172102
  • fr3ddy14
    lol, ezt a modot honnan szetted?
  • VRSDM

helo, ez most OFF lesz de, már nemtudok honnan segítséget kérni, szoval volt egy winchester csere(azaz beraktam a jobbik gépembe, egy másik saját winchesterem... ami azelőtt egy másik /saját/ gépeben rendesen üzemelt...

majd miután kicseréltem mindent jol beállítottam, figyelve a jumperekre stb... a gép a boot screen után, ez fogad a monitor alján:
    hiányzó NTLDR
    0rjaindítás: crtl+alt+del

az ujraainfítás, csak onodlom az ékezet kavar be neki...
    namármost kiszedtem a winyót, de semmi, ugyanez, pedig mindent jol visszadugtam stb. mi tegyek hogy jó legyen? ha lehetne a megoldásaokat, ötleteket priviben,

és azért ennek közevan a forumhoz, mer tigy nemtudok BF2ni sem... :(
  • lac coo
    nini=mini
  • lac coo
    Ezek miatt a ninimodoktól dobálna a PB egyébként ?Mert néhány deci vért azért szívesen látnék egy FPS-ben :-DDDD
  • lac coo
    Nem tom :-D Annyira nem értek hozzá....Csak olvastam róla....lehet nem veszít hp-t :-DDD
  • ACE
    Miért ne venné észre? Egyszerűen a progi figyeli, hogy mennyi HP pont vesztés után hal meg a játékos, és ha túl sok után, akkor kick, bann, stb.
  • lac coo
    Blood Minimod:

• lac coo
    Naponta kb 5 db új csalás lát napvilágit BF2-höz....
    Az újakat nem látja a PB , nem beszélva a sok memoria process-ben átírt dologról mint az állandó UAV (radarhack) , 5 -ször erősebb assault páncél stb...Azokat nem is fogja észrevenni soha semmi.....
  • Crem
    Ez a kép már pár ezer hozzászólással elöbb is bent volt...:(((
  • Makkmag
    Nem kellett sokat várni :(((
  • gameplusz
    Jah, szép kis wallhack...
  • mNzJean
    ja az elözőhöz meg annyit hogy rohadna meg aki ilyeneket használ
  • mNzJean
    Hali golndoltam ezt beszurom sokakat érdekelhet a battlefield.hu forumon találtam.

EA/DICE üzenete a Battlefield 2-vel kapcsolatban

Hello, mindenki! Hála nektek, a Battlefield 2 világszerte nagy siker.

Megjelenése óta megpróbáltunk megadni minden megérdemelt támogatást a Battlefield 2-höz, javító-patchekkel és fejlesztésekkel, amiket kértetek. Sajnos nem tudtunk megfelelni a saját magunk által támasztott követelményeknek. Ezért mindannyian az EA-nál és a DICE-nál extra keményen dolgozunk azon, hogy a Battlefield 2 élményetek drámaian javuljon az elkövetkezendő hetekben.

Augusztus vége felé fogjuk kiadni az új patchet, az 1.03-ast. Ezen a patchen jelenleg dolgozunk és alaposan le fogjuk tesztelni, hogy a múltban előfordult hibákat elkerüljük. Addig is, hogy naprakészek legyetek, telepítsétek a legutóbbi 1.02-es frissítést!

Íme néhány javítás, ami az 1.03-as patch-ben várható:

• Szerver és Kliens teljesítmény javítások.
    • Javított Szerver Kereső – Kedvencek és Előzmények listával.
    • "Pont-szüretelés" megelőzése – a játék nem fogja engedni a Támogató/Szanitéc/Műszaki pont-szüretelő ügyeskedéseket.
    • Szakaszok – a zárolt szakaszok vezetői üzenetet kapnak, ha valaki csatlakozni akar.
    • Több HUD (képernyőn megjelenő információ) fejlesztés – láthatóak lesznek a járműben lévő játékostársak nevei, a zoom szintjének váltása a járműtől lesz függő, a zoom szintje a pálya méretétől is függeni fog (16, 32 vagy 64 méretű pálya), stb.
    • Baráti tűz (teamkill) változások – a baráti tűz nyomon követésének logikája megváltozik
    • Játékmenet finomítások – a szállító helikopterek működése megváltozik.
    • További pontozási változások – azok a játékosok, akik az ellenséges parancsnok felszereléseit megsemmisítik, pontot kapnak.

Több mint 140 javítás és fejlesztés szerepel az 1.03-as patch-ben, és azt várjuk, hogy mindenkinek, aki az 1.03-ra vált egy kiváló, kiegyensúlyozott, csalás-mentes Battlefield 2 élményben lesz része.

Azt is tudjuk, hogy még mindig gond van a Rangsorolt (ranked) Szerverek elérhetőségével. Mindannyian örülünk, hogy ez az újdonság ennyire népszerű, de tudjuk, hogy sokatoknak nehéz belépni a rangsorolt szerverekre, főleg csúcsidőszakokban. Nagy lépéseket teszünk és komoly beruházások folynak, hogy mindenki megtapasztalhassa a Battlefield 2-nek ezt az oldalát is. Új hivatalos szervereket állítottunk fel Európában és az Államokban ezen a héten és még több is várható az elkövetkezendő hetekben. Azt szeretnénk, hogy senkinek se kelljen várnia, ha rangsorolt szerverhez akar csatlakozni.

Köszönjük, hogy ilyen nagyszerű rajongói vagytok a Battlefield 2-nek! Meghallgattunk benneteket, és eltökéltek vagyunk, hogy a Battlefield 2-őt a legjobb online lövöldözős játékká tegyük. Reméljük tetszeni fognak az eljövendő változások!

Cpt. Miska
  • m1c1mack0
    csitesgenyaság
    na ittvan az elobb valamit elkurtam
  • m1c1mack0
    baszzameg nem gondoltam vona hogy ilyen is van
  • jefferson83
    Kicsit olvastam az 1.03-as patchről. Ezt is javítja töbek között: -Pont farmolás megakadályozása - a Support/Medic/Engineer kasztoknál fellépő pont farmolást szünteti meg. Ez pontosan mit is takar?
  • jefferson83
    Köszi, nem rossz a 64 botos single player kipróbáltam. A botok néha értelmesebbek mint 1-2 user a rankedeken (nincs idegeskedés) :P
  • Col Andrew
    hát ja. egyszer probáltam swap nélkül, de valóban mindeféle errorokat irt ki
  • leveskocka
    mindenfelekeppen kell swap,a winfos mukodesenek erdekeben.le lehet tiltani,de esetleg adatvesztes,miegymas fellephet.ja,es ha bf2-zol,az kihasznalja a 2g-at
  • Laky
    az eredeti fájlokat visszamásoltad?
  • Gunner
    Ja, és Sound Blaster Live 24Bit-em van
  • Gunner
    Hali

Lenne egy kis bajom
    Ahogy beszél akárki radio-n, beakadozik a hang. Kipróbáltam a patch-t is, de nem működik. Valaki ötlet?
  • Col Andrew
    2 gigával nem is kell swap
  • ACE
    Ha 2 Giga RAM-om van akkor minek beállítani még 3 Giga Swap-ot? Ez logikátlannak tűnik...
  • TDC Geronimo
    Aki sok bottal akar játszani annak ittvan ez
  • Col Andrew
    statok
  • fr3ddy14
    neten a statomat hol kell megnézni?
  • Hysteria
    nekem ketto 120as vinyom van 8mega cachesek
  • Hysteria
    ja akko thx az infot :)
  • Col Andrew
    bárcsak nekem is ilyen winyom lenne :)
    azt irták a srácok, hogy a min és max egyezzen meg hogy az állitgatása se használjon erőforrást
  • Hysteria
    thx :)

10 giga a winyom abbol 80 giga a szabad hely

2048mb - 4086mb ra tettem az jo?
  • Col Andrew
  • Hysteria
    hol tudom a swapot alitani? :)
  • leveskocka
    swap min 1.6 x fizikai memoria,es lehetoleg egy particion legyen
  • Pharaoh
    Én az engin fevgyvert unlokoltam, ezutám meg a medicét akarom, mert utálom hogy az amcsi csak 3-as sorozatot tud.
  • 0Fritz0
    mél ide: [email protected]
  • Hysteria
    egy kérdés ha vki indit egy topicot akkko o a temainddito ugye de hogy lehet a topic hazigazdaja?
  • Crem
    Kösz!:)

• Ahhoj
    unlockolható fegyver
    commander vagy squadleader a nagyobb rangú ember lehet asszem (feltéve ha akar)
    nem ranked szerverre si viszed magaddal az extrákat
  • Ahhoj
    és ajánlott a min-t meg a max-ot ugyanolyan értékre állítani, hogy ne nagyon állítgassa a méretét. teljesítmény szmepontból jó az