172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
megis,minek nevezned azt,akinek mar megvan az orvezetoi rangja,ergo nem ma kezdte(ott lebeg a feje felett:),es ketszer egymas utan belesetal az agyutuzbe,mikor a tobbi menekul onnan?nem,ez nem kezdo,ez lamer.egyszer veletlenul ok.de ketszer? -
Poggyász #28552 Nekem majd' minden hétvégén bekavar
-
semmi gond... már megy alcohollal is -
Polemius #28550 Valakinek mintha az alcohol kavart volna be. -
Rájöttem!
Anti-Blaxx 1.16-al sikerült.
Akinek van ilyen problémája mint nekem, privizzen. -
3.4.7-es van fent, ugytudom, ez a legújabb d-tools. -
Szoval pont olyan "csalo" vagy, mint akik harmasban nyomjak... olik egymast ?
vagyis az ellent gyilkoltad a keseddel, aki hagyta magat, ha nem tevedek ?
enye-benye :)
-
Borg #28546 Érdekes, nekem is fentvan a d-tools, mégsem írt ki ilyet... -
Lehet hogy az ujabb daemonnal kellene probalkoznod, es ird at a device nevet is telepitesnel, nem biztos csak egy tipp.
meg az alkhol minek van fent , eleg az egyik :)
/ja paran azzal irtok cd-t/
-
Nem a lámasággal van gond, mert mindenki volt-lesz kezdő, hanem azzal, hogy még fel van háborodva, megbüntet,ki akar szavazni,aztán DTK... -
Hali!
lenne egy kérdésem, remélem nem kapok 40 büntetőpontot, de azért megkérdezem... (Visszaolvastam, nem találtam rá választ, talán azért, mert nincs :P)
Nos, amikor felraktam a patch-et, és el akartam indítani, kiírta, hogy CD-DVD emulation software detected... stb...
Ilyenkor mit lehet csinálni? fentvan az alcohol, és a d-tools
köszi a helpet -
jah,en most egy kisse befordultam man megin a sok laman -
ehh nem lacconak irtam hanem ibronnak -
Na persze, ha mindezt nem a Kubra Dam-gat kozoepen jatszanank, betonfalakkal korulveve :)
-
igen 12Ehuf bar 7 ert vettem,a neten lattam valami akciot az usaba,egy haverom kint el,megvette,meg valami ajandekot is kapott hozza,a kodot elkuldte emilbe,a dvd-majd kuldi:)meg ujrainstall se kellett,csak a regbe atirtam a kodot 
-
Ibron #28538 Na,én töröltem a gépemről a Battlefield2-t:(..majd megveszem eredetibe és akkor jövök aprítani az ellenséget multiba:D...csak kéne még kábé 7000,mert 12rugó körül van,nem?
Ibron -
Itt max akkor lesz jó , ha lefut a BF2 divat , és csak azok maradnak akik komolyan játszanak...
-
jointban érdekes módon mindenki normálisan használta az eszközöket/járműveket -
Üdv!
3 napja kipróbáltam az 1.02-es patchet, telepítés után a magyar szerverek vagy azt írták, hogy újabb verzióm van, vagy ha beengedtek PB dobott ki. PB-t frissítettem faq-ban leírt módszerrel (exe), de akkor meg azt írták, hogy a PB-m újabb, és ugyan úgy kidobtak. Meguntam, visszatettem orig BF2-t.
Kérdésem, hogy azóta változott-e a helyzet, próbálkozzak ismét, vagy még várjak? -
hmm de en voltam csak kelett az a rohadek knife combat még 3 badge hianyzik es megvan az osszes :)
muszaly volt vele irogatnom
sry mindenkitol akit zavartam egyebkent a budos eletben soha nemszoktam irogatni:))
udv.: Hys -
Lehet hogy annak szánták , de a bonyolultsága miatt publikon még két év múlva is ilyen lámázás lesz , meg tk-zás , meg punish stb..stb...
Majd meglátod... -
na ne viccelj
minden játékot a nagyközönségnek szánnak
ez inkabb emberfüggő -
Na ezért korhatáros ez a játék ... nekem 12 évesen már megvolt a magamhoz való eszem ...
Ha meg nem tudsz egy BalckHawkot kikerülni akkor ne repekjél, láma ...
Te jó isten? Mért van ezeknek pénzük játékra??? [#sírógörcs] -
Ennek akkor sincs semmi köze a CS-hez vagy bármihez...
Egyszerűen a BF2 nem publikra való.... -
ofc tisztelet a kivételnek! -
hmm... -
itt vagyok már egy ideje nem kell az "atyai jótanács"...
az állításom pedig helyénvaló, a sok "qrvaanyázós" cs-s nem rontja el ilyen szinten a játékot, a punish a kick miatt viszont igen, meg az "add ide a gépemet vagy kick".
A beképzeltségről még nem is beszéltem -
Polemius #28526 12 évesen én még egy C64 gombozatát vertem. :)
Hol volt akkor még PC meg internet! Még gopher se, nem hogy www! Már ha valaki emléxik még a pre-www előtti internetre. :)
De ha csináltam volna honlapot, akkor rákerestem volna az adatokta, a fegyverek nevére. A könyvtárat már nem is említem. Esetleg hozzáértőbb segítségét kérem. :)
Attól, hogy 12 éves valaki, még utánajárhat a dolgoknak.
Az valóban jó, hogy lelkes, de talán össze kellene állnia pár sráccal, együtt meszebbre jutnak.
-
nem hiszem h nem lehet kikerűlni nekem vhogy mindig sikerűl
"Bar ha direkt mennek bele, az ellenfel elpusztitasara barmilyen mocskos modszer bevetheto :)"
a squadom meg én nem is szívleltük ezt ezért ment a kick
de ha bementünk volna kempelni az alapra az is mocskos módszer az ellenfél elpusztítására 100% h nem lett volna neked jó és te is kickelni akrtál volna... -
Ha Tenyleg 93-as, tehat 12 evesen ilyen lelkes, meg homepaget is csinal, minden tiszteletem elotte, te tudtal ilyet 12 evesen ? :)
-
en nem latom, hogy "fullos" a blackhawk, az csak az en szerencsem :)
Eleg nagy boszme allat gep ahhoz, hogy nehez legyen kikerulni.
Igen osszesen 3 szor mentem neki, tehetek rola, hogy mindig benne ultel ? :)
Es az meg egyszer se fordult meg a fejedben, hogy nem direkt megyek bele ?
Igy jon ki es kesz.
Bar ha direkt mennek bele, az ellenfel elpusztitasara barmilyen mocskos modszer bevetheto :)
-
nesze
-
Polemius #28521 Neked nem szólt senki, hogy korhatáros a játék?? 
Egyébként legalább a fáradtságot vehetnéd, hogy utánanézel a játékban szereplő fegyvereknek, mielőtt hülyeségeket írsz róluk.
-
1.harmincszor nem halltam meg :P
2. egy kicsit bunkóság fullos blachawkba belemenni ha már olyan láma vagy h nem tudsz lelőni én még szóltam is neked h ezt nem kéne de te csak azért is 2* még belénk jöttél
és még a kicken is csodálkoztál ... -
ne verekedjél Tóni! -
r mármint sugár
sugárberci -
Ohh hat itt a T.O.M.I
nem vagyok pro gamer, max nem lott le senki 2 palyan keresztul,
az ellen volt bena :)
De mielott szetfloodolnank a listat ha "olyan jellegu" mondani valod van, mint a jatekban, irj privit.
Bar Ha valosak az adataid amiket beirnal, akkor megkoszonnem, ha megkimelnel :)
AZ hogy a harmincbol 3 szor meghaltal, mert nektek mentem, ez van nehez az elet
:)
-
:PPPPPP
-
te vadláma
-
Most nezem itt van hysteria, ezen a neven jatszol ? delelott ?
Ha te lennel az a Hysteria :
tudod milyen idegesito volt mindenki azt olvasta a ket csapatban
, hogy te irkalod, 'hol vagyok' 'mit csinalok' gyere ide, stb kb ebbol 200 uzenet percenkent, ahelyett, hogy squadba alltal volna a pajtiddal es egymasnak mgyarazgattatok volna. Erre irtam csinalj squadot erre vissza irtad 'squad ?' :)
ugye nem te voltal ?
Mond hogy nem te voltal !
Aztan kick is indult ellened, persze nem en inditottam, de pont megusztad egy- ket szavazzattal :)

:PPPPPP