172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak egy dolgot nem értek, azt hogy feltettem a legújabb foltot és van néhány olyan szerver, ami az enyémnél is újabbat használ... 
Ez hogyan a csúdába lehet?
-
de csak két arab összefog és beül 1-1 vodnyíkba vagy mi a gecibe úgy ledarájják a szaros BH-kot annak ellenére hogy szerelik hogy szarse marad belőle 
az már más tészta hogy általába csak 1 kocsi lövi a helit mert a többivel a sok fasz rodeózik aszt csodálkoznak ha kikapnak
-
Az pályafüggő, van ahol 6 ember a BH-ban túl sok a pálya adottságaihoz képestm, de pl a Mashtuur city-t így lehet a legkönnyebben megnyerni. -
egyelőre nyaralok. jövő keddtől otthon leszek, lesz admin meg minden, de legyetek türelemmel pls. -
azt hogy BH-val, teletömve medic support engin...nem csapatmunka -
az akna szedhető fel az engineer csavarkulcsával -
Pontosan mit húztak le? -
társaim azt mondták valahol (battlefield.hu) lehúzták az efféle csapatfelállást...de nem találom azt a fórumot vagy cikket?
nemtud valaki egy linket? -
Egy teli BH mindig az. -
jó kis húsos célpont voltunk:) -
COOL:) -
Gratulálok...
Ennyi szerencsétlen buta magyart egyrakásra csak 1 helyen lehet találni a magyar rankeden! Remélem tudják kiknek írom! Repülő elé állok-büntet,szétlövöm a hajó légvédelmével és az összes csapatszállítót, mert ehez van kedvem.A helivel gyakorlok a kifutó közepén...stb...
Jó lenne, hogy aki volt olyan rendes és létrehozta a server, kiosztana pár adminjogot az ismerősei között...
ThX
Ui: se a francia se a német K-play serveren nem nézik ezeket el, csak nálunk lehet megtenni... -
Nem repülök, csak néha a BH-val. Amúgy én az engineer fegyverét unlockoltam, mert azzal is sokat vagyok és az alap fegyvere elég lassú.
Amúgymeg medic, engin, AA szoktam lenni, a helyzettől függően. -
Nem a végén adja hozzá, fokozatosan, a végén csak a duplázás van. -
És hogy lehet commander ribbont kapni, ha a végén adja hozzá, ahhoz 50 pont kell játék közben -
Miulyen fegyvert szabadítottál fel és milyen poszton játszol ? Repülsz mindig ? -
nem kell hogy kérje, ledobod, ugyis odamennek -
a végén csapja hozzá az összes pontot -
Aha. ez végülis logikus. Ha supplyt dobok és valakit javít/gyógyít azért is jár pont? Kár hogy szinte senki nem kér semmit :( -
Killekre kap pontot, de csak egyet, ha a csapat zászlót foglal, vagy a commander teljesíti a kéréseket azért jár pont. -
mire kap a kommander pontot? Csak mert killekre nem. Még ágyúzásra sem, én úgy vettem észre
-
ofc -
De, azért egy jó csapat is kell hozzá. -
ugylatszik lenyultam valaki kommentjét -
Úgy látom itt egyzser összefutottunk. -
Tanusíthatom, ennyit tesz egy jó commander 
-
Ott szoktam lenni a top környékén ,de ha csapat is van akkor még inkább. -
Deqwator #28606
-
1,02 -
kell
-
nem :) -
rohadt alma #28602 C4 felszedhetö ha máshova vinném? -
Gondolom mindig első vagy és ez a result egy átlagos képet mutat, az összeszokott csapat fontossága mellett
-
én a pkm et szabadítottam fel de nagy szar az m95 ér valamit meg az AT osnak az a közelrekurvaerősnagygójósgecije
-
Mennyivel jobb az alap Snipernél ?
Megbántad a Sniper hogy Spec-et is választasz ? Vagy csak az a 2. legtöbbet használt ? -
Poggyász #28598 srácok ki milyen fegyvert kért magának 1000 nél és milyet fog 10000 nél ?
M95, G36C -
A két agyar ranked szerver milyen virzión megy? 1.2 kell hozzá? -
Én azt nem szeretem ha fexem egy bokorban és mögöttem jön egy társam és befexik elém snipernek még nem látom tehát nincs a látómezőmben, de véletlenül lelövöm.. erre megbüntet..
vagy mikor futok az utcán és kijön elém a társam..
srácok ki milyen fegyvert kért magának 1000 nél és milyet fog 10000 nél ? -
jah,es itt vki berakott egy eredmegy scrshotot,ott latom kedvenc emberemet exonwaldaz neven.o volt aki ketszer egymas utan besetalt az agyutuzbe...miatta kickeltek... -
Ebből is látszik milyenek a magyarok... kb. 5x Tk-tam az EA Hun-on mind az 5x megkaptam a büntetést. Pedig repülövel nem könnyű kivédeni ezt...
Jó lenne, ha mindenki rászokna arra, hogy CSAK akkor büntet,mikor Direkt lövi le a csapattársa egy egy járműért és csak akkor büntet...