172102
  • Bazijoe 2
    Lenne 1 kérdésem.
    Ha feljebb lépek a Ranglétrán az milyen extrákat ad?
    Ha feljebb lépek és mondjuk nem ranked szerveren játszom oda is viszem magammal az extrákat?
  • Makkmag
    Miért nem tudom elindítani a játékot , pedig a 3.47 Daemon van fent ???? Peccselés is sikerült meg minden :((((
  • Polemius
    vezérlőpult -> rendszer -> speciális -> teljesítmény -> speciális -> virtulális memória -> Ott beállíthatod melyik partíción mekkora legyen. Egyéni méretet állíts be, vedd magasra a min-t. Utána ne felejts el a 'beállítás'ra nyomni.
  • Hysteria
    hogy lehet neki swapot adni? :) nagyobbaT?
  • leveskocka
    ilyen ez a popszakma
  • Holdpro
    Kezdem unni hogy fut elöttem egy piros, meghal.. következő pillanatban meg vagyok büntetve.. rohadt BUG
  • emberke
    A belső ip címmel fel kell hogy engedjen 192.168.1.2 valami ilyesmi lehet, nézd meg pontosan hogy a router milyen ip címet oszt neked.
  • Quki
    Hi!A saját szerveremre miért nem tudok bemenni?Mások be tudnak menni csak én nem.Azt írja ki amikor csatlakozni akarok hogy : You have failed the connect... Ez miért van?Van routerem , az lenne a baj?
  • leveskocka
    no ez igaz...de mostmar a ram se tul draga...emlekszem,mikor 4 mega 17E volt...
  • Pharaoh
    Mármint a tempből való másolásra gondolsz.
  • Polemius
    A nagyob swap-nál gyorsabb kicsit az elején a töltögetés. Ígyis-úgyis fog swapelni, de legalább azt az időt meg lehet spórolni, amig megemeli magától a swap méretét. Maga a játék persze nem lesz gyorsabb. :)
  • leveskocka
    adhat neki swapot,de azt is be kell tolteni...amugy nekem eldocogott fx 5200-on,fx 5700 en turhetoen ment lowban
  • killergeri
    ha a temp-ben törlésre és a csökkentett módra gondolsz, az se megy.... :(
  • Pharaoh
    Az nem baj, hogy 1.01-nek írja magát. A megoldás meg ott van a fag-ban.
  • killergeri
    Sziasztok! NEm tudom feltenni az 1.02-es patch-et sehogy se. Patch failed hibaüzenet. Illetve még észrevettem azt is, hogy a telepítés közben 1.01-esnek hívja magát a patch, pedig 1.02-esként töltöm le. Mit tegyek? Egyébként vásárolt példány, de image-ben használva.
  • Ahhoj
  • Polemius
  • Laky
    htx
  • penge17
    BF2 magyar kezikonyv
  • mohus
    "Egy kocsi vagy háromszor felmelegedik mire egy BH-t leszed, BH-s meg ha jó a pilóta és a lövész egyböl kilővi a kocsiból az embert. Az AT+kocsi is hatásos ellenne. Azt nem tom, hogy hogy ,de volt már aki 1 AT-al leszedett egy fullos BH-t"

pláne ha egy saját harci heli is ott figyel a BH mellett
  • penge17
    De, mar toltom fel ultrawebre
  • Polemius
    Nem lehetne feltenni v.hova?
  • Ma2ska
    512 ram is elég. Nekem tök simán megy legalábbis ennyivel. Ha laggol az a szerveroldal miatt szokott lenni.
  • Laky
    seedelni is kéne :)
  • arty
    The third Battlefield 2 patch will be released the end of August and will contain over 140 fixes and improvement, Electronic Arts announced.

vajon az is 1.01 lesz? ;)
  • fr3ddy14
    nem kellett volna krekkelni
    ha nem krekkeled akkor pecselés után elidul
    de ha krekkeled akkor nem indul el
  • penge17
    Hi
    Scanneltem a magyar kezikonyvet ha erdekel valakit toltse le:
    http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=363341&query=magyar
  • Polemius
    Frissíts videokártyát. :)
    512 ram mellé meg adjál neki rengeteg swap-et. (virtuális memória)
  • Col Andrew
    9200 radeon 9000 ft és azon megy. csak ne se-t vegyél ha veszel
  • Col Andrew
    jaja. sajna nem fog menni
  • haxoror
    Vegyél új kártyát mást nem tehetsz. Meg ramot is vegyél mert 1giga alatt szar.
    Van egy noshader mod GeForce4-es gépekhez de az is szar.
  • Christian
    nem?! valamit nemlehetne tenni? vmi frissítés, vmi?
  • haxoror
    GeForce4-en nem megy a játék.
  • Christian
    PIV 2000, 512 MB DDR ram, NVIDIA Geforce 4 TI4200
  • Col Andrew
    milyen a configod?
  • haxoror
    ehhez még hozzátenném hogy a TOW egy fullos tankot kiszed egy lövésből de a blackhawk csak füstölni kezd, újabb remek alkalom hogy gratulálhassunk a fasz EA-nak amiért nyilvánvalóvá teszi hogy a dagadt buzi amcsik vannak többségben a cégüknél...
  • Christian
    feltettem a játékot, a pecset, bemountoltam a mini imaget, és mikor elindítom, bejön fekete képernyő, és kilép. Miért?
  • Ahhoj
    tedd fel mégegyszer
  • Pharaoh
    Egy kocsi vagy háromszor felmelegedik mire egy BH-t leszed, BH-s meg ha jó a pilóta és a lövész egyböl kilővi a kocsiból az embert. Az AT+kocsi is hatásos ellenne. Azt nem tom, hogy hogy ,de volt már aki 1 AT-al leszedett egy fullos BH-t
  • HELPer
    még a magyar is...