek, hogy beült a főbázison lévő tankba és elkezdte lövöldözni aki ott spawnolt ... kb 5 percig amíg ki nem szedték .. utánna visszajött és mikor már csak az a pontunk volt akkor 2 artillery között beugrott irtani ... gratulálok ... másik serveren én voltam a commander, benyomtam allba, hogy utolsó bázisra nem fogok artillery-t nyomni ... Jött is vissza a Thanks! rendesen :)
  • CSOCSO
    nahjo.. csak mar elofordult ketszer hogy megoltem aki telirakta C4 el a helimet es en lettem kickelve.. mindegy.. felfogtam mi ezzel szartse tudunk kezdeni.. sajna... en csak leirtam a problemamat... ha 10 oldal arrol szol hogy fucken crack.. 10 oldal arrol szol hogy 1 giga ram nem eleg. ha 10 oldal arrol szol hogy mekkora bug jatek.. akkor szerintem elfer az 1 oldal TK is
  • Drachomir
    Sracok szornyu olvasni ezt a rengeteg flamet "a mert elvitted elolem" buntik miatt... ez kicsit nevetseges.. aki repulozni szeret menjen jatszani Sp-be es k**goljon azokkal akik "komolyan" is veszik a jatekot.. sajna CS is ez miatt halt meg .. csak ott ugye a 14 ev koruli "csííterr-freg" vadaszok miatt halt meg a jatek.... szer inditok egy peticiot az EAnal h kov patchnel vegyek ki ezt az eldomtom h TK -e amit velem csinalnak... servereken ezt nem lehet beallitani h ne mukodjon ???
    Mellesleg... a sajat gepek c4el valo ellatasa nem biztos h csak onzesbol van.. ha repter mellett eledek en is nyomok egy c4et a gepekre.. arra az esetre ha az ellenseg szallna fel vele...:-)
  • DummyBoy
    Ez mont olyan mint a láma vs. profi pilóta, ki vigye a bombázót kérdés :)

Énértelek, de sajnos ezzel egy darabig nem tudunk mit csinálni, csak reménykedhetünk, hogy az okos kis programmerek kitalálnak erre valamit :)

Pl.: Ha kopter vagy helipad vagy felszállópálya környékén valaki többször tk-zik akkor Kick/bann/kill :)
  • CSOCSO
    nemtom. lehet en jatszom rossz emberekkel.. de napi 3 ora jatekbol kb 10 szer nekemjonnek.... van kerdesed? nemtom ki jon nekem nem is erdekel.. nem fogom szamon tartani hogy ki jon nekem kit kene punisholni, de ne magyarazzatok mar nekem hogy ti vagytok itt a multiplayer etikett mintapeldanyai
  • Kovács legény
    jah és jó8
    .
    .
    ,
  • Kovács legény
    áh kimaradtam a flémből:( vagy még tart?
    Akkor mindenki kapjam be!
  • CSOCSO
    nem ertem minek jartatom a szamat... elmondom mi a bajom. engem. .teged es masokat is ugyanugy idegesit a direkt Tk es a program altall hibasan eldontott TK.. megis engem anyaznak nekem ugrik anepseg.. es meg ok nem akarnak velem jatszani:) LOAL...
    most nem rolad irok mert te erted mit mondok.. csak vannak okostojasok akik szerint nekik van igazuk es szerintuk mindenki nekik ad igazat es mindenki csak oket erti meg:))))
  • Kovács legény
    azt a 700-at szorozd meg 2vel;)
  • Gabe18
    Mért gondolod az a szerencsétlen aki nekimegy a csodálatos helikopterednek az szándékossan megy neki?Mert ha már 3x történik meg akkor azt mondom nyomj neki büntetést,mert az már nem lehet véletlen,de amugy...
  • DummyBoy
    Az olyanokat akik ilyesmiért ölnek, azoknak már csak megszokásból mehet a punish ... Sőt az ilyenekhez kiküldenék egy brigádot, aztán szívlapáttokkal csapkodtatnám agyon őket ...

Gyönyörű hölygek szájából idézve: "Mert megérdemlik..." :)

Én ilyenkor publicon be szoktam írni, hogy mit csinál ... all-nak :)

3-ból 2-szer azonnal kickelve lettek a következő TK-nál :)
  • CSOCSO
    (altalanos eszmecsere) gondolom az en baszogatasom megy hamar.. azt a gyereket meg ugyis kibannolja mas.. nah mindegy
  • CSOCSO
    ahelyett hogy engem baszogatsz inkabb a hajper gyereket bannoljad..
  • CSOCSO
    valaki mar csak azert ol mert elvittek az orra elol ahelit..es szerinted ha en buntit nyomok mert megolnak akkor az geciseg?? GRATULA
  • FlatlineHun
    Oksa, Megpróbálom holnap. Ma már a tököm is kivan az állandó CTD-től.
  • Cobra.
    Annyi dolgod lenne, hogy újrarakod a játékot és utána felrakod az 1.02-t, de úgy, hogy adminisztrátorként vagy bent a Windowsban és van a C-n kb 700Mb szabad helyed.
  • pesek
    sziasztok, sehogy nem megy fel a pach. Gyári játékom van és már az összes felrakási módot kipróbáltam, még a F.A.Q.-ban szereplő módokat is.
    Nincsen valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?
    Please!!!!!!!!!!!!!!!
  • fr3ddy14
    nemérted
    nekem 2* van fent, a peccses, és az alap játék.

de minek dumálok, most egy olyan cdkulcsot generáltam, ami beenged minden szererre!!
  • Ahhoj
    gondolom ebből az következik, hogy nincsenek peccselve azok a szerverek
  • fr3ddy14
    csak egy kérdés
    tudom hogy megkell venni eredetibe, de:
    a nem pecseelt játékkal mennek az Ea us szerverek a pecseltel meg nem, ez miért van?
  • Ahhoj
    jó, én csak azt mondtam, hogy az hat viccesen, amikor valaki leírja, hogy részéről ennyi, de még utána ír pár sort a témában :) (vagy nem ahhoz tartozott? :D)
    ha a végére írtad volna, úgy hatásosabb lett volna
    de mind1, kinek hogy esik jól, a lényeg a PEACE :)

jó éjtet mindenkibe
  • Polemius
    Akkor értelmezem neked: a továbbiakban nem óhajtom folytatni a vitát.
    Én leírtam ezzel kapcsolatban amit akartam, az esetleges (ezzel kaocsolatos) hozzászólásaira nem fogok a továbbiakban reagálni. Ennyi.
  • Ahhoj
  • TDC Geronimo
    Ne szpemmelj!
  • lac coo

Flém !
  • Ahhoj
  • Ahhoj
  • lac coo
  • Skill
  • Ahhoj
    bocsánat, de ezt nem bírom ki, az ilyet
    "részemrúl befejeztem bla bla bla"
    aztán utána még sok sor szöveg

de sokan csinálják ezt, ennek annyira nincs értelme. lac coo is ilyen szerencsétlenke

amúgy nem olvastam el mi a vitátok tárgya, de hajrá én!
  • Polemius
    Részemről itt befejeztem a veled való társalgást.
    Azt hiszem mindenki érti azt is, hogy én miről beszélek, és azt is hogy mely megnyilánulásaid alapján.

Konkrétan ezekről van szó, a tanulságot mindenki levonhatja:

„szerinted mennyire figyelunk oda az idegesseg mellett hogy ki jott nekunk es hogyan.. baszunk a kurva PG downra ugy hogy eltorik a bill..”

„mert a sok barom esz nelkul tk-zik. nem? vagy hogy van?”

„Es mikor felrobbanunk vmiert.. mert daruba/faba/akarmilyen falba er a gep farka akkor szinte automatice megy az anyazas hogy kurva kamikaze vki nekunk jott es automatica leginkabb azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk...”