172102
  • gameplusz
    Jó ez... :D
  • xj700t
    http://iota.phusion9.com/ubar/ranks.html

" Sergeant Major of the Corps

· 250,000 Global Points

· Sergeant Major

Note: Only 1 person can hold this rank at a time. The rank is

given to the best performing Sergeant Major at the end of

each month."

Ohh :)
  • CSOCSO
    he?
  • fr3ddy14
    aki akar jöjjön ide játszani:
    10.0.0.12:16567
  • fr3ddy14
    lol
    ez szívás
    én azt szoktam, ha nincs semmi repcsi vagy jármű, leugrok a hajóért, nem fogom várni közbe meg kinyírnak :D
  • Gabe18
    Én akkor se értem az embereket...
    Pályán már az összes zászló a MEC kezén van,mindenki a hajón tobzódik.Én lent feléledek a motorcsónakoknál,de megintcsak nem akarom egyedül elvinni.Kicsit kiúszok hogy lássam ha jön valaki végre.De nem jön senki... Hanem csak látom a sok kis kék név mozog fent a hajón,és nem tudom mit csinálnak...(valószinű közelharcot vivnak egy éppen megjelenő repülőért)
    Vagy fél percig dekkoltam ott,de egy ember nem jött volna le,pedig 20-an biztos voltunk amcsik.Akkor aztán elhúzott felettünk egy ellenséges vadászgép,ledobva pár bombát a fedélzetre,csak ugy repkedtek szerte szét a testek...
    Nem tudtam röhögjek vagy sírjak.Mindez egy német ranked szerveren.
  • Rusid
    Hát ha a gátas pályán voltál akkor előfordul hogy a föld alatt vannak.
  • fr3ddy14
    edig ott vannak, és házba vannak elbújva
    velem is volt már ilyen: nézem, hogy ménem bírom elfoglalni, aztán látom hogy az ellen lába kilőg a ház falán, evetődtem és kinyírtam :D
  • Polemius
    Pedig bizony előfordulhat, hogy a föld alatt vannak. Akár ketten, akár még többen is.
  • Ahhoj
    azért mert a másik dtk-zik, az még nem ok arra, hogy te is tedd ;)
    ("A szemet-szemért elv az egész világot tönkretehetei." /Gandhi/)
  • ddt500
    Na ez jó kör volt. 2 perc alatt szereztem 20 pontot, aztán acsapattársam azzal kezdett el szórakozni, hogy a buggyval nekem jött. Én páncélossal voltam, persze felrobbant rajtam, aztán rögtön kaptam a TK-t. Na mindegy gondoltam elrontom egy kicsit a játékát és annyiszer öltem meg ahányszor tudtam (8-9X). Aztán persze kirúgtak.Ja a neve Kill Slim volt.
  • Ahhoj
    Amúgy szvsz onnantól, hogy ez a topik csak support, ergó a community minden része máshol van (community topik, sg topik, klán fórumok, etc), így sztem nem kell a büntiket osztogatni... legfeljebb nem kap segítséget...
  • Ahhoj
    ha nem mondasz elég infót, nem tudunk segíteni:
    - mi történik ha csökkentett módban próbálod (rendszergazdaként)?
    - mi történik, amikor temp könyvtárból másolgatnál?

(mert ugye arról nincs szó, hogy nem csináltad meg ezeket?)
  • Makkmag
    Én olyat vettem észre , hogy ott vagyok a zázlónál és mégis az ellen húzza le a mienket , majd húzza fel a sajátját , közben meg nincsenek is ott , de még a környéken se , hacsak nem a föld alatt , de legalább ketten :(((
  • Krinyo
    engem csak a sok gyökér idegesít akik a page down-on edzik az ujjukat, megse várják hogy beirjam sorry rögtön punish, akár véletlen volt akár nem.
  • CSOCSO
    nekem meg egyszer olyan volt hogy a csik mar kek volt reg de az ellenseg zaszloja volt fent:))))sztan vegulis a zaszlo atcserelodott de a csik maradt kek.. meg olyan hogy a gulf of oman palyan a MEC nel kezdtem..elindultam a tankkal.. es 30 meterre a bejaratunktol megjelent a zaszlofoglalo ikon:))) igaz nem mozgott sehova a csik.. de megjelent a logo:) loal
  • leveskocka
    uff!ma a magyar rankeden azt vettem eszre,hogy fogtam egy zaszlot,le-fel ahogy kell,a zaszlo szine megvaltozott,de tovabbra is az ellen tudott oda spawnolni,nekem sem szamolta,bar az erdekelt a legkevesbe.mashol is eszrevettetekmvagy csak itt fordul elo?hibas a patch?
  • FCH kari
    lol!én ha tudok segitek. de nem pénzért!énsemtudtam feltenni a patcht
    csak segitséggel!ha tudok szivesen segitek.különben most tapasztaltam egy eredeti játéknál nemakart a patch felmenni csak azzal a bizonyos rejtetfile nyitás amit a faq is ir
  • DummyBoy
    Khmm ... nem az lehet a baj hogy a SERVER fut régi pb verzióval neked meg újabb van? :)
  • fr3ddy14
    írtam privit
    beleegyeznél?
  • Krinyo
    a temp-es dolognak működnie kell
  • Fenrir
    üdv a teljes BF2-öm nem éppen eredeti, játék közben a pb álladóan kivág holott direkt manuálisan letöltöttem hozzá a legfrissebb fájlokat és update-eltem is

ilyet ír ki: Warning Punkbuster reports PB server running old version C1.110
  • pesek
    köszi a szaktanácsot, de nem működik!
    Amúgy az EA games oldalra értettem.
  • Krinyo
    miaza "gyári oldal"?
    amúgy ott van a megoldás a FAQ-ban, ott fenn
  • pesek
    és te hogyan raknád fel a pach-et?
    menyiért?
  • FCH kari
    én megveszem
  • pesek
    Szevasztok. Kéne egy segítség! SOS!
    Nem megy fel a pach, és így csak egy szervert lát a gépem. A játékom gyári, a pach is a gyári oldalról van letöltve. Elolvastam már a FAQ oldalt is, kipróbáltam, de az sem segített. Letöröltem a játékot és újraraktam, de ez sem jött be. Valaki segítsen, mert eladom a francba a játékomat, ha nincsen megoldás!
    Köszi a segítséget előre is!
  • lac coo
    Hamarosan lesz H!C szerver....
  • FCH kari
    sajnos nincs hoc server.de azért ubin néha ritkán nyomok
  • DummyBoy
    Hmmm ... Az a teamkilles rész már nagyon kell ...

Ma kénytelen voltam otthagyni egy servert mert a láma barom nyomta a punisht mint a vadállat, mikor keresztülszaladt a Claymore-omon ... attól függetlenül, hogy direkt úgy tettem le hogy ne lehessen ne észrevenni ... a barom meg belemegy ... nem is egybe ... utánna hagytam a fenébe, inkább nem használtam ...
  • Poggyász
    140 lehetőség memory leak-re
  • Landor
    140 fix.. wad lesz nagyon!
  • Ahhoj
    ha az mind igaz és lesz és úgy lesz, ahogy írja.... :O
  • uHs Gerzson
    Az 1.03-s patch augusztus végén esedékes melyben 140 javitás lesz. Info
  • rohadt alma
    Kösz az infot!
  • rohadt alma
    Kösz az infot!
  • Pharaoh
    Már számolják a pontokat.
  • mobal
    sziasztok! mikor fog a magyar szerver menteni? és az ott szerzett érmekkel mi lesz? elvesznek?
  • DonManó
    vagy esetleg vki megdobhatna a régi pb-vel, amit most használnak a serverek
  • DonManó
    A serverek mikor fognak PB-t frissíteni?
    állandóan kidobál...