172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jó ez... :D -
http://iota.phusion9.com/ubar/ranks.html
" Sergeant Major of the Corps
· 250,000 Global Points
· Sergeant Major
Note: Only 1 person can hold this rank at a time. The rank is
given to the best performing Sergeant Major at the end of
each month."
Ohh :) -
he? -
aki akar jöjjön ide játszani:
10.0.0.12:16567 -
lol
ez szívás
én azt szoktam, ha nincs semmi repcsi vagy jármű, leugrok a hajóért, nem fogom várni közbe meg kinyírnak :D -
Gabe18 #28428 Én akkor se értem az embereket...
Pályán már az összes zászló a MEC kezén van,mindenki a hajón tobzódik.Én lent feléledek a motorcsónakoknál,de megintcsak nem akarom egyedül elvinni.Kicsit kiúszok hogy lássam ha jön valaki végre.De nem jön senki... Hanem csak látom a sok kis kék név mozog fent a hajón,és nem tudom mit csinálnak...(valószinű közelharcot vivnak egy éppen megjelenő repülőért)
Vagy fél percig dekkoltam ott,de egy ember nem jött volna le,pedig 20-an biztos voltunk amcsik.Akkor aztán elhúzott felettünk egy ellenséges vadászgép,ledobva pár bombát a fedélzetre,csak ugy repkedtek szerte szét a testek...
Nem tudtam röhögjek vagy sírjak.Mindez egy német ranked szerveren. -
Hát ha a gátas pályán voltál akkor előfordul hogy a föld alatt vannak. -
edig ott vannak, és házba vannak elbújva
velem is volt már ilyen: nézem, hogy ménem bírom elfoglalni, aztán látom hogy az ellen lába kilőg a ház falán, evetődtem és kinyírtam :D -
Polemius #28425 Pedig bizony előfordulhat, hogy a föld alatt vannak. Akár ketten, akár még többen is.
-
azért mert a másik dtk-zik, az még nem ok arra, hogy te is tedd ;)
("A szemet-szemért elv az egész világot tönkretehetei." /Gandhi/) -
ddt500 #28423 Na ez jó kör volt. 2 perc alatt szereztem 20 pontot, aztán acsapattársam azzal kezdett el szórakozni, hogy a buggyval nekem jött. Én páncélossal voltam, persze felrobbant rajtam, aztán rögtön kaptam a TK-t. Na mindegy gondoltam elrontom egy kicsit a játékát és annyiszer öltem meg ahányszor tudtam (8-9X). Aztán persze kirúgtak.Ja a neve Kill Slim volt. -
Amúgy szvsz onnantól, hogy ez a topik csak support, ergó a community minden része máshol van (community topik, sg topik, klán fórumok, etc), így sztem nem kell a büntiket osztogatni... legfeljebb nem kap segítséget... -
ha nem mondasz elég infót, nem tudunk segíteni:
- mi történik ha csökkentett módban próbálod (rendszergazdaként)?
- mi történik, amikor temp könyvtárból másolgatnál?
(mert ugye arról nincs szó, hogy nem csináltad meg ezeket?) -
Én olyat vettem észre , hogy ott vagyok a zázlónál és mégis az ellen húzza le a mienket , majd húzza fel a sajátját , közben meg nincsenek is ott , de még a környéken se , hacsak nem a föld alatt , de legalább ketten :((( -
engem csak a sok gyökér idegesít akik a page down-on edzik az ujjukat, megse várják hogy beirjam sorry rögtön punish, akár véletlen volt akár nem. -
nekem meg egyszer olyan volt hogy a csik mar kek volt reg de az ellenseg zaszloja volt fent:))))sztan vegulis a zaszlo atcserelodott de a csik maradt kek.. meg olyan hogy a gulf of oman palyan a MEC nel kezdtem..elindultam a tankkal.. es 30 meterre a bejaratunktol megjelent a zaszlofoglalo ikon:))) igaz nem mozgott sehova a csik.. de megjelent a logo:) loal -
uff!ma a magyar rankeden azt vettem eszre,hogy fogtam egy zaszlot,le-fel ahogy kell,a zaszlo szine megvaltozott,de tovabbra is az ellen tudott oda spawnolni,nekem sem szamolta,bar az erdekelt a legkevesbe.mashol is eszrevettetekmvagy csak itt fordul elo?hibas a patch? -
lol!én ha tudok segitek. de nem pénzért!énsemtudtam feltenni a patcht
csak segitséggel!ha tudok szivesen segitek.különben most tapasztaltam egy eredeti játéknál nemakart a patch felmenni csak azzal a bizonyos rejtetfile nyitás amit a faq is ir -
Khmm ... nem az lehet a baj hogy a SERVER fut régi pb verzióval neked meg újabb van? :) -
írtam privit
beleegyeznél?
-
a temp-es dolognak működnie kell -
üdv a teljes BF2-öm nem éppen eredeti, játék közben a pb álladóan kivág holott direkt manuálisan letöltöttem hozzá a legfrissebb fájlokat és update-eltem is
ilyet ír ki: Warning Punkbuster reports PB server running old version C1.110 -
pesek #28411 köszi a szaktanácsot, de nem működik!
Amúgy az EA games oldalra értettem.
-
miaza "gyári oldal"?
amúgy ott van a megoldás a FAQ-ban, ott fenn -
pesek #28409 és te hogyan raknád fel a pach-et?
menyiért?
-
én megveszem
-
pesek #28407 Szevasztok. Kéne egy segítség! SOS!
Nem megy fel a pach, és így csak egy szervert lát a gépem. A játékom gyári, a pach is a gyári oldalról van letöltve. Elolvastam már a FAQ oldalt is, kipróbáltam, de az sem segített. Letöröltem a játékot és újraraktam, de ez sem jött be. Valaki segítsen, mert eladom a francba a játékomat, ha nincsen megoldás!
Köszi a segítséget előre is!
-
Hamarosan lesz H!C szerver.... -
sajnos nincs hoc server.de azért ubin néha ritkán nyomok -
Hmmm ... Az a teamkilles rész már nagyon kell ...
Ma kénytelen voltam otthagyni egy servert mert a láma barom nyomta a punisht mint a vadállat, mikor keresztülszaladt a Claymore-omon ... attól függetlenül, hogy direkt úgy tettem le hogy ne lehessen ne észrevenni ... a barom meg belemegy ... nem is egybe ... utánna hagytam a fenébe, inkább nem használtam ... -
Poggyász #28403 140 lehetőség memory leak-re
-
Landor #28402 140 fix.. wad lesz nagyon!
-
ha az mind igaz és lesz és úgy lesz, ahogy írja.... :O -
Az 1.03-s patch augusztus végén esedékes melyben 140 javitás lesz. Info -
rohadt alma #28399 Kösz az infot! -
rohadt alma #28398 Kösz az infot!
-
Már számolják a pontokat. -
mobal #28396 sziasztok! mikor fog a magyar szerver menteni? és az ott szerzett érmekkel mi lesz? elvesznek? -
DonManó #28395 vagy esetleg vki megdobhatna a régi pb-vel, amit most használnak a serverek -
DonManó #28394 A serverek mikor fognak PB-t frissíteni?
állandóan kidobál...