172102
  • TDC Geronimo
    Kérdezett-e valaki?
  • Ahhoj
    inkább kapjanak a katonák napszúrást? mondhatom szép...
  • DummyBoy
    Mester01 ... CSAK 16 playeres mapok vannak a Singleben ... valszeg túl hamar (tuti ...) adták ki a játékot és nem voltak/nincsennek kész aaz AI mozgások, taktikák a nagyobb pályákra ... ráadásul 32 embert még csakcsak, de 64-et már nem nagyon bírnak a jobb gépek sem (Próbáltam :) )

Egyedül a Gulf of Omanból van nagyobb, ahhoz is le kell tölteni egy áthekkelt server.zip-et a netről de az nagyon BUG-os!!!
  • DummyBoy
    Nekem ilyen szerkóm van otthon, oliva-fekete shemag kendővel, meg olyan fegyverrel mint a MEC-es spec opsnak, csak fix tussal :)

Szó ami szó, elég terroristás kinézetem van mikor felveszem :)

Mellesleg nagyon jó dolog, az angol hadseregben és az idegenlégióban is rendszeresítve van ... Angoloknál a "Shemagh" kendő, franciáknál pedig a "Cheche" :) Ők is terroristák? :)
  • TDC Geronimo
    "EA considers renaming "Battlefield 2" to "Betafield 2" till Patch 1.03 is out. A conference of leading EA game developers considers the renaming of their latest product because of the massive complaints in the community. Various petitions and open letters written by bf2-newssites and clans are dramatically increasing the pressure on EA." lol
  • Bazijoe 2
    Köszi
  • TDC Geronimo
    Nem. Arra hivatkozva, hogy az túl "terroristás" lett volna és szigorúan elhatárolódnak attól, hogy a MEC egy terroristaszervezet :)
  • Bazijoe 2
    Sziasztok
    Az elözetes képeken láttam fejkendős arab katonákat,ők nem kerültek be a játékba?
  • kokas
    patch-hez törést hol találok???

Thanks
  • Ahhoj
    nem tudom miért nincs, de nincs
  • Gabe18
    Hát akkor ez már véget is ért,mert nekem rankeden az egy Spec Ops-os unlockom van.
  • lac coo
    De miért ? Eltörölték, vagy mi ?
  • Hysteria
    mindenkinek
  • lac coo
    De most mi van ? Sok embernek unlockolódtak a cuccok ? Vagy mi , hánynak ?
  • Hysteria
    jaa es ne felejtsetek el:

http://dragon.atw.hu/ ezt csinalni kelett nem szerkeszteni gportalon es enis csak 13 eves vagyok bibibibibi :PP
  • Hysteria
    hany eves vagy te bacardi?
  • Hysteria
    jowan tudjuk :P
  • bacardi93
    ha süt a nap, ad az idö egy kicsi Bug-ot a battlefield2 rangsystemében
    egyenlöre ennyi
    :))))))))
    és tudjátok
    www.gportal.hu/hutema
  • Hysteria
    lacoo te voltal az elso akire gondoltunk :P
  • TDC Geronimo
    loál :D
  • Hysteria
    jaa :DD
  • lac coo
    Nem én voltam:-DFDD
  • TDC Geronimo
    Kinyalhatja aki ilyet csinált
  • Hysteria
    aki tud nemetul plz forditsa le:

Wie es scheint, gibt es zur Zeit einen kleinen Bug im Battlefield 2 Rangsystem.
    Denn wie uns soebend berichtet wurde, können einige Spieler seit heute
    frei über alle Waffen verfügen.
    Davon betroffen scheinen zur Zeit nur vereinzelte Accounts zu sein.
    Auch im BFHQ stehen alle Waffen als freigespielt.
    Es könnte sich bei diesem Problem um einen Bug des neuen Server-Admin-Programms handeln.
    Wir berichten euch natürlich darüber sobald wir genaueres erfahren.

Update by Spawn 17.51:

Laut den ersten Informationen zufolge hat sich jemand in das Master-Server gehackt und dort diverse Sachen manipuliert.. Doch die Informationen sind nicht geprüft!

Eine andere Quelle besagt aber, dass es um einen Bug des neuen Server Admin Programms handeln könnte..

Im Moment wissen wir ebenfalls nichts genaues, aber wir bleiben dran...
  • Hysteria
    asszem mindenkinek unlockolodot osszes fegyvere vagy is csomo embernek
  • Hysteria
    baxxatok meg tudjatok mi tortent? ma este belepek es azt latom h accomban osszes fegyver unlockolva van akarki is csinalta kurva thx :D
  • rohadt alma
    Ez a játék NINCS KÉSZEN .
  • Gabe18
    Na ezt jól megjártam.
    1000 pontnál gondolkodtam,most vagy a jobb Sniper-t unlockolom,mert ha az normális lenne azzal szivessen lődöznék,vagy a Spec Ops-os fegyverét,hogy a városi közelharcokban legyenek jobb esélyeim.Na addig variáltam amig az utóbbi melett döntöttem.
    Erre most felmetem egy crack-es szerverre,látom minden fegyver unlock.Na próbáljuk ki a snipert...Hát a fenébe,az sokkal jobb mint az alap!Én meg nem ezt unlockoltam...
    Most várhatok 10.000 pontig a köv. unlockra.Sose lesz 10.000 pontom...
  • Crem
    én ezért hagytam most abba... A gyerek folyamatosan anyázott mikor megöltem. Ránéztem a játékosra akkor látom, hogy -18-nál tartok... Sz@ros bug...
  • rohadt alma
    Én mondom szuper ez a verzio.Már nem elöször piros színben jelenik meg a csapattárs neve én meg peresze megölöm.És amikor ketten ülünk a mi 28-asban egy kék egy piros kocka van a gép ikonjában.
  • rohadt alma
    Nekem nem sikerült patchelni de a játék szerint az 1.0.2442.0 verzio fut.Ez hogyan van?Ja meg ip cím szerint nem tudok csatlakozni.Innen vettem a magyar szerverek címét "http://bfhelp.atw.hu/bf2server.htm".
  • ACE
    Egyébként honnan vetted ezt az adatot?
  • ACE
    És? Mégis minden eladó leginkább azt támogatja, és a vevőknek is tökéletes, hiszen nincs semmiféle tranzakciós díja.
  • obe
    a német e-bay-en a fizetések tizede történik csak paypal-el..
  • Mester01
    Fiuk most lehet hogy hulyeseget kerdezek de FAQban ne mtalaltam meg a valasszt.Nah szoval az lene a kerdesem hogy single playerben miert nincsen 32-64 PÁLYAK? a botokra mar rajotem de a palyakra sajnos meg nem....
    Kosszi a segitseget elore is..
  • Pharaoh
    Amúgy mi is az a PayPal?
  • braincruiser
    a PayPal tökéletesen müx. múlt héten vettem egy könyvet az e-bay-en.. ezzel a fizetési móddal.
    csak kell lenni egy dombornyomott kártyádnak, vagy egy annak minősülő webkártyádnak:)
  • Deniboj
    Valóban igazad van. Már reggeltem is :)
  • ACE
    Műkszik a PayPal és már volt ezer helyen róla cikk, már rendeltem is azon keresztül. Csak Neked nem tudnak pénzt küldeni egyelőre, de működni fog az is, azt mondják.
  • DummyBoy
    DE van PayPal ... már lehet reggelni, csak nem verik nagydobra :)