172102
  • kerek1224
    Jézusom, ez mekkora f..ság. Van aki ezzel tölti a drága időt, mialatt akár jókat is játszhatna? Beszarás
  • Deniboj
    Mo.-ra nem megy a PayPal, banki utalással jöhet a mehet, ami +1500Ft. Böff.
  • alma2
    alltok harman egy szep mezon, egy az ellentol.Lelovod, az o masik tarsa meg feleleszti, es csinaljatok egy darabaig jo sok pontert, a support meg dobalja a loszert, ha netan elfogyna :)
    de talan HYSTERIAT kene kerdezni, o gyakorlott szakember ebben :)
    De biztos van meg egy ket hasznalhato valtozata is :)
  • kerek1224
    MI az a medic/support point farming?
  • Mester01
    Fiuk most lehet hogy hulyeseget kerdezek de FAQban ne mtalaltam meg a valasszt.Nah szoval az lene a kerdesem hogy single playerben miert nincsen 32-64 PÁLYAK? a botokra mar rajotem de a palyakra sajnos meg nem....
    Kosszi a segitseget elore is..
  • Polemius
    Vagy egyből esel is lefele, csak időben nyisd az ernyőt.
    Bár nekem ez is megfelelne, ha a pilóta elég magasan tartja a gépet. :)
  • Starfish
    Én szidtam multkor az 5.7 catalystet és az arra épülő NGO-t is =) Mert kicsit hibás volt a kép. Textúra hibás :D
  • alma2
    Multkor, valakivel szidtuk az NGO ati drivereit, a jelenseg az volt fekete kep elunt tereptargyak, osszevissza csik a kepernyon stb.
    /konkreatan olyan is volt eltunt az epulet elolem, es lattam ki allt mogotte :)/
    De most valahogy az 1.02-es patchre fognam amiota ez fent van kepes ilyenre, barmelyik gyari, nem gyari driverrel.plusz az kell hozza nalam 1 giga ram mellett, hogy fusson meg valami ami zabalja a memoriat, pl azureus, egy bongeszo barmi.Sot meg a tulhuzasnak sincs koze hozza, ahogy anno gondoltam.
    Ha becsukom az emlitett alkalmazasokat, akkor ismet rendbe jon a kep, es ujra mukodik rendesen, akar ha jatek kozben produkalom ezt, akkor is.
    Olyan mintha, a jatek oldalraol nem mukodne ez a vedett memoria dolog, barki belepiszkithat az ovebe :)

• alma2
    Pont ezt probaltam leirni, hogy nem mehet a csapat rovasara egy 'idegen' oda szuletese a helibe, szerintem.
    bar mar nincs olyan messze az augusztus, majd meglatjuk
  • alma2
    Jo, akkor rendelj, es majd meseld el, hogy sikerult-e, jo lett-e stb.
    felreertes ne essek, mi szurkolunk neked :)
  • Hysteria
    :)
  • Poggyász
    Talán lesz egy 'Force spawn' checkbox, aztán ott születsz a heli talpán csimpaszkodva
  • Hysteria
    Felhívom figyelmeteket a bf2 : special forces kiegészito topicra:

Battlefield 2 : Special Forces
  • ACE
    Sehova, olyankor nem tudnak a Leader mellé spawnolni. De akkor sem, ha pl. egy egyszemélyes járműben ül, vagy ha kétszemélyesben, és már egy member spawn-olt mellé.
  • ACE
    Másik dolog, itt 600, ismétlem, hatszáz eladásról van szó! namost 600 eladásnál csöppet már feltűnne, hogy a postázási cím ugyanaz, vagy a fizetés ugyanonnan megy, ugyanarról a kártyáról, számlaszámról, tegyük fel nem is megy más országba, csak a kiinduló országba. Kissé költséges és feltűnő lenne, és ezeket figyelik. És mint mondtam, ha nem működik a cdkey, ill a vevő nem azt kapja, ami a leírásában van a cuccnak, akkor írsz az Ebay-nek, az kivizsgálja, és ha igazad van, akkor visszaigényli a vételi árat az eladótól.
  • ACE
    Csak akkor lehet hozzászólni, ha megtörténik az eladás, és az eladásért fizetni kell, és kell pénzforgalomnak is történnie, meg postázásnak, nem olyan egyszerű ez, mint ahogy "móricka elképzeli". Olvassátok el az Ebay szolgáltatás leírását, és nem beszéltek badarságokat.
  • alma2
    Szerintem is, ha elakarnek adni kamu cd kulcsokat, mondjuk 20 fele felhasznalo neven beregelnek es hozzaszolok a sajat eladasomhoz, ennyit meger :)
    Bar a kolegam ebay-en vett tuning chipet az autojahoz, talan negyed annyiert mint amennyiert itt aruljak es mukodik.
  • Borg
    Tényleg, ha a heli televan, és benne van a squadführer, akkor hova spawnolnak a squad memberek?:)
  • ACE
    hát nekem nem ér meg 6ezret az, hogy egy doboz fent legyen a polcon, amiről max. hetente letörlöm a port, nemtom Te hogy vagy vele, de inkább másra költöm azt a 6ezret :D
  • ACE
    Ismered nagyjából az Ebay menetét? Akkor nem mondanál ilyen blődségeket. Ha magának regel azt is kurva könnyű kideríteni, meg 500 vásárlónál ez kissé már problémás lenne, és Ebay mögött ott áll a PayPal, amin keresztül folynak a fizetések, ezek teljesen ellenőrzött dolgok. Az eladók fizetnek az Ebay-nek, meg a paypal-nak minden eladásért, külön számlájuk van az ebay-nél. Ha valami visszaélés van kemény büntetést is kiszabhatnak. Szal ilyen 500-600 eladásnál, és 99.9%-os pozitív visszajelzési aránynál ez teljesen kizárható.
  • alma2
    Hmm, DCben jo volt CTF-nel ez a helibe szuletes, de ha arra gondolsz, hogy itt a SQUAD a lenyeg, akkor a csapattarsak most is tudnak ott szuletn ia heliben, ha mindenki tudna ezek utan, akkor meg nem mukodne, a squad dolog.
    Akkor meg a sajat csapatod nem tudna megszuletni melletted, mert nincs hely stb.
    szoval remeljuk nem ezt eszkozolik modositas alatt :)
    mas otlet ? :)

• TDC Geronimo
    Hááát 6k-ért venni egy számsort...Én inkább még nyűjtenék egy kicsit a helyedben és megvenném a dobozosat. Valahogy sokal jobban fest, mint egy nyamvadt számsor :)
  • Pharaoh
    Elég bizonytalaen egy dolog,ki tudja hogy pl az elégedett vásárlók nem-e az eladó más reggel , hogy így jobban bedöljenek neki.
  • ACE
    Hali, Ebay-ről lehet rendelni BF2 cdkey-t minössze 30$ -ért, nem akar valaki? Ha többet rendelnénk, akkor lehet még olcsóbb lenne, de már 6000 Ft is baráti ár. És nincs postaköltség, mert csak key-t küld. Az ebay-en rengetegen vásároltak már tőle, és mind elégedett volt, tehát tuti működő dolog, és ha mégsem, akkor simán visszaadja a pénz, vagy akár vissza is lehet igényelni Ebay-en keresztül.
  • Domikee
    Csak a fileok lettek újracsomagolva, maga az image ugyanaz, amit anno az 1.0-hoz csináltak.
  • Pharaoh
    Egérrel ki lehet szedni a golyók közül
  • Pharaoh
    Szerintem a helibe is lesz spon pont, mint a DC-ben.
  • lac coo
    Kár:-(
    Egy kis vér csak kellene egy FPS-be:-DDD
  • TDC Geronimo
    Ezt ahogy hallottam nemnagyon szeresse a pb :)
  • lac coo
    LOL...Néztem a babádat 10 másodperc alatt beszorult a golyók közé meg se moccan :-DDDD
  • alma2
    "• Játékmenet finomítások – a szállító helikopterek működése megváltozik."

ez vajon mit takar, tegnap neztem egy vietnamos filmet, ha emlekeim nem csalnak, siman tudott a BH is, raketakat szorni.
    A "ragdoll"- ra buszkek a DICE-nal, ez mennyivel jobb mar :)
    baba
  • penge17
    Na ezt jol leirtam :), de remelem ertheto volt.
  • penge17
    Szia

Az uj HDD-tol megvaltozott a bootolasi sorrend, es az uj HDD-n berakott vinyorol akar bootolni az XP. Amikor ezt a filet nem talalja akkor azon a hddn is volt mar XP, mert a boot sectort erzekeli csal az NTLDR -t nem talalja. BIOS-ban allitsd at a bootolasi sorrendet.
  • zoltang
    BATTLEFIELD 2 v1.02 [ENGLISH] MINI BACKUP IMAGE (191KB)

Ez miben újjabb? A régiek is jók az 1.02-höz.
  • Domikee
    Másodiknak tettél be egy vinyót, és hazavágta a rendszert?
    Ha így van, le kellene szedni róla az aktiv flaget.
    A meglevőt pedig úgy javithatod, h. az xp cd-vel bebootolsz, javítást választol konzolon, majd beírod: fixboot ha megvan fixmbr
  • Col Andrew
    jaja, de azért szokott ez előjönni mert ha beteszel egy másik drivet-ot akkor a bios valamiért átkapcsol arra mint 1st boot device. a srác azt irta, hogy használta az előző gépébe és valszeg aktiv a particio
  • Col Andrew
    ja megerősitem! kurva szar volt tegnap mind a két magyar szerver
  • Domikee
    Nem feltétlenül.
    A missing ntldr azt jelenti, h. a boot sectorban levő rendszertöltő nem találja az ntloader file-t.
    Persze lehet, h. a másodikként betett vinyóra mutat a bios, de akkor azon a vinyón van mbr, és aktív a partíciója.
    Különben, "missing operating system" amit a bios üzen.
  • rigo28
    Tegnap játszottam a magyar EA Ranked szerver II.-n 5-6 órát, de elég negatív tapasztalatokkal,
    - csapattársak egymást lövik a repülőkért
    - team play majdnem zéró (tisztelet a kivételnek)
    - csapat balance zéró (kurvára kellene az az autobalance) szinte állandóan 19 vs 13 játszottunk!!!
    - kapásból nyomják a büntit ha jogos ha nem :(
    Hát kapásból ezek, hogy az apróbbakat már ne is említsem, szal azért van hová fejlődnünk, mégegyszer tisztelet a kivételnek!
  • Col Andrew
    missing ntldr azt jelenti hogy nincs amegadott winyón oprendszer amiről bootolni tud. valószínüleg a biosban rossz a boot sorrended