172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lol, ezt a modot honnan szetted? -
helo, ez most OFF lesz de, már nemtudok honnan segítséget kérni, szoval volt egy winchester csere(azaz beraktam a jobbik gépembe, egy másik saját winchesterem... ami azelőtt egy másik /saját/ gépeben rendesen üzemelt...
majd miután kicseréltem mindent jol beállítottam, figyelve a jumperekre stb... a gép a boot screen után, ez fogad a monitor alján:
hiányzó NTLDR
0rjaindítás: crtl+alt+del
az ujraainfítás, csak onodlom az ékezet kavar be neki...
namármost kiszedtem a winyót, de semmi, ugyanez, pedig mindent jol visszadugtam stb. mi tegyek hogy jó legyen? ha lehetne a megoldásaokat, ötleteket priviben,
és azért ennek közevan a forumhoz, mer tigy nemtudok BF2ni sem... :( -
nini=mini
-
Ezek miatt a ninimodoktól dobálna a PB egyébként ?Mert néhány deci vért azért szívesen látnék egy FPS-ben :-DDDD -
Nem tom :-D Annyira nem értek hozzá....Csak olvastam róla....lehet nem veszít hp-t :-DDD -
ACE #28708 Miért ne venné észre? Egyszerűen a progi figyeli, hogy mennyi HP pont vesztés után hal meg a játékos, és ha túl sok után, akkor kick, bann, stb. -
Blood Minimod:
-
Naponta kb 5 db új csalás lát napvilágit BF2-höz....
Az újakat nem látja a PB , nem beszélva a sok memoria process-ben átírt dologról mint az állandó UAV (radarhack) , 5 -ször erősebb assault páncél stb...Azokat nem is fogja észrevenni soha semmi..... -
Ez a kép már pár ezer hozzászólással elöbb is bent volt...:((( -
Nem kellett sokat várni :((( -
Jah, szép kis wallhack... -
ja az elözőhöz meg annyit hogy rohadna meg aki ilyeneket használ -
Hali golndoltam ezt beszurom sokakat érdekelhet a battlefield.hu forumon találtam.
EA/DICE üzenete a Battlefield 2-vel kapcsolatban
Hello, mindenki! Hála nektek, a Battlefield 2 világszerte nagy siker.
Megjelenése óta megpróbáltunk megadni minden megérdemelt támogatást a Battlefield 2-höz, javító-patchekkel és fejlesztésekkel, amiket kértetek. Sajnos nem tudtunk megfelelni a saját magunk által támasztott követelményeknek. Ezért mindannyian az EA-nál és a DICE-nál extra keményen dolgozunk azon, hogy a Battlefield 2 élményetek drámaian javuljon az elkövetkezendő hetekben.
Augusztus vége felé fogjuk kiadni az új patchet, az 1.03-ast. Ezen a patchen jelenleg dolgozunk és alaposan le fogjuk tesztelni, hogy a múltban előfordult hibákat elkerüljük. Addig is, hogy naprakészek legyetek, telepítsétek a legutóbbi 1.02-es frissítést!
Íme néhány javítás, ami az 1.03-as patch-ben várható:
• Szerver és Kliens teljesítmény javítások.
• Javított Szerver Kereső – Kedvencek és Előzmények listával.
• "Pont-szüretelés" megelőzése – a játék nem fogja engedni a Támogató/Szanitéc/Műszaki pont-szüretelő ügyeskedéseket.
• Szakaszok – a zárolt szakaszok vezetői üzenetet kapnak, ha valaki csatlakozni akar.
• Több HUD (képernyőn megjelenő információ) fejlesztés – láthatóak lesznek a járműben lévő játékostársak nevei, a zoom szintjének váltása a járműtől lesz függő, a zoom szintje a pálya méretétől is függeni fog (16, 32 vagy 64 méretű pálya), stb.
• Baráti tűz (teamkill) változások – a baráti tűz nyomon követésének logikája megváltozik
• Játékmenet finomítások – a szállító helikopterek működése megváltozik.
• További pontozási változások – azok a játékosok, akik az ellenséges parancsnok felszereléseit megsemmisítik, pontot kapnak.
Több mint 140 javítás és fejlesztés szerepel az 1.03-as patch-ben, és azt várjuk, hogy mindenkinek, aki az 1.03-ra vált egy kiváló, kiegyensúlyozott, csalás-mentes Battlefield 2 élményben lesz része.
Azt is tudjuk, hogy még mindig gond van a Rangsorolt (ranked) Szerverek elérhetőségével. Mindannyian örülünk, hogy ez az újdonság ennyire népszerű, de tudjuk, hogy sokatoknak nehéz belépni a rangsorolt szerverekre, főleg csúcsidőszakokban. Nagy lépéseket teszünk és komoly beruházások folynak, hogy mindenki megtapasztalhassa a Battlefield 2-nek ezt az oldalát is. Új hivatalos szervereket állítottunk fel Európában és az Államokban ezen a héten és még több is várható az elkövetkezendő hetekben. Azt szeretnénk, hogy senkinek se kelljen várnia, ha rangsorolt szerverhez akar csatlakozni.
Köszönjük, hogy ilyen nagyszerű rajongói vagytok a Battlefield 2-nek! Meghallgattunk benneteket, és eltökéltek vagyunk, hogy a Battlefield 2-őt a legjobb online lövöldözős játékká tegyük. Reméljük tetszeni fognak az eljövendő változások!
Cpt. Miska -
csitesgenyaság
na ittvan az elobb valamit elkurtam -
baszzameg nem gondoltam vona hogy ilyen is van
-
jefferson83 #28698 Kicsit olvastam az 1.03-as patchről. Ezt is javítja töbek között: -Pont farmolás megakadályozása - a Support/Medic/Engineer kasztoknál fellépő pont farmolást szünteti meg. Ez pontosan mit is takar?
-
jefferson83 #28697 Köszi, nem rossz a 64 botos single player kipróbáltam. A botok néha értelmesebbek mint 1-2 user a rankedeken (nincs idegeskedés) :P -
hát ja. egyszer probáltam swap nélkül, de valóban mindeféle errorokat irt ki -
mindenfelekeppen kell swap,a winfos mukodesenek erdekeben.le lehet tiltani,de esetleg adatvesztes,miegymas fellephet.ja,es ha bf2-zol,az kihasznalja a 2g-at -
az eredeti fájlokat visszamásoltad? -
Ja, és Sound Blaster Live 24Bit-em van -
Hali
Lenne egy kis bajom
Ahogy beszél akárki radio-n, beakadozik a hang. Kipróbáltam a patch-t is, de nem működik. Valaki ötlet? -
2 gigával nem is kell swap -
ACE #28690 Ha 2 Giga RAM-om van akkor minek beállítani még 3 Giga Swap-ot? Ez logikátlannak tűnik... -
Aki sok bottal akar játszani annak ittvan ez -
statok -
neten a statomat hol kell megnézni? -
nekem ketto 120as vinyom van 8mega cachesek -
ja akko thx az infot :) -
bárcsak nekem is ilyen winyom lenne :)
azt irták a srácok, hogy a min és max egyezzen meg hogy az állitgatása se használjon erőforrást -
thx :)
10 giga a winyom abbol 80 giga a szabad hely
2048mb - 4086mb ra tettem az jo? -
#28671 -
hol tudom a swapot alitani? :) -
swap min 1.6 x fizikai memoria,es lehetoleg egy particion legyen -
Én az engin fevgyvert unlokoltam, ezutám meg a medicét akarom, mert utálom hogy az amcsi csak 3-as sorozatot tud. -
mél ide: [email protected] -
egy kérdés ha vki indit egy topicot akkko o a temainddito ugye de hogy lehet a topic hazigazdaja? -
Kösz!:)
-
unlockolható fegyver
commander vagy squadleader a nagyobb rangú ember lehet asszem (feltéve ha akar)
nem ranked szerverre si viszed magaddal az extrákat -
és ajánlott a min-t meg a max-ot ugyanolyan értékre állítani, hogy ne nagyon állítgassa a méretét. teljesítmény szmepontból jó az