172102
  • Poggyász
    Tegnap óta a Ranked II. (a 64 fős) számolja a pontokat.
  • leveskocka
    en az olyan primitiv lelkeket szeretem,mint pl:visszamegyek bazis szetlott tankkal,adjon ujat kiugrok lonem szet,erre a hulye csapattag elporzik vele a picsaba...
  • FCH kari
    jaj pontvadászatrol még egy érdekesség!!külföldi ranked serveren asszem 16-os mapp volt,elfogyott a zászlonk lelötek nemvolt hova spawnolni,nyomkodtam "c"-thátha valaki él még.3emberke élt is ökvoltak a server "gazdák"azzal foglalkoztak hogy az egyik csáko ölte a másikat a harmadik ujra élsztgette,gondolom néha cseréltek szerepeket!!!!!gondolom tizenévesek lehettek tisztelet a kivételnek de tapasztalatbol álltalában ök a kemény pontvadászok.
  • mohus
    OFF
    "Mijért, most mibaj a FIFA-val? Haverral nyaraltunk évekkel ezelőtt, és játékteremben nyomtunk valami konzolos focit, überbefosás volt, vártuk az estét, h. mehessünk nyomatni.
    Na, a FIFA azért minden hibája ellenére kenterbe veri a játéktermi konzolt, nagyokat szoktunk baromkodni egymás ellen. :-)"

mi a köze egy árkádban kipróbált focisjátékhoz, ahhoz ahogy a FIFA egy kalap fos?:) pláne mi köze a konzolnak ahhoz, hogy a FIFA egy kalap fos?:)

javaslom próbád ki a Pro Evo szériát...van PC-re is.
  • leveskocka
    jah,az mas...engem egyszer egy hulyegyerek direkt kinyirt,aztan ujraeledes utan ugraltam a tankja elott,kessel hadonaszva,hogy hergeljem,erre megint kinyirt.na ki is vagtak utana neki lett minusz 10 en keccer megdoglottem.mindez ranked szerveren.
  • mohus
    "milyen joystickkal a heli meg a repcsi?
    jobb? kormanyt nincs kedvem felszerelni az autok miatt..."

kicsit kétértelmű a kérdés...
    milyen vezetni joyyal? SZUPER:)

nagyon le lehet menni a földre...
    a helinél meg pláne nagyon jó...egérrel döntögetni valahogy nem jön be...

a kocsivezetés kormánnyal pedállal...nagyon faja

egy közelebbi kép
  • Yamee
    Alapos munka, csak így tovább!!!
  • FCH kari
    semmi probléma azzal ha 1 jármüért lelönek csak ne a saját csapattársam!!
    az ellnt én is kinyirom jármüért!!
  • mohus
    ":(
    magyar szervereken meg irtozatos ping van:("

nekem ált ping=47:)
  • leveskocka
    figy nyilvan az a lenyeg,hogy az egyik csapat nyerjen...de attol meg lehet oldokolni szabadon.miert baj az,hogy egy tankert lelonek?ha quakeznel,akkor nem lenne ez a problemad
  • FCH kari
    ezt jol megfogalmaztad!!!!pontvadászok-jármüvadászok!mindenkin keresztülgázolva, képesek hátba löni egy szaros jármüért vagy repcsiért!!pontgyüjtök:lehet még foglalni zászlot de egy-két lámának eszeágában sincs inkább valahova lehasal azt ameddig lehet csak gyilkolja a pont oda spawnolo emberkéket.de tapasztaltam olyat is a föbázis közelében levö dombokra 3-4 emberke helivel felment persze mesterlövészfegyverrel.és csinálta a pontokat.ezek a gerinces játékosok.ök vadásszák a pontokat én meg ha kiszurok ilyeneket akkor öket vadászom.
  • Poggyász
    Dettó nálam is. Sőt az még kellemetlenebb hogy ha sniper vagyok akkor távcsővel még rosszabban müködik a felismerés én már inkább visszaváltok normál nézetre és úgy nyomok Q-spotted-et.
  • FCH kari
    kiváncsi lennék ,hogy menne neked egy az -egyben mondjuk csak késsel vagy pisztojal.
  • Polemius
    Hát, körülötted ugye elsősorban a saját squadod van, nekik meg szóban is jelezheted amit látsz, a spotted csak a bónusz. Még ha csak kérdőjelet is teszel a térképre.

Ajánlom esetleg az alábbi címen található Guide 'Kommunikáció' és 'Tájékozódás' pontjait. :)
  • csabito
    jahhh, a tereptárgyak pl. gyakran bezavarnak. kerítésen keresztül pl. a 3 méterre lévő tankot is nehezen fogja be.
  • vsly
    Elég nyomva tartani.Ha nyomkodod az E-t,akkor megsívhatod úgy hogy egyböl ki is száll belöle.
  • Yamee
    jaja, azaz :D
  • FCH kari
    tegnap még volt!amugy rankednak ranked csak a pontokat nem számolja egyenlöre!szarakodik az ea.infi:magyar EA-games!
  • Yamee
    Én még egyáltalán nem foglalkoztam pb kérdéssel, és megy magyar is, meg külföldi is... Rakd fel újra :)
  • Gabe18
    Mondjuk ez nekem is van néha.Rádobok a tankra 2 C4-et,átváltok,nyomom hogy robbanjon,erre elővesz még egy C4-et...Ilyenkor aztán általában őrül nyomkodás jön,aminek a végén magammal együt robbantok fel mindent.
  • Yamee
    Jaja, de azt mondom, hogy van, amikor felismeri már akkor is, ha benne van a sárga körben, van amikor csak nehezen, és csak ha pontosan a célkereszt közepében van, de olyan is volt, ahogy akkor se ismerte fel, és még csak nem is volt olyan messzi. Szóval nálam nem tökéletes a dolog.
  • Yamee
    Ez akkor szokott lenni, amikor egy db c4-et lerakok, gyorsan jobbklikk, és tűz. ... passz
  • Yamee
    Na igen ez elméletben jó megoldás, de az arra van, amikor egy pillanatra megláttad az ellent, és nem volt idő spottedezni, és kb belőheted, hogy merre, van, és micsoda. Mondjuk ez jó is pl a repcsiknek, hogy lejelezed, merre jöjjön, de a csata hevében nekem kicsit macerás a legördülő menüből kihalászni a típusát. Véletlenül teszek egy boat jelzést a szárazföld közepébe, aztán nem tudjuk kilőni a az APC-t a röhögéstől :)
  • Gabe18
    Hát szerintem a felismerős dolog csak akkor működik pontossan ha a célkereszted rajta van a látott és jelzett ellenségen.Akkor pontos üzenetet ad hogy mi az.
    Ha nincs rajta akkor csak annyit jelez hogy arra van valami ellenséges mozgás.Ezért kérdőjel.
    De valóban pontosithatod a jelzést manuálissan,bár az már elég körülményes lett szerintem.
  • rohadt alma
    Mi a lag?Mitöl van?
  • Polemius
    Én bizony magammal együtt felrobbantom a tankot - amúgy öngyilkos terrorista módon - ha nem látok más megoldást. Inkább egy valaki essen ki mint akár az egész osztag, vagy oda legyen a zászló.
    A konkrét problémának talán az lehet az oka, hogy esetleg egy supporttól kaptál új C4-et közben.(?)
  • Polemius
    Ha mondjuk éppen kifutott a látóteredből az egység, de jelezni akarod a tipusát, akkor jobb gomb és megjelenik egy menü amiből kiválaszthatod a megfelelőt.
    Asszem ezt belerakom majd a guide-ba is.
  • Yamee
    Amit viszont még mindig nem tudtam kiküszöbölni, az a c4-ezéskor fellépő jelenség, nálam, hogy kidobok egy c4-et, átváltok távreccsre, és nyomom a tűzgombot, hogy robbantson, erre kirak még 1 c4-et!!! Ezután kerek szemekkel menekülök arrébb, hogy robbanthassam végre a genya tankot, és túl is éljem azért, erre 3m-el arrébb eljátszom ugyan ezt, vagy addigra kicsinálnak. Mondjuk pont ezért még alig játszottam specopsal, szóval lehet, hogy csak nem vártam meg, míg rendesen átvált a táirányítóra... nektek ilyen nem szokott lenni?
  • wander01
    ja a jo pinges külföldieken meg az ujabb
  • wander01
    skacok segitsen valaki. hogy a nyálba rakjam vissza az 1.128-as pb-t? állandoan kivág mert frissebbem van.
  • Yamee
    Van egy trükk, amit most elmondok, de lehet, hogy később megbánom. Öcsémmel találtuk ki, hogy ha vársz egy járgányra, akkor kb az orrához kell állni szembe vele (ahol meg fog jelenni) és nyomkodni kell veszettül az E-t, és így eddig a külföldi szervereken is 100%-al én kerülök a vezető pozícióba, tehát még nem ismerik sokan. Ezzel a módszerrel gyakorlaitilag előbb bekerülök a cuccba, mielőtt megjelenik. :)
  • Yamee
    A need pickupot, és a vele egyenértékű rádióüzeneteket ki kapja meg? Mert elvileg ha simán nyomkodod, akkor csak a squad "rádiófreqijén" hallatszik, de én úgy vettem észre, hogyha a célkeresztben (illetve a sárga körben) benne van a egy nem squadtag, akkor ő is megkapja. A másik feltételezésem, hogy egy bizonyos távolságra lévők kapják meg a squadon kívül. Ezeket tudja valaki pontosan?
    A másik dolog pont ez a sárga körben lévő spotted dolog, ami király lenne, csak néha az istenért nem akarja felismerni a közelgő ellen típusát, és csak kérdőjeleket pakol rá a map-ra. Pedig az király dolog, ha épp heli 1v1 van, és kikerül a látómezőmből, de a gunnerem nyomkodja rá a spottedeket, akkor nem vesztem szem elől, és az nagy előny. Ugyan ez, amikor bejön egy tank a zászlónkhoz, rányomok egy spottedet, elbújok, és amíg villog, tudom, hogy hol van, annélkül, hogy ő látna.
  • lac coo
    Grat:-DDDD
  • haxoror
    Aki publikon nem lenyomott E-vel közelíti meg azt a kocsit amibe be akar szállni az meg is érdemli hogy a spawnt bámulja, szemből teljes sebességgel feléd száguldó buggyba IS be lehet így szállni, sőt ez a legbiztonságosabb módja a túlérzékeny ütközésmodell miatt.
    Startnál várok egy kicsit hogy aki a környéken van beszállhasson de aztán padlógáz a kövi zászlóig, nem fogok nullára lassítani senki kedvéért mert nem én akarok az ellen bombázójának az első fragje lenni.
    Kocsi, repcsi, tank elé ugrani és direkt öngyilok után bebüntetni a másikat LÁMASÁG és a szememben egyenértékű a dtk-s balekkal :P
    Az meg hogy az ilyenek miatt mennyi ponttól esek el teljesen hidegen hagy, én játszani megyek fel egy szerverre és nem a buzi pontokat hajkúrászni, te 15 mp vesztesz én meg csak 1mp-et amig lesodródsz a szélvédőmről :P
  • FlatlineHun
    Természetesen nem tankról, hanem kocsiról beszéltem, és a Need Pickupról annyit, hogy 20-ból egyszer jön be. És amit mondtam, a lényeg, ha te inkább elgázolod a cimbit, ahelyett, hogy felvennéd, akkor máris egy büntivel gazdagabb vagy. Ilyenkor én csak 15 mp-et veszítek, meg egy halált...
  • spitfire
    Úgyvan,úgyvan
  • Polemius
    Nemhogy régebbi patch van fenn, de minden foltozás nélküli az a szerver.
    Gondolom Skill sem rakta fel sem az 1.01-et sem az 1.02-t.
    Ahogyan gondolom az IP-t is kézzel írja be, vagy a belső keresőből választja ki a szervert.

Különben miért kérdezgetné folyamatosan a jelszót pont ezekhez a szerverekhez?
  • uHs Gerzson
    Ez a megmaradt Dc-s csapat és igen ugyan az csak más néven :)
  • Pharaoh
    Most ez a Desert Conflict és a Desert Combat ugyan az, vagy más?
  • Yan
    Én meg a DVD-n találtam meg :)
    X:\Support\Battlefield 2_code.exe
    beírod a kéjt, és kész is ;)