172102
  • leveskocka
    jah,es ha orok eletre bannolnak,lassan senki nem lesz bent...
    az ip-meg valtozik olykor...szoval mast is neznek ott
  • 3TOMI3

csak nem tevagy aza progémer rberci?
  • leveskocka
    bakker nem is a serverrel van a baj,hanem az ilyen seggfejjel,aki csak megy elore,aztan nem lat semmit...en momentan nem nagyon akarok PK lenni,de senki sem csinalja,aztan ha megunom mar en sem csinalom:)
  • 3TOMI3
    ip-t bannolnak
  • alma2
    Orok eletedre, te is mar csak a nyugdijas klubban vaganykodhatsz mint en :)
    szerintem ezt is lehet allitani, serverfuggo, bar egy admin jobban tudja.

Az adminnal az a baj, hogy o minden T.O.M.I. baratja, es akkor meg azert rugnak ki :)
  • 3TOMI3
    az az atom az artillery
  • leveskocka
    hat oregem miert vannak barmok!!!a hulye allat ketszer ment bele egymas utana az agyutuzembe!!latom a terkepen,mindenki huzodik mikor jelolom a celt,a barom meg bele a kozepebe...persze,erre kivagtak.meddig tart a ban?
  • Ahhoj
    mi rossz emberek vagyunk, maradunk itt
  • Hysteria
    jezus isten ien reklamot :D
  • bacardi93
    www.gportal.hu/hutema
    tök jó hely
    tök jó embereknek!!!
  • Col Andrew
    én most nyomtam a magyar szervereken és sztem nagyon jó. a Teamworkon még egy kicsit dolgozni kell, de nem sokat. nagy fun game volt!! (főleg hogy végre magyarul beszéltek a squadmemberek és nem francia vagy német karattyolás ment)
  • Pharaoh
    Jó lenne, ha gyakrabban lennének adminok a szervereke és az sok mindent megoldana.
  • alma2
    ennyi szanalams kis lama van ami van sajn az EA HU-n.
    Elobb meg ujongtam milyen jo fejekkel van tele, de ugy latszik a ritka pillanatok egyike volt.
    VAN EZ A T.O.M.I gyerek aki nem birja ha lelovik egybol kick szavazast indit.
    meg modal ilyen duma adjam oda a gepet amivel repulok vagy harag, aztan elem all team kill, es kick, valahol ott tarthatok most hogy mind a ket EA HU-rol ki vagyok kickelve... Bar korosztalyos a jatek kar hogy kishazankban senkit nem erdekel, be is perelem oket, hogy eleadtak a jatekot ket 12 evesnek :)
  • Ahhoj
    szvsz felesleges pár ember alapján egy scene-t jellemezni ;)
  • Thanatos
    de a a /con -lag parancsal... :)
  • rohadt alma
    A LAG-ot nem lehet megszüntetni?
  • lac coo
    "....ezeknél még a cs-sek is jobbak..."

Ez milyen duma már ?
    Nézz körbe SG-n és rájössz ......
  • Ahhoj
    miért ne? :D
  • Krinyo
    lelőttem egy helit, az meg persze ráesett egy haverra, rögtön punisholt...és ez igy megy folyamatosan, azt bezzeg nem látja hogy egyedül állt alatta és pisztollyal lövöldözött, aztse hogy én védtem be a zászlót... komolyan mondom ezeknél még a cs-sek is jobbak!
  • Polemius
    Apróbb upgrade történt a SQUAD guide-on.
    Akit érdekel, az alanti címen megtalálja.
  • fr3ddy14
    loál
    és miért?
  • Ahhoj
    ban plz thx :)
  • fr3ddy14
    hogykell átírni a nevem?
  • Pharaoh
    Én a magyar renked szerveren azt nem szeretem, hogy szinte senki nem használja a mikit. Így meg semmivel nem jobb, mint egy külföldi szerver. Eddig pl csak az RDHA szerveren találkoztam egyszer olyan commanderrer aki a mikit is használja és, így segíti a squadokat.
  • Domikee
    Én az ablax eseménynaplójára gondoltam, de a patch is csinált logot ha jól emléxem a doc&settings-ben levő bf2 mappán belül a dmp könyvtárba.
  • Crem
    Azért lehet érezni, mikor az egyik oldal squad-ban nyomja, a másik meg commander nélkül MF-ként próbál érvényesülni...:((((
    Arról már nem is beszélve, mikor a nagy összevisszaságban lövök egy 3-as TK-t...:(((((((((((

sry

off-on
  • uHs Gerzson
    EA HU Official Ranked I | Battlefield.hu|30ms|195.56.172.105:16567
    EA HU Official Ranked II | Battlefield.hu|37ms|195.56.172.67:16567

• Nahar
    EA Hu-nak mi az IP-je?! Lécci mind a 2nek ,előre is kössz!

.
  • Col Andrew
    én ilyenkor szoktam belerugni a gépbe, amit késöbb mindig megbánok..
  • mesor
    Jó csak voltak itt ilyen fajta kérdések miatt is problémák, hogy aki nem segített arra ráfogták hogy azért mert régebb óta BF-ik nem akar segíteni az újaknak. De mind1 ez akkor is durva volt
  • alma2
    mashuur city EA Hu remek kis squad nyomtuk helibe mindenki mikrofonnal stb
    erre kifagy az egesz gepem kek halal, de feher szoveg nelkul, most meg full a server.
    elso pozitiv elmenyem itt :)
  • Ahhoj
  • Deqwator
    Ez 1 ütős kérdés volt
  • Pharaoh
    De, pl ha beszál egy járműbe, akko látszik a kis ikon, hogy mi, és a squadleader felett is a száma.
  • ACE
    Szerintem ez csak a zászlókra vonatkozik, a csapattársakat attól még látod...
  • Pharaoh
    Ez az, hogy látod a csapattársak felett, hogy mik, azok a kis ikonok, meg hogy látod hány méterre vannak a zászlók.
  • ACE
    És hova rakja ezt az eseménynaplót?
  • lac coo
    Mondjuk ennek semmi köze ahoz , hogy ki mennyi ideje BF-ezik....
  • 3TOMI3

van a bal felső sarokban egy kis szöveg pc DVD ROM onyli DvDCompatible
    lehet kapni már olcsón dvd olvasót
  • mesor
    Gondold el mit éreznek azok akik már régebb óta BF-nek és ilyen kérdésekkel bombázzák őket!
    Egyébként meg olvassatok F.A.Q-ot mert az jó dolog de tényleg!
    loser eddig te viszed a pálmát!