172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Xian #28473 A billentyű között van olyan hogy 3d Map vagy mi,
ami alapból az ALT ra van beállitva.
Nem jöttem még rá mire való.
Ötlet?
-
loser.... -
Polemius #28471 Valóban DVD-t véttél, de a játék árához képest nem nagy kiadás ha veszel egy DVD olvasót is. 5000 Ft körül már lehet kapni, és előbb-utóbb úgyis kénytelen lennél venni egyet. Vagy méginkább, vegyél DVD írót, azt 10-15 körül kapsz.
Ha nem akarsz erre áldozni, kérj valakitől kölcsön egy olvasót, tedd fel a játékot, aztán a Mini-iso-t használd hozzá. Részletek a FAQ-ban.
De ha egyik sem tetszik, akkor itt biztosan lesz aki megvenné tőled a játékot kedvezményesen.
-
Polemius #28470 Javítás, ami kijavít több-kevesebb hibát a játékban.
Rossz esetben eközben újabb hibákat okoz, amit egy újabb javítással próbálnak orvosolni.
Sző szerint 'folt' -> foltozgatják az adott programot, hátha használható lesz egyszer valamire.
-
emberke #28469 Legegyszerűbb ha a clone dvds verziót rakod fel azt minden buherálás nélkül lehet patchelni, persze az origi cd kulcsodat ad meg majd telepítéskor és akkor nem lesz gond vele. -
..na ez még nekem is sok.....
-
kösz -
olvass vissza : 27534 uzenet
amugy
"a verziószáma az 1.02-nek az 1.1.2484.0"
-
Ahh, de van egy tippem, telefonalj be a fix-tvbe ok altalaban szamomra erhetetlen modon, mondjak magyarazzak el a dolgokat es hulyesegeket beszelnek, De neked hatha erthetobb a valaszaik !
Ok igazi GAMEREK, MUSORVEZETOK, es kiraly csokak, en meg sajna meg csak 3 hete nyomom az ipart :)
-
Ha felraktam a legújabb foltot, akkor mit kell ki irnia a játéknak verzió számnak? -
Daredevil, hiaba irsz privit, nem tudom jobban leirni mint, ahogy az elobb tettem. please segitsen rajta valaki :)
-
Dar3d3vil #28462 Csak azzal! -
akkor veszel 1 DVD-t...... -
hat izeles kerdese az teny, a legiparadet nagyon szeretjuk, most beult mellem egy csoka EA ranked 2-n megmutattam, hogy lehet vezetni helivel joyt, el is rohant venni egyet :)
Majd reszesedest kerek a logitech es tarsaiktol :)
Vagy akar kulon is lehetne szedni, repcsis palyak meg rohangalos palyak, mert mondjuk az egyik varosos palyan, tul sok zaszlo van 64-es modban, es keves a 40 ember oda, de igy legalabb nincsen jarmu hiany :)
-
loser #28459 Skacok most vettem meg eredetibe a játékot,de ezt csak dvd-olvasoval lehet feltenni mert csak cd-irom van ?? -
Rafia #28458 Én a 32-es mapekre javasolnék 40 embert. 64-esen 40 emberrel csak légiparádé lenne az egész, a gyalogság meg csak körbe kergetné egymást a rengeteg zászló között. -
Dar3d3vil #28457 Mondjah már meg valaki mi a patch! -
Domikee #28456 Futtatod/telepíted a javítócsomagot. Ez jó lesz?
-
azt Alt gombot hogy tudom kicserélni más funkcióra ?
Alapból a zászlókat mutatja -
AMI MEG NAGYON BOSSZANTO, vagy csak meg en nem jottem ra a megoldasrra.
A default 'Q' gombot ki tudom mappelni a joystick valamelyik gombjara, de hogy abban a feljovo menuben eger nelkul mozogni lehetetlenseg ez nagyon fajdalmas ! repcsivel tobb szaz infot tudok nyomni ki hol talalhato, de ilyen korulmenyes modszerrel kinek van kedve ereje egerezni repules kozben.
Kerjuk kedeves DICE javitsatok, es legalabb 2 orat jatszatok a jatekotokkal mileott kiadjatok.
Ha van megoldas viszont szerettel varom :) Persze az se baj, ha nem a tulbonyoliztott config fileban leledzik.
-
megpatchelted a gatyod, ezt is lehet mondani :)
de vannak itt az ovjuk meg a szep magyar nyelvet huszarok es ilyen felig magyar-angol szavaktol felall a hatukon a szor :) -
Ha foltos a ruhám akkor mi van????? Rosszul adták ki az eredetit és foltozni kellett??? -
Folt.
-
Domikee #28450 A patch foltot jelent. Általában a "hibás" filet nem cserélik ki teljesen, csak a "hibás" byteokat irják át benne.
De programjavitásként, fejlesztésként is lehet értelmezni.
A lényeg, h. nem egy új program, hanem a régi javitása. -
persze, egy szotar segitsegul, de nem er megkerdezni mi az a szotar :)
http://dict.sztaki.hu/english-hungarian
egy kis fantaziaval, pl a sok jelentes kozul kiszurod a legszimpibbet
amikor azt irja valaki feltettem a patchet.
fogod a szotart behellyettesited pl szep sorjaban
feltetettem a "darabkát" ez hulyen hangzik
feltettem a "flastromot", hmm az se tudom mi az flastrom, ilyenkor jonne az ertelmezo szotar az is van fent a neten :)
de a harmadik valtozat mar eleg jol hangzik
feltettem a "foltot" bar egy informatikai szotarban gondolom javitas es hasonlo jelentessel bir, de valahol kozel jarsz mar ekkor a valosaghoz :)
idoszakonkent kiadott bizbaz, aminek illene javitani boviteni stb az adott program hibajat, lehetosegeit, vagy epp elrontani. ahogy az EA-nal szoktak :)
na kigonoszkodtam mara magam :)
De ha minden szohoz legalabb ekkora magyarazatot kapsz, legalabb nem feleded el egy eletre :)
-
Domikee #28448 Tényleg, akinek nem megy fel a patch nézegette az eseménynaplót? Soxor benne rejlik a hiba oka... -
Dar3d3vil #28447 Mondjah már meg valaki mi a patch! -
Domikee #28446 Gondolkodtam, miért nem megy fel sokaknak a patch (nekem nem volt gondom).
Soxor okoz gondot, h. teli van a %temp% könyvtár szeméttel. Pl. word nem tud megnyitni doksikat, stb. Ezt lehet manuálisan törölgetni időnként, én irtam egy batch filet hozzá:
rd /S /Q %temp%
md %temp%
Ezt a két sort kimásolod, notepadba beilleszted, deltmp.bat néven elmented mondjuk a windows könyvtárba, és csinálsz róla egy shortcutot az inditópultba.
Vagy, ha ez bonyolult, közvetlenül az inditópultba teszed a file-t.
Valamint, ez már csak helyfelszabaditás és kisméretű filerendszer sebességnövelés, az XP system restore a winyo méretétől függően több gigát is elfoglalhat, saját gépen jobb klikk/tulajdonságok/a rendszer visszaállitása fülön meg lehet zabolázni, a 200 mega minimális amit enged bőven elég. Ilyenkor felszabaditja a helyet. Én mondjuk ki is szoktam kapcsolni.
Internet explorer: 100 megánál nagyobb cache méretre szintén nincs szüxég, és a sok kis file lelassiccsa a filerendszert, eszközök/internetbeállitások/ideiglenesen letöltött fileok/beállítások.
Ennyi. :) -
Bazijoe 2 #28445 Eredeti Játékom van!!!!
-
Ha lehetoseg van allitani a magyar EA rankeden a jatekosok szamat "nem penz kerdes stb, jaj de mirol is beszelek mocskos rablo banda, szoval penz nem szamit/
szerintem a legjobb ha 64-es mapon kb 40 ferohely van. sokkal elvezetesebb a jatek, es van repulo ott is ahol nincs 32-n.a fele palya meg gyakorlatilag szinte semmivel sem no.
Az meg az en velemenyem es ezzel nem is az admint szidom, hogy kepetlen volt az "EA Magyaroroszag" a jatek megjelnesere ranked servert inditani, zarjon be ilyen szerencsetlen ceg, cserelje le a toketlenekbol allo bandat, mert vicc. hogy ennyit kellett varni, legyen BARMILYEN ok is ra. Ha az admin olvassa, forwardolhatja a vezetosegnek :)
-
Dar3d3vil #28443 Hello! Elmondjátok nekem hogy mit jelent a patch? -
vernyuszi #28442 De aranyos !
-
mobal #28441 -->F.A.Q<-- you!
-
vernyuszi #28440 Bazijoe, ha visszaolvasnál,tudnád a választ: Ujraindítod a gépet,belépésnél nyomsz F8-at, csökkentett módban indítod rendszergazdaként, és simán felmegy a pecs. De sajna nem sok értelme, mert kevés szerveren tudsz játszani, mert mindenhol cd-keyt kér. Úgyhogy gyűjtsd a pénzt az eredeti játékra, mert megérdemli
. Egyébként én 1 ilyen kérdésért kaptam büntető pontot 1 kedves embertől
, pedig megírtam, hogy olvastam a FAQ-ot. Köszönöm !
-
Bazijoe 2 #28439 Miért nem tudom felrakni az 1.02-es javió patchet?
Mindi kiirja,hogy PATCH FAILED miért? -
Bazijoe 2 #28438 Tud valaki segiteni?
Nem találom a Hivatalos Magyar EA szervereket!!
Miért?
-
hat ezek uti nem a fold alatt voltak:) -
Xian #28436 Tud valaki segiteni?
Megvettem a game -et a tört verziót leszedtem.
DVD ről telepit patch fel és folyamatosan PB error van.
Már frissitettem is de még mindig valami verzió nem jó.
+ Elkezdte hogy CD key in use. Eddig ment de csütörtök óta
ezt is irta egyszer.
Ötlet?
Van magyar nyelvű EA support? Vagy a CD Galaxist hivogasam?
-
pesek #28435 ha rendszergazdaként lépek be csökkentett módban, akkor ugyan úgy, ahogy simán "paching falied" jön fel.
Ha a temp könyvtárból indítom, akkor kb fél másodpercig van fenn a fekete ablak azt ennyi!
Már próbáltam, hogy letöröltem és újra felraktam a játékot, de az sem segített! -
1 nap 5 orabol :
Helicopter 12h 55m 31s 433kill