172102
  • leveskocka
    megis,minek nevezned azt,akinek mar megvan az orvezetoi rangja,ergo nem ma kezdte(ott lebeg a feje felett:),es ketszer egymas utan belesetal az agyutuzbe,mikor a tobbi menekul onnan?nem,ez nem kezdo,ez lamer.egyszer veletlenul ok.de ketszer?
  • Poggyász
    Nekem majd' minden hétvégén bekavar
  • csuhi
    semmi gond... már megy alcohollal is
  • Polemius
    Valakinek mintha az alcohol kavart volna be.
  • csuhi
    Rájöttem!

Anti-Blaxx 1.16-al sikerült.
    Akinek van ilyen problémája mint nekem, privizzen.
  • csuhi
    3.4.7-es van fent, ugytudom, ez a legújabb d-tools.
  • alma2
    Szoval pont olyan "csalo" vagy, mint akik harmasban nyomjak... olik egymast ?
    vagyis az ellent gyilkoltad a keseddel, aki hagyta magat, ha nem tevedek ?
    enye-benye :)

• Borg
    Érdekes, nekem is fentvan a d-tools, mégsem írt ki ilyet...
  • alma2
    Lehet hogy az ujabb daemonnal kellene probalkoznod, es ird at a device nevet is telepitesnel, nem biztos csak egy tipp.
    meg az alkhol minek van fent , eleg az egyik :)
    /ja paran azzal irtok cd-t/
  • Crem
    Nem a lámasággal van gond, mert mindenki volt-lesz kezdő, hanem azzal, hogy még fel van háborodva, megbüntet,ki akar szavazni,aztán DTK...
  • csuhi
    Hali!

lenne egy kérdésem, remélem nem kapok 40 büntetőpontot, de azért megkérdezem... (Visszaolvastam, nem találtam rá választ, talán azért, mert nincs :P)

Nos, amikor felraktam a patch-et, és el akartam indítani, kiírta, hogy CD-DVD emulation software detected... stb...
    Ilyenkor mit lehet csinálni? fentvan az alcohol, és a d-tools

köszi a helpet
  • leveskocka
    jah,en most egy kisse befordultam man megin a sok laman
  • leveskocka
    ehh nem lacconak irtam hanem ibronnak
  • alma2
    Na persze, ha mindezt nem a Kubra Dam-gat kozoepen jatszanank, betonfalakkal korulveve :)
  • leveskocka
    igen 12Ehuf bar 7 ert vettem,a neten lattam valami akciot az usaba,egy haverom kint el,megvette,meg valami ajandekot is kapott hozza,a kodot elkuldte emilbe,a dvd-majd kuldi:)meg ujrainstall se kellett,csak a regbe atirtam a kodot
  • Ibron
    Na,én töröltem a gépemről a Battlefield2-t:(..majd megveszem eredetibe és akkor jövök aprítani az ellenséget multiba:D...csak kéne még kábé 7000,mert 12rugó körül van,nem?

Ibron
  • lac coo
    Itt max akkor lesz jó , ha lefut a BF2 divat , és csak azok maradnak akik komolyan játszanak...
  • Krinyo
    jointban érdekes módon mindenki normálisan használta az eszközöket/járműveket
  • direwolf
    Üdv!

3 napja kipróbáltam az 1.02-es patchet, telepítés után a magyar szerverek vagy azt írták, hogy újabb verzióm van, vagy ha beengedtek PB dobott ki. PB-t frissítettem faq-ban leírt módszerrel (exe), de akkor meg azt írták, hogy a PB-m újabb, és ugyan úgy kidobtak. Meguntam, visszatettem orig BF2-t.
    Kérdésem, hogy azóta változott-e a helyzet, próbálkozzak ismét, vagy még várjak?
  • Hysteria
    hmm de en voltam csak kelett az a rohadek knife combat még 3 badge hianyzik es megvan az osszes :)

muszaly volt vele irogatnom

sry mindenkitol akit zavartam egyebkent a budos eletben soha nemszoktam irogatni:))

udv.: Hys
  • lac coo
    Lehet hogy annak szánták , de a bonyolultsága miatt publikon még két év múlva is ilyen lámázás lesz , meg tk-zás , meg punish stb..stb...
    Majd meglátod...
  • Krinyo
    na ne viccelj
    minden játékot a nagyközönségnek szánnak
    ez inkabb emberfüggő
  • DummyBoy
    Na ezért korhatáros ez a játék ... nekem 12 évesen már megvolt a magamhoz való eszem ...

Ha meg nem tudsz egy BalckHawkot kikerülni akkor ne repekjél, láma ...

Te jó isten? Mért van ezeknek pénzük játékra??? [#sírógörcs]
  • lac coo
    Ennek akkor sincs semmi köze a CS-hez vagy bármihez...
    Egyszerűen a BF2 nem publikra való....
  • Krinyo
    ofc tisztelet a kivételnek!
  • mesor
    hmm...
  • Krinyo
    itt vagyok már egy ideje nem kell az "atyai jótanács"...
    az állításom pedig helyénvaló, a sok "qrvaanyázós" cs-s nem rontja el ilyen szinten a játékot, a punish a kick miatt viszont igen, meg az "add ide a gépemet vagy kick".
    A beképzeltségről még nem is beszéltem
  • Polemius
    12 évesen én még egy C64 gombozatát vertem. :)
    Hol volt akkor még PC meg internet! Még gopher se, nem hogy www! Már ha valaki emléxik még a pre-www előtti internetre. :)
    De ha csináltam volna honlapot, akkor rákerestem volna az adatokta, a fegyverek nevére. A könyvtárat már nem is említem. Esetleg hozzáértőbb segítségét kérem. :)
    Attól, hogy 12 éves valaki, még utánajárhat a dolgoknak.
    Az valóban jó, hogy lelkes, de talán össze kellene állnia pár sráccal, együtt meszebbre jutnak.
  • 3TOMI3
    nem hiszem h nem lehet kikerűlni nekem vhogy mindig sikerűl
    "Bar ha direkt mennek bele, az ellenfel elpusztitasara barmilyen mocskos modszer bevetheto :)"
    a squadom meg én nem is szívleltük ezt ezért ment a kick
    de ha bementünk volna kempelni az alapra az is mocskos módszer az ellenfél elpusztítására 100% h nem lett volna neked jó és te is kickelni akrtál volna...
  • alma2
    Ha Tenyleg 93-as, tehat 12 evesen ilyen lelkes, meg homepaget is csinal, minden tiszteletem elotte, te tudtal ilyet 12 evesen ? :)
  • alma2
    en nem latom, hogy "fullos" a blackhawk, az csak az en szerencsem :)
    Eleg nagy boszme allat gep ahhoz, hogy nehez legyen kikerulni.
    Igen osszesen 3 szor mentem neki, tehetek rola, hogy mindig benne ultel ? :)
    Es az meg egyszer se fordult meg a fejedben, hogy nem direkt megyek bele ?
    Igy jon ki es kesz.
    Bar ha direkt mennek bele, az ellenfel elpusztitasara barmilyen mocskos modszer bevetheto :)

• 3TOMI3

nesze
  • Polemius
    Neked nem szólt senki, hogy korhatáros a játék??
    Egyébként legalább a fáradtságot vehetnéd, hogy utánanézel a játékban szereplő fegyvereknek, mielőtt hülyeségeket írsz róluk.
  • 3TOMI3
    1.harmincszor nem halltam meg :P
    2. egy kicsit bunkóság fullos blachawkba belemenni ha már olyan láma vagy h nem tudsz lelőni én még szóltam is neked h ezt nem kéne de te csak azért is 2* még belénk jöttél
    és még a kicken is csodálkoztál ...
  • Ahhoj
    ne verekedjél Tóni!
  • 3TOMI3
    r mármint sugár
    sugárberci
  • alma2
    Ohh hat itt a T.O.M.I
    nem vagyok pro gamer, max nem lott le senki 2 palyan keresztul,
    az ellen volt bena :)
    De mielott szetfloodolnank a listat ha "olyan jellegu" mondani valod van, mint a jatekban, irj privit.
    Bar Ha valosak az adataid amiket beirnal, akkor megkoszonnem, ha megkimelnel :)
    AZ hogy a harmincbol 3 szor meghaltal, mert nektek mentem, ez van nehez az elet
    :)

• 3TOMI3
    :PPPPPP
  • Ahhoj
    te vadláma
  • alma2
    Most nezem itt van hysteria, ezen a neven jatszol ? delelott ?

Ha te lennel az a Hysteria :
    tudod milyen idegesito volt mindenki azt olvasta a ket csapatban
    , hogy te irkalod, 'hol vagyok' 'mit csinalok' gyere ide, stb kb ebbol 200 uzenet percenkent, ahelyett, hogy squadba alltal volna a pajtiddal es egymasnak mgyarazgattatok volna. Erre irtam csinalj squadot erre vissza irtad 'squad ?' :)
    ugye nem te voltal ?
    Mond hogy nem te voltal !
    Aztan kick is indult ellened, persze nem en inditottam, de pont megusztad egy- ket szavazzattal :)